Vergelijk reviews én offertes

Makelaar vinden voor de verkoop van uw huis

Hulp bij een goede keuze: Vraag reviews en offertes op
De makelaars informeren u over hun tarieven. Wij informeren u over de ervaringen.

Reviews van makelaars

Sinds 2014 verzamelen wij als vergelijkingssite reviews van makelaars. Deze ervaringen geven een helder beeld van wat eerdere woningverkopers vonden van de makelaar voor wie zij kozen. Voor sommigen is de deskundigheid een belangrijk beoordelingspunt, voor anderen is dat het gevoel van service en/of het verkoopresultaat.

Iedere ervaring is anders en bovendien persoonlijk. Daarom is het belangrijk om meerdere reviews te lezen en te vergelijken van de makelaars die u op het oog hebt. Vaak is dit het ontbrekende stukje informatie bij het vergelijken van lokale makelaars (prijs, dienstverlening, mogelijkheden).

Vergelijk ervaringen én offertes

Wij hebben een volledige oplossing voor woningeigenaren die een goede makelaar zoeken. Bij ons vraagt u eenvoudig offertes én reviews op van lokale makelaars.

U voert eenmalig uw woning en voorkeuren in. Wij selecteren de makelaars die het beste aansluiten en van deze makelaars ontvangt u een reviewoverzicht. Tegelijkertijd informeren de makelaars u gratis en vrijblijvend over hun tarieven en dienstverlening, zodat u na deze vergelijking alles weet wat u moet weten om de juiste keuze voor een verkoopmakelaar in uw regio te kunnen maken.

Lees de ervaringen van eerdere woningverkopers die via VerkoopmakelaarOffertes.nl een makelaar kozen:

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een betrokken en zorgvuldige makelaar. Communicatief sterk. Denkt goed mee, neemt initiatief en komt afspraken na! Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Laagdrempelig en heel bereikbaar.

Verkoper van Van Roekelweg, Apeldoorn
Uitstekend

Uit de 4 makelaars die een waardebepaling van mijn huis hebben gedaan voor verkoop, heb ik voor deze makelaar gekozen. Geen moment spijt van gehad! Deze makelaar maakt geen gebruik van duur uitziende documentatie, maar doet alles digitaal. Heel professioneel en zeer vriendelijk. Heeft ook nog advies gegeven over de aankoop van mijn nieuwe huis. Ook met de andere leden van het team heel prettige en altijd snelle communicatie. Zeer aanbevelenswaardig!

Mevr. Henny Meijer, Spijkenisse
Uitstekend

Onze ervaring is dat ze goed en betrouwbaar zijn. Zij regelen alles wat afgesproken is.

Dhr. willem Buurman, Musselkanaal
Uitstekend

Ze hebben heel erg hun best gedaan voor een goede verkoop. Uitstekend!

Dhr. Arnold Stoffels, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

De kundigheid en ervaring kwam snel boven tafel. Al snel begreep de makelaar de situatie en schatte de verkoop mogelijkheden goed in. Er kwam mijns inziens een reëel verhaal op tafel waar we ons in konden vinden. Zonder doekjes om te winden. Eerlijke antwoorden en een kritisch kijk op het object.

Dhr. John Smithuis, Beemte

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

We hadden de beste klik met deze makelaar. Behalve Kantoor-gebonden is dat natuurlijk ook erg Persoonsgebonden.

Dhr. K. Broersma, Soest
Uitstekend

Hij presenteerde zich duidelijk wat hij vertelde is hij nagekomen. Goede communicatie met zijn medewerkers.

Dhr. Kiers j, Almere
Uitstekend

Kundig en voorkomend. Denkt mee in oplossingen.

Verkoper van Bijsselseweg, Biddinghuizen
Uitstekend

Geeft duidelijk aan hoe het werkt, doet wat hij belooft en werkt ook alles goed af.

Dhr. Arie Stoffer, Almere
Uitstekend

Weten waar ze het over hebben, goed voorbereid met de juiste info en weten wat er in de markt speelt.

Dhr. Ed Meijer, Maurik

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ze is zeer actief betrokken bij het proces en heeft een zeer goed gehoor voor de klant. Ze is dus zeer empathisch maar ook zakelijk en neemt de klant veel werk uit handen.

Dhr. Vermeulen, Breda
Uitstekend

Gebruikmakend van de site VerkoopmakelaarOffertes.nl heb ik 4 makelaardijen geselecteerd. Ik heb met alle vier telefonisch contact gehad en uitgelegd wat mijn vraag was omtrent de verkoop van een huis in hun regio. Ik heb er drie uitgenodigd om kennis te maken en het te verkopen huis te bekijken. Eén van de 3 viel meteen af en moest ik kiezen tussen de twee andere makelaardijen. De uiteindelijke keuze voor deze makelaar was puur op gevoel, de andere partij leek mij ook prima. Deze makelaardij heeft precies dat gedaan wat ik vroeg. Heeft volledig ontzorgd en op een keurige manier de gehele verkoop geregeld. Een prettig transparant bedrijf, prima communicatie, eerlijke verkoop. Je ouderlijk huis na 63 jaar verkopen is best wel emotioneel. Er is genoeg tijd gemaakt om één en ander te organiseren en af te ronden en afscheid te nemen. Ik ben erg blij met hoe het is verlopen.

Mevr. M van der Linden, Wilnis
Uitstekend

Eerlijke en goede adviezen, snelle antwoorden en ze hebben alles snel geregeld.

Mevr. Lamiae Chakor, Amsterdam
Uitstekend

Ik heb een goede ervaring met deze makelaar en raad dit kantoor zeker aan bij verkoop van een huis.

Verkoper van Eliza Dorusstraat, Delft
Uitstekend

Deze makelaar zou ik iedereen aanraden. Erg professioneel en staan altijd voor je klaar. Luistert naar jou wensen en geeft daarop goed advies. Fijne en snelle afhandeling.

Mevr. H.M. Oskam, Zoetermeer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect is verlopen en alles volgens afspraak is geregeld. Bij een volgend opdracht zal ik deze makelaar weer in de arm nemen.

Dhr. F van Biessum, Zuidbroek
Uitstekend

Hij is een kundige makelaar, die ook oog heeft voor de persoonlijke situatie van een verkoper. De samenwerking was transparant en prettig. De makelaar heeft er voor gezorgd dat onze woning goed gepresenteerd werd en voor een marktconforme prijs aangeboden werd.

Dhr. Marcel Vording, Assen
Goed

Gaat niet nog meer mee in de gekte. Is rustig, legt goed uit. Denkt mee, maar luistert ook naar de ideeën van de verkoper. Is professioneel. Geloofwaardig. Weet veel over de buurt, waar het huis staat en de omgeving. Maakt een reëele inschatting van de uiteindelijke verkoopprijs.

Verkoper van Worp, Deventer
Uitstekend

Deskundig en zonder franje. Bovendien heel sympathiek team. Bij evt. volgende aan of verkoop in de regio Schiedam maken wij zeker weer gebruik van deze makelaar.

Verkoper van Stadhouderslaan, Schiedam
Uitstekend

Uitstekende makelaar. Ze hebben het super gedaan.

Dhr. Shahim Tanweer, Zoetermeer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Spontane eerlijke man. Je weet meteen waar je rekening moet houden.

Verkoper van Pretoriastraat, Tilburg
Uitstekend

Helder in communicatie. Concurrerend qua prijs.

Dhr. Wouter van Joolingen, Utrecht
Uitstekend

Goede kennis van de huizenmarkt, eerlijke prijs indicatie, komt afspraken na, houd de verkoper op de hoogte van de ontwikkelen en rond de verkoop en de financiële kant goed af.

Dhr. Ben Boers, Uithoorn
Uitstekend

Zeer prettige samenwerking ervaren met deze makelaar. Sabine was mijn contactpersoon en daar heb ik ontzettend fijn alle fases van de verkoop mee doorlopen. Met humor en doortastendheid heeft ze haar kwaliteiten niet alleen laten zien, maar ook waargemaakt! Als men het mij vraagt, raad ik deze makelaardij ten zeerste aan.

Mevr. Patrice, Tilburg
Uitstekend

Ik heb de makelaar leren kennen als een prettig deskundig persoon, die weet bij welke doelgroep kopers te vinden zijn voor de betreffende woning, goed inzicht heeft in de lokale markt en uitstekend communiceert met zijn opdrachtgever. Ook de begeleiding van de verkoop was uitstekend. Bij een volgende verkoop weet ik meteen wie ik een opdracht ga geven namelijk weer deze makelaar.

Dhr. H. Heijman, Echt

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Komt afspraken na, zeer betrouwbaar en behulpzaam.

Dhr. Arie Zweep, Winschoten
Uitstekend

De eerste keer dat wij een huis verkochten. Heel goed geholpen door de dames ze nemen alles uit handen. Alles verliep vlekkeloos de vragen die wij hadden werden snel beantwoord. En alles tegen een zeer scherpe prijs. Ik beveel de makelaar zeker aan.

Dhr. E. Helleman, Rijswijk
Uitstekend

Zeer deskundig, vriendelijk behulpzaam en efficiënt.

Mevr. Anke Persoon, Hulst
Uitstekend

Duidelijk en open in het gesprek. Goed bereikbaar en meedenkend.

Verkoper van Melkdistelstraat, Almere
Uitstekend

Je kunt je geen betere en sympathiekere makelaar wensen. Hij draagt het belang van de klant hoog in het vaandel. Dankzij deze makelaar mijn huis uitstekend verkocht en een fijn appartement teruggekocht. Niets dan goeds te melden.

Mevr. Kievit, Ten Boer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Wij zijn heel prettig en goed geholpen door onze makelaar. Zonder hem hadden wij nog geen ander huis gehad.

Verkoper van Clauslaan, Hoevelaken
Uitstekend

Altijd een snelle terugkoppeling van de bezichtigen. Prettige samenwerking.

Dhr. J.B. Prins, Hoenderloo
Uitstekend

De makelaar heeft het voor ons heel netjes en naar tevredenheid gedaan. Van ons is dat een dikke aanbeveling waard.

Mevr. Willem en Rina Schaft, Lelystad
Uitstekend

Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel en duidelijkheid, tijdens de verkoop was er ook goed contact en heel goed advies. Al met al een zeer goede ervaring.

Dhr. Martijn Kettenis, Zoetermeer
Uitstekend

Had goede klik met de makelaar. Hij zag de potentie van het huis en was gedreven om het goed te verkopen. Tijdens het hele proces goed contact gehouden en een mooi resultaat in korte tijd. Geen op of aanmerkingen, overall een zeer tevreden klant.

Dhr. Nick, Amstelveen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Fijne en snelle communicatie. Hij nam echt de tijd om alle gegadigden uit te nodigen voor een bezichtiging.

Verkoper van Van Nijenrodeweg, Amsterdam
Goed

No nonsense makelaar en weet goed op de huizenmarkt in te spelen. Onze kopers lieten weten fijn te zijn ontvangen en volledig te zijn geïnformeerd tijdens bezichtiging.

Mevr. Iris Tellinga, Amsterdam
Uitstekend

Het eerste contact was gelijk goed: warm en duidelijk. Ik had gelijk het gevoel dat we niet klant nummer 10.000 waren in deze drukke tijden. Maar dat ze er voor gaan en staan! Daar kreeg ik gelijk in. Elke afspraak werd nagekomen, elk bezoek werd niet afgeraffeld. Maar vooral de eerlijkheid en warmte trof me. Ze gaf me zeer bijzondere tips bij de huispresentatie en belde na elke bezoekdag. Dat is fijn, want je wil wel weten wie er door jouw huis is gelopen. Geen enkele keer werd er iets niet nagekomen. Zelfs mijn buren hebben hun huis te koop gezet, want ook zij hadden bij verschillende makelaars advies gevraagd. Ook de buren waren het met ons eens: deze makelaar is de beste!

Verkoper van Kortenaerstraat, Leiden
Uitstekend

Doen wat ze beloven! Gewoon super.

Dhr. WFJ Kluitman, Didam
Uitstekend

Kwam sympathiek over. Ook het personeel op kantoor erg vriendelijk en genoeg contact gehad. En uiteraard het huis snel en goed verkocht.

Mevr. josette de Vette, Schiedam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede ervaring met deze makelaar. Van begin tot einde. Duidelijke afspraken en constant word je op de hoogte gehouden van het proces. Prima geregeld allemaal. Zal een volgende keer zeker weer van hun gebruik maken

Mevr. margreet nijbroek, Haelen
Goed

Professioneel, korte lijnen in communicatie (van zowel makelaar als ondersteunend personeel) en het verkoopproces is in zijn geheel goed begeleid.

Mevr. Jorike, Amsterdam
Uitstekend

Een zeer betrokken actieve en meedenkende makelaar.

Dhr. Henk Urbach, Amersfoort
Uitstekend

Recent hebben wij onze woning verkocht via deze makelaar. Hij heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Verder is er regelmatig contact gelegd op een snelle en efficiënte manier zonder horten en stoten.

Dhr. Bahri Guney, Tilburg
Uitstekend

Vanaf allereerste contact, duidelijke afspraken. Vriendelijke en deskundige mensen, die de markt kennen, zeker een aanrader.

Verkoper van van Nesstraat, Haarlem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Onze makelaar is zeer professioneel en gaf ons aan voor welk bedrag onze woning op de markt deed. Wij hadden toen al drie makelaars ontvangen. Tussen deze makelaar en een collega-makelaar zat een heel groot gat. Onze makelaar verzekerde ons dat wij de vraagprijs zouden krijgen. Er werd mooie fotogalerij, 3D foto’s, video gemaakt. En de woning kreeg een eigen website. Binnen 6 dagen hadden wij een serieus bod. Dat het allemaal zo snel zou gaan, hadden wij ook niet verwacht. De afwikkeling, de overdracht, het in contact brengen met de kopers hebben wij als zeer fijn ervaren. Als wij vragen hadden, kregen wij snel antwoord. Wij vinden het team zeer gedreven!

Mevr. Conny Winkel, Sneek
Uitstekend

Zeer goede makelaar. Communicatie is top.

Verkoper van Chopinplein, Schiedam
Uitstekend

De makelaar is gedreven maar wel op de juiste manier, kundig en voelt de "mens" ook goed aan. Erg plezierig om ons huis via deze makelaardij te verkopen en natuurlijk zijn ze ook super goed geprijsd.

Dhr. H van der Steen, Woerden
Uitstekend

Geweldig hoe hij alles heeft af gehandeld. Vanaf het begin al heel veel vertrouwen.

Dhr. Wpc De Bree, Sittard
Uitstekend

Professioneel advies, goede service. Aan te bevelen!

Dhr. Marcus Pickart, Zwijndrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste moment een fijn, helder en meedenkend contact. Gedurende het hele traject op deskundige wijze bijgestaan door dit fantastische team! Hier werken enthousiaste mensen met hart voor hun opdrachtgever! Aanrader dus!!!

