Courtage makelaar 2022

Als u de courtages van makelaars anno 2022 wilt vergelijken, dan is de snelste manier het aanvragen van offertes bij lokale makelaars. Zo weet u direct welke tarieven makelaars aanhouden in 2022. Vervolgens kunt u besluiten of u een makelaar uitnodigt voor verdere kennismaking.

Weinig courtages worden openbaar getoond

De meeste makelaars kiezen ervoor om hun courtages niet openbaar te maken (bijvoorbeeld op de eigen website). Zodoende zijn makelaarscourtages in de regel alleen op aanvraag verkrijgbaar, of door gebruik te maken van een offerteplatform zoals VerkoopmakelaarOffertes.nl.

Courtages zijn wel te vergelijken met offertes

Als u courtages wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van het vergelijkingsformulier. U geeft eenmalig aan om welke woning het gaat en wat uw voorkeuren zijn voor wat betreft het type makelaar dat u zoekt, en u ontvangt vervolgens van vier makelaars in uw regio een vrijblijvende offertes. Zodoende kunt u eenvoudig courtages vergelijken. Daarmee krijgt u duidelijk inzicht welke courtages anno 2022 gebruikelijk zijn bij makelaars in uw buurt.

Wilt u de courtages weten van makelaars in uw regio?

Als u het vergelijkingsformulier invult, dan ontvangt u van lokale makelaars offertes. Deze offertes zijn uiteraard gratis en vrijblijvend, en stellen u in staat om de kosten per makelaar te vergelijken. U kunt vervolgens zelf besluiten welke makelaar(s) u wilt uitnodigen voor een nadere kennismaking en een gratis waardebepaling van uw woning.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)