Vergelijk reviews én offertes

Makelaar vinden voor de verkoop van uw huis

Hulp bij een goede keuze: Vraag reviews en offertes op
De makelaars informeren u over hun tarieven. Wij informeren u over de ervaringen.

Reviews van makelaars

Sinds 2014 verzamelen wij als vergelijkingssite reviews van makelaars. Deze ervaringen geven een helder beeld van wat eerdere woningverkopers vonden van de makelaar voor wie zij kozen. Voor sommigen is de deskundigheid een belangrijk beoordelingspunt, voor anderen is dat het gevoel van service en/of het verkoopresultaat.

Iedere ervaring is anders en bovendien persoonlijk. Daarom is het belangrijk om meerdere reviews te lezen en te vergelijken van de makelaars die u op het oog hebt. Vaak is dit het ontbrekende stukje informatie bij het vergelijken van lokale makelaars (prijs, dienstverlening, mogelijkheden).

Vergelijk ervaringen én offertes

Wij hebben een volledige oplossing voor woningeigenaren die een goede makelaar zoeken. Bij ons vraagt u eenvoudig offertes én reviews op van lokale makelaars.

U voert eenmalig uw woning en voorkeuren in. Wij selecteren de makelaars die het beste aansluiten en van deze makelaars ontvangt u een reviewoverzicht. Tegelijkertijd informeren de makelaars u gratis en vrijblijvend over hun tarieven en dienstverlening, zodat u na deze vergelijking alles weet wat u moet weten om de juiste keuze voor een verkoopmakelaar in uw regio te kunnen maken.

Lees de ervaringen van eerdere woningverkopers die via VerkoopmakelaarOffertes.nl een makelaar kozen:

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar maakt waar wat er beloofd wordt. Een makelaar die duidelijk en met geduld de gang van zaken op een rijtje uit legde. Ook de communicatie bij kijkdagen en het informeren was duidelijk en snel gesteund door de mensen van kantoor. Kortom géén poespas en een snelle verkoop voor een goedkope prijs.

Verkoper van Hoekschewaardweg, Amsterdam
Goed

Reageerde gelijk, direct prettig contact, denkt mee.

Verkoper van Kruiskampsingel, 's-Hertogenbosch
Goed

Voor deze makelaar gekozen vanwege de 'korte lijntjes' en de vriendelijke sfeer. Kijkdagen verliepen in eerste instantie niet soepel maar na overleg de volgende kijkdagen onder leiding van de makelaar, werkelijk top! Uiteindelijke een prima prijs voor onze woning gekregen. Aanrader!!

Dhr. Marco Jansen, Lelystad
Uitstekend

Mijn woning is geheel naar mijn voorstellingen relatief snel voor een goede prijs verkocht.

Dhr. A.J. Schriemer, Drachten
Uitstekend

Altijd correct, op tijd, betrokken en daar waar nodig is staat men klaar. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Helena, Tilburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geholpen, perfect alles geregeld voor ons.

Dhr. Bosters, Bergen op Zoom
Uitstekend

Professioneel. Goed overleg over de verkoopstrategie. Goed in het uit onderhandelen van de verkoopprijs. Kennis van de markt.

Verkoper van Jisperveldstraat, Amsterdam
Uitstekend

Competent en communicatief.

Verkoper van Van Beethovenlaan, Nieuwerkerk aan den IJssel
Uitstekend

Goed geluisterd, top in meedenken en goed snel en correct!

Verkoper van Kloosterveld, Haelen
Uitstekend

Vriendelijk, vakbekwaam, deskundig en communicatief goed. Belt direct terug als je inspreekt. Adviseerde ons prima. Zeker aan te bevelen.

Dhr. G.J.J. Knoet, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Ter zake kundig. Enthousiast. Communicatie kan beter, komt niet altijd zijn afspraken na. Maar: de gehaalde verkoopsom was beduidend hoger dan verwacht en ook aanzienlijk boven de schatting van 3 andere makelaars, 15 procent. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Dhr. joost brouwer, Veldhoven
Goed

Snel en goed geholpen.

Verkoper van Karekiet, Hoogvliet Rotterdam
Uitstekend

Prima afhandeling van de verkoop van ons appartement.

Verkoper van Eilandplein, Duiven
Uitstekend

Vriendelijke medewerkers, snelle en goede service, huis binnen 2 weken verkocht!

Mevr. Leonie Strooij, Rotterdam
Uitstekend

We hebben een fijn contact gehad. Afspraken zijn goed nagekomen en toen het even niet helemaal goed liep, buiten de schuld van de makelaar om, werd daar zeer alert en pro actief op gereageerd. Samen zijn we tot een succesvolle verkoop van ons huis gekomen.

Verkoper van Tuinweg, Oisterwijk

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goed contact met kantoor. Prima taxaties en duidelijk.

Mevr. yvonne dohle, Almere
Uitstekend

De makelaar heeft zeer goed werk verricht. Heel betrokken en voortdurend meedenkend heeft hij ondersteund door de overige leden van zijn team de verkoop van onze woning tot een goed eind gebracht. Wij kunnen deze makelaardij dan ook aanbevelen als u een verkoopmakelaar zoekt.

Dhr. Arie en Anna Hoek, Ter Apel
Uitstekend

De makelaar neemt uitgebreid de tijd voor je. Luistert naar je verhaal, loopt rustig met je mee door de woning en komt met goede adviezen. Prijsstelling en aanpak is persoonlijk en daardoor direct vertrouwd. Heeft geen onrealistische torenhoge verwachtingen en zorgt dat je met beide op de grond blijft maar pakt wel door. Wij hebben dankzij hem onze woning snel en goed verkocht. Een aanrader voor iemand die niet door een makelaarsfabriek geholpen wil worden, maar waar persoonlijke aandacht het belangrijkste is!

