Makelaars vergelijken

Lokale makelaars vergelijken

Vergelijk tarieven en werkwijzes

Voer uw postcode in:
Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars vergelijken in uw regio

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, dan is het inschakelen van een goede, capabele verkoopmakelaar een logische zet. Alleen welke verkoopmakelaar kiest u en waarom? Het vinden van een goede verkoopmakelaar begint bij het vergelijken van makelaars in uw regio.

Een keuze maken op basis van uw wensen

Door makelaars te vergelijken, krijgt u inzicht in de kosten en kwaliteit van iedere makelaar. De kosten zijn in basis afhankelijk van uw wensen: regelt de verkoopmakelaar de volledige verkoop van uw huis, of neemt u diverse taken van de makelaar over om zodoende kosten uit te sparen? De keuze is aan u.

Vergelijk kosten per makelaar

De kosten van makelaar kunnen op verschillende manieren zijn opgebouwd. Een traditionele verkoopmakelaar hanteert opstartkosten en hanteert aanvullend een courtage: een zogenaamde beloning voor de verkoop van de woning, bijvoorbeeld 1,25% van de verkoopprijs. 

Andere makelaars hanteren een vast tarief (all-in tarief). Omdat makelaars in de regel hun tarieven niet openbaar maken op hun websites, laten de kosten per makelaar zich moeilijk vergelijken. De oplossing is het aanvragen van meerdere offertes bij makelaars in uw regio.

Offertes geven inzicht in prijs én kwaliteit

Als u makelaars vergelijkt via VerkoopmakelaarOffertes.nl, dan krijgt u direct inzicht in de kosten per makelaar in uw gebied. De offertes zijn gratis en vrijblijvend, waardoor u tot niets verplicht bent. Op basis van de offertes kunt u geschikte makelaars uitnodigen ter kennismaking.

Diverse makelaars bieden als onderdeel van de offerte aan om een gratis waardebepaling te doen. Zo weet u (zonder kosten te maken) wat uw woning momenteel waard is, en kunt u een beter besluit nemen of u de woning wel of niet wilt verkopen.

Zoekt u een geschikte verkoopmakelaar?

Vergelijk verkoopmakelaars