Vergelijk reviews én offertes

Makelaar vinden voor de verkoop van uw huis

Hulp bij een goede keuze: Vraag reviews en offertes op
De makelaars informeren u over hun tarieven. Wij informeren u over de ervaringen.

Reviews van makelaars

Sinds 2014 verzamelen wij als vergelijkingssite reviews van makelaars. Deze ervaringen geven een helder beeld van wat eerdere woningverkopers vonden van de makelaar voor wie zij kozen. Voor sommigen is de deskundigheid een belangrijk beoordelingspunt, voor anderen is dat het gevoel van service en/of het verkoopresultaat.

Iedere ervaring is anders en bovendien persoonlijk. Daarom is het belangrijk om meerdere reviews te lezen en te vergelijken van de makelaars die u op het oog hebt. Vaak is dit het ontbrekende stukje informatie bij het vergelijken van lokale makelaars (prijs, dienstverlening, mogelijkheden).

Vergelijk ervaringen én offertes

Wij hebben een volledige oplossing voor woningeigenaren die een goede makelaar zoeken. Bij ons vraagt u eenvoudig offertes én reviews op van lokale makelaars.

U voert eenmalig uw woning en voorkeuren in. Wij selecteren de makelaars die het beste aansluiten en van deze makelaars ontvangt u een reviewoverzicht. Tegelijkertijd informeren de makelaars u gratis en vrijblijvend over hun tarieven en dienstverlening, zodat u na deze vergelijking alles weet wat u moet weten om de juiste keuze voor een verkoopmakelaar in uw regio te kunnen maken.

Lees de ervaringen van eerdere woningverkopers die via VerkoopmakelaarOffertes.nl een makelaar kozen:

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het hele verkoopproces is vlot verlopen. Er wordt goed en helder gecommuniceerd en geïnformeerd. En er wordt ook, in mijn geval, achter de broek aangezeten om op tijd de juiste zaken/gegevens aan te leveren. Vader en dochters informeren elkaar dusdanig goed dat het niet uitmaakt wie je spreekt en op welk moment. Heel fijn! Een absolute aanrader deze (familie)makelaar.

Dhr. Marcel Dekker, Almere
Uitstekend

Deze makelaar woont zelf in de wijk en kent alle goede kwaliteiten van deze locatie. Ze voelt de klant goed aan waardoor de klant het gevoel heeft dat een optimaal resultaat bereikt wordt.

Dhr. van Gijn, Breda
Uitstekend

Twee makelaars hadden we laten komen. Toen de makelaar kwam voelde we gelijk een klik Ze wist alles over het dorp wat de faciliteiten waren en de toekomstplannen. Onze samenwerking is uitstekend verlopen met uiteindelijk een goede verkoop van onze woning. De makelaar heeft dat uitstekend gedaan. Ze hebben gedaan wat ze beloofde. We nemen alles voor jullie uithanden. Hartelijk dank voor de goede Peter en José Bastiaansen

Dhr. P. Bastiaansen, Terheijden
Uitstekend

Ik liet deze makelaar langskomen om mijn huis een waardebepaling te laten uitvoeren omdat ik een ander koophuis op het oog had, deze ontmoeting met Patrick voelde erg goed waardoor ik de makelaar direct in de hand nam voor de verkoop en aankoop.

Dhr. Eric van Es, Velsen-Noord
Uitstekend

Goed duidelijk en snel alles geregeld en huis binnen redelijke termijn voor redelijke prijs verkocht.

Dhr. Jan de Jager, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede begeleiding. Uitstekende resultaten en heel correct geholpen.

Verkoper van Spannerhof, Schiedam
Uitstekend

Na een langdurig, hobbelig traject met een andere makelaar heb ik deze makelaar de opdracht gegeven mijn woning wederom op de markt te zetten. Jammer dat ik dat niet eerder heb gedaan. De inzet van de mensen was hoog, de samenwerking was accuraat, vlot en open. De dames waar ik mee heb samengewerkt, ze waren professioneel, zeer goed bereikbaar en klantvriendelijk. Kortom, de makelaar is een aanrader voor de verkoop van uw huis.

Mevr. Leus, Wassenaar
Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden! Ons huis was in ongeveer een maand verkocht. De makelaar was vriendelijk en doortastend. En ook voor de verkoop is alles netjes afgehandeld.

Mevr. Monique van Roekel, Middenmeer
Uitstekend

Alles snel en vriendelijk tot in de puntjes geregeld, helemaal top.

Dhr. Geleijns, Bergen op Zoom
Uitstekend

Alles goed en duidelijk verlopen. Goed en duidelijk contact. Vriendelijke en zakenkundige communicatie.

Dhr. Cor van Herwijnen, Velddriel

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De intake was zeer duidelijk en op een rustige manier. Daarna ging alles vlot, maar met de juiste aandacht en goed luisterend naar mij als klant. Vragen werden snel beantwoord en terugkoppelingen na bezichtigingen waren snel en duidelijk.

Mevr. WM Dongelmans, Rotterdam
Uitstekend

Verkoop en afhandeling prima verlopen, vooral i.v.m. de afstand, vanuit Leiden een verkoop in Wapse (Drenthe).

Verkoper van Nieuwland, Wapse
Goed

No nonsens, gemakkelijke communicatie en realistische kijk op zaken.

Dhr. Gesines de Vries, Emmer-Compascuum
Uitstekend

Prettig gesprek tijdens intake. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en vervolgens geadviseerd.

Verkoper van Gaardedreef, Zoetermeer
Goed

Veel contact en overleg na bezichtigingen. Kortom goed geholpen met de verkoop van mijn huis.

Verkoper van Jonkerbos, Zoetermeer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van het huis. We hebben haar via VerkoopmakelaarOffertes.nl gevonden. Ze is vriendelijk, heeft persoonlijke aandacht en was altijd goed bereikbaar voor al je vragen. Ze geeft goed en kundig advies en komt afspraken na. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Mevr. Jolande Baks, 's-Hertogenbosch
Goed

Je kunt met iedereen vraag bij hun terecht. En ze helpen je overal mee.

Verkoper van Bautscherweg, Heerlen
Uitstekend

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies, fantastisch geholpen.

Mevr. Dudart-Dankers, Roosendaal
Uitstekend

Enthousiast, betrokken, blijft contact onderhouden, geeft blijk van een goede regionale kennis.

Verkoper van Vrieswijk, Heiloo
Uitstekend

In alle opzichten zeer goed en snel geholpen.

Dhr. P.H.J. Hendriks, Malden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Heldere uitleg. Geen overspannen verwachtingen gecreëerd. Ondersteuning gekregen waar nodig. En zeker ook belangrijk uitstekend bereikbaar.

Dhr. H. Winkelhorst, Groningen
Uitstekend

Goede communicatie/afspraken tijdens opstart van de verkoop, terugkoppeling na bezichtiging en in de verkoopprocedure.

Dhr. Jeltine Wilkens, Noordbergum
Uitstekend

Hele fijne makelaardij! Kundige mensen, fijne, duidelijke en open communicatie. Alles ging in goed overleg en ze hebben mijn woning snel weten te verkopen, voor een prachtige prijs. Ik raad ze echt aan!

Mevr. Justine Enuma, Hilversum
Uitstekend

Ik had eerst goed overleg met 2 andere makelaars maar bij deze makelaar had ik meteen een goede klik. Duidelijkheid. Overzichtelijk. Eerlijk en meedenkend. Altijd overleg. Het huis is uitstekend en precies zoals ik het zelf wilde verkocht. Dus zoekt u een goede makelaar dan is deze makelaar zeker een aanbeveling dus. Bij deze bedankt voor de goede verkoop van mijn woning.

Mevr. E.C. Stoutjesdijk, Alkmaar
Uitstekend

Zeer tevreden. Goede communicatie en afspraken die gemaakt waren kwam hij punctueel na. Heel fijn mee samengewerkt.

Verkoper van Keutenberg, Zeewolde

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik heb iedereen bij deze makelaardij als bijzonder gemotiveerd ervaren. Kortom, ik heb mijn huis bij de juiste makelaar te koop aangeboden. De hele transactie is probleemloos verlopen. Mijn dank daarvoor.

Dhr. Harry Brugman, Haarlem
Uitstekend

Onze makelaar heeft ons steeds goed op de hoogte gehouden van alles en ook nog een extra open dag ingepland. Ondanks de moeilijke markt voor verkopers (plotselinge omslag van de markt) heeft de makelaar ons moed ingesproken en is het na 7 maanden toch gelukt ons huis naar tevredenheid te verkopen.

Dhr. Ronald, Mijdrecht
Goed

De makelaar die wij uitgekozen hebben om onze bungalow te verkopen zet zich volledig in om de bungalow te verkopen. Daar er op het park nu ook nieuwe bungalows gebouwd worden loopt de verkoop wel wat vertraging op maar we hebben geen haast en wachten rustig af.

Dhr. Weits, Exloo
Uitstekend

Correcte behandeling bij ver- en aankoop. Prettige mensen. Staan je altijd netjes te woord bij je vragen. Geven goed advies.

Dhr. M.L.A. van der Haak, Boerakker
Uitstekend

Alleen maar positieve dingen. Ze regelt alles voor je.

Mevr. Joke van der Elst, Maassluis

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Eerlijk realistisch verhaal, oprechte aandacht, je had/heb geen 'nummer'-gevoel, bij deze mensen.