Dhr. Teunissen, Ede
Uitstekend

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht goed met ons mee. Hij was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk. Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak. Door zijn kennis van de onroerend goed markt heeft hij ons zeer goed kunnen adviseren en begeleiden. Goede communicatie en verstand van zaken. Kortom zeer goede begeleiding van de verkoop.

Dhr. Helmers, Zwolle
Uitstekend

Reageerde snel en was goed bereikbaar. Wat hij beloofde maakte hij ook waar. Goede communicatie over en weer! Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen!

Dhr. Wim van Aalten, Bennekom

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Betrokken, dienstbaar, kundig en klantgericht.

Mevr. Toxopeus, Delft
Goed

Geduldige en vriendelijke behandeling van de verkoop. Beleefde makelaar en zeker niet opdringerig. Ik kan deze makelaar aanbevelen.

Dhr. Ruud Verlinden, Zwaag
Uitstekend

Altijd bereikbaar, nemen de tijd, denken mee, flexibel en een super samenwerking!

Mevr. Noëlle van Brussel, Delfgauw
Uitstekend

Ging allemaal soepeltjes. Fijne en goede begeleiding en duidelijke afspraken. De makelaar had voor mij alles geregeld. Doordat mijn vrouw in het ziekenhuis lag en niet meer in de buurt woonde, kon ik niet aanwezig zijn. dus alles perfect op afstand geregeld. Tevens een zeer goede verkoopprijs gekregen. Alle lof voor de makelaar.

Dhr. Paul Klabbers, Leiden
Uitstekend

Het kiezen van deze makelaar was een uitstekende keuze, door zijn professionele aanpak en begeleiding heeft hij voor ons de hoofdprijs uit de verkoop kunnen bewerkstellen. Aan te raden aan elke huisbezitter of aspirant huizenzoeker.

Dhr. H. Bouwhuis, Deventer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Uitstekend en zeer efficiënt geholpen. Werd heel punctueel op de hoogte gehouden van de verkoop van het huis.

Mevr. Schagen, Spijkenisse
Uitstekend

Mijn ervaring met deze makelaar is zeer positief! De makelaars zijn zeer goed op de hoogte van de stand van zaken op de woningmarkt. Mijn dossier werd met grote professionaliteit behandeld. De verkoop van mijn woning is naadloos verlopen vanwege het efficiënte en resultaatgerichte team bij deze makelaar. De communicatie verloopt zeer vriendelijk, en opnieuw zeer efficiënt. Iedere vraag en iedere email wordt onmiddellijk beantwoord. Een uitstekende ervaring!

Mevr. Matthys Mieke, 's-Gravenhage
Uitstekend

Hele fijne begeleiding! Altijd bereikbaar, luistert naar de wensen van de klant, denkt mee in de mogelijkheden en kan snel en vooral goed schakelen. Erg blij met zijn hulp bij de verkoop van mijn huis!

Mevr. Mable Hengeveld, Aalsmeer
Uitstekend

Top makelaardij, heel fijn team, kundig, vriendelijk, reagerende handelen snel. Ik zou ze een ieder aanbevelen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Mevr. Van wensveen, Delft
Goed

Ik had een prettig contact met de makelaar en zij heeft veel en goede contacten waar je wat aan hebt. Verkoop ging erg vlot, maar dat is wel bij veel huizen zo. Neemt niet weg dat ik haar zeker zou kiezen voor zowel koop als verkoop.

Dhr. Gerard Ameling, Lochem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Robert is super aardig en je kan hem altijd bellen of mailen.

Mevr. Olga Verveer, Gouda
Uitstekend

Heel vakkundig en ook vriendelijk en behulpzaam met het aanbieden en afhandelen van het appartement Hofdael in Geldrop. Ik raad deze makelaar beslist aan!

Dhr. Freek Eijsvogel, Geldrop
Uitstekend

Our real estate agent made the experience very easy, and helped with all my worries and quick sell over the asking price.

Mevr. Anne Cote, Amsterdam
Uitstekend

Fijn in omgang, professioneel, denkt goed mee.

Mevr. Daisy Tang, Rotterdam
Goed

De verhouding prijs/kwaliteit is goed.

Dhr. H. Koreneef, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Wat een fijne makelaar. We zijn ontzettend goed geholpen door hem. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Fijne man weet hoe hij dingen aan moet pakken en is altijd goed bereikbaar en geeft snel antwoord.

Mevr. Kim Hagenus, Hooge Zwaluwe
Uitstekend

Hij is een talent en heeft kennis van zaken. Zijn luisterend oor is bijzonder hoog en neemt alle tijd met je. Hij gebruikt de taal van een nette en eerlijke makelaar!!

Dhr. richard Hoove van, Groningen
Uitstekend

Direct een goede klik met de makelaar. Hij en zijn team zijn zeer professioneel en altijd bereikbaar. Wij willen dit makelaarskantoor dan ook bij iedereen aanbevelen.

Mevr. Familie Visser, Alkmaar
Uitstekend

Snel en effectief!

Verkoper van IJburglaan, Amsterdam
Uitstekend

Heldere communicatie, meedenkend, punctueel, vriendelijk, goeie hulp in deze voor mij onbekende wereld.

Dhr. Gerrit Jordens, Haarlem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Makelaar was goed bereikbaar en hield zich aan de afspraken. Heeft ons uitstekende tips gegeven in de periode voor de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop oude huis.

