Makelaars in uw regio

Wist u dat er meer dan 7000 makelaars actief zijn in Nederland? Als u van plan bent om uw woning te verkopen, wilt u uiteraard kiezen voor de beste makelaar: een makelaar die zich actief opstelt, zo snel als mogelijk is uw woning verkoopt, en daar een betrekkelijk laag tarief voor rekent. 

De juiste makelaar kiezen

De vraag is welke makelaar voor u de meest geschikte makelaar is. Een opvallende statistiek is dat 90% van de huizenverkopers kiest voor een makelaar uit de eigen gemeente of een direct aangrenzende gemeente. Dat komt omdat het leeuwendeel van de huizenverkopers waarde hecht aan een makelaar met veel lokale verkoopervaring. Hecht de huizenverkoper meer waarde aan het makelaarstarief (een lage prijs), dan wordt in de regel gekozen voor een budgetmakelaar verder weg.

Makelaars vergelijken in uw gemeente

Als u een goede makelaar zoekt die actief is in uw gemeente, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijker. Zodoende ontvangt u op zeer korte termijn offertes van vier goede makelaars in uw regio. Er reageren alleen makelaars die een goede kans van slagen zien om uw woning te verkopen, en die ervaren zijn met het verkopen van woningen in uw gebied.

Vrijblijvend vergelijken in uw regio

Na uw aanvraag sturen vier verkoopmakelaars in uw regio u een offerte toe. Het is raadzaam om de twee of drie makelaars bij wie u het beste gevoel heeft, uit te nodigen voor een kennismaking. Zij bepalen vervolgens direct bij u thuis wat volgens hen een realistische vraagprijs zou zijn. Op basis van de kosten, de eerste persoonlijke indruk en de geschatte verkoopwaarde, kunt u goed bepalen met welke makelaar u van start zou willen gaan.

Regio's

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)