Mevr. Jolanda Vermaas, Ridderkerk
Uitstekend

Echt top geregeld de verkoop van ons huis. Goed en persoonlijk contact. Alles keurig afgehandeld door het gehele team. Als ik ooit weer een huis zou kopen zou ik niet aarzelen om hen wederom in te schakelen.

Dhr. B.n. klein, Den Helder
Uitstekend

De makelaar heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons appartement in Voorburg. Het is een vriendelijke en vrolijke man die je erg op je gemak stelt. Bij de andere makelaars hadden kregen we een vooral commercieel en formeel gevoel, maar met deze makelaar klikte het echt. De prijs/kwaliteit verhouding was bij hem ook het redelijkst. Hij dacht goed met ons mee en we konden ook gratis gebruik maken van hun verhuisbus.

Mevr. Sophie Neppelenbroek, Voorburg
Uitstekend

Geweldig begeleid tijdens de verkoop, heel tevreden over alles!

Mevr. A. de Vroome, Purmerend
Uitstekend

We hebben alles op afstand geregeld en ons sprak de dagbezichtiging erg aan. Alle kijkers op 1 dag bezichtigen en dan een bod uitbrengen. De hoogste bieder heeft de woning ook gekregen. Voor ons een ideale manier om de woning goed en snel te verkopen.

Dhr. Henk Weeke, Winschoten

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam. Altijd bereikbaar. Zeker een aanrader.

Verkoper van Nettelhorst, Ede
Uitstekend

Deze makelaar bleek in alle opzichten de juiste keuze. Zeer to the point, communicatief, ze scheppen geen valse verwachtingen en beloven ook geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Hij trad voor ons op als verkoopmakelaar en het was goed om te zien dat de kopende partij ook vertrouwen had in deze makelaar.

Dhr. Marco Kreiken, Rijswijk
Uitstekend

Snelle professionele service. Fijn contact.

Dhr. Robert Jan, Assen
Uitstekend

Rustige makelaar die een prima promotie campagne heeft gevoerd.

Verkoper van Winterpolder, Houten
Uitstekend

De methode van aanpak van de verkoop promotie is mij heel goed bevallen. Uitbundige wervingstekst via social media doet wonderen. Verdere formele handelingen verliepen heel professioneel digitaal en met actieve ondersteuning door de makelaar.

Verkoper van Continentenlaan, Veendam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Eerlijk, persoonlijk en informatief, hield ons tijdens het bieden goed op de hoogte en gaf advies. Goed bekend met de markt in de omgeving.

Mevr. Baas, Heemskerk
Uitstekend

Ik heb dit kantoor als zeer prettig ervaren. Iedereen is zeer behulpzaam.

Mevr. Marieke Hageman, Beesd
Uitstekend

Very professional, easy to work with and adaptable with my demands. I intend to work with this real estate agent also in the future and i will recommend them to my friends also.

Dhr. Pastiu, Almere
Uitstekend

Ze is een makelaar met oog voor detail. Ze was heel erg alert en correct. Ze benadrukte de grote en het goede onderhoud heel erg. Andere makelaars waren meer bezig met zichzelf te promoten etc maar deze makelaar was bezig met het object.

Dhr. Berc Sarican, Amsterdam
Voldoende

Gaf onvoldoende uitleg aan kijkers en was niet goed op de hoogte van de kenmerken van de woning. Nazorgtraject ook matig.

Verkoper van Sportlaan, Almelo

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Heeft precies gedaan met wat onze wensen waren en de woning goed verkocht. En de servicegraad was top !

Dhr. Freund, Utrecht
Uitstekend

Makelaar met jaren ervaring die de omgeving Leeuwarden goed kent en op een integere en betrouwbare manier mijn huis heeft verkocht. Fijn dat je alles digitaal kon aanleveren, de woning was goed gepresteerd en de er is zelfs een styliste aan te pas gekomen. Uitstekende ervaring geweest.

Dhr. K.W. Brussee, Leeuwarden
Uitstekend

Hij is zeer betrokken en fijn informeel contact vanaf eerste kennismaking. Daarna alle stappen helder duidelijk en adequaat doorgelopen zowel handeling als uitleg. Al met al een hele fijne ervaring en goede verkoop mogen ervaren.

Verkoper van Rembrandtlaan, Schiedam
Uitstekend

Goede communicatie, klantvriendelijke instelling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Mevr. Denise Theunissen, Nijmegen
Uitstekend

Na mijn aanvraag kwamen er reacties binnen. Natuurlijk nodig je een paar makelaars uit om je te laten uitleggen hoe en wat. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze makelaar. Het was een heel prettig gesprek en een goed aanbod. Er zijn met behulp van een styliste en een fotograaf prachtige foto’s gemaakt. Dat heeft zeker geholpen met een snelle verkoop. Binnen week was er een koper. Alles werd door de makelaar op een prettige manier geregeld. Mocht ik ooit weer een huis kopen of verkopen zou ik zonder aarzelen kiezen voor dezelfde makelaar.

Verkoper van Winterkoning, Soest

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deskundige en vriendelijke makelaar! Alles is op rolletjes verlopen van A tot Z. Veel service voor een goede prijs!

Dhr. Fred van der Wolf, 's-Gravenhage
Goed

Goed, enthousiast, to the point, goede en duidelijke informatie en geluisterd naar onze wensen.

Verkoper van Violettenstraat, Amsterdam
Uitstekend

Ben zeer tevreden over de werkwijze van de makelaar, oprecht iemand die meedenkt en het voor je opneemt kennis van zaken en een prettige omgang.

Dhr. Boutghrit, Bergen op Zoom
Uitstekend

Een fijne makelaar die zijn vak verstaat, no nonsens, realistisch, afstemmend en verbindend. De juiste combinatie van zakelijk en sociaal ondernemerschap. Chapeau!

Dhr. Joachim Muller, Valkenswaard
Uitstekend

Ter zake deskundig. Kent de markt goed, maakt toezeggingen waar. Is plezierig in omgang. Kan ik zeker aanbevelen.

Dhr. m. rosner, Oegstgeest

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uitermate tevreden over de behulpzaamheid, bereidwilligheid en vriendelijkheid van dit team. Pure menselijkheid. Verfrissend!

Mevr. Esther, Emmen
Uitstekend

Hij is een prettige man om mee samen te werken. In tijd van Corona, is de bezichtiging van het huis soepel verlopen. Alles is netjes afgewikkeld.

Mevr. Eefje Stoute, Uithoorn
Goed

Je blijft goed op de hoogte. Goede begeleiding bij alle facetten.

Verkoper van Robijnstraat, Nijmegen
Uitstekend

Ik kan heel kort zijn: eerlijk, enthousiast, fijn contact.

Mevr. E.H.M. Jacobs, Tegelen
Uitstekend

Wij zijn heel blij met deze makelaar. Alles is voortreffelijk gegaan. Prima overleg, vriendelijk geholpen met de verkoop van ons huis en als we al een klein probleempje hadden, werden we prima geholpen bij hen op kantoor.

Dhr. J.N. de Vin, Spijkenisse

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het is een zeer correcte en betrouwbare makelaar gebleken. Doet wat hij belooft, handelt zaken snel en goed af. Tegen een zeer redelijk tarief was de woning snel en naar tevredenheid verkocht. De verkoop is helemaal door hem verzorgd, inclusief bezichtigingen.

Dhr. Hannes Bögels, Heerlen
Uitstekend

Een uitstekende makelaar die ik iedereen aanraad.

Mevr. Nathanjah van de Poll, Amersfoort
Uitstekend

Vriendelijk en zeker ook deskundig is gebleken. Ook heeft deze makelaar heel interessante en stimulerende opties voor de courtage.

Dhr. Robert Weerkamp, Assen
Uitstekend

Zeer tevreden. Goede communicatie, eerlijk proces, goede en professionele ondersteuning, erg goed resultaat.

Verkoper van Aartsbisschop Romerostraat, Utrecht
Uitstekend

De bijzondere vriendelijke en rustige manier van handelen hebben mij een zeer goed gevoel gegeven van dit makelaarskantoor. Uiteraard hebben zij op een uitstekende manier geholpen en geremd, wat uiteindelijk 70K meer opleverde. Deze makelaar is een aanrader voor iedereen.

Dhr. Frank Bijlsma, Hoofddorp

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het samenwerken met deze makelaar heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het bedrijf is professioneel en prettig om zaken mee af te spreken. Het bedrijf heeft mij succesvol overtuigd en goed geholpen in de verkoop van ons huis.

Verkoper van Pieter van den Zandestraat, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ik heb deze makelaar ervaren als een deskundige partij, zonder verborgen agenda. Duidelijke terugkoppeling na elk potentieel kopersbezoek. De biedingen binnen week markeren na eerste bezoek maakt snel de biedingen duidelijk. De keuze op deze makelaar was vooral ook gebaseerd op het werken met "no cure no pay" i.p.v. een bonussysteem zoals een aantal andere makelaars dit doen in de regio.

Dhr. J.C. van Riemsdijk, Enschede
Uitstekend

Prima service en een prima prijs gekregen voor de woning na bemiddeling van de makelaar.

Dhr. Eduard Weis, Enschede
Uitstekend

De makelaar was zorgvuldig, aandachtig, meedenkend.

Dhr. fokke kramer, Vlaardingen
Uitstekend

Vlot, vriendelijk, accuraat. Ons huis was snel verkocht en de afhandeling zeer goed ondersteund.

Verkoper van Juliana van Stolberglaan, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prima makelaar, transparant, snel en het huis is voor een mooie prijs verkocht :-).

Mevr. Raaijmakers, Ilpendam
Uitstekend

We had a great experience selling our house with this real estate agency! She was very professional and super enthusiastic, providing invaluable advice and help on every aspect and every step of the sale. Everything was arranged with very little effort from our side, and the house was sold in a matter of weeks for a good price. Definitely recommend!

Dhr. Kirill Koshil, Amsterdam
Uitstekend

Zeer kundige man die het menselijke aspect goed in de gaten houdt. Weet wat er speelt in de buurt en neemt de touwtjes in handen als daar om gevraagd wordt.

Dhr. johan passier, Tilburg
Uitstekend

Gewoon een goede, eerlijke makelaar tegen een normale prijs. Wij zijn keurig geholpen en altijd goed op de hoogte gehouden van alle stappen die doorlopen worden tijdens de verkoop. Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. Olga Drost, Veenendaal
Uitstekend

Vooraf duidelijk wat de mogelijkheden waren. Tijdens het verkoopproces correct en tijdig op de hoogte gehouden.

Verkoper van Brahmsstraat, Sint-Oedenrode

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Duidelijke afspraken, actief in de markt.

Dhr. P van de Kerkhove, Hulst
Uitstekend

Vanaf de kennismaking tot aan de afronding van de verkoop liep alles op rolletjes ons huis was zeer snel verkocht voor een heel goede prijs! Ook de administratieve afhandeling liep op rolletjes! Kortom: geweldig hoe deze makelaar onze zaken heeft behartigd!

Dhr. J. Teeuw, Moerkapelle
Uitstekend

Lieve en meegaande mensen die veel over hebben om alles naar wens te laten verlopen voor hun klanten en ze doen wat ze zeggen. Super tevreden over het hele traject!

Dhr. Stephan, Hilversum
Uitstekend

Er was snel een afspraak, de makelaar nam de tijd om ons huis te bekijken en gebruikte meerdere tools om een goede prijs voor ons huis te maken! Contact verliep fijn en laagdrempelig via whatsapp, wat in coronatijd er prettig was. De verkoop en alles rondom verliep goed en snel. Een erg fijne makelaar die jou echt als klant behandeld!

Mevr. Lisanne, Waddinxveen
Uitstekend

Hele korte lijntjes. Direct contact en erg vriendelijk.

Dhr. Van der Veen, Amstelveen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uistekend kantoor. Deskundig personeel. Een vriendelijke makelaar. Nog belangrijker is zijn deskundigheid , zijn betrokkenheid en de kennis van woningmarkt. Op een efficiënte wijze wordt het verkoopproces opgepakt en uitgevoerd. Je wordt als klant helemaal ontzorgt. Dit makelaarskantoor kan ik iedereen aanbevelen.

Verkoper van Monseigneur Theelenstraat, Beesel
Uitstekend

De makelaar heb ik ingeschakeld toen ik mijn woning moest verkopen vanwege een moeilijke situatie. De woning was niet van mij alleen en dat werd niet makkelijk gemaakt door een rechtszaak. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft niet alleen mijn woning in een week verkocht toen we eindelijk groen licht kregen van de rechter maar ook ervoor gezorgd dat ik niet om hoefde te kijken naar het verkoopproces waar mijn hoofd totaal niet naar stond. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen! Heel erg bedankt, je doet natuurlijk gewoon je werk (waar je goed in bent) maar daarnaast heb je mij persoonlijk, zonder dat je er van bewust bent, ook heel erg geholpen! Ik heb destijds meerdere makelaars gesproken maar niemand was zo betrokken als jij en dat verdient echt een pluim. Je doet je werk en geeft daarnaast je klant ook een goed gevoel en rust.

Mevr. Sharon Teeken, Amersfoort
Uitstekend

Het is een makelaar die heel veel energie en tijd steekt in het begeleiden van het hele traject. Dit is voor mij van heel groot belang geweest, heel erg ontzorgend.

Dhr. Stefan van den Heuvel, Weert
Uitstekend

Fantastische club vakmensen die enthousiast en uitstekend bereikbaar zijn. Aanrader!

Dhr. R. Koning, Amsterdam
Uitstekend

Zeer professionele begeleiding en makelaar heeft ons uitstekend geholpen. Het stapje extra is door ons als zeer prettig ervaren.

Mevr. Mieke Janssen, Limbricht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deskundig, correct, goede communicatieve vaardigheden.

Dhr. PGH Janssen, Baambrugge
Uitstekend

Prima makelaar. Vanaf het eerste gesprek met deze makelaar had je er een goed gevoel bij en dat is belangrijk bij de verkoop van je huis. De verkoop en alle administratieve handelingen daar omheen gingen prima. Goed begeleid tot aan het tekenen bij de notaris toe. Heel erg te spreken over deze makelaar en ik beveel ze zeker aan.

Dhr. Dick Wamsteeker, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

Makelaar die alle tijd voor je heeft en geeft.

Mevr. Conny van Onzenoord, Tilburg
Uitstekend

Een heel fijne goede makelaar. Alles keurig geregeld. Fijne lieve mensen.

Mevr. Van den Hurk, Hilversum
Goed

Ik heb meerdere makelaars om een offerte gevraagd en deze makelaar was niet duur en pakte de zaken vakkundig en accuraat op. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond de bezichtigingen en kreeg goede adviezen. Ook de financiële afhandeling verliep plezierig. Kortom, een goede makelaar die met je mee denkt.