Verkoper van Frans Halslaan, Hilversum
Uitstekend

Hij weet waar hij het over heeft. Mijn huis was zo verkocht, voor een heel goede prijs. Ik raad hem aan. Ook heeft hij bij de aankoop bemiddeld. Een makelaar van alle markten thuis.

Mevr. Isabel Verzijl, Ridderkerk
Uitstekend

Er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd. Komen de gemaakte afspraken na.

Dhr. Fred, Melissant
Uitstekend

Direct een goed gevoel bij deze makelaar. Heel gewone mensen. Onze makelaar wist me vooraf precies te vertellen wat ik voor de woning zou krijgen. Bedankt voor de service.

Dhr. Jos Derks, Swalmen
Uitstekend

De makelaar was uitstekend, op alle vlakken. Ik zou deze makelaar aanprijzen.

Verkoper van Havezathenallee, Zwolle

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer prettige samenwerking en communicatie.

Mevr. Fokelien Dijkstra, Leeuwarden
Uitstekend

De makelaar schakelt snel. Luistert goed en komt professioneel over. Duidelijk een makelaar met veel ervaring!

Dhr. Philippe Overwater, Zaandam
Uitstekend

Zo tevreden dat we ook de woning van mijn vriendin via dezelfde makelaar hebben verkocht. Hij geeft advies waar nodig ongeacht wel of geen handtekening.

Dhr. H, Eindhoven
Uitstekend

We hadden 4 makelaars uitgenodigd voor kennismaking. Bij deze makelaar hadden we meteen een prettig gevoel. Vriendelijk, rustige man met veel verstand van zaken. Vakkundig, toegankelijk, prettig in de omgang, altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft bij de verkoop van onze woning een zeer positieve indruk achtergelaten. Een echte aanrader! Zelfs nadat alles afgewikkeld was, wist hij ons nog keurig te adviseren bij openstaande vragen. Chapeau.

Dhr. H. Ketelaars, Riel
Uitstekend

De verkoop is prima verlopen. Goede begeleiding en terugkoppeling. Snelle verkoop. Fijne makelaar.

Mevr. weening-hofer, Alphen aan den Rijn

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goed bereikbaar, open gesprek, denkt zeker met je mee, begrijpt alles meteen, handelt alles snel en correct af, wij zijn super tevreden.

Mevr. Monique Taams-Batenburg, Delft
Goed

Alles prima geregeld, alleen de tijd was lastig, een stagnerende markt dus prijsbepaling was moeilijk, maar ook daar zijn we uitgekomen.

Dhr. hans pijnacker, Hazerswoude-Rijndijk
Uitstekend

Erg leuk en open contact. Geven goed advies in wat je het beste kunt doen en denken met je mee. Je wordt van A tot Z goed op de hoogte gehouden wat er allemaal gebeurt omtrent de verkoop van je woning in een gezamenlijke groepsApp. Spontaan team, die als het nodig is samenwerken, maar ze zijn ook zeker van elkaars opdracht, dat als je eigen makelaar niet meteen beschikbaar is en je een vraag hebt de ander je ook heel goed kan helpen.

Verkoper van Alb. Thijmstraat, Valkenswaard
Uitstekend

Vriendelijk en zeer bekwame makelaar. Wilt u een eerlijke en goede makelaar, dan zou ik zeggen maak een afspraak.

Dhr. Joep Rose, Heerlen
Goed

Snelle reacties op mailtjes, goede prijs-kwaliteit, fijne manier van bezichtigen met 2 makelaars tegelijk, goede tips om huis aan kant te krijgen voor foto's en bezichtigingen, denkt in mogelijkheden.

Verkoper van Assumburg, Lelystad

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Heb de samenwerking met de makelaar als heel prettig ervaren. Heldere communicatie en afspraken die werden nagekomen. Het was de enige makelaar waarbij ik vooraf precies wist waar ik aan toe was. Goed bereikbaar tijdens het hele proces. Ik zag er als een berg tegenop, maar dat was achteraf gezien niet nodig geweest.

Verkoper van Kruisstraat, Neer
Goed

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers. Alles prima afgehandeld.

Dhr. Keesjan Vos, Heerhugowaard
Uitstekend

Uit de vier makelaars die via Verkoopmakelaar Offertes werden aangeboden hebben we gekozen voor dit makelaarskantoor. We hadden meteen een heel goed contact met de makelaar die ons van begin tot eind zeer zorgvuldig, deskundig en zorgzaam heeft begeleid. Daarbij heeft ze ons prima geadviseerd en aan het eind een uitstekende prijs voor ons huis in de wacht gesleept. Deze makelaar is zeker niet de goedkoopste (vandaar ook geen 10) maar zij is haar courtage dubbel en dwars waard!

Dhr. Guus, Zwaag
Uitstekend

Jong bedrijf, enthousiast en kennis van zaken

Dhr. Ronald Arts, Krommenie
Uitstekend

Snelle reactie, eerlijk verhaal en hij hield zijn woord. Zeer snelle verkoop, en regelde alles correct.

Mevr. Pe, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik heb gekozen voor deze makelaar omdat hij eerlijk en betrouwbaar overkomt. De klik was er direct en dat gaf een vertrouwd gevoel. Hij houdt je ook op de hoogte over de hele gang van zaken. Je kan hem elk moment van de dag benaderen als je met vragen zit.

Mevr. Petra, Leiderdorp
Uitstekend

Eerlijke makelaar die de tijd neemt voor zijn klanten en altijd bereikbaar is.

Dhr. Vincent & Pauline Ellerbrak, Alphen aan den Rijn
Uitstekend

Snelle afspraak, echt een ontlasting, ze pakken als snel en zorgvuldig op. Volgende keer zeker weer dezelfde makelaar.

