Vrijblijvende waardebepaling woning

Overweegt u de verkoop van uw woning en wilt u eerst weten wat uw huis waard is? Er zijn diverse makelaars in Nederland die een gratis en vrijblijvende waardebepaling van een woning doen. Dat wil zeggen dat een makelaar bij u langskomt om uw woning te bekijken en op basis daarvan de waarde van uw woning vaststelt.

Vrijblijvend

Dat een waardebepaling vrijblijvend is, wil zeggen dat u geen enkele verplichting hebt tot het ondernemen van verdere actie. Valt de waarde u tegen en wilt u vooralsnog geen verdere actie ondernemen? Dan is dat geen probleem. De makelaar zal u hoe dan ook geen kosten in rekening brengen. De waardebepaling is daadwerkelijk gratis en vrijblijvend.

Tips om de woningwaarde te verhogen

Bij een vrijblijvende waardebepaling van een woning geeft de makelaar in de regel ook tips: wat kunt u doen om de woningwaarde te verhogen? Zo weet u wat u kunt doen om de waarde te verhogen, in het geval dat u de woning wilt gaan verkopen en u de maximale prijs voor de woning wilt binnenhalen.

Wat weet u na een gratis waardebepaling?

Na een vrijblijvende waardebepaling van uw woning weet u wat de woning momenteel (realistisch gezien) waard is. De makelaar zal u bovendien uitleggen welke verkoopprijs haalbaar zal zijn in de huidige markt, en wat u eventueel kan doen om de waarde te verhogen.

Bezoek hét platform voor het aanvragen van een vrijblijvende waardebepaling

Via de website www.gratis-waardebepaling-huis.nl vraagt u eenvoudig een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw eigen woning. Het platform heeft een landelijke lijst gemaakt van makelaars die een gratis en vrijblijvende waardebepaling van woningen doen, waardoor u eenvoudig een waardebepaling van uw woning kunt aanvragen.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)