Dhr. Wouda, Panningen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Prettige en zeer kundige makelaar, heeft ons huis snel en voor een redelijke prijs verkocht.

Dhr. Ger, Ittervoort
Uitstekend

Omdat er diverse dingen speelde was ik voor me zelf wat gestresst en zij gaven me rust met al hun adviezen en hulp. Al me vragen die ik en stelde via de mail had tussen door werden netjes beantwoord. Er werd meegedacht over bepaalde dingen en ook de gene die me bezichtigen deden dit. De dames van kantoor kreeg ik netjes mailtjes met de afspraken voor bezichtigen. Ik werd op en top goed begeleid door de mensen van het makelaarskantoor. Hierdoor kreeg ik zelf ook meer rust omdat ik ook al aan het kijken was voor een nieuwe woning namelijk. Ik ben het gehele kantoor zeer erkentelijk.

Dhr. Scheek, Rotterdam
Uitstekend

Vriendelijke behulpzame mensen. Goede presentatie van je huis. Snelle verkoop.

Dhr. Aart van der Gronden, Hellevoetsluis
Uitstekend

Ik was heel erg tevreden over alles rondom de verkoop van mijn huis. Mooie fotoreportage en fijn contact met de makelaar. Als ik weer een huis moest verkopen zou ik zonder twijfel weer deze makelaar nemen.

Mevr. Emma Veldkamp-Doorduijn, Soest
Goed

De makelaar had kennis van zaken en had een goede verkoopprijs in gedachten wat aansloot bij die van ons.

Verkoper van Kaapstander, Nijmegen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Onze keus viel op deze makelaar vanwege de eerlijke en open houding. De prettige communicatie, geen “gladde” praatjes, goed luisteren naar de klant en het nakomen van afspraken! Al met al een professionele houding! Zeker aan te bevelen!

Dhr. Fam. Roovers, Deventer
Goed

Het hele verkoopproces ging precies zoals ik wilde. Ik was blij met de houding en de deskundigheid van Huysvisie. Echter, bij de oplevering ging het erg rommelig. Er werd een vervanger gestuurd die te laat was en me voor ieder probleempje belde. Anders was de beoordeling zeker "Uitstekend" geweest!!

Dhr. Marcel van Mackelenbergh, Rotterdam
Uitstekend

Deze makelaars zijn zeer goed, je wordt goed op de hoogte gehouden. Woning was zeer snel en vakkundig verkocht. Deze makelaars raad ik iedereen aan helemaal TOP!

Mevr. Boot, Leimuiden
Uitstekend

Makelaar is ervaren en weet waar hij het over heeft. Taxatie, promotiefilm/foto’s vakkundig gedaan en bezichtigingen goed en vlot geregeld. Zowel makelaar als achterban op kantoor houden je steeds goed op de hoogte en zijn bijzonder vriendelijk, verkoop ging erg vlot. Echt een aanrader om je huis via deze makelaar te verkopen.

Mevr. Karin, Zoetermeer
Uitstekend

Toen ik op zoek was naar een makelaar, heb ik via Verkoopmakelaar Offertes 4 makelaars aangeboden gekregen. Van de 4 makelaars die ik tijdens een oriënterend gesprek heb gesproken, maakte deze makelaar verreweg de beste indruk op mij. Hij gaf de beste op maat gesneden adviezen en was het meest pro-actief. Daarnaast bood hij de beste service (o.a. artist impression) tegen een concurrerende prijs. In ons geval ging het om het verkopen van het huis van mijn vader, waarbij wij niet op de hoogte waren van eventuele gebreken en/of verbouwingen die de afgelopen decennia waren ontstaan of uitgevoerd. De makelaar was goed in staat om aan te geven op welke wijze wij hier het beste mee om konden gaan, waarbij zijn juridische achtergrond duidelijk naar voren kwam. De verkoop werd gecompliceerd door een lekkage bij de buren, wat door de makelaar goed gemanaged werd. Bij een volgende verkoop van een van onze huizen is hij voor ons voorkeurskandidaat nummer 1!

Verkoper van Homeruslaan, Oegstgeest

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Verkoper van Wevershoek, Sommelsdijk
Uitstekend

Prettige en snelle zaken gedaan met deze makelaar. Heeft verstand van zaken van de huidige markt. Kan deze makelaar van harte aanbevelen.

Verkoper van Oosterwal, Culemborg
Uitstekend

Duidelijke communicatie. Vaste prijs. Geen gezeur en een makelaar die luistert!

Dhr. Eric, Amstelveen
Uitstekend

Goede aanpak voor een snelle verkoop !

Verkoper van Buitentocht, Leiderdorp
Uitstekend

Na bezichtiging woning gaf hij een kort en bondig resultaat: mooi rustig en centraal gelegen woning met diepe tuin, garage, carport, schuur en tuinhuis. Prachtige authentieke vrijstaande woning in het centrum gelegen, eigen parkeerplaats, mooie hal en glas en lood ramen, zal voor kopers aantrekkelijk zijn. Direct daarna gaf hij, na uitleg optelsom koopsom, de marktwaarde aan. De bezichtiging verliep rustig, zakelijk, vakbekwaam, veel technische controles, en ook de zolder en kruipruimte werden zorgvuldig bekeken en gewogen. Zeer rustige Makelaar met heel veel inzicht en know-how. Zet je niet onder druk en laat de vraagprijs aan de eigenaar over, met in achtneming van zijn expertise over de marktwaarde.

Dhr. T.J. Maigret, Oss

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Super professionele makelaar, alles naar wens.

Dhr. Lezana Herrero, Balkbrug
Uitstekend

Een leuk, jong en enthousiast team met goede kennis van de lokale woningmarkt. Prettige en deskundige begeleiding bij de verkoop en overdracht van onze woning. Ik beveel deze makelaar ten zeerste aan.

Mevr. Lilian Kaan Berkhof, Apeldoorn
Uitstekend

Goede ervaring. Snelle afhandeling en reactie bij vragen en opmerkingen. Fijne communicatie met de makelaar. Goede procedure doorlopen waardoor ons huis snel is verkocht.

Mevr. Zoer, Julianadorp
Uitstekend

We kregen bezoek van 4 makelaars. Het verhaal van de makelaar sprak ons erg aan en i.v.m. het 50 jarig-jubileum geen opstartkosten Funda. Onze makelaar was jong ingenieur en gediplomeerd makelaar met een goede verkooptactiek waardoor ons huis snel en vlot verkocht werd.

Dhr. Vos, Opmeer
Uitstekend

Op een prettige en kundige wijze zijn wij geadviseerd en is alles naar behoren afgehandeld. Alle medewerkers van het kantoor die wij tijdens de verkoopperiode hebben gesproken waren goed geïnformeerd. Dit kantoor is zeker aan te bevelen!

Verkoper van Hendrik Dienskestraat, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

100% tevreden. Verkoop is heel goed verlopen, zeer tevreden over samenwerking.

Dhr. Markus, Berkel-Enschot
Goed

Alles conform afspraak.

Verkoper van Langevelderslag, Lelystad
Uitstekend

Top makelaar. Hebben zowel met de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning goed geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen. Als er iets onduidelijk was, dan werd het op een heldere manier uitgelegd. Alles is eigenlijk vrij zorgeloos verlopen.

Dhr. Max Teeuwen, Rotterdam
Uitstekend

Mijn ervaring met deze makelaar is top! Prettig, zeer goed begeleid in de verkoop van mijn huis wat zeker geen makkelijke klus was ivm plots opkomende corona. Ik kan deze makelaar dan ook ten zeerste aanbevelen. Succes met de koop/verkoop!

Mevr. Sylvia Woltring, Leiden
Uitstekend

Prettige oprechte en eerlijke makelaar.

Mevr. Jacqueline, Hilversum

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Nakomen afspraken, snel reageren. Duidelijke info.

Dhr. de Jong, Nieuwerkerk aan den IJssel
Uitstekend

Aardige kundige mensen. Komen hun beloftes na.

Mevr. Jolanda Vermeulen, Leimuiden
Uitstekend

Is niet de duurste, goed overleg en afstemming met elkaar, huis snel verkocht en alles keurig afgehandeld. Komt afspraken na, geeft goed advies, top makelaar.

Mevr. Corrie Broertjes, Ursem
Uitstekend

Deze makelaar kan ik iedereen aanraden, is heel begaan met je wensen en zorgt voor alles, je hebt nergens geen omkijken meer na. Héél erg goed.

Dhr. H. Slot, Brunssum
Uitstekend

Uit drie aangevraagde offertes, vonden wij op de een of andere manier, deze makelaar het prettigste over komen, maar de doorslag was toch wel de makelaar zelf, zijn positieve aanpak, welbespraakt en sympathiek, maar het belangrijkste was toch wel, zijn werk de beste prijs voor ons huis te bewerkstellen, wat ook voor ons de belangrijkste factor was uiteindelijk. Al met al wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Dhr. D. Beekhuizen, Voorburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Top makelaar, scoort op alle facetten goed.

Verkoper van Fanny Blankers-Koenstraat, Arnhem
Uitstekend

Zeer deskundige makelaar, vriendelijk en eerlijk.

Dhr. Meilink, Beverwijk
Uitstekend

Vanaf het moment dat ze bij ons aan tafel zat voelde het goed en vertrouwd. Alles wat ze beloofde heeft zij, samen met haar fantastische team 110% waargemaakt. Goed bereikbaar, niets is teveel, al onze wensen zijn gerespecteerd. Als team zou ik het de makelaar willen typeren als: reëel, eerlijk, enthousiast, 100% inzet en concreet. Naast de zeer snelle verkoop binnen een week hadden ze ook aandacht voor het emotionele stukje welke komt kijken bij de verkoop van je huis waar je 20 jaar hebt gewoond, heel erg fijn!

Mevr. Berthe Wolfsen, Amersfoort
Uitstekend

Enthousiast, kundig en topverkoper.

Dhr. Scholte, Groningen
Goed

Kennis, flexibel, denkt mee en vooral veel begrip. De makelaar doet wat je van een makelaar verwacht en meer.

Dhr. A.Sanhajy, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Super toegankelijke makelaar, met veel verstand van zaken en een keurige afhandeling van alles wat bij de verkoop van een huis aan bod komt.

Mevr. Melanie Eichholtz, Zwijndrecht
Uitstekend

Een zeer terzake deskundige makelaar met een groot empatisch vermogen.

Dhr. van der Velde, Surhuisterveen
Uitstekend

Stanley was mijn verkoopmakelaar bij dit makelaarskantoor. Hij heeft mij tijdens het verkoopproces volledig ontzorgd. Op al mijn oneindige vragen wist hij mij keer op keer gerust te stellen en deskundig, vriendelijk en duidelijk uitleg te geven. Ook is hij open en eerlijk in zijn benadering. De dames van kantoor waren eveneens altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ik raad dit kantoor daarom ook zeker aan.

Mevr. Y. t. M., Amsterdam
Uitstekend

De makelaar was top, hij kwam bij ons en zei: dit ben je zo kwijt. Dit was dus ook zo, super dus. Ook kon je altijd bij hen terecht over vragen ofzo. Ik raad deze makelaar zeker aan.

Dhr. van hilst, den helder
Goed

Een goed verhaal bij de werving, van de 4 makelaars was deze de meest aansprekende. De bezichtigingen waren goed gecommuniceerd. Goede onderhandelingsstrategie met potentiële kopers. Prettige samenwerking waardoor kleine slordigheden geen probleem waren.

Dhr. Bart Bavelaar, Leiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een fijne, bekwame makelaar die wij iedereen zouden adviseren!

Dhr. Arjan Lammerink, Lemele
Uitstekend

Prima makelaar, luisterend oor, zeer klantvriendelijk, helpt je niet alleen prima bij de verkoop, maar tevens prima professionele ondersteuning bij aankoop.

Dhr. Hennie IJpelaar, Breda
Uitstekend

Vanaf het begin ben ik op zoek gegaan naar een makelaar, die bij mij zou passen. Daarmee bedoel ik, dat het gevoel goed moest zijn, een realistische makelaar en een makelaar die aan de klant denkt en niet alleen aan verdiensten. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk en waardevol. Ik heb al deze aspecten gevonden bij de gekozen makelaar en daarmee heb ik een uitstekende keuze gemaakt! Ik wil deze makelaar dan ook van harte bij iedereen aanbevelen.

Verkoper van Zwenkgras, Leeuwarden
Uitstekend

Prima kwaliteit en prijsverhouding.

Verkoper van Heemskerkstraat, Leiden
Uitstekend

Na verschillende makelaars gesproken te hebben, had ik bij haar gelijk een goed gevoel. Ze heeft mij geweldig geholpen en bij gestaan met de verkoop van mijn huis, goede informatie en een goede prijs bedongen. Mijn huis heeft niet lang te koop gestaan. Ik kan iedereen haar aanraden.

Dhr. Hendriks, Beuningen Gld

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede uitleg hoe de verkoop van de woning zal plaatsvinden. Geeft goede informatie en ook realistische prijs voor de verkoop. Tijdens het proces goede contact met de makelaar gehad. Wij hadden vanaf de eerste ontmoeting groot vertrouwen. Onze keuze viel direct op deze makelaar. Nogmaals bedankt voor alles.

Mevr. Bueno Bibaz Schaap, Rijswijk
Uitstekend

Ze regelt de verkoop van A tot Z, o.a. met mooie foto's en een goede verkoopbrochure. Daarbij ook nog haar vrouwelijke "touch" wat een prettige samenwerking oplevert.

Dhr. Lars Ossenkoppele, Amersfoort
Uitstekend

We hebben ons huis met deze makelaar verkocht. Dit was een zeer plezierige samenwerking. Persoonlijke aandacht gecombineerd met professioneel advies.

Dhr. B. Tjeertes, Wormerveer
Uitstekend

Snelle en goede service, deze makelaar doet wat hij belooft. Is duidelijk en erg prettig in de omgang, geen praatjes maar duidelijke afspraken en goede ondersteuning bij de verkoop.

Dhr. R.B. Wolters, Amsterdam
Uitstekend

De keuze was eigenlijk toeval, maar we hebben er geen moment spijt van gehad, de benadering was vanaf het begin aller vriendelijkst en toch professioneel, voorlichting en begeleiding was ook duidelijk, de presentatie van ons huis ook goed verzorgd. De verkoop is in zijn geheel vlot verlopen zonder dat dit ons zorg baarde.

Dhr. Vos, Zwaag

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettig contact, goed advies en kennis van de markt.

