Huis verkopen

Bent u van plan uw huis te verkopen? Dan is de keuze voor een goede, ervaren makelaar die gevestigd is in uw regio een verstandige keuze. Alleen door welke makelaar laat u uw huis verkopen? Door offertes aan te vragen bij lokale makelaars krijgt u snel inzicht in tarieven en werkwijzes van lokale makelaars. 

Een makelaar kiezen

Het kiezen van een makelaar is niet eenvoudig. De kwaliteit van een makelaar kan namelijk veel invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs van de woning, en de verkooptijd van de woning. Voor de meeste mensen die een huis verkopen geldt dat het wenselijk is dat de woning tegen een goede prijs verkocht wordt. In dat geval is het raadzaam om een ervaren lokale makelaar te kiezen.  

De afweging tussen prijs en kwaliteit 

Bij de keuze van een makelaar is de afweging tussen prijs en kwaliteit van groot belang. Wilt u de laagst mogelijk kosten, dan kunt u uiteraard kiezen voor de goedkoopste makelaar. Maar: hecht u waarde aan de verkooptijd en hoogte van de verkoopprijs, dan is het vaak lonend om een ervaren lokale makelaar te kiezen. 

Let wel, lokale makelaars kunnen fors in tarief schelen. In de regel werken makelaars met een courtage: een percentuele beloning bij daadwerkelijke verkoop van de woning. De courtages van makelaars kunnen in dezelfde zone aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om altijd te vergelijken voordat u een makelaar kiest.

Vrijblijvende offertes van ervaren makelaars

Als u eenmalig uw wensen opgeeft via VerkoopmakelaarOffertes.nl, dan krijgt u direct offertes toegezonden van makelaars in uw omgeving. U kunt vervolgens vrijblijvend deze makelaars vergelijken op basis van tarief en voorgestelde werkwijze. Zo vindt u voor de verkoop van uw huis zowel een makelaar die bij u past, alsmede een makelaar die betaalbaar is.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)