Mevr. Daphne van der pluijm, Zoetermeer
Uitstekend

Wij hebben met deze makelaar een hele goede ervaring. Zij is zeer bekwaam en weet waar zij het over heeft. Met een woord: geweldig. Vakkundig en zeer alert en kundig.

Verkoper van Oostwouder Dorpsstraat, Oostwoud
Goed

Prima makelaar, helder verhaal, geen poespas.

Dhr. Martin Klijnsma, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Het was een prettig intake gesprek, duidelijk, en niet langdradig. De vragen die ikzelf had voorbereid, hoefde ik niet te stellen die kwamen aan bod. Niet alleen de makelaar zelf maar het hele team zeer deskundig en hulpvaardig.

Mevr. De Graaf, Leiden
Uitstekend

Ik werd door de gekozen makelaar en door zijn collega's zeer goed geholpen! Bedankt hiervoor!

Dhr. H. ALTIN, Tilburg
Goed

Deze makelaar doet meer dan wat nodig is. Ook hebben wij zelf dat ondervonden in een periode met veel stress. Waardoor men van alles vergeet. Gewoon een zeer goede en eenvoudige makelaar, maar doet wat het moet doen. Top!

Mevr. Van Dijke, Breda
Uitstekend

Na een eerste gesprek meteen een goede indruk duidelijk wat de kosten zijn en wat ik kan en mag verwachten. Communicatie verliep naar tevredenheid en was overzichtelijk. maar niet alleen de makelaar maar ook zijn team fijne mensen en open en eerlijk. Dus toppers bedankt.

Dhr. Henk Simon, Almere
Uitstekend

Uitstekende service.

Dhr. Rebernik, Rotterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Heel duidelijk allemaal en hele goede begeleiding overal mee en het huis binnen twee dagen verkocht.

Mevr. Els Luiten, Hoorn
Uitstekend

Ik heb heel goed zaken kunnen doen met deze makelaar. Iedereen houdt zich aan zijn/haar afspraken, ze werken snel en efficiënt. En het is makkelijk samenwerken: dat gaat heel informeel. En ook belangrijk: ons appartement is snel en voor een goede prijs verkocht.

Mevr. Jeannette Houwink ten Cate, Amsterdam
Uitstekend

Goed advies, duidelijke hulp en geen vraag teveel. Deskundig en dat voor een duidelijke concurrerende prijs.

Dhr. P Verbaas, Poortugaal
Uitstekend

Wat een top service. Ze heeft alles rondom de verkoop van onze woning geregeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn. Vanaf het 1e gesprek tot het afhandelen van de overdracht heeft ze ons ontzorgd. Als we vragen hadden was zij altijd bereikbaar en we kregen snel antwoord. Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanraden!

Verkoper van Papaverzijde, Swifterbant
Uitstekend

Hele fijne kleinschalige makelaar, waardoor je geen nummer bent maar ze je persoonlijk kennen. Geeft goed advies en ons huis was binnen een paar weken verkocht!

Mevr. Nelleke Huizing, Schiedam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Duidelijk en snel.

Dhr. G Courlander, Amsterdam
Uitstekend

We hadden 4 makelaars benaderd waarvan er één snel reageerde. Na een intakegesprek kozen we voor deze makelaar.

Verkoper van Bornhemweg, Oudenbosch
Uitstekend

Zeer professioneel, aangenaam, duidelijk, persoonlijk gesprek gehad. Binnen 2 weken was het compromis getekend.

Mevr. Hetty van Dorp, Rotterdam
Uitstekend

Van A tot Z heeft hij mij uitstekend geholpen. Er moest nog van alles gebeuren in de te verkopen woning. Daar heeft hij iemand voor geregeld. Totaal geen omkijken naar gehad. Hulp gehad met documenten verzamelen. Eigenlijk met alles! Totaal geen stress gehad bij de verkoop van mijn woning! En bovenal is hij werkelijk áltijd bereikbaar! Ik ben meer dan tevreden over hem en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen!

Mevr. Amanda Keijzer, Voorburg
Goed

Eerlijkheid, meedenken, goede terugkoppelingen, duidelijke prijsafspraken, geen vage procenten in de offerte.

Dhr. Elias, Utrecht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Hij is een top makelaar. Hij gaat voor het uiterste. Binnen 2 weken had hij ons huis verkocht voor een top prijs.

Mevr. Silvia van Hout, Wijchen
Uitstekend

Veel contact gehad met hem, top makelaar, komt afspraken altijd na, zelfs als hij in Parijs zat. Hij heeft ons in het gehele traject goed bijgestaan en ons huis voor een hele goede prijs verkocht. Hij is een no nonsens makelaar en dat vonden wij heel fijn i.p.v. die gladde jongens.

Dhr. Leon Meijdam, Rotterdam
Uitstekend

Goed overkomen en klaar staan waar nodig is, dus uitstekende service.

Dhr. J. Hanf, Hellevoetsluis
Uitstekend

Het was een prettige ervaring met deze makelaar te werken om mijn huis te verkopen. Ik zou hen weer kiezen.

Mevr. Emma Veldkamp-Doorduijn, Soest
Uitstekend

Vriendelijk, meedenkend, houden goed contact.

Verkoper van Anne Franklaan, Bilthoven

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Uitstekende en complete informatie vooraf. Had de beste prijsstelling voor het huis die uiteindelijk zeer dicht bij de verkoopprijs lag. Goede informatie tijdens het hele proces.

Mevr. I. van der Heijden, Terneuzen
Goed

De makelaar geeft goede informatie en tips. Denkt mee en is flexibel. Fijn samengewerkt.

Verkoper van Sandenburg, Haarlem
Uitstekend

Communicatie is uitmuntend. De makelaar is een aanrader.

