Huis verkopen in Almere?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Almere vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Almere te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Almere te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Almere zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Almere werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Almere via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Almere te verkopen.

Makelaar Almere nodig?

Als u verkoopmakelaars in Almere wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Almere en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Almere informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Almere waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Almere adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Almere gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Prettig contact, goed advies en kennis van de markt.

Dhr. Rick Dillema, Almere
Uitstekend

Zeer tevreden over de makelaar. Zeer persoonlijk en betrokken makelaar. Goede kennis van woningmarkt en rekening gehouden met onze wensen met betrekking tot bezichtigingen. Al met al erg goed geholpen bij de verkoop van onze woning.

Verkoper van Couperusweg, Almere
Uitstekend

De makelaar heeft me de voorwaarden verteld en welke stappen er ondernemen zouden worden, daarna heeft een collega van hem het overgenomen. Ik vond het een fijn team met deskundige hulp. Mijn huis was snel verkocht en de ervaring goed.

Verkoper van Petmolenstraat, Almere

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Hele vriendelijke, bekwame makelaar. Ik had alle vertrouwen voor de verkoop en dat heeft ze meer dan waar gemaakt.

Verkoper van Bandastraat, Almere
Uitstekend

Goede communicatie en vriendelijke service.

Dhr. Alexander Dias de Oliveira, Almere
Voldoende

Veelbelovende praat zonder opstartkosten etc, maar bleek achteraf duurder dan een andere makelaar (de btw) met afrekenen is erg hoog.

Dhr. Marcel Koot, Almere

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer vriendelijk en professioneel.

Dhr. Rob Kuilder, Almere
Uitstekend

Ik heb dit makelaarskantoor gekozen omdat ik vanwege de grootte van het bedrijf hoopte op een persoonlijke afhandeling. En daarin ben ik niet teleurgesteld. Altijd bereikbaar en behulpzaam van het begin tot het einde.

Mevr. Schuurman, Almere
Voldoende

Bij 1e gesprek smooth talk om opdracht binnen te halen, daarna niet meer zo geïnteresseerd. Bezichtigingen werden gedaan door steeds verschillende makelaars. Open dag was een ramp, screening ervoor had beter gemoeten, mensen die er kwamen waren aan het oriënteren. Kers op de taart was door de makelaar aangesmeerde notaris, their way or highway, blijkbaar krijgen ze daar provisie.

Verkoper van Paul Kleestraat, Almere

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Echt een makelaar om aan te raden. Werken precies en duidelijk, verkoop super snel en vriendelijk tegen over klanten. Top makelaar.

Dhr. Giang Nguyen, Almere
Goed

De makelaar is een echte professional met veel ervaring. Ze zit al jaren in het vak waardoor ze goed aanvoelt wat de woningmarkt doet.

Verkoper van Jimi Hendrixstraat, Almere
Uitstekend

De initiële communicatie was gemakkelijk en ons huis was klaar voor verkoop in no-time. De communicatie gedurende verkoop was soepel vooral belangrijk aangezien wij in de USA wonen. Alle afhandelingen na de verkoop werden door de makelaar opgepakt en voor we het wisten waren we onze woning kwijt. De makelaars vormen een team waar prettig mee samen te werken is.

Dhr. Michel, Almere

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

De makelaar is betrokken, professioneel en heel goed in wat ze doet. Ze is er echt voor jou. Ik ben heel blij dat ik haar gekozen heb. De afhandeling was correct, redelijk en zorgvuldig.

Verkoper van Tilburgstraat, Almere
Goed

Prima gegaan allemaal, geen drukte, duidelijke en goede communicatie.

Verkoper van Februaristraat, Almere
Goed

We hebben voor deze makelaar gekozen omdat deze een reële vraagprijs voor ons huis vaststelde. Tijdens de verkoop werden we goed op de hoogte gehouden van de meningen van de eventuele kopers. Daarnaast werd er goed naar ons geluisterd. De verkoop was gauw rond.

Verkoper van Zwedenstraat, Almere

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Snel reageren en goed advies.

Dhr. D. Voogd, Almere

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Almere gemiddeld?

De kosten van makelaars in Almere liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Almere. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Almere te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Almere vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Almere vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Almere te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Almere e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Almere momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Almere, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Almere?

De beste makelaar in Almere is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Almere de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Almere te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Almere is het goedkoopste?

Makelaars in Almere verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Almere dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Almere en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Almere.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Almere doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Almere e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Almere nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Almere waard?

De prijzen van woningen in Almere zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Almere momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Almere aan

Is makelaars vergelijken in Almere gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Almere via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Almere, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Almere te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Almere maken.

Begin met vergelijken