Dhr. Aad Neijenhuizen, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

Goed intake gesprek en het klikte gelijk, goed vertrouwen en zeer adequaat personeel. Snelle verkoop (3 maanden) voor de juiste prijs die we in ons gedachten hadden.

Dhr. Jacob Hand, Rotterdam
Goed

Een prettige en accurate wijze van handelen.

Verkoper van Beatrixlaan, Kaag
Uitstekend

Ik vond het best moeilijk om een vertrouwde makelaar te vinden, maar toen deze makelaar binnenkwam, had gelijk een heel rustig en vertrouwd gevoel. En na nader bleek ook nog zeer professioneel.

Dhr. Geert Alexeew, Geleen
Goed

Prettige samenwerking met de makelaar in een tijd dat de markt niet gunstig was. Het contact bood rust en overzicht in een stressvolle tijd en dat was welkom.

Verkoper van Slochterenlaan, Bussum

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Hij is een zeer ervaren makelaar. Weet wat er in de omgeving te koop is. Speelde bij ons goed op de markt in en binnen twee weken was het huis verkocht. We hebben hem bij vrienden aangeraden en ook hun huis was snel verkocht. Het contact met het kantoor verliep allemaal zeer professioneel en alles werd snel afgehandeld.

Mevr. E. Groen, Stompetoren
Goed

In moeilijke periode van de huizen markt, toch positief blijven. Ook de verkoper blijven laten geloven , dat er een koper komt. En dat is ook na 6 maanden gebeurd. Het was een moeilijke tijd eind 2022. Maar de makelaar heeft inzet getoond. Ook onderhandelen met de partijen is prima verlopen. Zowel de koper als de verkoper zijn positief over het verloop.

Dhr. Peter van Lanen, Uden
Uitstekend

Prima makelaar. Duidelijke communicatie, goed geholpen en staan altijd klaar voor hulp en vragen.

Mevr. Astrid van Rheenen, IJsselstein
Uitstekend

Bij de keuze welke makelaar te kiezen was het niet moeilijk. Geen mooie verhalen maar duidelijk en met een stappenplan presentatie was de keuze niet moeilijk. De begeleiding tijdens de verkoop was perfect. Een aanrader dus.

Dhr. MG van Dijk, Soesterberg
Uitstekend

Een hele goede makelaar, ik kan niet anders zeggen. Houden je goed op de hoogte luisteren naar je wensen en doen echt hun best. Volgende keer kies ik weer voor deze mensen.

Verkoper van Villastraat, Schiedam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ervaren en deskundige makelaar, luistert goed en is prettig in de omgang.

Dhr. Pieterse, Zwolle
Uitstekend

Luistert goed en voldoet aan onze wensen.

Dhr. Paul van dijk, 's-Gravenhage
Uitstekend

Fijn, informeel contact en ben goed geholpen. Een aanrader!

Dhr. Rob van der Scheer, 's-Gravenhage
Uitstekend

Vlotte, vriendelijke en kundige verkoop voor een goede prijs.

Dhr. Bakker, Sellingen
Goed

Professioneel, goede gesprekspartner, bovengemiddelde nazorg.

Dhr. Luud stiekema, Foxhol

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

The real estate agent did a good job selling a house on a diving market. It took a lot of effort and hard work.

Dhr. Vitaly Lavrov, Amsterdam
Uitstekend

Goed en vriendelijk contact. Werd van alles op de hoogte gehouden. Wij werden door deze makelaar ontzorgd wat heel fijn was.

Mevr. Rita Bos, Doorn
Uitstekend

De eerlijke en ongedwongen manier waarop de makelaar het kennismakingsgesprek in ging was heel erg prettig. Dit zorgde ervoor dat we niet gekozen hebben voor andere lokale makelaars. Nogmaals dankjewel.

Dhr. Jack Vissers, Veghel
Uitstekend

Zeer betrokken. Behulpzaam. Uitstekende begeleiding van begin tot eind.

Dhr. Gieltjes, Uithoorn
Uitstekend

Uitstekend en goed begeleid door de makelaar en beide medewerkers.

Dhr. Rene Stenvers, Wormerveer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Hele fijne open en eerlijke communicatie. Daarnaast elke dag te bereiken, ook in de avonduren. Komt zeker zijn afspraken na.

Dhr. Gijs Broeren, Tilburg
Uitstekend

We zijn geweldig geholpen bij deze verkoop, zeker na 30 jaar deze woning gehad dus geen verkoopervaring. Zeer nette en duidelijke begeleiding, zowel mondeling als telefonisch contact, alsmede de schriftelijke afhandeling tot aan de notaris toe. Klasse deze makelaar en medewerkers.

Dhr. Leo Kievit, Rotterdam
Uitstekend

Aanpakker, goed bereikbaar, vriendelijk, duidelijk, eerlijk, doet wat hij zegt, no nonsense, kortom een aanrader.

Mevr. Eveline van Drongelen-Schinkel, Zwolle
Uitstekend

Prima werk. Ze hebben het gehele proces uit handen genomen en bij elke stap kregen we een terugkoppeling.

Verkoper van Kooikerstraat, Alkmaar
Goed

De makelaar schakelt snel in de communicatie en blijft bij de feiten. Prettig en open. Zelfs de koper (die met zeer veel makelaars had gesproken in zijn lange zoektocht) heeft mij verteld dat er geen makelaar zo snel in de communicatie was als deze makelaar.

Verkoper van Eerste Atjehstraat, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons vanaf begin tot eind fantastisch geholpen. Klasse.

Dhr. JFA Gall, Hellevoetsluis
Uitstekend

Het is heel prettig je huis verkopen met deze makelaar. Zelf toen het even tegen zat heeft hij doorgepakt en toch nog het maximale eruit weten te slepen. Makkelijk en duidelijk contact wat ik heel prettig vond. Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

Dhr. Paul bax, Leiden
Uitstekend

Ik vond ze behulpzaam/vriendelijk, hebben mij goed geholpen met alles.

Dhr. Freek Cuijpers, Horst
Uitstekend

Aardige en gedreven makelaars die hun afspraken nakomen en net even dat stapje extra doen. Prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Dhr. Thijs Philips, Huizen
Uitstekend

Goed op de hoogte van de markt. Prima presentatie. Prijsstelling € 30.000 hoger als de concurrentie en dat was wat ze boden. Prettig persoon die meedenkt. Goede afspraken. Goedkoper als zijn collega makelaars. Aanrader.

Dhr. J. H. Philips, Assen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Erg attent altijd alles terug koppelen, denk mee met de klant. Komt met hele goede voorstellen. Laat de klant in zijn waarde.

Verkoper van Duizendschoonstraat, Rotterdam
Uitstekend

Wij zijn met de verkoop van ons huis goed geholpen. Was snel verkocht. We hebben alleen maar positieve ervaringen.

Verkoper van Vriezenveenseweg, Almelo
Uitstekend

Goed contact, heel makkelijk te bereiken. Prima advies van gekregen. Huis snel en goed verkocht.

Verkoper van Willem Schiffstraat, Nijmegen
Uitstekend

Duidelijke afspraken, prettig contact, goede prijsverhouding.

Verkoper van Wolbrantskerkweg, Amsterdam
Uitstekend

Ons huis verkocht vanuit Frankrijk. Manon (en collega's) heeft ons goed begeleid en de communicatie was prima.

Mevr. Kristel, Utrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Dit kantoor is de vertrouwde betrouwbare kundige makelaar in de regio. Geen praatjes maar waarmaken. Het appartement was zeer snel verkocht en alles werd mij uit handen genomen. Bij deze makelaar doen ze waar ze goed in zijn. Jouw huis correct en snel verkopen.

Mevr. Astrid Schols, Papendrecht
Uitstekend

Ze is een makelaar met veel zakelijk inzicht, terwijl zij niet de mens achter het verhaal vergeet. Zij bespreekt duidelijk de te nemen stappen, zet keuzes, mogelijkheden en risico's goed op een rijtje. Zij verkocht ons huis snel en professioneel voor een goede prijs.

Mevr. E van den Hazel, Hilversum
Uitstekend

Zeer prettige ervaringen, heldere en goede communicatie en goed advies. De makelaar heeft mij uitstekend geholpen met de verkoop van mijn huis, natuurlijk met het hele team het makelaarskantoor.

Dhr. Bas Rovers, Tilburg
Uitstekend

Betrokken, streng maar vriendelijk, deskundig.

Verkoper van Jozef Israëlslaan, Rijswijk
Uitstekend

Korte duidelijke afspraken. Vaste prijs.

Dhr. John Romkens, Echt

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

De toezegging dat het huis in ca. 6 - 8 weken verkocht zou zijn kwam niet uit maar dat kwam niet door de inzet van makelaar maar door de dalende markt en de hogere rente stand. Uiteindelijk na ca. 5 maanden toch een koper gevonden. BRAVO voor de makelaar!

Verkoper van De Posten, Tuitjenhorn
Goed

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Dhr. Mansouri, Amsterdam
Uitstekend

Werken perfect samen met de verkoper, met raad en daad.

Verkoper van Westduinweg, 's-Gravenhage
Uitstekend

Goed en snel behandeld. Prima ervaring!

Dhr. Abderrahim Nassib, Roermond
Goed

Een aardige man die flink zijn best doet om kandidaat kopers te zoeken en daarna te blijven bemiddelen.

Dhr. H.A.T. van Dalsum, Breda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deskundige makelaar, snel en correct in contact.

Mevr. Paula, Haarlem
Uitstekend

Ze heeft me goed geholpen met de verkoop van mijn woning. Dit bleek een grote uitdaging door de veranderende markt, maar daar wist de makelaar goed mee om te gaan.