Dhr. H smit, Gouda
Uitstekend

Ik heb en had alleen met mevrouw Kathelijne Kok van Pronk en Van der Wal te maken. En die was, in mijn geval, uitmuntend.

Dhr. J.P. de Hoog, Zwaag
Goed

Doordat ons appartement binnen een paar dagen verkocht was hebben we maar weinig contact gehad, maar alles werkte prima en correct.

Verkoper van Stadserf, Schiedam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Binnen een maand verkocht - ik waardeer het zeer!

Dhr. Amos Kadulu, Den Helder
Uitstekend

De makelaar heeft een persoonlijke benadering, maakt duidelijke afspraken en werkt heel systematisch. We hebben met een minimum aan eigen inspanning de betreffende woning op een goede manier kunnen verkopen. We werden op een goede manier "ontzorgd" door de makelaar.

Verkoper van Smidshoeke, Jellum
Uitstekend

De makelaar was goed voorbereid. Zij weet waar ze over praat en heeft vooraf al onderzoek gedaan. De verkoop van onze woning is bijzonder vlot verlopen. Er zijn drie bezichtiging dagen geweest waar 20 kijkers onze woning kwamen bekijken. De makelaar heeft dit prima georganiseerd, zelf zijn we niet thuis geweest. Daarna is er op de woning geboden en de verkoop naar volle tevredenheid afgehandeld. Met dank aan de makelaar.

Mevr. Pauline van der Hoff, Ellecom
Uitstekend

De makelaar had een goed en duidelijk verhaal. Beantwoordde mijn vragen professioneel. Zijn charisma, charme en niet te vergeten prijs kwaliteit besloten mij voor deze makelaar te gaan. De ondersteuning en snelheid van zijn kantoor hadden hier mede invloed op. Uiteindelijk bij de verkoop van mijn huis bleek dat dit een goede keus is geweest en zijn uitleg over de verkoopmethode op waarheid berust. Ik kan dit kantoor zeer aanbevelen.

Dhr. Martin Rombach, 's-Gravenhage
Uitstekend

Snelle en correcte verkoop, goede presentatie, hele goede makelaar.

Dhr. Mallmann, Schinveld

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Duidelijke uitleg, realistische vraagprijs, kortom een makelaar die duidelijk zijn zaak kent. Steeds goed geïnformeerd en heel prettig om de verkoop van je woning en alles wat daarbij hoort uit te laten voeren.

Dhr. Frank Borgmeijer, Vught
Uitstekend

Plezierig en professioneel in het contact, zakelijk en goed geïnformeerd, hield mij heel goed op de hoogte en gaf goed advies.

Mevr. W.P. Nikkels, Delft
Uitstekend

Wij hadden ons huis heel snel verkocht en een goede begeleiding. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

Mevr. Roelie Bergsma, Oosterwolde
Uitstekend

Wij zijn goed geadviseerd en begeleid tijdens de verkoop van ons huis, tegen een vaste scherpgeprijste provisie met tevredenheidsgarantie. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar aan.

Mevr. B. Vos, Spijkenisse
Uitstekend

De makelaar heeft onze woning verkocht voor ons. Wat een fijne integere man. Denkt met je mee en niets wat je vraagt is hem teveel. Mede door zijn enthousiasme over ons huis was ons huis binnen een week verkocht voor een goede prijs. Goede communicatie tussen zowel verkoper als koper. Had meerdere makelaars langs laten komen en ben uiteindelijk op mijn intuïtie afgegaan en daar heb ik geen spijt van gehad. Kan hem zeker aanbevelen voor zowel de verkoop als aankoop van een woning.

Verkoper van Enkeerdhamel, Assen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goed advies en snelle reactie. Luistert naar de wensen van de klant. Is professioneel en veelzijdig ook wat betreft hulp bij hypotheek aanvragen.

Dhr. JB Vosselman, Apeldoorn
Uitstekend

De makelaar heeft goed tekst en uitleg gegeven bij de taxatie, wees op problemen/gebreken en heeft een o.i. goede vraagprijs neergezet voor de woning. Er was regelmatig overleg en via een persoonlijke inlogmogelijkheid, konden we het verkoopproces online goed volgen.

Verkoper van Schoterlandseweg, Hoornsterzwaag
Uitstekend

Een betrokken en zorgvuldige makelaar. Communicatief sterk. Denkt goed mee, neemt initiatief en komt afspraken na! Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Laagdrempelig en heel bereikbaar.

Verkoper van Van Roekelweg, Apeldoorn
Uitstekend

Uit de 4 makelaars die een waardebepaling van mijn huis hebben gedaan voor verkoop, heb ik voor deze makelaar gekozen. Geen moment spijt van gehad! Deze makelaar maakt geen gebruik van duur uitziende documentatie, maar doet alles digitaal. Heel professioneel en zeer vriendelijk. Heeft ook nog advies gegeven over de aankoop van mijn nieuwe huis. Ook met de andere leden van het team heel prettige en altijd snelle communicatie. Zeer aanbevelenswaardig!

Mevr. Henny Meijer, Spijkenisse
Uitstekend

Onze ervaring is dat ze goed en betrouwbaar zijn. Zij regelen alles wat afgesproken is.

Dhr. willem Buurman, Musselkanaal

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ze hebben heel erg hun best gedaan voor een goede verkoop. Uitstekend!

Dhr. Arnold Stoffels, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

De kundigheid en ervaring kwam snel boven tafel. Al snel begreep de makelaar de situatie en schatte de verkoop mogelijkheden goed in. Er kwam mijns inziens een reëel verhaal op tafel waar we ons in konden vinden. Zonder doekjes om te winden. Eerlijke antwoorden en een kritisch kijk op het object.

