Makelaar offertes

Vergelijk offertes van makelaars

Ontvang offertes voor de verkoop van uw huis

Voer uw postcode in:
Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Vraag direct offertes aan.

Makelaar offertes aanvragen

Makelaars geven hun tarieven in de regel niet prijs op hun website. Daardoor laten makelaarstarieven zich moeilijk vergelijken. VerkoopmakelaarOffertes.nl biedt daar een oplossing voor: u vult eenmalig uw situatie, voorkeuren en wensen in en ontvangt direct 4 offertes van makelaars die zeer actief zijn in uw gebied. Daardoor krijgt u inzicht in de kosten, mogelijkheden en werkwijze van vier lokale verkoopmakelaars. Aan de hand van deze offertes kunt u besluiten welke makelaars geschikt zijn voor de verkoop van uw huis.

Gratis én vrijblijvend, op basis van uw voorkeuren

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat de makelaar de bezichtigingen uitvoert bij de verkoop van een woning. Als u de bezichtigingen zelf wilt uitvoeren omwille van een kostenbesparing, dan kiest u voor een internetmakelaar. Wilt u gebruikmaken van de verkoopervaring van een goede lokale makelaar, dan is het verstandig om de makelaar ook daadwerkelijk de bezichtigingen te laten uitvoeren. De keuze wie de bezichtigingen uitvoert is in sterke mate bepalend voor de tarieven die u in de offertes zult aantreffen.

Inzicht in makelaarstarieven

Bij de verkoop van een woning worden de makelaarskosten traditioneel gesplitst in opstartkosten en een courtage (een percentage van de verkoopprijs die als beloning geldt voor het realiseren van de verkoop). Makelaarstarieven vergelijken levert inzicht op in de kostenstructuur van iedere makelaar: hoeveel opstartkosten zijn er per makelaar, wat is het courtage bij verkoop en (eventueel) wat zijn de kosten als u zich terugtrekt uit de verkoop?

Ontvang offertes van lokale verkoopmakelaars

Als u offertes van makelaars vergelijkt via VerkoopmakelaarOffertes.nl, dan heeft u de zekerheid dat er enkel makelaars reageren die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Daarnaast reageren er enkel makelaars die kwaliteit bieden en bewezen verkoopervaring in uw regio hebben. Zodoende doet u via VerkoopmakelaarOffertes.nl een prijsvergelijking tussen de beter presterende makelaars in uw regio.

Wilt u offertes van makelaars vergelijken?

Vraag offertes aan