Dhr. Rick Dillema, Almere
Uitstekend

Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met de makelaar. Vooral de persoonlijke benadering en het nauwe contact hebben wij zeer gewaardeerd. We moesten ons familiehuis na een overlijden verkopen en de makelaars hebben dit erg goed begeleid. Niet alleen de zaken die je van een makelaar kan verwachten, zoals professionaliteit en marktkennis maar ook de flexibiliteit om wat extra dingen op te pakken. Wij hebben echt het gevoel dat zij hun best hebben gedaan om ons huis op de beste manier te verkopen maar ook om alle zaken eromheen netjes te regelen. Wij zouden de makelaar aan iedereen willen aanraden!

Verkoper van Corfstraat, Alkmaar
Uitstekend

Top makelaar. Komt haar afspraken na. Leuk team en neemt de tijd voor je. Kleinschalig waardoor je weet met wie je contact hebt.

Mevr. Shirley, Amersfoort
Uitstekend

Wij vinden dat we het erg goed getroffen hebben met onze makelaar. Hij is een vriendelijke rustige man en zeer deskundig. Wij denken nog vaak terug aan de contacten met hem.

Dhr. Jan en Magda de Goede, Waalre
Uitstekend

Is goed thuis in de plaatselijke woningmarkt. Prettige communicatie en ons huis is tot onze tevredenheid snel en voor een prima prijs verkocht.

Dhr. N. van Mal, Groningen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de makelaar. Stipt, betrouwbaar, juiste inschatting opbrengst.

Dhr. Nederend, Dordrecht
Uitstekend

Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Mensen zijn uiterst behulpzaam, en komen meteen met een no-nonsense plan van aanpak.

Dhr. Dominique Heger, Tegelen
Uitstekend

Makelaar is klantvriendelijk en goede prijs.

Dhr. Jos Heugen, Maastricht
Uitstekend

Realistische en juiste voorstelling hoe alles gaat en verloopt! Prima afhandeling en tot in puntjes geregeld! Zeer tevreden mee geweest!

Dhr. C.J. L'Ecluse, Purmerend
Uitstekend

Goede communicatie. Ervaren en kundig.

Mevr. Uittenbosch, Aalsmeer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Supergoede makelaar. Heeft visie over hoe te verkopen en weet de maximale prijs eruit te halen. Hij is behulpzaam, hij doet echt die stap extra. Ik zou deze makelaar iedereen aanraden.

Verkoper van Sportlaan, 's-Gravenhage
Uitstekend

Vriendelijk en menselijk.

Dhr. Extra, Sittard
Uitstekend

Direct vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij dit makelaarskantoor en bij onze makelaar zelf in het bijzonder. Niet opdringerig, maar wel heel betrokken. Ook gedurende de voorbereidingen, bezichtigingen en verkoop hield hij nauw contact met ons. Bij vragen werden we altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Ook toen de verkoop plots niet doorging (door financieringsproblemen van de potentiële kopers), werden er snel nieuwe bezichtigingen gepland en konden we enkele weken later alsnog proosten op een goede afloop. Kortom wij hebben een erg goed gevoel overgehouden aan de verkoop van ons huis door deze makelaar!

Verkoper van H.A. Kooykerplein, Groningen
Uitstekend

Professioneel, kundig en zeer vriendelijk. Vol vertrouwen de verkoop aan hen overgelaten.

Mevr. J. van de Liefvoort de Vos, Scherpenzeel
Uitstekend

Professionaliteit! Goed advies! Uitstekend samenwerking! Warme mensen!!

Mevr. Tsimpli, Nijmegen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Je wordt begeleid van het begin tot het einde en niets is te gek. Oprecht en eerlijk advies, daar heb je als klant het meeste aan. Hij vertelt duidelijk wat wel en wat niet kan, iedereen wil de hoofdprijs voor zijn huis of je nu koper of verkoper bent. Dan zit je bij deze makelaardij op het juiste adres. Leg je wensen in hun handen, dan komt het goed. Vertel wel duidelijk wat je wilt, zorg bij verkoop dat de verlichting in orde is, want hij laat alles in volle verlichting zien, en als koper hoef je niet bang te zijn om deze makelaar mee te nemen: hij zal je alles laten zien zodat je verlicht naar huis gaat. Kwaliteit staat bij deze makelaardij in een hoog vaandel. Wij waren in ieder geval blij met hun vakkundige inzet. Dank je wel.

Verkoper van Op de Smelen, Blitterswijck
Uitstekend

Bij de vergelijking van makelaars, gaf deze makelaar de beste reactie. En hij heeft zijn woorden waar gemaakt! De volgende keer doe ik niet meer aan waardevergelijking en meld ik meteen hier weer aan.

Mevr. E.A. Hardorff, Hilversum
Uitstekend

De makelaar maakte meteen een goede indruk op ons door zijn enthousiasme en deskundigheid. Afspraken die gemaakt worden zijn helder en worden ook nagekomen. Een makelaar om op te bouwen!

Mevr. Irma Ceulemans, Landgraaf
Uitstekend

In één woord top. Ik had eerst 2 andere makelaars op bezoek: mannen, beiden ongeïnteresseerd, korte uitleg, laag bedrag, geen klik. Toen kwam deze makelaars langs. Wereldvrouw. Mooi. Wel geïnteresseerd. Goeie ideeën. Ambitieus. Topmakelaar in wording. Mooi iets overgehouden en die oldtimer die blijft. Bedankt!

Dhr. M.B. Schenk, Hoogvliet Rotterdam
Uitstekend

Accuraat, vriendelijk en persoonlijk advies en begeleiding. Snelle verkoop. De kosten vielen erg mee.

Mevr. Inge Knol, Berkel en Rodenrijs

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Alles klopte na overleg. Onmetelijke inzet, te vertrouwen en geven goed vertrouwen. Ze stellen je op je gemak. Doen wat ze beloven en maken prima afspraken en doen een goeie offerte. We hadden een hele fijne dame als makelaar die een 10 krijgt voor onder andere haar inzet.

Dhr. Gerard, Spijkenisse
Goed

Ik heb deze makelaar uitgekozen na een aantal offertes van andere makelaars. Het contact met de verkoopmakelaar verliep goed, ook een mooie vraagprijs waarvoor het appartement na 7 weken verkocht is. Goede afwikkeling geregeld. Naar aanleiding van de goede samenwerking heb ik hen ook gevraagd om als aankoopmakelaar voor mij op te treden. Hier was ik helemaal over te spreken. Heel prettige samenwerking gehad bij de aankoop van mijn huidige appartement.

Mevr. D.F. Frantzen, Rotterdam
Uitstekend

Wij hadden geen betere en betrouwbaardere makelaar kunnen vinden. Mijn vrouw en ik waren destijds erg ziek. Ze deden alles en ook echt alles, en veel meer: de zakelijke én menselijke kant op zich genomen. Door mijn werk heb ik veel met makelaars te maken gehad. Deze steekt met kop en schouders boven alles uit.

Dhr. Wim Weemhoff, Kortenhoef
Uitstekend

Ze denken met je mee en zijn vaak een stap vooruit. Goede ervaring opgedaan. Deze makelaar is gewoon top.

Dhr. Reumkens, Kerkrade
Uitstekend

Uitstekende makelaar. Ik ben op mijn gevoel afgegaan bij de keuze voor de makelaar.

Dhr. F Bols, Deventer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Efficiënt en goede communicatie

Mevr. De Vries Hardeman, Heiloo
Goed

Correcte, snelle afhandeling van de verkoop.

Verkoper van Legatostraat, Hellevoetsluis
Uitstekend

Gesprekken gehad met diverse makelaars. Deze sprong er echt uit. Een duidelijk verhaal van hoe ze het gingen aanpakken, de verkoop strategie en waardebepaling van het huis. Hoewel in principe mijn keuze al op deze makelaar was gevallen, bleek bij de verschillende offertes deze makelaar ook nog eens met het beste bod te komen en was ook nog de goedkoopste. Beter kon niet zou ik zeggen. Ook de verdere afhandeling was op wat kleine dingetjes na prima.

Dhr. Cor Slotboom, Wissenkerke
Uitstekend

Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij deze makelaar. Hij kwam alle afspraken na en heeft ons huis binnen een week verkocht. Alles perfect afgehandeld.

Verkoper van Oranjelaan, Nunspeet
Uitstekend

Deze makelaar heeft een goede neus voor de markt t.o.v. andere makelaars. Hij durft een hogere prijs te vragen dan andere makelaars en dat betaalt zich letterlijk uit. Daarnaast zitten de makelaar en zijn medewerkers er bovenop en dat maakt ook een verschil. Ik ben erg tevreden over deze makelaar!

Dhr. Peter Jongejans, Zaandam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Super samenwerking en een snelle verkoop met goede verkoopprijs. Deze makelaar heeft echt veel moeite voor ons gedaan met een zeer geslaagd resultaat.

Mevr. Karin van Beek, Bad Nieuweschans
Uitstekend

Het is een fijne makelaar. Hij is uitstekend bereikbaar, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Zijn adviezen zijn goed en duidelijk. Hij heeft ons prima door het verkoopproces geleid. Koppelt onmiddellijk bevindingen terug van kijkers. De leus "afspraak is afspraak" is goed van toepassing op deze makelaar. Hij komt ze na en is op tijd en als dat een keer niet zo is door overmacht, licht hij je in. Heel transparant, toegankelijk en betrouwbaar. Hij geeft reële adviezen en is in staat je van de 'roze wolk' af te halen, want je bent natuurlijk als verkoper bevooroordeeld als het om je eigen woning gaat. Al met al een makelaar die aan te raden is, maatwerk levert en toegankelijk is.

Verkoper van Engelsestraat, Leeuwarden
Uitstekend

De makelaar heeft ons geweldig geholpen ons nieuwe huis te vinden en het oude huis te verkopen. Zij zoeken gericht op jouw wens en komen met verrassende ideeën op woongebied. Een eerlijke, uiterst vakkundige, goede en vriendelijke makelaar.

Mevr. M de Jong, Wormerveer
Uitstekend

Super tevreden over de algehele communicatie en updates en het volgen van verkoopproces, als klant kijk je direct mee in een portal. Onze woning is met een prachtig rendement verkocht.

Dhr. Ronald van der Weide, Zaandam
Uitstekend

Gemaakte afspraken vooraf volledig nagekomen.

Dhr. C.H. Merx, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het gebruik van moderne communicatiemiddelen staat hier centraal: Whatsapp groep voor alle belanghebbenden. Verslag van de vorderingen in een videoboodschap komt net iets aangenamer over dan een tekstberichtje. Het kiezen voor twee bezichtigingsmiddagen geeft voor de verkoper meer rust dan wanneer er steeds aparte bezichtigingen moeten worden gepland. Het gevolgde biedproces levert en betere opbrengst op. Kortom: een makelaar die zijn vak verstaat.

Dhr. Janssen, Middelburg
Uitstekend

Fijne makelaar, duidelijk contact en afspraken, prima adviezen en van a t/m z begeleiding. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dhr. Herman Schuldink, Brielle
Goed

Ik ben tevreden over het gehele traject.

Verkoper van Max Euwestraat, Arnhem
Uitstekend

De makelaar heeft alle zaken die aan de orde komen bij de verkoop van het appartement van mijn vader (waaronder informatie over het onroerend goed) uit handen genomen. Ik heb de indruk gekregen dat hij de markt kent en daarop zijn adviezen (waaronder te hanteren prijs) baseert. Ook heb ik na iedere bezichtiging en terugkoppeling ontvangen. Het makelaarsteam is zelfs zo flexibel om eventueel een bezichtiging te doen in het weekend. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Mevr. L.K. Strubbe, Apeldoorn
Goed

Plezierig zeer professioneel contact, mooi verzorgde fotorapportage, goede prijs-kwaliteitsverhouding, ingewikkeld pand verkocht na ruim een jaar met goede tussentijdse contacten, zou opnieuw voor dezelfde makelaar kiezen.

Dhr. Joop Hendriks, Meppel

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prima makelaar en aanbevelenswaardig!

Dhr. W.M. Thoen, Zeist
Uitstekend

Woning werd mooi gepresenteerd. Afspraken waren duidelijk en werden keurig nagekomen. Communicatie was op tijd en zeer correct. Bezichtigingsafspraken werden allemaal kort na elkaar ingepland. Ook de administratieve afhandeling werd prima verzorgd. De courtage die deze makelaar berekend is fair.

Mevr. A. Everaers, Venlo
Uitstekend

Erg prettige makelaar, ik had er al vanaf het 1e gesprek een goed gevoel bij. Communicatie was uitstekend, snel en duidelijk, mijn huis was snel verkocht voor een prima prijs. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Ik ben super tevreden.

Dhr. Dirk Biemans, Son en Breugel
Goed

Onze contactpersoon luistert, bekijkt en beoordeelt vakkundig en begeleidt op zeer prettige manier je naar de uiteindelijke verkoop. Zijn integere en vertrouwingswekkende houding met de nodige initiatieven hebben ons prettig verrast. We zijn dus zeer content met deze makelaar en is echt aan te bevelen!

Verkoper van Van Haestrechtstraat, Goirle
Uitstekend

Ik vond de intake verrassend. Professioneel met een informatiemap, buurtscan met vraag en aanbodcijfers en een voorbeeldbrochure over een woning in de Sint Jacobsstraat! Aangezien mijn achternaam Jacobs is, is hier duidelijk over nagedacht! Ik vond de omgang met de makelaars plezierig en correct, behulpzaam met mijn digitale onkunde en uitzoekwerk rond de energielabel. Terugkoppeling van bezichtigen werd snel gedaan. Kortom ik ben een tevreden klant!

Dhr. Jacobs, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met de makelaar en het team op kantoor. Ons appartement is supersnel en voor een mooie prijs verkocht. De makelaar was heel goed bereikbaar en heeft ons uitstekend geholpen met alles wat geregeld moest worden. Alles is prima verlopen.

Verkoper van Emmaplein, Zeist
Uitstekend

Kundig, vriendelijk, passie voor zijn vak. Komt afspraken na, top makelaar!

Dhr. Bonten, Kerkrade
Uitstekend

De makelaar heeft mij van het begin tot eind uitstekend door het verkoopproces geholpen. Heel vriendelijk en deskundig, niet alleen de makelaar, maar ook het secretariaat.