Dhr. John Smithuis, Beemte
Uitstekend

We hadden de beste klik met deze makelaar. Behalve Kantoor-gebonden is dat natuurlijk ook erg Persoonsgebonden.

Dhr. K. Broersma, Soest
Uitstekend

Hij presenteerde zich duidelijk wat hij vertelde is hij nagekomen. Goede communicatie met zijn medewerkers.

Dhr. Kiers j, Almere
Uitstekend

Kundig en voorkomend. Denkt mee in oplossingen.

Verkoper van Bijsselseweg, Biddinghuizen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Geeft duidelijk aan hoe het werkt, doet wat hij belooft en werkt ook alles goed af.

Dhr. Arie Stoffer, Almere
Uitstekend

Weten waar ze het over hebben, goed voorbereid met de juiste info en weten wat er in de markt speelt.

Dhr. Ed Meijer, Maurik
Uitstekend

Ze is zeer actief betrokken bij het proces en heeft een zeer goed gehoor voor de klant. Ze is dus zeer empathisch maar ook zakelijk en neemt de klant veel werk uit handen.

Dhr. Vermeulen, Breda
Uitstekend

Gebruikmakend van de site VerkoopmakelaarOffertes.nl heb ik 4 makelaardijen geselecteerd. Ik heb met alle vier telefonisch contact gehad en uitgelegd wat mijn vraag was omtrent de verkoop van een huis in hun regio. Ik heb er drie uitgenodigd om kennis te maken en het te verkopen huis te bekijken. Eén van de 3 viel meteen af en moest ik kiezen tussen de twee andere makelaardijen. De uiteindelijke keuze voor deze makelaar was puur op gevoel, de andere partij leek mij ook prima. Deze makelaardij heeft precies dat gedaan wat ik vroeg. Heeft volledig ontzorgd en op een keurige manier de gehele verkoop geregeld. Een prettig transparant bedrijf, prima communicatie, eerlijke verkoop. Je ouderlijk huis na 63 jaar verkopen is best wel emotioneel. Er is genoeg tijd gemaakt om één en ander te organiseren en af te ronden en afscheid te nemen. Ik ben erg blij met hoe het is verlopen.

Mevr. M van der Linden, Wilnis
Uitstekend

Eerlijke en goede adviezen, snelle antwoorden en ze hebben alles snel geregeld.

Mevr. Lamiae Chakor, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik heb een goede ervaring met deze makelaar en raad dit kantoor zeker aan bij verkoop van een huis.

Verkoper van Eliza Dorusstraat, Delft
Uitstekend

Deze makelaar zou ik iedereen aanraden. Erg professioneel en staan altijd voor je klaar. Luistert naar jou wensen en geeft daarop goed advies. Fijne en snelle afhandeling.

Mevr. H.M. Oskam, Zoetermeer
Uitstekend

Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect is verlopen en alles volgens afspraak is geregeld. Bij een volgend opdracht zal ik deze makelaar weer in de arm nemen.

Dhr. F van Biessum, Zuidbroek
Uitstekend

Hij is een kundige makelaar, die ook oog heeft voor de persoonlijke situatie van een verkoper. De samenwerking was transparant en prettig. De makelaar heeft er voor gezorgd dat onze woning goed gepresenteerd werd en voor een marktconforme prijs aangeboden werd.

Dhr. Marcel Vording, Assen
Goed

Gaat niet nog meer mee in de gekte. Is rustig, legt goed uit. Denkt mee, maar luistert ook naar de ideeën van de verkoper. Is professioneel. Geloofwaardig. Weet veel over de buurt, waar het huis staat en de omgeving. Maakt een reëele inschatting van de uiteindelijke verkoopprijs.

Verkoper van Worp, Deventer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deskundig en zonder franje. Bovendien heel sympathiek team. Bij evt. volgende aan of verkoop in de regio Schiedam maken wij zeker weer gebruik van deze makelaar.

Verkoper van Stadhouderslaan, Schiedam
Uitstekend

Uitstekende makelaar. Ze hebben het super gedaan.

Dhr. Shahim Tanweer, Zoetermeer
Uitstekend

Spontane eerlijke man. Je weet meteen waar je rekening moet houden.

Verkoper van Pretoriastraat, Tilburg
Uitstekend

Helder in communicatie. Concurrerend qua prijs.

Dhr. Wouter van Joolingen, Utrecht
Uitstekend

Goede kennis van de huizenmarkt, eerlijke prijs indicatie, komt afspraken na, houd de verkoper op de hoogte van de ontwikkelen en rond de verkoop en de financiële kant goed af.

Dhr. Ben Boers, Uithoorn

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer prettige samenwerking ervaren met deze makelaar. Sabine was mijn contactpersoon en daar heb ik ontzettend fijn alle fases van de verkoop mee doorlopen. Met humor en doortastendheid heeft ze haar kwaliteiten niet alleen laten zien, maar ook waargemaakt! Als men het mij vraagt, raad ik deze makelaardij ten zeerste aan.

Mevr. Patrice, Tilburg
Uitstekend

Ik heb de makelaar leren kennen als een prettig deskundig persoon, die weet bij welke doelgroep kopers te vinden zijn voor de betreffende woning, goed inzicht heeft in de lokale markt en uitstekend communiceert met zijn opdrachtgever. Ook de begeleiding van de verkoop was uitstekend. Bij een volgende verkoop weet ik meteen wie ik een opdracht ga geven namelijk weer deze makelaar.

Dhr. H. Heijman, Echt
Uitstekend

Komt afspraken na, zeer betrouwbaar en behulpzaam.

