Vergelijk makelaarscourtages

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, dan is het inschakelen van een goede, capabele verkoopmakelaar een logische zet. Alleen welke verkoopmakelaar kiest u en waarom? Het vinden van een goede verkoopmakelaar begint bij het vergelijken van makelaars in uw regio.

Hoogte van de makelaarscourtage

Door makelaars te vergelijken, krijgt u inzicht in de kosten en kwaliteit van iedere makelaar. De kosten zijn in basis afhankelijk van uw wensen: regelt de verkoopmakelaar de verkoop van uw huis van A tot Z, of neemt u diverse taken van de makelaar over om zodoende kosten uit te sparen?

Voorwaarden van de courtage

De kosten van makelaar kunnen op verschillende manieren zijn opgebouwd. Een traditionele verkoopmakelaar hanteert opstartkosten en hanteert aanvullend een courtage: een zogenaamde beloning voor de verkoop van de woning, bijvoorbeeld 1,5% van de verkoopprijs. 

Andere makelaars hanteren een vast tarief (all-in tarief). Omdat makelaars in de regel hun tarieven niet openbaar maken op hun websites, laten de kosten per makelaar zich moeilijk vergelijken. De oplossing is het aanvragen van meerdere offertes bij makelaars in uw regio.

Offertes geven duidelijkheid: vergelijk!

Als u makelaars vergelijkt via VerkoopmakelaarOffertes.nl, dan krijgt u direct inzicht in de kosten per makelaar in uw gebied. De offertes zijn gratis en vrijblijvend, waardoor u tot niets verplicht bent. Op basis van de offertes kunt u geschikte makelaars uitnodigen ter kennismaking.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)