Verkoper van Orveltestraat, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ik zou deze makelaar aanbevelen. De verkoop betrof een pand uit een nalatenschap waarbij elke kennis van locatie en directe omgeving van Noordwijk ontbrak. Door bemiddeling van de website Verkoopmakelaar Offertes is mijn offerte aanvraag doorgestuurd naar vier verkoopmakelaars in de regio Noordwijk. Na een persoonlijk gesprek ter plekke van het onderhavige pand met een ieder van de uitgenodigde makelaars en verdere evaluatie van de daarop uitgebrachte offertes is gekozen voor deze makelaar. Keuze bepaling voor de makelaar was gebaseerd op zeer duidelijke en gedetailleerde omschrijving van het verkoopproces en de daarbij van toepassing zijnde dienstverlening en kosten structuur welke niets aan het toeval overliet. De voorgestelde vraagprijs was zorgvuldig onderbouwd op basis van referentiepanden. Aangezien geen enkel referentie pand gelijk is werd duidelijk onder de aandacht gebracht welke punten mogelijk onderdeel van verdere onderhandeling zou worden hetgeen de voorgestelde vraagprijs zou doen beïnvloeden. Het verkoopproces heeft zich gekarakteriseerd door een zeer zorgvuldige begeleiding van potentiele kopers daarbij zich niet alleen maar te doen beperken tot het tonen van het pand in de huidige staat maar tevens te doen wijzen op de mogelijkheden aanwezig andere woonwensen te realiseren. Terugkoppeling naar de opdrachtgever manifesteerde zich in een beknopte e-communicatie van tijdstip bezoek potentiele koper, omschrijving bevindingen van bezoek en mogelijke voorstellen hieruit voortvloeiende. In het laatste geval werd niet geschroomd even telefonisch contact op te nemen met opdrachtgever om elke vorm van onduidelijkheid weg te nemen. Een twee maandelijks bezoek aan het kantoor voor een uitgebreide evaluatie/overleg completeerde het verkoopproces. Samenvattend, de makelaar heeft zijn offerte dienstverlening verkoop volledig waargemaakt en punctueel uitgevoerd daarbij elke zorg van opdrachtgever hieromtrent weggenomen. De uiteindelijke verkoopprijs is door opdrachtgever bepaald op basis van een evaluatie van bezoekers rapporten potentiele kopers en zonder enige druk van het makelaarskantoor. Een uiterst tevreden en zorgeloos verlopen verkoopproces.

Dhr. D. Wismeijer, Noordwijk
Uitstekend

Als ik weer een huis ga verkopen kies ik voor deze makelaar.

Verkoper van Romehof, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettige mensen, verstand van zaken, realistisch en breed netwerk wat er toe leidde dat ons huis super snel verkocht werd. Ook de afhandeling tot en met de notaris werd goed geregeld.

Dhr. Willem Post, Heerenveen
Uitstekend

Eerlijk advies bij de verkoop van onze woning en duidelijke afspraken. Er werd goed met ons meegedacht. Zeer makkelijk contact tijdens de verkoop, via email hadden we steeds zeer snel een antwoord of advies. We zijn dan ook zeer goed begeleid door een deskundig en vriendelijk team!

Verkoper van Dorpsstraat, Zwartewaal
Uitstekend

Zeer tevreden over de makelaar. Zeer persoonlijk en betrokken makelaar. Goede kennis van woningmarkt en rekening gehouden met onze wensen met betrekking tot bezichtigingen. Al met al erg goed geholpen bij de verkoop van onze woning.

Verkoper van Couperusweg, Almere
Uitstekend

Na het overlijden van mijn ouders het huis verkocht via deze makelaar. Fijne samenwerking met een kundige makelaar.

Verkoper van Goudenregenstraat, Oss
Uitstekend

Komt prettig over omdat hij uit deze regio komt. Weet wat er daardoor speelt. Komt zijn afspraken na. In goed overleg de vraagprijs bepalen, en niet de hoogste courtage. Kortom een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan.

Dhr. Jac Beelen, Weert

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van een woning in Eindhoven. Zij stellen het belang van de klant helemaal voorop, hebben veel oog voor detail, leggen de lat hoog en zijn echt dé specialist in de regionale markt. Voor ons hebben ze hun beloften helemaal waargemaakt. Absolute aanrader!

Dhr. Daniel Jansen, Eindhoven
Uitstekend

Zeer goede ervaring opgedaan met de inzet van deze makelaardij bij de verkoop van de woning van onze overleden broer. Goede adviezen en afhandeling door de makelaar.

Dhr. Joop de Beer, Haarlem
Voldoende

We hebben gekozen voor deze makelaar, omdat we een klik hadden met de vrouwelijke makelaar die ons pand kwam bekijken via makelaar offertes. Toen wij haar de verkoop gunde bleek dat ze wegging bij dit makelaarskantoor. De mannelijke makelaar die we toen kregen, vonden wij niet zo, we hadden absoluut geen klik met hem en moesten zelf overal achteraan. Er was geen tot weinig communicatie met hem. Toen ons huis uiteindelijk verkocht is na flink zakken van de vraagprijs, door ons zelf voorgesteld. Kregen wij bij de overdracht weer een andere makelaar, die we nog nooit gezien hadden. Als we hadden geweten dat de vrouwelijke makelaar weg ging en door een andere makelaar werd vervangen hadden wij niet voor dit makelaarskantoor gekozen.

Mevr. E.M. Sijbrands - Standaart, Den Ilp
Uitstekend

Prettige mensen, die zich goed hebben ingezet om mijn huis te verkopen. Ze adviseerden een hogere vraagprijs dan diverse andere makelaars, en die is ook gerealiseerd. Daarnaast lag hun honorarium lager dan andere door mij benaderde makelaars. Kortom, een aanrader.

Mevr. M. von den Benken, Hilversum
Uitstekend

De ervaringen met deze makelaar zijn dusdanig dat wij eenieder deze makelaar kunnen aanbevelen omdat wij uiterst tevreden zijn met zijn activiteiten.

Dhr. Koppen, Weert

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Via een collega kregen wij advies om deze makelaar aan te nemen om ons huis te verkopen. Zonder twijfel hadden wij dat gedaan en daarna is alles uitstekend tot einde gekomen geen spijt dus. De makelaar is een hele goede. Wij adviseren mensen zeker om deze makelaar in te schakelen voor verkoop woning.

Dhr. Mangal, Dordrecht
Uitstekend

De enige makelaar die bij het eerste gesprek zijn huiswerk goed gedaan had middels opvragen van de gegevens van de te verkopen woning. Heel goed contact met de makelaar, korte lijnen en stond altijd voor ons klaar. Prettige afwikkeling, aanrader voor 'n ieder die zijn huis in de verkoop wil doen!

Dhr. Hylke, Eersel
Uitstekend

Concreet en duidelijk, goed samenwerkend team, en zeer mooie presentatie voor verkoop!

Dhr. Winkelmolen, Weert
Uitstekend

Makelaar had kennis, had zich goed ingelezen en heeft goed geluisterd. Verkoop verliep snel. Kortom top!

Mevr. Köster, Obdam
Goed

Prima contact. Vlotte service. Tekenen van voorlopige koopovereenkomst via beeldbellen en mail vind ik persoonlijk geen succes. Verder ervaren en enthousiaste makelaars, niet bang om vlot en stevig in te zetten. Geeft vertrouwen.

Verkoper van Burgemeester Kehrerstraat, Doetinchem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Prettige contacten, snelle en goede communicatie tijdens bezichtigingen en uiteindelijke verkoop.

Verkoper van Hoge Rijndijk, Zoeterwoude
Uitstekend

Duidelijk, vriendelijk en professioneel.

Dhr. Van den Bossche, Wijchen
Uitstekend

Makelaar had zich goed voorbereid. Wist al het nodige van de woning. Was duidelijk in zijn uitleg.

Verkoper van Lyclama's leantsje, Aldeboarn
Voldoende

Had een betere service verwacht, moest zelf overal achteraan zitten.

Verkoper van Fransen van de Puttestraat, Nijmegen
Uitstekend

Weet waar ze het over heeft en goed contact tussen makelaar en verkoper/koper. Prijs goed!

Verkoper van Breemarsweg, Hengelo

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Makelaar was transparant, rustig en drong niets op. Daarnaast was deze makelaar concurrerend met courtage en werkte zonder bonus bij verkoop met opbod!

Dhr. R.G de Munk, Nieuwegein
Uitstekend

Zeer goede ervaring gehad, alles correct verlopen, afspraken netjes nagekomen, zelfs nadat de verkoopprijs al was afgesproken. Top team.

Verkoper van Pijnboomstraat, Breda
Uitstekend

Ik ben erg tevreden met de service van de makelaar, vanaf het kennismaking gesprek tot aan de eind inspectie van de verkochte woning. Snel en adequaat geholpen en vanaf het begin voelde het vertrouwd.

Dhr. Ab, 's-Gravenhage
Goed

De manier van presentatie en het persoonlijke contact heeft ons doen besluiten om bij deze makelaar ons huis in de verkoop te doen. Tot onze volle tevredenheid. Ook de manier van werken (vergeleken bij de buren) die had op dezelfde periode ook het huis te koop staan. Ik zou deze makelaar wel aanraden als iemand mij vroeg om een makelaar.

Dhr. W.G. Jansen, Schalkhaar
Uitstekend

Betrouwbaar en makkelijk in het contact. Tevreden over de manier van werken.

Verkoper van Zeearend, Nieuwegein

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een erg prettige makelaar. Hij neemt alle tijd voor je en denkt met je mee over de beste manier om je huis te verkopen. Dit resulteerde bij ons in de verkoop van binnen 14 dagen, waar wij erg blij mee waren.

Verkoper van Wolter ten Catestraat, Hengelo
Uitstekend

Zeer professioneel en zeer goed verkoopadvies en zeker voor een goede prijs.

Verkoper van Wilgenhove, Kwintsheul
Goed

Klantvriendelijk, duidelijk, korte lijnen dus snel schakelen. Ons huis is met de juiste begeleiding snel en goed verkocht.

Verkoper van Het Tolland, Wateringen
Uitstekend

Deze makelaar denkt met je mee, houdt goed contact en heel prettig in de omgang, een betrokken makelaar.

Dhr. Beerling, Emmen
Uitstekend

Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Leuke en goede uitvoering van het huis op Funda. Alles werd vlot afgewerkt en het resultaat was boven verwachting. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Dhr. J. Kamminga, Wageningen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Fijne makelaar en goede communicatie en informatie. Ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Erg tevreden weer!

Verkoper van Koudekerkepad, Arnhem
Goed

Heldere voorwaarden en goede communicatie tijdens het verkoopproces. Medewerkers makkelijk te bereiken voor vragen en antwoorden.

Dhr. Emil Ripassa, Arnhem
Uitstekend

Vanaf het begin van de verkoop van onze woning heeft de makelaar ons perfect geholpen. Het doel was om geen zorgen te hebben bij de bezichtigingen en dat is heel goed gelukt. Ook wilden wij niet een klein makelaarskantoor om bij ziekte e.d. een goede bedrijfscontinuïteit te hebben en dat er bij bezichtigingen makkelijker gepland kan worden. Het contact met alle medewerkers was heel prettig en de kantoormedewerkers ondersteunen de makelaar heel goed. Veel vragen konden ze namelijk ook beantwoorden of naar het juiste kanaal doorzetten. De foto’s vond de makelaar in eerst instantie niet goed genoeg, dus planden ze alsnog kosteloos iemand in om aanvullende foto’s te maken. Daardoor een perfecte start van de verkoop en was het huis binnen 1 week verkocht tegen een hogere prijs dan de vraagprijs en goede voorwaarden. Tekst in overleg na een paar aanpassingen uiteindelijk ook goed opgeleverd. Daar kun je zelf ook in meedenken en dat hebben we met plezier gedaan. Ook de paar gratis verhuisdozen en de verhuiswagen die je goedkoop kunt huren zijn hele leuke extra’s. Zeker een aanrader als je zelf weinig tijd hebt, iemand in de armen wilt meenemen die met je meedenkt en zeker wilt zijn van professionele communicatie met de koper van je huis. Bedankt voor jullie teaminspanning!

Dhr. Kernkamp, Arnhem
Uitstekend

Niet alleen de makelaar maar ook de andere medewerkers waren erg toegankelijk. Er was zeker sprake van heldere communicatie op alle fronten. Daardoor is er aan al onze verwachtingen voldaan. Ze stonden allen klaar voor onze vragen. Ze hebben ons goed bijgestaan in dit spannende proces. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Mevr. Yael Jongbloed, Arnhem
Goed

Prettig contact met de makelaar, deskundig en professioneel. De begeleiding bij de verkoop, zowel door de makelaar als het kantoor was goed, altijd bereikbaar voor vragen en extra uitleg. Ook leggen zij goed de werkwijze uit en als de verkoop eenmaal gestart is, bellen zij regelmatig voor een update en extra uitleg als dat nodig is. Ik ben erg tevreden over de makelaar.

Verkoper van Dr. J.C. Hartogslaan, Arnhem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het 1e gesprek vond ik heel plezierig maar ik voelde ook de deskundigheid en de professionaliteit waarmee ze het aanpakken. Nadat ik de opdracht had gegeven was er een strakke planning en werd ik regelmatig geïnformeerd door uiterst vriendelijke medewerkers. Je wordt goed betrokken in de strategie van de verkoop. De verwachtingen die ze uitspreken zijn ook uitgekomen. Zou zeker weer zaken met ze doen.

Dhr. J.G. Gräler, Wageningen
Goed

De verkoop van mijn woning is echt heel goed begeleid door de makelaar. Bij vragen kreeg ik gelijk antwoord, ze beantwoorden mail dezelfde dag of belden terug wanneer ze konden bellen. Mijn huis was erg snel verkocht, ook daar ben ik blij mee. Ik zou de makelaar zeker aanbevelen!

Mevr. Elvira Romer, Arnhem
Uitstekend

De makelaar heeft mij goed begeleid met de verkoop van mijn appartement. Deze was in één week tijd verkocht! Het contact met onze contactpersonen was altijd fijn en laagdrempelig! Ik werd goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd. Ik beveel deze makelaar dan ook zeker aan!

Verkoper van Middachtensingel, Arnhem
Goed

Het makelaarskantoor neemt de tijd en denkt mee. Het contact was goed, professioneel en we werden op een fijne manier ondersteund. Foto’s waren goed.

Verkoper van Drouwenerzand, Ede
Uitstekend

Ik kan geen minpunt benoemen, heb contact gehad met diverse medewerkers die allen zeer deskundig en klantgericht waren. Had het idee dat ze echt plezier in hun werk hebben en zeer zorgvuldig met de Corona-maatregelen omgaan. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Verkoper van Schrijverspark, Veenendaal

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het contact met alle medewerkers van het makelaarskantoor is plezierig verlopen, waarbij hun deskundigheid steeds is gebleken. De te verwachten stappen in het verkoopproces werden vooraf goed gecommuniceerd en de afspraken werden goed nagekomen.

Verkoper van Kerkallee, Velp Gld
Goed

In 'onze' buurt kost het al naar de straat meer of minder moeite om je huis te verkopen. We wisten dat ons huis, met een hoge flat er voor, een drukke weg er dicht naast en het spoor er achter in de eerste categorie zou vallen (terwijl je feitelijk van die zaken geen last hebt). Alle lof voor de makelaar dat zij het huis goed in de belangstelling wisten te plaatsen en zodoende voor verkoop konden zorgen. Ook de samenwerking was allerprettigst. Dat hun kantoor vlakbij was, ahw. kantoor aan huis, was heel handig. We konden altijd bij hen terecht ivm. vragen, twijfels, etc.