Dhr. Arie Zweep, Winschoten
Uitstekend

De eerste keer dat wij een huis verkochten. Heel goed geholpen door de dames ze nemen alles uit handen. Alles verliep vlekkeloos de vragen die wij hadden werden snel beantwoord. En alles tegen een zeer scherpe prijs. Ik beveel de makelaar zeker aan.

Dhr. E. Helleman, Rijswijk
Uitstekend

Zeer deskundig, vriendelijk behulpzaam en efficiënt.

Mevr. Anke Persoon, Hulst

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Duidelijk en open in het gesprek. Goed bereikbaar en meedenkend.

Verkoper van Melkdistelstraat, Almere
Uitstekend

Je kunt je geen betere en sympathiekere makelaar wensen. Hij draagt het belang van de klant hoog in het vaandel. Dankzij deze makelaar mijn huis uitstekend verkocht en een fijn appartement teruggekocht. Niets dan goeds te melden.

Mevr. Kievit, Ten Boer
Uitstekend

Wij zijn heel prettig en goed geholpen door onze makelaar. Zonder hem hadden wij nog geen ander huis gehad.

Verkoper van Clauslaan, Hoevelaken
Uitstekend

Altijd een snelle terugkoppeling van de bezichtigen. Prettige samenwerking.

Dhr. J.B. Prins, Hoenderloo
Uitstekend

De makelaar heeft het voor ons heel netjes en naar tevredenheid gedaan. Van ons is dat een dikke aanbeveling waard.

Mevr. Willem en Rina Schaft, Lelystad

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel en duidelijkheid, tijdens de verkoop was er ook goed contact en heel goed advies. Al met al een zeer goede ervaring.

Dhr. Martijn Kettenis, Zoetermeer
Uitstekend

Had goede klik met de makelaar. Hij zag de potentie van het huis en was gedreven om het goed te verkopen. Tijdens het hele proces goed contact gehouden en een mooi resultaat in korte tijd. Geen op of aanmerkingen, overall een zeer tevreden klant.

Dhr. Nick, Amstelveen
Uitstekend

Fijne en snelle communicatie. Hij nam echt de tijd om alle gegadigden uit te nodigen voor een bezichtiging.

Verkoper van Van Nijenrodeweg, Amsterdam
Goed

No nonsense makelaar en weet goed op de huizenmarkt in te spelen. Onze kopers lieten weten fijn te zijn ontvangen en volledig te zijn geïnformeerd tijdens bezichtiging.

Mevr. Iris Tellinga, Amsterdam
Uitstekend

Het eerste contact was gelijk goed: warm en duidelijk. Ik had gelijk het gevoel dat we niet klant nummer 10.000 waren in deze drukke tijden. Maar dat ze er voor gaan en staan! Daar kreeg ik gelijk in. Elke afspraak werd nagekomen, elk bezoek werd niet afgeraffeld. Maar vooral de eerlijkheid en warmte trof me. Ze gaf me zeer bijzondere tips bij de huispresentatie en belde na elke bezoekdag. Dat is fijn, want je wil wel weten wie er door jouw huis is gelopen. Geen enkele keer werd er iets niet nagekomen. Zelfs mijn buren hebben hun huis te koop gezet, want ook zij hadden bij verschillende makelaars advies gevraagd. Ook de buren waren het met ons eens: deze makelaar is de beste!

Verkoper van Kortenaerstraat, Leiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Doen wat ze beloven! Gewoon super.

Dhr. WFJ Kluitman, Didam
Uitstekend

Kwam sympathiek over. Ook het personeel op kantoor erg vriendelijk en genoeg contact gehad. En uiteraard het huis snel en goed verkocht.

Mevr. josette de Vette, Schiedam
Uitstekend

Zeer goede ervaring met deze makelaar. Van begin tot einde. Duidelijke afspraken en constant word je op de hoogte gehouden van het proces. Prima geregeld allemaal. Zal een volgende keer zeker weer van hun gebruik maken

Mevr. margreet nijbroek, Haelen
Goed

Professioneel, korte lijnen in communicatie (van zowel makelaar als ondersteunend personeel) en het verkoopproces is in zijn geheel goed begeleid.

Mevr. Jorike, Amsterdam
Uitstekend

Een zeer betrokken actieve en meedenkende makelaar.

Dhr. Henk Urbach, Amersfoort

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Recent hebben wij onze woning verkocht via deze makelaar. Hij heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Verder is er regelmatig contact gelegd op een snelle en efficiënte manier zonder horten en stoten.

Dhr. Bahri Guney, Tilburg
Uitstekend

Vanaf allereerste contact, duidelijke afspraken. Vriendelijke en deskundige mensen, die de markt kennen, zeker een aanrader.

Verkoper van van Nesstraat, Haarlem
Uitstekend

Onze makelaar is zeer professioneel en gaf ons aan voor welk bedrag onze woning op de markt deed. Wij hadden toen al drie makelaars ontvangen. Tussen deze makelaar en een collega-makelaar zat een heel groot gat. Onze makelaar verzekerde ons dat wij de vraagprijs zouden krijgen. Er werd mooie fotogalerij, 3D foto’s, video gemaakt. En de woning kreeg een eigen website. Binnen 6 dagen hadden wij een serieus bod. Dat het allemaal zo snel zou gaan, hadden wij ook niet verwacht. De afwikkeling, de overdracht, het in contact brengen met de kopers hebben wij als zeer fijn ervaren. Als wij vragen hadden, kregen wij snel antwoord. Wij vinden het team zeer gedreven!

Mevr. Conny Winkel, Sneek
Uitstekend

Zeer goede makelaar. Communicatie is top.