Mevr. Karen de Groot, Almere
Uitstekend

Alle zorg nemen ze uit handen en houden je overal mee op de hoogte

Mevr. Steffanie Schuitema, Usquert
Uitstekend

Deze makelaar is zeer duidelijk/transparant en vlot in de communicatie. Ik werd continu op de hoogte gehouden van wat er speelde. Zeer tevreden over de werkwijze!

Mevr. Alanah Pattiapon, Spijkenisse
Goed

Onze ervaring met deze makelaar was goed. Hij is prettig in de omgang en goed down-to-earth. Hij neemt ook veel werk uit handen, en ik vond het ook fijn om te zien dat hij goed overweg kon met de (uiteindelijke) kopers van ons appartement. Dat heeft volgens mij echt geholpen.

Verkoper van Hoofdweg, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft mijn moeder uitstekend geadviseerd bij de verkoop van haar appartement. Ook mijn schoonouders hebben daarna voor deze makelaardij gekozen en zijn ook uitstekend geholpen met als resultaat een prima verkoopresultaat.

Verkoper van Aardenburg, Hoogeveen
Uitstekend

De makelaar is ontzettend aardig, professioneel en denkt goed mee. Hij heeft mijn appartement verkocht en goed geholpen bij de afwikkeling. Hij is goed te bereiken en reageert altijd snel. Aanrader!!!

Dhr. Joseph, Amersfoort
Uitstekend

Ik heb de opdracht voor de verkoop van het appartement van mijn ouders aan dit makelaarskantoor gegeven. De samenwerking was uitstekend en het resultaat ook. Zij hebben mij de juiste prijs advies gegeven en gezorgd dat alles snel en soepel verliep. Toen de woning eenmaal op de markt kwam was het binnen enkele dagen al verkocht. Zij hebben verder alles geregeld en waren altijd bereikbaar als ik vragen had, ook buiten kantooruren.

Mevr. Irene Habes-Quené, Leusden
Uitstekend

Ik kan niet anders zeggen dan dat de man kennis van zaken had en een vriendelijk maar goede professionele houding heeft. Ook de contacten met het kantoor waren vriendelijk en professioneel. De makelaar en het kantoor zijn "on the ball" om zo te zeggen. Goede inschatting en goede afhandeling van verkoop zonder het gevoel te hebben gehad dat er alleen voor de courtage werd gewerkt. Kortom waren zeer tevreden over de gekozen makelaar.

Dhr. A. van Eesteren, Delft
Goed

Onze ervaring met de makelaar is optimaal geweest, zowel wat betreft uitleg en informatie ook de afwerking werd voor ons prima verzorgd.

Dhr. J.G.C. Meeuwsen, Boxtel

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettig contact, korte lijntjes, snelle reacties in de app groep die werd aangemaakt. Makelaar is zeer goed ingevoerd in de regio Breda en omstreken. Snelle verkoop en afhandeling in een reeds stagnerende markt.

Verkoper van Vinkenberg, Teteringen
Uitstekend

Rustige uitstraling. Vaste prijs. Gaat voor kwaliteit van brochure en foto's en video op Funda. Klein team , maar prima communicatie.

Dhr. Leo van Lieshout, Gouda
Uitstekend

Prettig contact. Betrokken. Reële vraagprijs voor de woning. Nuttige tips. Voelt erg vertrouwd. Huis was snel verkocht. Erg tevreden over deze makelaar.

Dhr. Paul Hey, Grave
Uitstekend

Goede, eerlijke en betrouwbare makelaar.

Dhr. T. Kilic, Dongen
Uitstekend

De makelaar is heel prettig in het contact en heeft een open en eerlijke houding. Dit zorgt ervoor dan mensen zich op hun gemak voelen en dat alles netjes geregeld wordt. Dit geeft voor beide partijen vertrouwen. Ze kwam met een goed plan van aanpak voor de verkoop. En een reële vraagprijs voor de woning. Mijn huis was snel verkocht. Iedereen blij.

Verkoper van De Roemerstraat, IJmuiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prima makelaar, nuchter en realistisch.

Verkoper van Topaas, Drachten
Uitstekend

Zeer professionele makelaar, gaat goed in op de wensen van de verkoper en heeft mijn huis snel en zeer goed verkocht.

Verkoper van Oostzeedijk Beneden, Rotterdam
Goed

Prettige samenwerking. Goede communicatie en heldere voorlichting en open staand voor suggesties, is aan te bevelen bij verkoop van u onroerend goed.

Verkoper van Nieuwkuijksestraat, Nieuwkuijk
Uitstekend

Zeer tevreden over de geleverde diensten van de makelaar. Hij stond ons op een fijne manier bij in het hele proces. Persoonlijk en deskundig advies. Communicatie verliep soepel. Ook de toppers van de administratie waren altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Zoek je een betrouwbare makelaar die de Amsterdamse markt goed kent, dan is dit een goede keuze.

Dhr. André Marendziak, Amsterdam
Uitstekend

Prettige omgang, informeert duidelijk en transparant. Realistisch en neemt de tijd. Ben zeer tevreden.

Mevr. Sindy Reuvers, Hengelo

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Mijn huis was binnen 1 dag verkocht, mede doordat de makelaar ook gebruik maakt van Instagram en Facebook.

Verkoper van Vestdijkstraat, Oud-Beijerland
Uitstekend

Goede ervaringen met deze makelaar.

Dhr. F Schutten, Kerkrade
Uitstekend

Makelaar kwam met prijs waarvan ik dacht: dat lukt nooit. En hij sleepte er zelfs nog 15.000 extra uit. Super, kan hem iedereen aanbevelen!

Dhr. A Los, Winschoten
Uitstekend

Vanaf de eerste afspraak tot en met de inspectie en overdracht is het contact met de makelaar goed verlopen. Zeker bij het voorwerk, het verzamelen van de nodige documenten bleek hij een grote hulp te zijn. De communicatie met de makelaar verliep snel en soepel, hij was goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en ondernam direct actie, indien nodig. Een kundige, joviale en vriendelijke makelaar.

Dhr. Albert Smits, Zoetermeer
Uitstekend

Ben vreselijk goed geholpen door deze makelaar. Hij heeft zowel de aankoop nieuwe woning als de verkoop van de oude op een zeer prettige als professionele manier gedaan. Denken erg mee in je situatie en passen hierop hun advies aan. Niets anders van lof voor deze makelaardij.

Verkoper van Hondstong, Heemskerk

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Alles tot in de puntjes geregeld, Onze makelaar is van alles op de hoogte en heeft met zijn team alles prima geregeld.

Dhr. Herbert Schijf, Heiloo
Uitstekend

Uitstekende makelaar, Alles vlot geregeld en snel verkocht en alles goed en vlot afgewerkt.

Dhr. A. Poelarends, Dalmsholte
Uitstekend

Geven goede uitleg, regelmatig contact, hebben een duidelijk plan en verstand van zaken.

Verkoper van Tiny Verlinden - Bremmersstraat, Roermond
Uitstekend

Vriendelijk, goed advies, kennis van zaken. Alles is soepel verlopen.

Dhr. Schonis, Sprang-Capelle
Uitstekend

Komt afspraken na, houd je goed op de hoogte en zeer prettig in omgang. Goed advies.

Dhr. Phoelich, Beuningen Gld

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Goede ervaring met deze makelaar.

Verkoper van Vlijtseweg, Apeldoorn
Uitstekend

Ik ben erg positief over deze makelaar. Hij dacht erg goed met ons mee. Ook eventuele nazorg is ons toegezegd.

Dhr. P.J.L. Koet, Breda
Uitstekend

Top makelaar, zeer tevreden over de goede service, vooral prettig was het uit handen nemen van alle bijkomende zaken zoals energielabel, bouwkundig rapport etc.

Dhr. Svend Germann, Zeist
Uitstekend

Zeer correct en hulpvaardig! Echt aan te bevelen!

Dhr. Klaas van Wingerden, Rotterdam
Uitstekend

Jonge frisse makelaars, luisteren goed naar wat jij wel of niet wil en denken met je mee! Ik zou hun zeker aanbevelen voor de verkoop van een huis.

Mevr. Nathalie Schenk- Mentjox, Haarlem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Contact is altijd buitengewoon prettig geweest. Vanaf het eerste moment was er een klik met hem, hetgeen een belangrijke reden is geweest voor dit makelaarskantoor te kiezen. Huis is met een zeer goede (en naar later bleek ook realistische) prijs in de markt gezet. Bezichtigingen werden altijd ruim van tevoren en in overleg gepland. Op mails werd altijd snel gereageerd, mede dankzij de binnendienst. En toen ik me een beetje zorgen begon te maken, wist de makelaar de kalmte te bewaren. Huis is uiteindelijk toch nog boven de vraagprijs verkocht.

Dhr. Bert Ketelaars, Zoetermeer
Uitstekend

Uitstekende dienstverlening. Zeer tevreden!

Dhr. Martin Buijsen, Roosendaal
Uitstekend

Bijzonder prettig samengewerkt met deze makelaar. Ze zijn duidelijk, correct en open over de activiteiten en voortgang. Ze zijn makkelijk benaderbaar; de deur staat altijd open. Ook als je eigen makelaar afwezig is staan zijn collega's klaar om je te helpen. Ze hebben niet alleen geholpen met het verkopen van mijn huis, maar waren ook geïnteresseerd en behulpzaam met tips bij het kopen van mijn nieuwe woning. Kortom, ik kan deze makelaar iedereen aanbevelen.