Dhr. P. Groenewoud, Velp Gld
Uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de doortastendheid en professionaliteit van de makelaar. Ze heeft de verkoop van mijn huis op een persoonlijke maar tegelijk ook zakelijke manier begeleid. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Mevr. Rita Brakel, Amsterdam
Uitstekend

In december hebben wij besloten ons huis te gaan verkopen. Daar ik geen makelaars kende, bezocht ik VerkoopmakelaarOffertes.nl. Op deze site heb ik aangegeven dat ik mijn appartement aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wilde gaan verkopen, dit bericht werd verzonden 4 makelaars in de stad. Onze makelaar nam de volgende dag al contact met ons op, en een afspraak was snel gemaakt. We kwamen al heel snel overeen dat deze makelaar de verkoop van ons appartement mocht gaan regelen, al snel werd er een mooie foto en video reportage gemaakt en op de site gezet van de makelaar. De begeleiding voor bezichtigingen werd naar volle tevredenheid verzorgd door de makelaar. Ons appartement is medio maart verkocht. De makelaar heeft alles keurig geregeld met het verkoopcontract, de informatie aan de koper enz. enz. Kan niet anders melden dan dat wij zeer tevreden zijn over de makelaar.

Verkoper van Veldmaarschalk Montgomerylaan, Eindhoven
Uitstekend

Prettige samenwerking. Heldere communicatie.

Mevr. Zwijnenburg, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het zijn vakbekwame makelaars. Ze hebben een duidelijke communicatie, komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.

Mevr. Ivonne Tock, Zaandam
Uitstekend

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. De makelaar heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn oude huis en de koop van mijn nieuwe appartement.

Dhr. Rob Langers, Weert
Uitstekend

Zeer netjes, goede begeleiding, zeer professioneel. En: binnen 3 dagen mijn huis verkocht! Zaterdag geadverteerd en maandag verkocht!

Dhr. Horning, Heerlen
Uitstekend

Snel, eerlijk en geen gladde verkooppraatjes.

Mevr. Mugge, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ze doen wat ze zeggen en je krijgt goede ondersteuning. Je huis verkopen is niet niks en dan is een persoonlijke aanpak belangrijk. Kennis van de markt zullen alle reguliere makelaars wel hebben. Maar net dat stukje meer krijg je bij deze makelaar.

Dhr. Frits Kusters, Klaaswaal

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

We zijn uitstekend begeleid en geadviseerd in de verkoop van onze woning. Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. De communicatie was helder en direct en de lijnen kort. Een prima samenwerking en een fantastisch resultaat, waarbij alle partijen, dus ook de koper (waar we nog contact meer hebben), met een goed gevoel op het hele proces terugkijken.

Dhr. Franc en Marco van Woensel Berghuis, Amsterdam
Goed

Deze makelaar is de eerste van vele makelaars die mijn vertrouwen gewonnen heeft. De verkoop is positief verlopen.

Dhr. H v d Heuvel, Biervliet
Uitstekend

De makelaar heeft me de voorwaarden verteld en welke stappen er ondernemen zouden worden, daarna heeft een collega van hem het overgenomen. Ik vond het een fijn team met deskundige hulp. Mijn huis was snel verkocht en de ervaring goed.

Verkoper van Petmolenstraat, Almere
Uitstekend

Deze makelaar kwam op mij zeer relaxed over, zowel de makelaar zelf als op kantoor. Ik hou ervan als mensen je rustig benaderen en het geen moeten en onder druk beslissen is.

Dhr. Lansman, Rotterdam
Uitstekend

Ik ben heel professioneel en vriendelijk geholpen. Mijn huis was heel snel verkocht door de vakkundige aanpak van dit makelaarskantoor. Ik beveel hun bedrijf aan voor verkoop en koop, vanwege hun professionele en vriendelijke aanpak. Van mij krijgen ze een 10.

Verkoper van van Puyveldestraat, Sas van Gent

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettige samenwerking. Goed overleg over prijsstelling en mogelijkheden. Verder mooie foto's, aantal foto's is prima. Bezichtigingen worden een aantal dagen van te voren nagevraagd op akkoord.

Mevr. Hans Smit, Waddinxveen
Uitstekend

Makelaar is deskundig en klantgericht. Waarom koos ik voor deze makelaar: verschillende vestigingen in de regio, samenwerking met Hypotheekshop, waardoor er op vlotte en deskundige wijze een overbrugging kon worden afgesloten.

Dhr. H. Wulfers, Haarlem
Uitstekend

Prettige en deskundige uitvoering van hun taak. En voldoende aandacht en kwaliteit.

Verkoper van Flamingohoek, Spijkenisse
Uitstekend

De woning is goed in de markt gezet : door middel van brochure, tekst foto's en film. Goede afspraken waar je op kunt vertrouwen. Prettige, vriendelijke makelaar.

Mevr. C.P. van Katwijk, Oostzaan
Uitstekend

Hele vriendelijke, bekwame makelaar. Ik had alle vertrouwen voor de verkoop en dat heeft ze meer dan waar gemaakt.

Verkoper van Bandastraat, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het was de eerste keer dat een huis gingen verkopen. Wij hebben drie makelaars voor een offerte op bezoek gehad. Deze makelaar hebben wij als tweede mogen ontmoeten. We waren gelijk onder de indruk rustige en fijne manier van overleg en uitleg over de verkoop van de woning en alles wat daarbij komt kijken. De keuze was uiteindelijk niet moeilijk: het moest deze makelaar worden die de verkoop zou begeleiden. Het verkoopproces is korte tijd later tot volle tevredenheid afgerond.

Dhr. Jan van Asselt, Amersfoort
Uitstekend

Mijn partner en ik hadden meerdere makelaars uitgenodigd voor de verkoop van ons huis in Epe. Deze makelaar was daar een van. Die maakte op mij een zodanige praktische en professionele indruk, dat de makelaars die kwamen erbij in het niet vielen. Niet allemaal maar wel veel. De verkoopprijs die de makelaar bood was doelgericht, d.w.z. marktconform. Er was een juiste inschatting gemaakt. Er werd doeltreffend meegedacht over de manier van het op de kaart zetten van het huis m.b.t. verkoop. De juiste stappen werden genomen, overleg gepleegd, snel gereageerd op onze vragen, kortom chapeau.

Mevr. Y. Engelse, Epe
Uitstekend

Kundig, zakelijk. Wist de waarde van de woning en het verloop van verkoop (zo ver als mogelijk) goed in te schatten. Was altijd bereid te overleggen. Ook na de verkoop nog behulpzaam geweest.

Verkoper van Kreekraklaan, Utrecht
Uitstekend

Professioneel, komt met creatieve én praktisch goede en haalbare oplossingen, stelt duidelijke doelen en de verkoop was binnen no time geregeld. Kortom méér dan tevreden!

Verkoper van Rembrandthage, Nieuwegein
Uitstekend

Bijzonder vriendelijk, ontspannen sfeer, absoluut kennis van zaken en goed advies, zeker een aanrader.

Dhr. T. v.d. Hoek, Sint Pancras

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vanuit de 4 gevraagde makelaars hebben wij deze makelaar gekozen, omdat deze direct al een goed gevoel gaf. Dit gevoel van betrouwbaarheid, deskundigheid en servicegerichtheid heeft hij zeker waargemaakt. Hij heeft ons ook altijd het gevoel gegeven er voor ONS te zijn. Wij kunnen deze makelaardij dan ook van harte aanbevelen.

Dhr. R. Pauwels, Breda
Uitstekend

Begin juli hebben wij 4 makelaars laten komen. Uit de 4 verkoopprijzen hebben niet de hoogste en niet de laagste, maar de één na hoogste verkoopprijs gekozen en dat was deze makelaar. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de verkoop. Binnen drie weken was ons huis verkocht. Ook de nazorg was uitstekend.

Verkoper van Lommerbaan, Zoetermeer
Goed

Huis was al verkocht voordat het op Funda kwam. Een fles wijn kregen we als dank voor de opdracht.

Verkoper van van Suchtelenstraat, Zutphen
Uitstekend

Top service! Sneller dan we verwacht verkocht! En fotograaf ook heel erg goed!

Mevr. Linda, Leeuwarden
Uitstekend

Goede ervaring met de makelaar, eigenlijk totaal geen problemen ondervonden. Hetzelfde huis zowel gekocht als verkocht via deze makelaar, dus beide kanten gezien en zeer tevreden.

Dhr. Stefan H, Rotterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het contact met mijn makelaar was uitstekend, hij had een luisterend oor en wist wat ik mijn plannen waren. Ook de afspraken waren goed geregeld. In het kort gezegd, het is een zeer betrouwbare makelaar. En nogmaals hartelijk bedankt.

Mevr. J.H. Blankers, Helmond
Uitstekend

Eerste kennismaking en gesprek beviel ons uitstekend. En de 'vraagprijs' vonden we zeer belangrijk. Alom zeer tevreden.

Dhr. P.J.G. Hoogland, Heerhugowaard
Uitstekend

De makelaar is zéér deskundig. Al het papierwerk is 100% in orde. Hij is altijd bereikbaar en verkoopt snel en voor de beste prijs.

Mevr. K. Corsius, Landgraaf
Uitstekend

Vriendelijk, heel persoonlijk, met een zeer professionele en effectieve aanpak. Goede samenwerking! Deze makelaar zou ik een ieder aanraden! Binnen een zeer kort tijdbestek werd mijn woning verkocht voor de prijs die ik in gedachte had!

Mevr. Annet Westra, 's-Gravenhage
Uitstekend

Correcte behandeling, kwam zeer betrouwbaar over, snelle verkoop.

Dhr. Wiebe Reddingius, Assen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Snel, duidelijk, hulp wanneer nodig. Komt afspraken na. In een woord een geweldige, kundige Makelaar met hoofdletter.

Verkoper van Wandelakker, Breda
Uitstekend

De makelaar was persoonlijk betrokken! Dacht goed met je mee, wist, op een realistische manier echt de positieve kanten van je huis en je buurt te belichten. Ze belde na een middag van bezichtigingen op en gaf uitgebreide informatie over hoe die bezichtigingen waren verlopen. Ze wekte bij ons en bij de kopers sympathie. Uiteindelijk kozen onze kopers haar ook weer uit om hun huis door haar te laten verkopen! Daarnaast was alles op tijd en goed zakelijk geregeld!

Dhr. Wubbo van Herwijnen, Zwolle
Uitstekend

Goede communicatie en vriendelijke service.

Dhr. Alexander Dias de Oliveira, Almere
Uitstekend

Ik ben uitermate tevreden over klantgerichtheid, kennis van zaken, vriendelijkheid, meer doen dan geboden en meedenken.

Mevr. E.A. Mink-Dronkers, Prinsenbeek
Uitstekend

De makelaar heeft ons huis op de juiste waarde geschat. Zijn kennis van deze markt is 100%, ons huis was binnen 4 weken verkocht. Zijn prijs/kwaliteit verhouding is 100%. Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.

Dhr. Bert Schellart, Oterleek

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar is een fijne betrouwbare kerel waar je vanaf het begin het gevoel hebt dat je in goede handen bent. Behoud de rust als je dat zelf even niet hebt en helpt graag of geeft advies bij zaken die buiten zijn takenpakket liggen.

Verkoper van Burgplantsoen, Heerhugowaard
Goed

We hebben heel prettig contact gehad met de makelaar. Hij reageert heel snel als je gebeld of geappt hebt.

Mevr. Appelman, Heerhugowaard
Uitstekend

Als verkoopmakelaar zeer goed.

Dhr. Arie de Jager, Rotterdam
Uitstekend

Altijd duidelijk en goed bereikbaar bij vragen. Snel up to date in dossier. Prettig in de omgang.

Verkoper van Pinasstraat, Amsterdam
Uitstekend

Onze makelaar heeft onze woning voor een top prijs verkocht, en was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Dhr. Paul Denekamp, Utrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Ik kan de makelaar van harte aanbevelen. Binnen twee dagen was ons huis verkocht. Snelle respons, ook in het weekend en altijd meedenkend en advies gevend. Perfect! Hartelijk dank!

Verkoper van Korenaar, Hellevoetsluis
Uitstekend

Zeer prettig in de omgang; inlevend met een oprechte, geïnteresseerde luisterhouding. Goed geïnformeerd en daadkrachtig handelend op de juiste momenten.

Dhr. B. Geerlings, Hilversum
Uitstekend

Niet alleen met de aankoop van ons nieuwe huis, maar ook met de verkoop van onze huidige woning kregen we nodige bruikbare tips van de makelaar. Met een goede begeleiding rond de aankoop van ons nieuwe huis, maar ook met de verkoop van ons huidige huis is alles naar tevredenheid afgerond. Super.

Dhr. C.J. Bastiaansen, Dorst
Uitstekend

Het is een fijne makelaar waar ik prettig mee samen heb gewerkt.

Dhr. J. van Sprundel, Breda
Uitstekend

Alles wordt voor je geregeld. Super! Je hoeft nergens aan te denken. Geeft een stukje rust.

Verkoper van Havenstraat, Sliedrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Reageert snel en kundig op vragen. Problemen probeert hij zo snel en kundig mogelijk op te lossen.

Dhr. Arie, Hellevoetsluis
Uitstekend

Goede, volhoudende en gedreven makelaar met heel veel ervaring. Zeker aan te bevelen!

Dhr. Edgar, Etten-Leur
Uitstekend

Eerlijke, objectieve en adequate makelaar die verstand heeft van het vak. De makelaar neemt echt de tijd, vol enthousiasme, voor de mensen.

Mevr. MP. Kas, Breda
Goed

Mijn huis was snel verkocht. Prettige benadering en vlotte behandeling, zeer deskundig en goed op de hoogte van de lokale markt. Werkt samen met een uitstekende fotograaf. Deze makelaar is aan te raden!!

Dhr. Dusseldorp, Rotterdam
Uitstekend

Zeker een aanrader! Een makelaarskantoor, met een enthousiast team van medewerkers, die met veel expertise van de lokale huizenmarkt ons huis vanaf het begin goed onder de aandacht hebben gebracht. Verkopen is een stressvolle periode, maar door hun positieve aanpak en communicatie hebben wij de tijd tot de verkoop als zeer prettig ervaren. Bedankt voor alles!

Verkoper van Verdistraat, Berkel en Rodenrijs

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar was eerlijk en te vertrouwen. Maakte duidelijk wat we konden verwachten en dat kwam ook uit. Nam contact met ons op als het nodig was, niet teveel, niet te weinig. Goed te bereiken, prima contact. Alles ook zeer correct afgehandeld.

Dhr. C.A. Weenink, Utrecht
Goed

Hij is een hele flexibele en vriendelijke makelaar, open en eerlijk, en heeft de vraagprijs goed ingeschat. De hele afhandeling is heel soepel gegaan.

