Hoe vind ik een no cure no pay-makelaar?

Als u uw huis gaat verkopen, dan is het prettig om diverse zekerheden te hebben. De zekerheid dat uw woning tegen de juiste prijs (of beter) verkocht wordt, de zekerheid dat uw makelaar bovenop het verkoopproces zit om de woning zo snel mogelijk verkocht te krijgen én tegen de hoogst mogelijke prijs, en de zekerheid dat als uw huis niet verkocht wordt, dat u dan ook geen kosten betaalt. Veel aanstaande verkopers zoeken om die reden naar een makelaar die werkt op basis van no cure no pay.

Hoe werkt een no cure no pay-makelaar?

In Nederland werken no cure no pay-makelaars makelaars vrijwel nooit geheel no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt een kleiner bedrag aan vaste kosten vooraf, de zogenaamde opstartkosten. De opstartkosten die een makelaar rekent, bedragen meestal tussen de 250,- euro en 500,- euro. Deze kosten dekken alle facetten van het in de verkoop nemen van de woning: de Funda-kosten, de woningfotografie, het maken van de brochure, etc. Na deze opstartkosten staat de woning in de verkoop en begint het no cure no pay-gedeelte van het verkooptraject.

Verkoopt u een woning via een no cure no pay-makelaar, dan betaalt u -nadat de woning met succes verkocht is- een zogenaamde courtage. De courtage is meestal een percentage van de verkoopprijs, bijvoorbeeld 1,5%. Bijvoorbeeld: verkoopt u een huis voor 200.000,- euro, dan bedraagt de courtage (in het geval van 1,5%) een totaal van 3.000,- euro. Deze courtage dekt alle werkzaamheden van de makelaar tijdens het no cure no pay-gedeelte van het verkooptraject. Wordt het huis niet verkocht, dan bent u de makelaar dus ook geen courtage verschuldigd.

Via VerkoopmakelaarOffertes.nl vergelijkt u no cure no pay-makelaars

Het kiezen van de juiste no cure no pay-makelaar is niet eenvoudig, als u niet eerst een vergelijking maakt. Immers, welke makelaars rekenen een gunstige makelaarscourtage en welke makelaars niet? Door via VerkoopmakelaarOffertes.nl makelaar offertes te vergelijken, krijgt u snel een goed beeld van de kosten en diensten van lokale verkoopmakelaars. Door een gerichte vergelijking te maken, heeft u de zekerheid dat u een no cure no pay-makelaar vindt die past bij uw voorkeuren en die niet de hoofdprijs rekent voor de aangeboden dienstverlening.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Begin met vergelijken

Waar bent u naar op zoek?

Gratis waardebepaling
Offertes vergelijken
Gratis verkoopadvies