Dhr. W.A.M. Beekman, Zoetermeer
Uitstekend

Snel geholpen, ook nog met goede vaste prijs. Ons huis was binnen een week verkocht.

Verkoper van Wilhelmus Leemansstraat, Amsterdam
Uitstekend

Vriendelijke en goede communicatie. Alles keurig netjes afgehandeld bij de verkoop van onze woning. Een compliment voor deze makelaars en medewerkers. Zeker aan te raden

Mevr. Fam J. Lodder., Middelharnis

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Het was net in de tijd dat de rente omhoog ging dus wij waren erg blij dat we het huis verkocht hadden. Hij gaf ons goede tips m.b.t. verkoop, en dat heeft goed uitgepakt. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Mevr. Lida van der Beek, Zwolle
Uitstekend

Hij komt zijn afspraken na. Werkt snel en efficiënt. Is vriendelijk en denkt mee, geeft goed advies en luistert naar wat de klant wil.

Mevr. Yvette, Ede
Goed

Prettig contact en geen gladde praatjes.

Dhr. Wim Nicodem, Rotterdam
Uitstekend

Zowel de verkoop en de aankoop met deze makelaar geregeld. Geen seconde spijt van. Erg goed bereikbaar; reageert altijd snel als je een vraag hebt. Goed advies. Meedenken. En erg vriendelijk niet te vergeten! Erg prettige samenwerking waar ik zeker weer voor zou kiezen als ik in de toekomst een makelaar nodig zou hebben.

Mevr. Ozlem Erdogan, Rotterdam
Uitstekend

Heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen. Met name de communicatie met en door de makelaar was gewoon heel goed. Duidelijk met veel ruimte voor, in dit geval, de verkopers. Hij bepaalde in goed overleg een reële vraagprijs met, hierdoor, zicht op meer dan de vraagprijs. Het ‘verkoopplan’ heeft uiteindelijk, na een week of twee, precies uitgewerkt zoals besproken. Al met al een meer dan positieve ervaring met deze makelaar.

Dhr. Steinebach, Groningen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Hij was de eerste die direct contact met mij opnam en vanaf dat moment ook gelijk betrokken bij de verkoop van mijn huis. Daarom daarna ook via hem het huis van mijn partner verkocht. Hij heeft geen 9-17 mentaliteit, is behulpzaam en probeert met je mee te denken. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Mijn huis was binnen 7 dagen voorlopig verkocht aan de beste koper. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om via hem zijn/haar huis te verkopen.

Mevr. Sanne Laanstra, Heerlen
Goed

Mijn eerste verkoop dus heb ik geen referentiekader. Ik vond het contact erg prettig, er werd alles aan gedaan voor een goede verkoop en het verliep allemaal soepel. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Ik ben dik tevreden.

Mevr. Marijke van Kempen, Vlaardingen
Uitstekend

Adequaat en snel handelen.

Dhr. Kleis, Huizen
Goed

Ben tevreden over de wijze waarop de verkoop behandeld wordt en over de vriendelijkheid.

Dhr. Ton Schilders, 's-Gravenhage
Uitstekend

Het betrof verkoop van een huis uit een nalatenschap. Daar wij onbekend zijn met de lokale situatie was een goede betrouwbare makelaar een vereiste. De makelaar heeft zich bewezen als zeer deskundig, behulpzaam en betrouwbaar en heeft veel meer gedaan dan van een makelaar verwacht mag worden, tegen een zeer redelijke courtage. Hulde aan deze makelaardij.

Dhr. Blenderman, Munstergeleen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Wij hebben voor deze makelaardij gekozen omdat het in het eerste gesprek met de makelaar al snel klikte en we een goed gevoel hadden voor wat betreft zijn enthousiasme en marktkennis. In het gehele verkoopproces hebben wij de samenwerking met de makelaar als zeer prettig ervaren. Ze dachten goed met ons mee en hielden ons via telefoon en dossier altijd snel en helder op de hoogte. Bedankt voor de goede begeleiding bij de verkoop van ons huis en alles erom heen. Wij bevelen dit makelaarskantoor zeker aan!

Dhr. Chris Meier, Weert
Uitstekend

Een uitstekende ervaring, professioneel, begeleidt het hele proces goed, reageert snel op vragen, is behulpzaam. komt afspraken na en het afhandelen verliep goed. De presentjes in het tasje werden erg gewaardeerd door de verkopende en kopende partij.

Dhr. Mirjam Grevers, Hoevelaken
Goed

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag voor een offerte. Helder en duidelijk verhaal over zijn aanpak. Hij heeft precies gedaan wat hij zei te gaan doen en een goede verkoop geregeld.

Mevr. Wouters, 's-Gravenhage
Uitstekend

Snelle reacties, persoonlijke service en hij denkt mee.

Mevr. Inge van Ommen, Leiden
Uitstekend

De makelaar heeft prima de verkoop van mijn appartement verzorgd. Hij komt zijn afspraken netjes na, is geen aalgladde adviseur en daardoor prettig in de omgang. Ik kan iedereen dit makelaarskantoor adviseren.

Dhr. Paul Eikenaar, Gouda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goede uitleg van de procedure, goede planning, prima begeleiding. Attent, vriendschappelijk en helder. En vooral ook zakelijk.

Dhr. Jan Engelen, Amsterdam
Uitstekend

Altijd goede en snelle respons op vragen en problemen, eerlijk en open advies, regelt eventueel ook ontruimingen, etc.

Dhr. D.H. de Knoop, 's-Gravenhage
Uitstekend

Wij hebben de verkoop van ons huis met behulp van de makelaar als heel positief ervaren, we kregen een duidelijke uitleg over de gang van zaken en als we vragen hadden was niets te veel moeite. Veel expertise en visie wat ons daadwerkelijk een mooi voorspeld resultaat opleverde.

Dhr. HMN van de Steeg, IJmuiden
Uitstekend

Goede communicatie, snelle handelingswijze, zeer handige digitaal dossier op hun website, beste prijs kwaliteit die je kan krijgen. Kortom zeer tevreden en ik raad deze makelaar aan bij degene die hun huis wilt verkopen.

Dhr. Mark, Badhoevedorp
Uitstekend

Wat bij de selectie van de makelaar is gesuggereerd is hij volledig nagekomen. Zo was de sfeer bijzonder goed, zowel tussen de opdrachtgever/opdrachtnemer als op het makelaarskantoor. Steeds is mij tijdig op zaken gewezen en zijn onderhandelingen met de koper in alle openheid gevoerd. De adviezen die gegeven werden waren zeer waardevol en bleken in de praktijk uit te komen. Er was voortdurend contact op een klantvriendelijke manier en van de plaatselijke kennis van de makelaar heeft met name mij ex-partner goed gebruik kunnen maken. Er was geen verschil in intensiteit van aandacht en ondersteuning bij het begin en bij het einde van de opdracht waarvoor oprechte dank verschuldigd is. Al met al een goed lopend makelaarskantoor dat de plaatselijke omstandigheden goed kent met een stevige en kundige makelaar met vakbekwame ondersteuning. Een absolute aanrader voor kopers en verkopers van huizen die in deze hectische tijd van de huizenmarkt op zoek zijn naar een makelaar.

Dhr. Peter Witte, Zaandam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettig intakegesprek met alle relevante informatie. Tijdens het verkoopproces veel online in een dossier, dus wel zelf veel info moeten aanleveren. Persoonlijke, telefonische communicatie kon soms iets sneller/beter. Onderhandelingen en traject na verkoop prima.

Verkoper van Catsveld, Gouda
Uitstekend

Ik heb de makelaar als zeer aangenaam ervaren. Correcte afwikkeling bij de verkoop van mijn huis. Zou deze makelaar bij anderen zeker aan bevelen.

Mevr. Elly Gijsbers, Herpen
Uitstekend

Prettige samenwerking, correcte en tijdige behandeling van ons dossier. Vriendelijk, klantgericht, open en direct.

Mevr. Boonen, Assen
Uitstekend

Klein team en dat is heel fijn! Ze houden je goed op de hoogte! Kan niks anders zeggen dan dat we super zijn geholpen met de verkoop van het huis!

Mevr. Jolanda de Vries, Almere
Goed

Afspraak is afspraak is motto van deze makelaar. Zijn deskundig en professioneel, plezierig in contact, klant-, resultaat- en servicegericht.

Verkoper van Phobos, IJsselstein

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Wij hadden en goede klik met deze makelaar. Hij heeft ons niet alleen snel en goed geholpen met de verkoop van onze woning, maar ook veel tips gegeven om zelf snel een nieuwe woning te vinden. De overdrachten zijn dan ook erg snel achter elkaar gerealiseerd wat erg fijn was. Fijne makelaar om mee te werken zal hem zeker ten alle tijden aanbevelen.

Mevr. Clara van Donderen, Purmerend
Uitstekend

Onze makelaar reageerde zeer snel op onze vraag. Direct een afspraak om alles rustig door te nemen. Onze wensen stonden daarbij centraal. Alles in goed overleg. Goede communicatie tijdens het gehele proces.

Dhr. Berthold Ponsteen, Almelo
Uitstekend

Zeer prettige samenwerking en goede prijs.

Mevr. Lilian Urlings-Tilmans, Diemen
Uitstekend

Deze makelaar is menselijk en zakelijk tegelijk. Komt de gemaakte afspraken na, is op tijd en neemt de tijd voor je vragen. Een fijne en prettige man in omgang.