Dhr. Robert Roossien, Hoogezand
Uitstekend

De makelaar was glashelder over afspraken, tijdpad, prijs, manier van werken. Via app snel bereikbaar, motto: “afspraak is afspraak!” (wederzijds) Als persoon een ontspannen, betrouwbare, deskundige en degelijke makelaar. Goede onderbouwing van zijn voorstellen, zorgvuldig geformuleerd. Kort, duidelijk en bondig. Luisterde aandachtig en dat zorgde voor een goede dialoog. USP is zijn relaxte houding, waardoor de verkoop zonder stress is verlopen!

Mevr. M.H. Kruizenga, Sappemeer
Uitstekend

Vanaf het begin perfecte afstemming en samenwerking. Er werd door de makelaar duidelijk en helder gecommuniceerd. Alle zaken rond de verkoop van de woning waren in deskundige handen en werden ook zo uitgevoerd. Door de Coronacrisis moest er gekeken worden naar andere wegen voor de verkoop van de woning. Deze makelaar heeft dit vakkundig opgepakt. Ik kan deze makelaar een ieder aanbevelen.

Verkoper van Schoener 16, Lelystad
Goed

Fijne, betrokken en deskundige makelaar die alles tot in de puntjes regelt. Goed bereikbaar, informeert je bij iedere stap en is naast een goede zakenvrouw een innemende persoonlijkheid.

Verkoper van Eem, Lelystad

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft mij uitstekend geholpen bij de snelle verkoop van mijn appartement. Het advies van de makelaar was on point en de service was uitstekend. Wanneer ik een e-mail stuurde, werd er eigenlijk altijd binnen een paar uur gereageerd. Wanneer de makelaar telefonisch niet bereikbaar was, werd ik altijd zeer spoedig terug gebeld. Ik ben positief over de uitstekende service en het persoonlijke contact. De werknemers zijn zeer vriendelijk en helpen je graag.

Dhr. Timo, Rotterdam
Uitstekend

De makelaar heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop. Goed beeld van de markt en heldere communicatie.

Verkoper van Versteeglaan, Groenekan
Uitstekend

Deze makelaar neemt de tijd, objectieve beoordeling van je huis. Professionele fotografie. Alle aandacht met de wensen van de cliënt. Hij is rustig tot zeer kalm met begeleiding bezichtigingen. Ik ben 100% tevreden over deze makelaar. Echt een aanwinst voor Limburg en omstreken.

Verkoper van Op de Smelen, Blitterswijck
Uitstekend

Goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Had enkel mijn belang voor ogen bij het verkopen van mijn huis.

Verkoper van Sichtermanmarke, Zwolle
Uitstekend

De makelaar heeft mij uitstekend begeleid met de verkoop van mijn woning. Had veel geduld en schakelde op het juiste moment.

Mevr. L.E. Schut, Hilversum

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijke en deskundige makelaars. Binnen zeer korte tijd was mijn woning verkocht. Het hele proces ging zeer snel en de begeleiding was perfect. Omdat de aankoop ook door dit makelaarskantoor is gedaan, was er een leuke korting mogelijk.

Verkoper van Kreillaan, Heerhugowaard
Uitstekend

Ik ben heel erg tevreden over de makelaar. Gedurende het hele proces hebben ze mij goed op de hoogte gehouden van alles wat er speelde. Goede communicatie. Prettige samenwerking. Ik beveel hen van harte aan!

Verkoper van Verlengde Slotlaan, Zeist
Uitstekend

Het contact was prettig, reële vraagprijs en goed meedenken in de onderhandeling. Het huis was snel verkocht!

Verkoper van 't Voorhuis, Veenendaal
Goed

Contact verliep probleemloos. Prettige relatie en klantgericht. Resultaat is uiteindelijk ook belangrijk. Waarschijnlijk in eerste instantie de marktwaarde van het huis te hoog neergezet. Maar uiteindelijk goed.

Verkoper van Kampweg, Doorn
Uitstekend

Kundige makelaar die haar woorden waargemaakt heeft, te weten vlotte verkoop voor een goede prijs. Er was een goede communicatie over bezichtigingen. We hebben alle vertrouwen gehad in haar begeleiding van de bezichtigingen. Ze heeft zich zeer bekwaam getoond om alle informatie over ons huis in orde te hebben, zodat potentiële kopers wisten waar ze aan toe waren.

Dhr. Heidweiller, Houten

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Vanaf het begin direct leuk en helder contact met de makelaar. Betrokken houding, zinvolle tips en vooral hart voor mij als klant. Goede belangenbehartiging. Zeker een aanrader!

Mevr. Diana Nuijs, Houten
Goed

Hij is een ervaren makelaar die rustig en vriendelijk alle zaken met je doorneemt. Ons huis is snel verkocht. Wij zijn dik tevreden.

Verkoper van Dorsvloer, Drachten
Uitstekend

Uitstekend en eerlijk advies, communicatie gaat goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom je te koop staande woning.

Mevr. T. van Dijk, Katwijk
Uitstekend

Hele fijne samenwerking met de makelaar. Prettige mensen die met je meedenken en maatwerk leveren. Goede kennis van de woningmarkt en van de ontwikkelingen in de omgeving. Heel sterk in de communicatie. Bij ontwikkelingen wordt er direct teruggekoppeld. En wanneer actie nodig is wordt er snel gehandeld. Daarnaast is het team goed op elkaar ingespeeld. Heel fijn makelaarskantoor!

Verkoper van Teteringsedijk, Breda
Uitstekend

Deskundige makelaar, zeer vriendelijk en professioneel, weet veel van de woningmarkt.

Mevr. Zantman, Berkel en Rodenrijs

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar is makkelijk in de omgang, heeft mensenkennis, is zeer vakkundig en zet zich volledig voor je in tijdens de verkoop. Met humor en een kwinkslag weet hij een ontspannen sfeer neer te zetten. Voor ons was hij de ideale makelaar.

Verkoper van Wieldraaierstraat, Delfgauw
Uitstekend

Vanaf het eerste moment hadden mijn vrouw en ik een goed gevoel bij de makelaar. Hij heeft laten zien dat hij als makelaar van buiten Barneveld de lokale krachten kent en heeft er voor gezorgd dat we het maximale hebben bereikt. Wij zijn gewoon erg tevreden over de samenwerking.

Dhr. P. Pellen, Barneveld
Uitstekend

Bedankt voor de inzet en fijne samenwerking. De makelaar heeft mijn huis binnen 2-3 dagen verkocht. Na het overdracht was een klein probleem met mechanische ventilatiesysteem die hij zeer snel en goed voor beide partijen heeft opgelost. Zeker een aanrader.

Verkoper van Sabelpootlaan, Barneveld
Uitstekend

Ben erg tevreden hoe het traject is gegaan. De makelaar heeft veel kennis en benut deze ten volste. Het contact was prima en over de belichtingen werd uitstekend gecommuniceerd. Verder sta ik versteld hoe snel het huis verkocht is voor een voor mij goede prijs. Wel wil ik nog even zeggen dat de dame die de foto's heeft gemaakt dit echt super heeft gedaan. Tussen haar en ons was een gezellige professionele klik. Bedankt allemaal die hieraan hebben meegewerkt.

Dhr. Mulders, Helmond
Goed

Prima zakelijke intake, goede communicatie over bezichtigingen en goed bereikbaar zowel op kantoor als mobiel. Nazorg na totstandkoming koopovereenkomst ook prima.

Dhr. Martijn van Baalen, Helmond

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het was snel, prettig en professioneel, het proces van gesprek naar verkoop was helder en duidelijk.

Verkoper van Fazantenkamp, Maarssen
Uitstekend

Prijs kwaliteit is goed. Vriendelijke service. Goed verlopen en prima resultaat, bedankt!

Dhr. Arts, Tiel
Uitstekend

Makkelijk, duidelijk en zeer snel. Binnen een week alles geregeld en afgehandeld. Was goed te bereiken.

Dhr. Briedé, Rotterdam
Uitstekend

Een deskundig en zeer vriendelijk team. Het contact verliep soepel en ze staan paraat voor vragen die je hebt. Duidelijk in communicatie waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Deze makelaar raad ik zeker aan.

Verkoper van Specht, Nieuwegein
Goed

Heel prettige en transparante benadering. Goed advies en heldere communicatie. De verwachtingen zijn zeker waargemaakt.

Verkoper van Jutfaseweg, Utrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De verkoop van mijn woning ging als een speer en is goed verkocht boven verwachting. Ik ben echt tevreden. Zojuist heb ik de contactgegevens van de makelaar aan een vriendin doorgegeven die ook haar huis in Utrecht Overvecht gaat verkopen.

Verkoper van Katherijn van Leemputdreef, Utrecht
Goed

Goed te bereiken, voldoende geïnformeerd en een goede strategie t.b.v. de verkoop in goed overleg.

Dhr. J.M. da Conceiçaõ, Rotterdam
Uitstekend

De contacten met de makelaar zijn goed geweest; ik had namelijk 2 contactpersonen. Er werd goed geluisterd naar mijn opmerkingen en wensen. Ook de begeleiding na de verkoop is meer dan prima geweest. Je krijgt bij deze makelaar waar voor je geld.

Verkoper van Fluiterlaan, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

Heel fijn contact. Professionele foto's en stylist. En uiteindelijk een mooie prijs voor het huis. Een aanrader.

Verkoper van Kwartelstraat, Amersfoort
Goed

Prima samenwerking gehad! De makelaars zijn een bekwaam team. Wil je een snelle, professionele verkoop van je huis dan beveel ik Ritter zeker aan!

Mevr. Manon Skacel-Roem, Breukelen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Heel vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken vooraf en voor de rest alles vlot verlopen. Top service.

Mevr. Margarita-Voges, Maarssen
Goed

Prettig eerste gesprek, vervolg contacten ook prima. Wie ik ook aan de telefoon kreeg, altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Overwegingen over de vraagprijs en hoe het huis het best in de markt te zetten werden duidelijk besproken en daar was ook over te praten om tot een gezamenlijk plan te komen. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Ook voor mijn vervolg traject bij aankoop van mijn nieuwe huis kan ik bij hen terecht voor advies, zonder dat zijn mijn aankoop makelaar zijn. Ze verwijzen mij zo nodig door naar een collega in de regio waar ik heen wil.

Verkoper van Orttswarande, Breukelen
Uitstekend

Wij raden iedereen vastgoed 013 aan. Vastgoed 013 heeft kennis van zaken en veel ervaring. Ook het contact verliep zeer prettig!

Verkoper van Guido Gezellelaan, Goirle
Uitstekend

Betrokken, creatief, kent de markt, heeft oog voor menselijke kant van de verkoop en is duidelijk, hanteert prima prijs en zet zich in voor de verkoop van je huis. Ik zou hem absoluut aanraden.

Mevr. P van Dalen, Waddinxveen
Uitstekend

Een fijne samenwerking met de makelaar. Goed geadviseerd, wij zijn heel tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Daarnaast zeer tevreden over de verkoopprijs.

Verkoper van Van Maanenware, Zwolle

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Hij was gewoon de geschikte man.

Mevr. F. van der Plas, Hallum
Uitstekend

Mijn ervaring met het verkopen van het huis met deze makelaar was fantastisch. Hij komt al zijn afspraken na en hij reageert snel, zet zeer mooie foto's en video op Funda. En hij houdt je goed op de hoogte met het verloop. En de kosten betaal je pas achteraf. De makelaar houdt zich ook aan zijn afspraken, en haalt al je zorgen en werk letterlijk uit je handen, dat is zeker een geruststelling in een spannende tijd. Dus in een woord fantastisch.

Verkoper van Noordeinde, Waddinxveen
Uitstekend

Ze is meer dan een makelaar. Wij verkregen een appartement uit een erfenis, in een plaats (Breda) waar wij niet wonen. De makelaar heeft alles voor ons geregeld: styling, foto's, kleine reparaties, schoonmaak, ontruiming, overdracht bij de notaris en niet te vergeten snelle verkoop voor een goede prijs. Kortom, zoek je een makelaar die service en klantgerichtheid in de praktijk meer dan waar maakt: bel deze makelaar voor de verkoop van je huis in Breda en omstreken.

Mevr. H. Bol, Breda
Uitstekend

Zakelijk, vriendelijk en duidelijk in uitleg.

Dhr. Peter Derksen, Doesburg
Uitstekend

Heel prettige makelaar, geen blabla praatjes, maar vakkundig en realistisch. Zowel ik als verkoper en ook de koper waren zeer tevreden.

Dhr. Leo Radder, Lisse

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft de verkoop van mijn huis van a tot z uitstekend begeleid en alles uit handen genomen. Tevens geeft hij deskundig advies mbt een realistische verkoopprijs maar staat zeker open voor eigen inbreng. Hij straalt veel ervaring uit waardoor de keus op hem viel. Ik heb hier geen spijt van gehad. Mijn huis was binnen korte tijd verkocht tegen een zeer aanvaardbaar bedrag. Kortom we waren rondom tevreden!

Mevr. Reekers, Alkmaar
Uitstekend

Service gericht en doet net dat ene stapje meer om de verkoop te bevorderen.

Mevr. Honkoop, Arkel
Goed

Heel prettig persoonlijk contact, deskundig, ook op gebied van taxaties, veel ervaring, kent Leiden heel goed. Aantrekkelijk tarief.

Dhr. van Kalmthout, Leiden
Uitstekend

De verkoop van onze woning is door de makelaar op een buitengewoon vlotte en deskundige wijze gedaan. De bezichtigingen, de begeleiding, telkens zeer adequate terugkoppeling en de uiteindelijke verkoop in redelijk korte tijd hebben wij als zeer prettig ervaren.

Mevr. Barneveld, Laren
Uitstekend

Ik had vier makelaars uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Deze makelaar was de eerste en kwam gelijk met een gedegen voorbereid verhaal, analyse van de markt i.r.t. mijn appartement en specifiek bij mij in de buurt. Goede presentatie en stappenplan. Om kort te gaan heb ik haar direct de opdracht gegeven. In haar tweede rol als styliste heeft ze mijn appartement zo op de foto weten te krijgen dat ik van mijn eigen appartement onder de indruk raakte. Daarbij heeft zij ook nog een fantastisch verkoopresultaat weten te realiseren. Al met al heeft zij mijn verwachting in zijn geheel, maar van de verkoopprijs in het bijzonder in grote mate overtroffen. Een echte aanrader.

Dhr. L. van den Broeck, Breda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik kan de makelaar van harte aanbevelen. Hij is professioneel, vriendelijk, behulpzaam, met goede adviezen en hij luistert naar je goed. De communicatie was uitstekend (ook in het Engels), zelfs toen we ver weg verhuisden. Top!

