Huis verkopen Woningwaarde verhogen Slim oriënteren voor verkoop

Gratis adviesgesprek met een makelaar regelen

Auteur:
26-07-2021 (laatst bijgewerkt: 30-05-2023)
Leestijd: 2-3 minuten

Bij de verkoop van uw huis spoken er allerlei vragen door uw hoofd. Wat is uw huis waard? Wat is een goede verkoopprijs? En moet u de woning op Funda zetten? Op deze en nog vele andere belangrijke vragen heeft een makelaar het antwoord tijdens een gratis adviesgesprek. In dit artikel leest u wat zo'n gesprek precies inhoudt en hoe u dit geheel vrijblijvend kunt regelen.

Wat houdt een gratis adviesgesprek met een makelaar in?

Een gratis adviesgesprek met een makelaar is in essentie een kennismakingsgesprek. Zo kunnen beide partijen op een toegankelijke manier beoordelen of er sprake is van een persoonlijke klik. Tegelijkertijd is de kennismaking erg informatief en waardevol, want de makelaar geeft u graag een voorproefje van zijn kennis en kunde door u gratis verkoopadvies te verstrekken.

Dit verkoopadvies kan alle facetten behelzen rondom de verkoop van uw huis. Denk aan de algehele verkoopstrategie, manieren van promotie, onderhandelingstactieken en een mogelijke insteek van de koopovereenkomst. Op basis van het gevoel dat u krijgt bij de geschetste strategie en mogelijkheden, kunt u bepalen of u een samenwerking met de makelaar ziet zitten.

Is een waardebepaling onderdeel van het verkoopadvies?

Inbegrepen bij de kennismaking met een makelaar is ook een vrijblijvende waardebepaling. Alleen dit is al reden genoeg om het gratis adviesgesprek te regelen. Het kan immers zomaar zijn dat u uw huis wilt verkopen in de verwachting dat u er € 250.000 voor kunt krijgen. Is uw huis echter € 220.000 waard? Dan kan dit een reden zijn om de voorgenomen verkoop af te blazen.

Uiteraard kan dit scenario zich ook omgekeerd voltrekken. Wie weet is uw woning een stuk meer waard dan u denkt. Tijdens een gratis adviesgesprek met een makelaar krijgt u inzicht in de daadwerkelijke woningwaarde en daarmee ook in de hoogste prijs die u in de huidige markt waarschijnlijk voor het huis kunt krijgen. Deze informatie is van onschatbare waarde.

Hoe krijg ik een gratis adviesgesprek met een makelaar?

Een gratis adviesgesprek met een makelaar regelen, doet u snel en eenvoudig via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Bij ons aangesloten zijn zorgvuldig geselecteerde verkoopmakelaars uit alle Nederlandse provincies, die naar aanleiding van uw aanvraag een concurrerende offerte bij u neerleggen. Standaard hierbij inbegrepen is een adviesgesprek inclusief gratis waardebepaling. Na de aanvraag via onze website ontvangt u geheel kosteloos in totaal 4 offertes van makelaars. De verkoopmakelaars van wie het aanbod u bevalt, kunt u uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking aan huis. Wilt u direct uw gratis adviesgesprek met een makelaar regelen? Geef dan direct uw adres en voorkeuren door.