Mevr. Ans Bouma, Ede
Uitstekend

Fijn contact gehad vanaf het begin tot eind. Zeer vakkundig en betrokken bij het proces. Absoluut aan te bevelen.

Dhr. J. Breijer, Spijkenisse

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een geweldig team, die ook voor ons na verkoop nog klaar stond (nadat de koper achteraf nog met enige onterechte bezwaren kwam). Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen.

Dhr. R Fernhout, Almere
Goed

Had een eerste gesprek met nog twee makelaars en deze makelaar kwam voor mij het beste bij mij over, qua gevoel en prijs, en mijn gevoel heeft me niet in de steek gelaten. Snel verkocht, voor de vraagprijs en alles prima afgehandeld, tevreden dus!

Dhr. Dirk van der Nat, Dordrecht
Goed

Over het algemeen goede informatie en tips aangeboden gekregen. Soms een klein meningsverschil maar daar kwamen we snel weer uit.

Verkoper van Adriaen van Ostadehage, Nieuwegein
Uitstekend

Neemt veel tijd voor het oriënterend gesprek. Is eerlijk en realistisch over de vraagprijs. Punctueel bij beantwoorden van vragen en heel goed bereikbaar. Vriendelijk, deskundig en invoelend.

Verkoper van Schouwinksweg, Hengelo
Uitstekend

Houdt ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Verkoper van J H Tromp Meestersstraat, Steenwijk

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik ben zelf ziek, maar met behulp van jullie en mijn ex is het tot een goed resultaat gekomen.

Dhr. Cor Nieuwenhuis, Ulrum
Uitstekend

Snelle, vriendelijke, originele (leuk filmpje gemaakt van ons huis), professionele, alerte makelaar.

Verkoper van Zwaneneiland, Meerstad
Uitstekend

Hele goede ervaring met deze makelaar, meedenkend met de wens van de verkopende partij en alles netjes afgehandeld. In 1 woord een TOP makelaar.

Verkoper van Steile Dalweg, Aalten
Uitstekend

Wij hebben een zeer prettige en correcte samenwerking gehad met de makelaar.

Verkoper van Windmolenstraat, Helmond
Uitstekend

Realistisch, snel, correcte begeleiding, zeer goed teamwork.

Dhr. Filip van Zuidland, Hulst

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Altijd bereikbaar, goede afspraken over kosten. Denkt mee met persoonlijk budget. Duidelijke Nederlandse taal. Geen moeilijke woorden of kleine lettertjes.

Mevr. Yvonne Bruininx, Reusel
Uitstekend

We hebben een hele plezierige tijd gehad met de makelaar. Zij kwam heel professioneel over en niet opdringerig. Wij hebben in time ons huis verkocht met een behoorlijke overwaarde. Zij gaf ons een vertrouwd gevoel en dat is zeker niet beschaamd, bij een andere verkoop zou ik haar weer nemen. Zeker aan te bevelen.

Dhr. C.E. Winterink, Hengelo
Uitstekend

Ik vond het zeer prettig om met deze makelaar te werken. Alles werd goed geregeld en de communicatie liep fantastisch. Uiteindelijk heb ik mijn woning goed verkocht en kan ik terug kijken op een zeer prettige en aangename samenwerking.

Dhr. Ben Wijnands, Eindhoven
Uitstekend

Goed contact, goede begeleiding en goede tips. Zonder deze makelaar was de verkoop van ons oude huis en de aankoop van een ander huis nooit zo soepel verlopen. Wij waren heel blij met de begeleiding van deze makelaar!

Verkoper van Oltmansstraat, 's-Gravenhage
Uitstekend

Wij zijn erg tevreden. Het pluspunt van deze makelaar is dat ze een hele week uittrekken voor bezichtigingen zodat ze alle aandacht kunnen geven aan belangstellenden. Na de verkoop ook alles netjes afgewerkt.

Mevr. Bernadette van Kessel, Gemert

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar is zeer kundig, komt afspraken na en begeleid je zeer goed met voor ons de verkoop van onze woning. Deze makelaar zou ik zeker aanbevelen.

Mevr. Nora Steinbusch, Swalmen
Uitstekend

De makelaar is zeer kundig en behulpzaam, heeft ons goed geadviseerd en een goed prijs weten te onderhandelen.

Verkoper van Australiëlaan, Alphen aan den Rijn
Uitstekend

Eerlijk en betrouwbaar. Beloven geen gouden bergen, maar zijn realistisch. En ze leggen goed uit hoe ze te werk gaan.

Dhr. Henk de Vries, Drachten
Uitstekend

Duidelijke afspraken, super aardige mensen en altijd een helpende hand.

Verkoper van Dr. Schaepmanlaan, Waalwijk
Uitstekend

Eerlijke en goede waardeschatting van het te verkopen onroerend goed.

Verkoper van Hoornwerk, Zutphen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste moment een duidelijke uitleg hoe alles in z'n werk gaat. Gewoon goed geregeld allemaal.

Verkoper van Eschersingel, Utrecht
Uitstekend

Heel erg tevreden, was best vlug verkocht ons huis, alles netjes afgewikkeld, geen problemen geweest, kan ze aanbevelen.

Mevr. Godschalk, Kerkrade
Uitstekend

Prijs/kwalitatief zeer goed!

Dhr. Alexander Boersema, Utrecht
Uitstekend

Komt alle afspraken na die afgesproken zijn en ook de medewerkers. Op kantoor staan je altijd te woord en alles wordt netjes afgehandeld.

Verkoper van Doelakkerstraat, Breda
Uitstekend

Duidelijke uitleg en afspraken. Afspraken werden nagekomen en hulp bij vragen van onze kant. Kwam zeer doortastend op ons over.

Verkoper van Henri Dunantlaan, Apeldoorn

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uitstekende makelaar.

Mevr. Anique Sonay, Zoetermeer
Uitstekend

Good experience, always available and competent.

Mevr. Giorgia Giuliani, Weesp
Uitstekend

Prettige mensgerichte benadering en wij zijn in ons hele traject prima geholpen door dit kantoor.

Dhr. Joeri van Vliet, Rijswijk
Uitstekend

Ik wilde aanvankelijk alleen advies over een eventuele verkoop van mijn flat. Ik had meerdere makelaars uitgenodigd en deze makelaar was de enige die van te voren zijn huiswerk had gedaan. Hij is in zijn communicatie altijd heel duidelijk geweest. Hij heeft zijn uiterste best gedaan. Zelfs toen een kijker nog een tweede keer op zondag langs wilde komen was hij bereid om ze te ontvangen. Hij kent de buurt en de markt goed. Ik kan hem alleen maar aanbevelen. Vanaf zijn eerste bezoek en advies tot het moment van overdracht bij de notaris heeft hij zijn werk uitstekend gedaan.

Mevr. D. Fokkens, 's-Gravenhage
Uitstekend

Hij is een makelaar die de tijd neemt, goede uitleg geeft en goed te bereiken is. Ik hoorde zelfs van onze kopers terug dat zij het een fijne man vonden.

Mevr. Hehir, Gouda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

De makelaar kwam spontaan over en had oog voor de huisdieren.

Dhr. J van der Linden, Spijkenisse
Uitstekend

Positief ervaren, duidelijke uitleg en stond open voor vragen.

Mevr. Juliette Hoogdorp-Winter, Lelystad
Uitstekend

Prettig contact, snelle en goede maar ook informele afhandeling en goed advies rekening houdend met mijn eigen wensen.

Dhr. Bas Schampers, Breda
Uitstekend

Een makelaar die al het mogelijke doet om de verkopers te ontzorgen; altijd bereikbaar en houdt rekening met de wensen van zowel kopers als verkopers. Een geweldige steun.

Dhr. C.H.M. de Wit, Swifterbant
Uitstekend

Eerlijk, behulpzaam, geen broodje aap verhaal zoals de meeste grote makelaars houden.

Mevr. Y. de Lange, Alphen aan den Rijn

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Hij luisterde en heeft mij goed geadviseerd, speelde in op mijn vraag en was deskundig richting de kopers van mijn huis.

Verkoper van Dassenkuillaan, Geleen
Uitstekend

Goed bereikbaar, goed georganiseerd en goed voorbereid. Fijn team, realistisch en integer en luisteren echt naar je inbreng.

Mevr. Gerthe Vonk, Zoetermeer
Uitstekend

Vriendelijk, gedegen, klantvriendelijk, zowel naar ons als naar de koper, integer, eerlijk. We hebben alles in goed vertrouwen overgelaten aan de makelaar en deze heeft alle zorgen uit handen genomen. Vanuit Frankrijk hoefden we eigenlijk niet veel te doen, en we konden zélfs de bus een keer lenen voor de verhuizing: geweldige service! Wij zijn zeer tevreden!!!

Dhr. Arnoud Wesseling, 's-Gravenhage
Uitstekend

Wij zijn prima ondersteund bij de verkoop van ons huis, zowel zakelijk goed geregeld als aandacht voor onze persoonlijke wensen.

Dhr. Rolf Nijdam, Breda
Uitstekend

De makelaar kent zowel de Goudse huizenmarkt tot in de finesses als ook het gedrag van geïnteresseerden en van kopers. Hij zegt ronduit waar het op staat, windt er geen doekjes om, en geeft duidelijk vanuit zijn ervaring aan welke mogelijkheden voor liggen. Dit schept vertrouwen. De uiteindelijke keuze is aan ons gelaten en door de goede communicatie en openhartigheid liep deze parallel met de voorstellen van de makelaar. De makelaar heeft een no nonsense benadering, wat ook tot uiting komt aan zijn no nonsense honorarium: 'voor alle huizen in alle prijsklassen vraag ik eenzelfde honorarium want voor alle huizen doe ik 100% mijn best om een goede match te vinden. Dus waarom zou ik meer courtage vragen voor het ene of het andere huis.'