Mevr. Kamila du Plessis, Leiderdorp
Goed

Een fijn oriënterend gesprek vooraf en een goede en fijne begeleiding bij verkoop. Er was duidelijke informatie over de aanpak.

Verkoper van Schaapstreek, Sleen
Uitstekend

Goede taxatie, betrouwbaar en open communicatie met de opdrachtgever.

Dhr. W Jansen, Aalden
Uitstekend

Heb meerdere medewerkers gesproken. Alle waren vriendelijk, deskundig en behulpzaam maar niet opdringerig. Daarnaast waren ze ook de goedkoopste.

Verkoper van Keizerskroon, Leeuwarden
Goed

Een jonge makelaar, maar wel met veel ambitie voor zijn vak. Ik vond het een fijn persoon en het was hem ook gegund dat hij mijn huis mocht verkopen. En dat is hem ook gelukt binnen 2 dagen.

Verkoper van Zwaluwstraat, Helmond

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Goed bereikbaar. Dacht mee. Goede advisering over de verkoopprijs. Professioneel.

Mevr. Hussain, Rotterdam
Uitstekend

Fijne samenwerking en heldere communicatie. Het verkoopproces is van A tot Z prima verlopen. De makelaar is zeer vakbekwaam en prettig in de omgang.

Mevr. v.d. Elshout, Oosterhout
Uitstekend

Gewoon een uitstekende makelaar. Vakkundig, klantvriendelijk en communiceert goed met zijn opdrachtgever. Maakt waar wat hij beloofd. Aan te bevelen.

Dhr. Jan Goutier, Hilversum
Uitstekend

Vriendelijk, meedenkend en initiatiefrijk.

Dhr. J.F.J. Volkers, Leiden
Uitstekend

Een prettige makelaar die ook meedenkt in de aanpak. Ook tussentijds wordt materiaal aangeleverd wat voor de zichtbaarheid gebruikt kan worden.

Dhr. Henny, Zutphen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uitstekend advies. Fijne contacten. Goede kennis van zaken. Denken in oplossingen. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader.

Verkoper van Oberonsingel, Nieuwegein
Uitstekend

Uitstekende begeleiding.

Verkoper van Rooseveltlaan, Amsterdam
Uitstekend

Vanaf het eerste contact een goed gevoel: duidelijk verhaal, uitstekende kennis de makelaardij en (niet geheel onbelangrijk) van de lokale markt. Als enige van 4 benaderde makelaars durfde deze makelaar hoog in te zetten met een top verkoopresultaat als gevolg. En door het vaste tarief wisten we precies waar we aan toe waren. Tijdens hele verkooptraject zijn we volledig door de makelaar ontzorgd. En mochten er nog vragen zijn dan was ze zelfs in avonduren en weekenden bereikbaar. Kortom: een echte aanrader!!

Verkoper van Schoener, Hoorn
Uitstekend

Geen mooie praatjes en de woorden zijn waargemaakt. Daar ging het mij om.

Dhr. P.g. van Loo, Hellevoetsluis
Uitstekend

Kennis van zake, adequaat, eerlijk met goede communicatieve vaardigheden.

Dhr. J.P. Deen, Arnemuiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Duidelijk verhaal, prima contact.

Verkoper van Steenuil, Emmen
Goed

De makelaar heeft echt een geweldige prijs voor ons huis bedongen, bijna 10% boven de vraagprijs. Het contact ging af en toe moeizaam: ik moest vaak initiatief nemen tot contact. Ik werd vervolgens wel zeer vriendelijk behandeld.

Verkoper van Vondelweg, Rotterdam
Goed

Wij hadden een goed gevoel bij de makelaar. Goede indicatie van de min / max verkoopprijs van het huis. Altijd snel reactie bij vragen.

Verkoper van Willem Beukelszoonstraat, Vlaardingen
Uitstekend

Wij zijn netjes en correct geholpen door de makelaars en de secretaresses van het makelaarskantoor. Wel heeft de verkooptijd helaas wat lang geduurd, maar dit lag niet aan de makelaar.

Verkoper van Robert Kochstraat, Hengelo
Uitstekend

Beide makelaars van dit makelaarskantoor hebben steeds voor ons klaar gestaan. Indien nodig werd er steeds snel actie ondernomen. Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. J. Albertus, Breda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

De makelaar is een enthousiaste en kundige makelaar en heeft mij uitstekend geholpen en geadviseerd bij het verkopen van mijn huis.

Dhr. Dennis, Delft
Uitstekend

Zeer tevreden over de makelaar! Mijn huis was snel en goed verkocht. De makelaar was ook onze aankoopmakelaar en mede door hun hulp hebben wij ons droomhuis kunnen kopen.

Verkoper van Wijngaard, Lelystad
Uitstekend

Leuke vriendelijke meiden waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Open en duidelijke communicatie. Makkelijke en laagdrempelige communicatiemogelijkheden. Zeer prettige ervaring. Zou dit kantoor zeker anderen aanbevelen.

Mevr. Manon Richters, Apeldoorn
Uitstekend

Hij is de eerste makelaar waar ik mee te maken heb gehad. Mijn dochter heeft er tallozen ontmoet, en me verteld dat daar veel gladjanussen tussen lopen. Dat is deze makelaar zeker niet. Nuchter, feitelijk, recht door zee, en vanaf het begin kristalhelder over wat hij zou doen, en wat het zou kosten (weinig t.o.v. andere makelaars). Heb mijn huis zeer snel tegen een uitstekende prijs weten te verkopen!

Verkoper van Rubensstraat, Groningen
Uitstekend

Zeer tevreden over deze makelaar. Geen praatjes zoals andere makelaars. De eigenaar van het makelaarskantoor draaide om niks heen en was eerlijk over de kosten, verkoopprijs en gaf ons goed advies over de biedingen. Waarom 1300 euro meer uitgeven aan een makelaar? Totaal niet nodig, er is zelfs overboden op ons huisje.

Dhr. Jelle Goudswaard, Gouda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De samenwerking met de makelaar heb ik als heel prettig, open en professioneel ervaren.

Mevr. Lucie Roepke, Wageningen
Uitstekend

Wij waren heel tevreden met onze makelaar. Hij is zeer deskundig, behulpzaam, beleefd, professioneel en zeer prettig in de omgang.

Verkoper van huis te landelaan, Rijswijk
Uitstekend

Ben heel tevreden. Het gesprek verliep in een ontspannen sfeer en voelde me erg op m'n gemak.

Mevr. Smit Berendsen, Arnhem
Uitstekend

Prettige en deskundige begeleiding. Realistische waarde en prijsopgaven. Zeer snelle resultaten. Fijne omgang met de makelaar.

Dhr. Eijkenboom, Kerkrade
Uitstekend

Staan je ten alle tijden te woord of zorgen dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen. Denken met je mee en doen stinkend hun best om je woning op een goede manier op de markt te brengen en te verkopen.

Dhr. Dirk van Deelen, Veenendaal

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Wij hadden een intake gesprek met de makelaar en dat was een duidelijk verhaal. Hij gaf ons ook nog adviezen over de aanschaf van het energielabel en een schoongrondverklaring aanvragen voor ons nieuwe huis. Verder deed veelal een andere makelaar van het kantoor de bezichtigen. Ik zou er in een toekomstige situatie wel voor kiezen als dat mogelijk is om zoveel mogelijk bezichtigingen op 1 dag te doen i.p.v. verspreid over de hele week. Maar dit moet maar net mogelijk zijn. Ik vond het een prettige en deskundige makelaar die goed op de hoogte is van de plaatselijke markt. Ook de andere makelaar hebben wij als zeer sympathiek ervaren en kwam altijd keurig de afspraken na en belde ons na iedere bezichtiging om de stand van zaken te vertellen.

Mevr. Schotman, Zoetermeer
Uitstekend

We hadden contact met deze makelaar. We hebben haar uitgekozen uit 3 makelaars vanwege haar uitstraling. En we zijn niet teleurgesteld. De makelaar was proactief, nam de tijd voor onze vragen. Kortom een heel positieve ervaring. Wat we ook heel plezierig vonden was dat er van elke kijker een kort verslag werd opgesteld in het online dossier. Zeer plezierig om op de hoogte te blijven.

Dhr. Wilco pompert, Zaandam
Uitstekend

Zeer persoonlijk gecombineerd met zakelijk professioneel.

Verkoper van Dr Wibautlaan, Rijswijk
Goed

Ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn woning. Makelaar zeer behulpzaam en aan te raden.

Mevr. Heidi idzenga, Wormerveer
Voldoende

Veelbelovende praat zonder opstartkosten etc, maar bleek achteraf duurder dan een andere makelaar (de btw) met afrekenen is erg hoog.

Dhr. Marcel Koot, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer vriendelijk en professioneel.

Dhr. Rob Kuilder, Almere
Uitstekend

Deskundige makelaar die tijd voor je heeft en goed bereikbaar is. Prettig in de omgang zowel richting verkoper als koper.

Verkoper van M.K. Gandhiplein, Groningen
Voldoende

Ik heb zelf nog veel moeten doen, nadat het huis verkocht was. Heb ik de makelaar niet meer gezien, en dat viel mij tegen.

Verkoper van Bazuinslaan, Bedum
Goed

Contact al voor de verkoop en tijdens het verkopen liep prettig. Ook kon een collega snel inspringen toen nodig. Goed advies over het opstellen koopcontract. Informeel waar nodig, maar altijd professioneel. Tijdens de verschillende contacten (verkennend en aanbieding) is de markt erg veranderd. Prettige afronding.

Verkoper van De Buizerd, Almelo
Uitstekend

Ik heb dit makelaarskantoor gekozen omdat ik vanwege de grootte van het bedrijf hoopte op een persoonlijke afhandeling. En daarin ben ik niet teleurgesteld. Altijd bereikbaar en behulpzaam van het begin tot het einde.

Mevr. Schuurman, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis, ze had een reële prijs in gedachten en heeft ons van begin tot het eind ons hier goed in begeleid. Geen overdreven beloftes maar eerlijk, reëel en duidelijk.

Verkoper van Dwingeloostraat, Tilburg
Uitstekend

Vriendelijke mensen, hulpvaardig en oprecht geintresseerd, fijne makelaar om zaken mee te doen.

Mevr. Anja van Soest, Hazerswoude-Rijndijk
Uitstekend

Alles verliep heel gemoedelijk. Er werd duidelijk met wensen rekening te houden. Tussendoor werden onze vragen altijd kundig beantwoord. Totaal beeld was heel prettig.

Verkoper van Willem Kloosstraat, Nijverdal
Goed

Zeer correcte makelaar, kan snel anticiperen indien nodig. Grote mensenkennis en vakinhoudelijke vaardigheden.

Dhr. F. Bruins, Malden
Goed

Woonhuis snel verkocht ondanks de weinige biedingen.

Dhr. Sjaak Evers, Utrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijke en vakbekwame mensen. Goed geholpen met alles. En snel verkocht. Top! Nogmaals bedankt!

Verkoper van Lichtboei, Amstelveen
Goed

Zeer tevreden. De makelaar werkt op een erg prettige en correcte manier. Kan hem alleen maar zeer aanbevelen!

Dhr. R Stenzen, Hoogeveen
Uitstekend

Ons huis snel en met een mooie overwaarde verkocht op korte termijn.

Dhr. Rutger, Purmerend
Uitstekend

Heel vriendelijk, persoonlijk, maar absoluut professioneel.

Mevr. Nathaly Laham, Rotterdam
Uitstekend

Prettige mensen in de omgang, vriendelijk. Zakelijk zeer helder, duidelijk, concreet en een gedegen onderbouwd verhaal. Niet de goedkoopste maar goed besteed geld!

Dhr. Rob Simons, Oud-Beijerland

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik heb 4 makelaars op bezoek gehad voor de verkoop van mijn huis. Grote verschillen, maar deze makelaar sprong hier in positieve zin uit. Gedegen voorbereiding met alle info van mijn huis in een overzichtelijke map. Goed advies en opties voor de verkoop. Dat ook voor een prima prijs kwaliteitsverhouding. Ik zou dit makelaarskantoor zeker aanbevelen voor aan- en verkoop van een huis.

Dhr. Aalt van den Hazel, Loosdrecht
Uitstekend

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Zou weer kiezen voor deze makelaar bij een volgende verkoop.

Mevr. Ellen Visser, Maassluis
Uitstekend

Vakman, weet waar hij het over heeft, persoonlijke benadering.

Dhr. D. van der Net, 's-Gravenhage
Goed

Het was goed. Ook wij hebben de keus uit 4 makelaars kunnen maken, 2 hebben we verder benaderd en deze makelaar gaf de doorslag vanwege hun frisse en niet gladde aanpak.

Dhr. Kok, Amersfoort
Uitstekend

Prima makelaar. Hij is heel hulpvaardig en heeft ons uitstekend geadviseerd. De woning is voor een prima prijs verkocht.

Dhr. YH, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Overzichtelijk, helder en duidelijk, met persoonlijke aandacht, alom kwaliteit.

Dhr. G.M. Dekker, Den Helder
Goed

Realistisch over de huizenmarkt, denkt mee over maximaal haalbare mogelijkheden en heeft oog voor het verhaal achter de verkoper.

Mevr. Hendrix, Grubbenvorst
Voldoende

We starten toen het makelaarskantoor nog tot een andere makelaarsketen toebehoorde, dat deel was goed. Bij de overdracht was het inmiddels een andere makelaarsketen en dat was zeer slecht.

Mevr. G. Bos, Lauwersoog
Uitstekend

Wij hebben aan hem een fantastische makelaar gehad. Hij legde alles uit hoe het gaat met de eigenlijk wat een verkoper wil weten. Wij waren zeer onder de indruk van hoe hij alles relaxed uitlegde. Begrepen wij het niet: geen moeite voor hem. Wij zijn vreselijk dankbaar dat we deze makelaar hadden gevonden. Hij heeft echt zo zijn best gedaan om ons appartement goed te verkopen. Ik ben ze heel erg dankbaar. Ik beveel deze makelaar zeer aan, hele vriendelijk man.

Dhr. Bergman, Amsterdam
Voldoende

De makelaar was moeilijk telefonisch te bereiken. Een tussenevaluatie ging niet. Reden was de te grote afstand tussen zijn kantoor en Klimmen.

Verkoper van Mareheiweg, Klimmen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Tijdens het eerste contact met deze makelaar voelde ik het meteen dat het goed zat en dat had ik met andere makelaars niet. Ze doen gewoon wat ze zeggen maar dan beter. Ze staan klaar wanneer je ze nodig hebt en dat 7 dagen per week! Gezien de positieve ervaring heb ik ze een nieuwe opdracht gegeven waar ik alle vertrouwen in heb!

Dhr. Marco, Heerlen
Uitstekend

Deze makelaar komt afspraken na. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen. Goede prijs afspraken.

Mevr. Houthuijzen, Culemborg