Verkoper van Krugerlaan, Gouda

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Bij de verkoop van het huis van mijn broer in Haarlem zijn wij goed geholpen, alles was transparant en zeer klantvriendelijk. Kortom een aanrader bij een aan- of verkoop van een woning.

Dhr. Peter de Zoete, Haarlem
Uitstekend

Vriendelijke makelaar die me kon helpen geheel naar mijn wens.

Dhr. Chiel Hupscher, Amsterdam
Uitstekend

Heel fijn contact, alles wordt netjes voor je geregeld, denken met je mee.

Mevr. Linda, Diemen
Uitstekend

Deskundig, zorgvuldig en duidelijk.

Dhr. P.T. Driesen, Nieuwegein
Uitstekend

Enthousiast jong team. Luistert naar de klant, denkt mee, attent, vriendelijk, staat open voor suggesties, heeft kennis in huis en is actief. Geeft gedegen informatie aan potentiële koper af en geeft verkopermhet gevoel dat zij hard voor jou aan het werk zijn.

Mevr. I. van der Helm-Sproet, Leidschendam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft aan al onze verwachtingen voor de verkoop van ons huis voldaan. We zijn zeer tevreden.

Dhr. Tony Peters, Helmond
Uitstekend

Goede zorg, houd je goed op de hoogte, neemt veel contact met op. Overlegt alles met je. Begeleidt je tot het einde. Zeer tevreden.

Verkoper van Gasstraat, Tilburg
Uitstekend

In elke fase, er waren meerdere bijzonderheden in mijn geval, was er tact, vriendelijkheid en flexibiliteit van de medewerkers met wie ik telefonisch en via email contact had. En uiteraard de motivatie en kunde een goede verkoop te bewerkstelligen. Het uploaden en delen van documenten enzovoorts ging online heel goed. Ik ben dankbaar met het uiteindelijke resultaat. Zeker aan te raden.

Dhr. Plat, Nieuwegein
Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geadviseerd en geholpen met een vlotte verkoop. Wij bevelen hem aan voor iedereen.

Verkoper van Planetenlaan, Assen
Uitstekend

Prettig en professioneel contact met alle medewerkers/sters van het kantoor. Snelle reacties en bereid tot meedenken.

Mevr. Wilma van Wijngaarden, Rosmalen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vertellen waar het op staat, zijn duidelijk, leuke mensen, relaxte sfeer. weten waar ze over praten, verstaan hun vak.

Dhr. Ruud van Donk, Piershil
Uitstekend

Prettig contact met de makelaar, die kundig is, het beste voor met je heeft en veel praktische tips geeft.

Mevr. Kirsten Boot-Dietz, Voorst
Uitstekend

Goede ervaring met het kantoor in Hilversum, vriendelijk en leuk team om mee samen te werken tijdens de verkoop. Communicatie was goed, en de verkoop zelf is ook uitstekend verlopen.

Verkoper van Vaartweg, Hilversum
Uitstekend

Vanaf het eerste moment heeft de makelaar ons helemaal ontzorgd. Via duidelijke en tijdige informatie werden we steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Het hele team heeft zich gedurende het hele proces zeer kundig en betrokken getoond! In een woord: Top!!

Dhr. Leo Guikers, 's-Hertogenbosch
Goed

Vanaf het 1e contact gaf de vertegenwoordigster een prettige indruk zonder erg te pushen en reëel in de mogelijkheden.

Verkoper van Ribeslaan, Woerden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Via VerkoopmakelaarOffertes.nl in contact gekomen met onze makelaar. Naast dat hij de meest enthousiaste makelaar was die ik had uitgenodigd, was de prijs/kwaliteitverhouding van hun dienstverlening super interessant. Uiteindelijk binnen 2 weken mijn woning verkocht, voor een uitstekende prijs en voor een aanmerkelijk lagere courtage dan bij de andere makelaarskantoren. Voor mij was dit een topmakelaar en een echte aanrader!

Dhr. M Aarts, 's-Hertogenbosch
Uitstekend

De makelaar maakt waar wat er beloofd wordt. Een makelaar die duidelijk en met geduld de gang van zaken op een rijtje uit legde. Ook de communicatie bij kijkdagen en het informeren was duidelijk en snel gesteund door de mensen van kantoor. Kortom géén poespas en een snelle verkoop voor een goedkope prijs.

Verkoper van Hoekschewaardweg, Amsterdam
Goed

Reageerde gelijk, direct prettig contact, denkt mee.

Verkoper van Kruiskampsingel, 's-Hertogenbosch
Goed

Voor deze makelaar gekozen vanwege de 'korte lijntjes' en de vriendelijke sfeer. Kijkdagen verliepen in eerste instantie niet soepel maar na overleg de volgende kijkdagen onder leiding van de makelaar, werkelijk top! Uiteindelijke een prima prijs voor onze woning gekregen. Aanrader!!

Dhr. Marco Jansen, Lelystad
Uitstekend

Mijn woning is geheel naar mijn voorstellingen relatief snel voor een goede prijs verkocht.

Dhr. A.J. Schriemer, Drachten

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Altijd correct, op tijd, betrokken en daar waar nodig is staat men klaar. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Helena, Tilburg
Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geholpen, perfect alles geregeld voor ons.

Dhr. Bosters, Bergen op Zoom
Uitstekend

Professioneel. Goed overleg over de verkoopstrategie. Goed in het uit onderhandelen van de verkoopprijs. Kennis van de markt.

Verkoper van Jisperveldstraat, Amsterdam
Uitstekend

Competent en communicatief.

Verkoper van Van Beethovenlaan, Nieuwerkerk aan den IJssel
Uitstekend

Goed geluisterd, top in meedenken en goed snel en correct!

Verkoper van Kloosterveld, Haelen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijk, vakbekwaam, deskundig en communicatief goed. Belt direct terug als je inspreekt. Adviseerde ons prima. Zeker aan te bevelen.

Dhr. G.J.J. Knoet, Almere
Goed

Ter zake kundig. Enthousiast. Communicatie kan beter, komt niet altijd zijn afspraken na. Maar: de gehaalde verkoopsom was beduidend hoger dan verwacht en ook aanzienlijk boven de schatting van 3 andere makelaars, 15 procent. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Dhr. joost brouwer, Veldhoven
Goed

Snel en goed geholpen.

Verkoper van Karekiet, Hoogvliet Rotterdam
Uitstekend

Prima afhandeling van de verkoop van ons appartement.

Verkoper van Eilandplein, Duiven
Uitstekend

Vriendelijke medewerkers, snelle en goede service, huis binnen 2 weken verkocht!

Mevr. Leonie Strooij, Rotterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

We hebben een fijn contact gehad. Afspraken zijn goed nagekomen en toen het even niet helemaal goed liep, buiten de schuld van de makelaar om, werd daar zeer alert en pro actief op gereageerd. Samen zijn we tot een succesvolle verkoop van ons huis gekomen.

Verkoper van Tuinweg, Oisterwijk
Uitstekend

Goed contact met kantoor. Prima taxaties en duidelijk.

Mevr. yvonne dohle, Almere
Uitstekend

De makelaar heeft zeer goed werk verricht. Heel betrokken en voortdurend meedenkend heeft hij ondersteund door de overige leden van zijn team de verkoop van onze woning tot een goed eind gebracht. Wij kunnen deze makelaardij dan ook aanbevelen als u een verkoopmakelaar zoekt.

Dhr. Arie en Anna Hoek, Ter Apel
Uitstekend

De makelaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Luistert naar je verhaal, loopt rustig met je mee door de woning en komt met goede adviezen. Prijsstelling en aanpak is persoonlijk en daardoor direct vertrouwd. Heeft geen onrealistische torenhoge verwachtingen en zorgt dat je met beide op de grond blijft maar pakt wel door. Wij hebben dankzij hem onze woning snel en goed verkocht. Een aanrader voor iemand die niet door een makelaarsfabriek geholpen wil worden, maar waar persoonlijke aandacht het belangrijkste is!

Dhr. Teunissen, Ede
Uitstekend

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht goed met ons mee. Hij was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk. Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak. Door zijn kennis van de onroerend goed markt heeft hij ons zeer goed kunnen adviseren en begeleiden. Goede communicatie en verstand van zaken. Kortom zeer goede begeleiding van de verkoop.

Dhr. Helmers, Zwolle

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Reageerde snel en was goed bereikbaar. Wat hij beloofde maakte hij ook waar. Goede communicatie over en weer! Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen!

Dhr. Wim van Aalten, Bennekom
Goed

Betrokken, dienstbaar, kundig en klantgericht.

Mevr. Toxopeus, Delft
Goed

Geduldige en vriendelijke behandeling van de verkoop. Beleefde makelaar en zeker niet opdringerig. Ik kan deze makelaar aanbevelen.

Dhr. Ruud Verlinden, Zwaag
Uitstekend

Altijd bereikbaar, nemen de tijd, denken mee, flexibel en een super samenwerking!

Mevr. Noëlle van Brussel, Delfgauw
Uitstekend

Ging allemaal soepeltjes. Fijne en goede begeleiding en duidelijke afspraken. De makelaar had voor mij alles geregeld. Doordat mijn vrouw in het ziekenhuis lag en niet meer in de buurt woonde, kon ik niet aanwezig zijn. dus alles perfect op afstand geregeld. Tevens een zeer goede verkoopprijs gekregen. Alle lof voor de makelaar.

Dhr. Paul Klabbers, Leiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het kiezen van deze makelaar was een uitstekende keuze, door zijn professionele aanpak en begeleiding heeft hij voor ons de hoofdprijs uit de verkoop kunnen bewerkstellen. Aan te raden aan elke huisbezitter of aspirant huizenzoeker.

Dhr. H. Bouwhuis, Deventer
Goed

Uitstekend en zeer efficiënt geholpen. Werd heel punctueel op de hoogte gehouden van de verkoop van het huis.

Mevr. Schagen, Spijkenisse
Uitstekend

Mijn ervaring met deze makelaar is zeer positief! De makelaars zijn zeer goed op de hoogte van de stand van zaken op de woningmarkt. Mijn dossier werd met grote professionaliteit behandeld. De verkoop van mijn woning is naadloos verlopen vanwege het efficiënte en resultaatgerichte team bij deze makelaar. De communicatie verloopt zeer vriendelijk, en opnieuw zeer efficiënt. Iedere vraag en iedere email wordt onmiddellijk beantwoord. Een uitstekende ervaring!

Mevr. Matthys Mieke, 's-Gravenhage
Uitstekend

Hele fijne begeleiding! Altijd bereikbaar, luistert naar de wensen van de klant, denkt mee in de mogelijkheden en kan snel en vooral goed schakelen. Erg blij met zijn hulp bij de verkoop van mijn huis!

Mevr. Mable Hengeveld, Aalsmeer
Uitstekend

Top makelaardij, heel fijn team, kundig, vriendelijk, reagerende handelen snel. Ik zou ze een ieder aanbevelen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Mevr. Van wensveen, Delft

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Ik had een prettig contact met de makelaar en zij heeft veel en goede contacten waar je wat aan hebt. Verkoop ging erg vlot, maar dat is wel bij veel huizen zo. Neemt niet weg dat ik haar zeker zou kiezen voor zowel koop als verkoop.

Dhr. Gerard Ameling, Lochem
Uitstekend

Robert is super aardig en je kan hem altijd bellen of mailen.

Mevr. Olga Verveer, Gouda
Uitstekend

Heel vakkundig en ook vriendelijk en behulpzaam met het aanbieden en afhandelen van het appartement Hofdael in Geldrop. Ik raad deze makelaar beslist aan!

Dhr. Freek Eijsvogel, Geldrop
Uitstekend

Our real estate agent made the experience very easy, and helped with all my worries and quick sell over the asking price.

Mevr. Anne Cote, Amsterdam
Uitstekend

Fijn in omgang, professioneel, denkt goed mee.

Mevr. Daisy Tang, Rotterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

De verhouding prijs/kwaliteit is goed.

Dhr. H. Koreneef, 's-Gravenhage
Uitstekend

Wat een fijne makelaar. We zijn ontzettend goed geholpen door hem. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Fijne man weet hoe hij dingen aan moet pakken en is altijd goed bereikbaar en geeft snel antwoord.

Mevr. Kim Hagenus, Hooge Zwaluwe
Uitstekend

Hij is een talent en heeft kennis van zaken. Zijn luisterend oor is bijzonder hoog en neemt alle tijd met je. Hij gebruikt de taal van een nette en eerlijke makelaar!!

Dhr. richard Hoove van, Groningen
Uitstekend

Direct een goede klik met de makelaar. Hij en zijn team zijn zeer professioneel en altijd bereikbaar. Wij willen dit makelaarskantoor dan ook bij iedereen aanbevelen.

Mevr. Familie Visser, Alkmaar
Uitstekend

Snel en effectief!

Verkoper van IJburglaan, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Heldere communicatie, meedenkend, punctueel, vriendelijk, goeie hulp in deze voor mij onbekende wereld.

Dhr. Gerrit Jordens, Haarlem
Uitstekend

Makelaar was goed bereikbaar en hield zich aan de afspraken. Heeft ons uitstekende tips gegeven in de periode voor de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop oude huis.

Verkoper van Frans Halslaan, Hilversum
Uitstekend

Hij weet waar hij het over heeft. Mijn huis was zo verkocht, voor een heel goede prijs. Ik raad hem aan. Ook heeft hij bij de aankoop bemiddeld. Een makelaar van alle markten thuis.

Mevr. Isabel Verzijl, Ridderkerk
Uitstekend

Er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd. Komen de gemaakte afspraken na.

Dhr. Fred, Melissant
Uitstekend

Direct een goed gevoel bij deze makelaar. Heel gewone mensen. Onze makelaar wist me vooraf precies te vertellen wat ik voor de woning zou krijgen. Bedankt voor de service.

Dhr. Jos Derks, Swalmen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar was uitstekend, op alle vlakken. Ik zou deze makelaar aanprijzen.

Verkoper van Havezathenallee, Zwolle
Uitstekend

Zeer prettige samenwerking en communicatie.

Mevr. Fokelien Dijkstra, Leeuwarden
Uitstekend

De makelaar schakelt snel. Luistert goed en komt professioneel over. Duidelijk een makelaar met veel ervaring!

Dhr. Philippe Overwater, Zaandam
Uitstekend

Zo tevreden dat we ook de woning van mijn vriendin via dezelfde makelaar hebben verkocht. Hij geeft advies waar nodig ongeacht wel of geen handtekening.

Dhr. H, Eindhoven
Uitstekend

We hadden 4 makelaars uitgenodigd voor kennismaking. Bij deze makelaar hadden we meteen een prettig gevoel. Vriendelijk, rustige man met veel verstand van zaken. Vakkundig, toegankelijk, prettig in de omgang, altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft bij de verkoop van onze woning een zeer positieve indruk achtergelaten. Een echte aanrader! Zelfs nadat alles afgewikkeld was, wist hij ons nog keurig te adviseren bij openstaande vragen. Chapeau.

Dhr. H. Ketelaars, Riel

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De verkoop is prima verlopen. Goede begeleiding en terugkoppeling. Snelle verkoop. Fijne makelaar.

Mevr. weening-hofer, Alphen aan den Rijn
Uitstekend

Goed bereikbaar, open gesprek, denkt zeker met je mee, begrijpt alles meteen, handelt alles snel en correct af, wij zijn super tevreden.

Mevr. Monique Taams-Batenburg, Delft
Goed

Alles prima geregeld, alleen de tijd was lastig, een stagnerende markt dus prijsbepaling was moeilijk, maar ook daar zijn we uitgekomen.

Dhr. hans pijnacker, Hazerswoude-Rijndijk
Uitstekend

Erg leuk en open contact. Geven goed advies in wat je het beste kunt doen en denken met je mee. Je wordt van A tot Z goed op de hoogte gehouden wat er allemaal gebeurt omtrent de verkoop van je woning in een gezamenlijke groepsApp. Spontaan team, die als het nodig is samenwerken, maar ze zijn ook zeker van elkaars opdracht, dat als je eigen makelaar niet meteen beschikbaar is en je een vraag hebt de ander je ook heel goed kan helpen.

Verkoper van Alb. Thijmstraat, Valkenswaard
Uitstekend

Vriendelijk en zeer bekwame makelaar. Wilt u een eerlijke en goede makelaar, dan zou ik zeggen maak een afspraak.

Dhr. Joep Rose, Heerlen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Snelle reacties op mailtjes, goede prijs-kwaliteit, fijne manier van bezichtigen met 2 makelaars tegelijk, goede tips om huis aan kant te krijgen voor foto's en bezichtigingen, denkt in mogelijkheden.

Verkoper van Assumburg, Lelystad
Goed

Heb de samenwerking met de makelaar als heel prettig ervaren. Heldere communicatie en afspraken die werden nagekomen. Het was de enige makelaar waarbij ik vooraf precies wist waar ik aan toe was. Goed bereikbaar tijdens het hele proces. Ik zag er als een berg tegenop, maar dat was achteraf gezien niet nodig geweest.

Verkoper van Kruisstraat, Neer
Goed

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers. Alles prima afgehandeld.

Dhr. Keesjan Vos, Heerhugowaard
Uitstekend

Uit de vier makelaars die via Verkoopmakelaar Offertes werden aangeboden hebben we gekozen voor dit makelaarskantoor. We hadden meteen een heel goed contact met de makelaar die ons van begin tot eind zeer zorgvuldig, deskundig en zorgzaam heeft begeleid. Daarbij heeft ze ons prima geadviseerd en aan het eind een uitstekende prijs voor ons huis in de wacht gesleept. Deze makelaar is zeker niet de goedkoopste (vandaar ook geen 10) maar zij is haar courtage dubbel en dwars waard!

Dhr. Guus, Zwaag
Uitstekend

Jong bedrijf, enthousiast en kennis van zaken

Dhr. Ronald Arts, Krommenie

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Snelle reactie, eerlijk verhaal en hij hield zijn woord. Zeer snelle verkoop, en regelde alles correct.

Mevr. Pe, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ik heb gekozen voor deze makelaar omdat hij eerlijk en betrouwbaar overkomt. De klik was er direct en dat gaf een vertrouwd gevoel. Hij houdt je ook op de hoogte over de hele gang van zaken. Je kan hem elk moment van de dag benaderen als je met vragen zit.

Mevr. Petra, Leiderdorp
Uitstekend

Eerlijke makelaar die de tijd neemt voor zijn klanten en altijd bereikbaar is.

Dhr. Vincent & Pauline Ellerbrak, Alphen aan den Rijn
Uitstekend

Snelle afspraak, echt een ontlasting, ze pakken als snel en zorgvuldig op. Volgende keer zeker weer dezelfde makelaar.

Mevr. Daphne van der pluijm, Zoetermeer
Uitstekend

Wij hebben met deze makelaar een hele goede ervaring. Zij is zeer bekwaam en weet waar zij het over heeft. Met een woord: geweldig. Vakkundig en zeer alert en kundig.

Verkoper van Oostwouder Dorpsstraat, Oostwoud

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Prima makelaar, helder verhaal, geen poespas.

Dhr. Martin Klijnsma, Almere
Uitstekend

Het was een prettig intake gesprek, duidelijk, en niet langdradig. De vragen die ikzelf had voorbereid, hoefde ik niet te stellen die kwamen aan bod. Niet alleen de makelaar zelf maar het hele team zeer deskundig en hulpvaardig.

Mevr. De Graaf, Leiden
Uitstekend

Ik werd door de gekozen makelaar en door zijn collega's zeer goed geholpen! Bedankt hiervoor!

Dhr. H. ALTIN, Tilburg
Goed

Deze makelaar doet meer dan wat nodig is. Ook hebben wij zelf dat ondervonden in een periode met veel stress. Waardoor men van alles vergeet. Gewoon een zeer goede en eenvoudige makelaar, maar doet wat het moet doen. Top!

Mevr. Van Dijke, Breda
Uitstekend

Na een eerste gesprek meteen een goede indruk duidelijk wat de kosten zijn en wat ik kan en mag verwachten. Communicatie verliep naar tevredenheid en was overzichtelijk. maar niet alleen de makelaar maar ook zijn team fijne mensen en open en eerlijk. Dus toppers bedankt.

Dhr. Henk Simon, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uitstekende service.

Dhr. Rebernik, Rotterdam
Uitstekend

Heel duidelijk allemaal en hele goede begeleiding overal mee en het huis binnen twee dagen verkocht.

Mevr. Els Luiten, Hoorn
Uitstekend

Ik heb heel goed zaken kunnen doen met deze makelaar. Iedereen houdt zich aan zijn/haar afspraken, ze werken snel en efficiënt. En het is makkelijk samenwerken: dat gaat heel informeel. En ook belangrijk: ons appartement is snel en voor een goede prijs verkocht.

Mevr. Jeannette Houwink ten Cate, Amsterdam
Uitstekend

Goed advies, duidelijke hulp en geen vraag teveel. Deskundig en dat voor een duidelijke concurrerende prijs.

Dhr. P Verbaas, Poortugaal
Uitstekend

Wat een top service. Ze heeft alles rondom de verkoop van onze woning geregeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn. Vanaf het 1e gesprek tot het afhandelen van de overdracht heeft ze ons ontzorgd. Als we vragen hadden was zij altijd bereikbaar en we kregen snel antwoord. Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanraden!

Verkoper van Papaverzijde, Swifterbant

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Hele fijne kleinschalige makelaar, waardoor je geen nummer bent maar ze je persoonlijk kennen. Geeft goed advies en ons huis was binnen een paar weken verkocht!

Mevr. Nelleke Huizing, Schiedam
Goed

Duidelijk en snel.

Dhr. G Courlander, Amsterdam
Uitstekend

We hadden 4 makelaars benaderd waarvan er één snel reageerde. Na een intakegesprek kozen we voor deze makelaar.

Verkoper van Bornhemweg, Oudenbosch
Uitstekend

Zeer professioneel, aangenaam, duidelijk, persoonlijk gesprek gehad. Binnen 2 weken was het compromis getekend.

Mevr. Hetty van Dorp, Rotterdam
Uitstekend

Van A tot Z heeft hij mij uitstekend geholpen. Er moest nog van alles gebeuren in de te verkopen woning. Daar heeft hij iemand voor geregeld. Totaal geen omkijken naar gehad. Hulp gehad met documenten verzamelen. Eigenlijk met alles! Totaal geen stress gehad bij de verkoop van mijn woning! En bovenal is hij werkelijk áltijd bereikbaar! Ik ben meer dan tevreden over hem en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen!

Mevr. Amanda Keijzer, Voorburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Eerlijkheid, meedenken, goede terugkoppelingen, duidelijke prijsafspraken, geen vage procenten in de offerte.

Dhr. Elias, Utrecht
Uitstekend

Hij is een top makelaar. Hij gaat voor het uiterste. Binnen 2 weken had hij ons huis verkocht voor een top prijs.

Mevr. Silvia van Hout, Wijchen
Uitstekend

Veel contact gehad met hem, top makelaar, komt afspraken altijd na, zelfs als hij in Parijs zat. Hij heeft ons in het gehele traject goed bijgestaan en ons huis voor een hele goede prijs verkocht. Hij is een no nonsens makelaar en dat vonden wij heel fijn i.p.v. die gladde jongens.

Dhr. Leon Meijdam, Rotterdam
Uitstekend

Goed overkomen en klaar staan waar nodig is, dus uitstekende service.

Dhr. J. Hanf, Hellevoetsluis
Uitstekend

Het was een prettige ervaring met deze makelaar te werken om mijn huis te verkopen. Ik zou hen weer kiezen.

Mevr. Emma Veldkamp-Doorduijn, Soest

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijk, meedenkend, houden goed contact.

Verkoper van Anne Franklaan, Bilthoven
Uitstekend

Uitstekende en complete informatie vooraf. Had de beste prijsstelling voor het huis die uiteindelijk zeer dicht bij de verkoopprijs lag. Goede informatie tijdens het hele proces.

Mevr. I. van der Heijden, Terneuzen
Goed

De makelaar geeft goede informatie en tips. Denkt mee en is flexibel. Fijn samengewerkt.

Verkoper van Sandenburg, Haarlem
Uitstekend

Communicatie is uitmuntend. De makelaar is een aanrader.

Dhr. H smit, Gouda
Uitstekend

Ik heb en had alleen met mevrouw Kathelijne Kok van Pronk en Van der Wal te maken. En die was, in mijn geval, uitmuntend.

Dhr. J.P. de Hoog, Zwaag

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Doordat ons appartement binnen een paar dagen verkocht was hebben we maar weinig contact gehad, maar alles werkte prima en correct.

Verkoper van Stadserf, Schiedam
Uitstekend

Binnen een maand verkocht - ik waardeer het zeer!

Dhr. Amos Kadulu, Den Helder
Uitstekend

De makelaar heeft een persoonlijke benadering, maakt duidelijke afspraken en werkt heel systematisch. We hebben met een minimum aan eigen inspanning de betreffende woning op een goede manier kunnen verkopen. We werden op een goede manier "ontzorgd" door de makelaar.

Verkoper van Smidshoeke, Jellum
Uitstekend

De makelaar was goed voorbereid. Zij weet waar ze over praat en heeft vooraf al onderzoek gedaan. De verkoop van onze woning is bijzonder vlot verlopen. Er zijn drie bezichtiging dagen geweest waar 20 kijkers onze woning kwamen bekijken. De makelaar heeft dit prima georganiseerd, zelf zijn we niet thuis geweest. Daarna is er op de woning geboden en de verkoop naar volle tevredenheid afgehandeld. Met dank aan de makelaar.

Mevr. Pauline van der Hoff, Ellecom
Uitstekend

De makelaar had een goed en duidelijk verhaal. Beantwoordde mijn vragen professioneel. Zijn charisma, charme en niet te vergeten prijs kwaliteit besloten mij voor deze makelaar te gaan. De ondersteuning en snelheid van zijn kantoor hadden hier mede invloed op. Uiteindelijk bij de verkoop van mijn huis bleek dat dit een goede keus is geweest en zijn uitleg over de verkoopmethode op waarheid berust. Ik kan dit kantoor zeer aanbevelen.

Dhr. Martin Rombach, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Snelle en correcte verkoop, goede presentatie, hele goede makelaar.

Dhr. Mallmann, Schinveld
Uitstekend

Duidelijke uitleg, realistische vraagprijs, kortom een makelaar die duidelijk zijn zaak kent. Steeds goed geïnformeerd en heel prettig om de verkoop van je woning en alles wat daarbij hoort uit te laten voeren.

Dhr. Frank Borgmeijer, Vught
Uitstekend

Plezierig en professioneel in het contact, zakelijk en goed geïnformeerd, hield mij heel goed op de hoogte en gaf goed advies.

Mevr. W.P. Nikkels, Delft
Uitstekend

Wij hadden ons huis heel snel verkocht en een goede begeleiding. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

Mevr. Roelie Bergsma, Oosterwolde
Uitstekend

Wij zijn goed geadviseerd en begeleid tijdens de verkoop van ons huis, tegen een vaste scherpgeprijste provisie met tevredenheidsgarantie. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar aan.

Mevr. B. Vos, Spijkenisse

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft onze woning verkocht voor ons. Wat een fijne integere man. Denkt met je mee en niets wat je vraagt is hem teveel. Mede door zijn enthousiasme over ons huis was ons huis binnen een week verkocht voor een goede prijs. Goede communicatie tussen zowel verkoper als koper. Had meerdere makelaars langs laten komen en ben uiteindelijk op mijn intuïtie afgegaan en daar heb ik geen spijt van gehad. Kan hem zeker aanbevelen voor zowel de verkoop als aankoop van een woning.

Verkoper van Enkeerdhamel, Assen