Verkoper van Chopinplein, Schiedam
Uitstekend

De makelaar is gedreven maar wel op de juiste manier, kundig en voelt de "mens" ook goed aan. Erg plezierig om ons huis via deze makelaardij te verkopen en natuurlijk zijn ze ook super goed geprijsd.

Dhr. H van der Steen, Woerden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Geweldig hoe hij alles heeft af gehandeld. Vanaf het begin al heel veel vertrouwen.

Dhr. Wpc De Bree, Sittard
Uitstekend

Professioneel advies, goede service. Aan te bevelen!

Dhr. Marcus Pickart, Zwijndrecht
Uitstekend

Vanaf het eerste moment een fijn, helder en meedenkend contact. Gedurende het hele traject op deskundige wijze bijgestaan door dit fantastische team! Hier werken enthousiaste mensen met hart voor hun opdrachtgever! Aanrader dus!!!

Mevr. Jolanda Vermaas, Ridderkerk
Uitstekend

Echt top geregeld de verkoop van ons huis. Goed en persoonlijk contact. Alles keurig afgehandeld door het gehele team. Als ik ooit weer een huis zou kopen zou ik niet aarzelen om hen wederom in te schakelen.

Dhr. B.n. klein, Den Helder
Uitstekend

De makelaar heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons appartement in Voorburg. Het is een vriendelijke en vrolijke man die je erg op je gemak stelt. Bij de andere makelaars hadden kregen we een vooral commercieel en formeel gevoel, maar met deze makelaar klikte het echt. De prijs/kwaliteit verhouding was bij hem ook het redelijkst. Hij dacht goed met ons mee en we konden ook gratis gebruik maken van hun verhuisbus.

Mevr. Sophie Neppelenbroek, Voorburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Geweldig begeleid tijdens de verkoop, heel tevreden over alles!

Mevr. A. de Vroome, Purmerend
Uitstekend

We hebben alles op afstand geregeld en ons sprak de dagbezichtiging erg aan. Alle kijkers op 1 dag bezichtigen en dan een bod uitbrengen. De hoogste bieder heeft de woning ook gekregen. Voor ons een ideale manier om de woning goed en snel te verkopen.

Dhr. Henk Weeke, Winschoten
Uitstekend

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam. Altijd bereikbaar. Zeker een aanrader.

Verkoper van Nettelhorst, Ede
Uitstekend

Deze makelaar bleek in alle opzichten de juiste keuze. Zeer to the point, communicatief, ze scheppen geen valse verwachtingen en beloven ook geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Hij trad voor ons op als verkoopmakelaar en het was goed om te zien dat de kopende partij ook vertrouwen had in deze makelaar.

Dhr. Marco Kreiken, Rijswijk
Uitstekend

Snelle professionele service. Fijn contact.

Dhr. Robert Jan, Assen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Rustige makelaar die een prima promotie campagne heeft gevoerd.

Verkoper van Winterpolder, Houten
Uitstekend

De methode van aanpak van de verkoop promotie is mij heel goed bevallen. Uitbundige wervingstekst via social media doet wonderen. Verdere formele handelingen verliepen heel professioneel digitaal en met actieve ondersteuning door de makelaar.

Verkoper van Continentenlaan, Veendam
Uitstekend

Eerlijk, persoonlijk en informatief, hield ons tijdens het bieden goed op de hoogte en gaf advies. Goed bekend met de markt in de omgeving.

Mevr. Baas, Heemskerk
Uitstekend

Ik heb dit kantoor als zeer prettig ervaren. Iedereen is zeer behulpzaam.

Mevr. Marieke Hageman, Beesd
Uitstekend

Very professional, easy to work with and adaptable with my demands. I intend to work with this real estate agent also in the future and i will recommend them to my friends also.

Dhr. Pastiu, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ze is een makelaar met oog voor detail. Ze was heel erg alert en correct. Ze benadrukte de grote en het goede onderhoud heel erg. Andere makelaars waren meer bezig met zichzelf te promoten etc maar deze makelaar was bezig met het object.

Dhr. Berc Sarican, Amsterdam
Voldoende

Gaf onvoldoende uitleg aan kijkers en was niet goed op de hoogte van de kenmerken van de woning. Nazorgtraject ook matig.

Verkoper van Sportlaan, Almelo
Uitstekend

Heeft precies gedaan met wat onze wensen waren en de woning goed verkocht. En de servicegraad was top !

Dhr. Freund, Utrecht
Uitstekend

Makelaar met jaren ervaring die de omgeving Leeuwarden goed kent en op een integere en betrouwbare manier mijn huis heeft verkocht. Fijn dat je alles digitaal kon aanleveren, de woning was goed gepresteerd en de er is zelfs een styliste aan te pas gekomen. Uitstekende ervaring geweest.

Dhr. K.W. Brussee, Leeuwarden
Uitstekend

Hij is zeer betrokken en fijn informeel contact vanaf eerste kennismaking. Daarna alle stappen helder duidelijk en adequaat doorgelopen zowel handeling als uitleg. Al met al een hele fijne ervaring en goede verkoop mogen ervaren.

Verkoper van Rembrandtlaan, Schiedam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goede communicatie, klantvriendelijke instelling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Mevr. Denise Theunissen, Nijmegen
Uitstekend

Na mijn aanvraag kwamen er reacties binnen. Natuurlijk nodig je een paar makelaars uit om je te laten uitleggen hoe en wat. Uiteindelijk hebben we gekozen voor deze makelaar. Het was een heel prettig gesprek en een goed aanbod. Er zijn met behulp van een styliste en een fotograaf prachtige foto’s gemaakt. Dat heeft zeker geholpen met een snelle verkoop. Binnen week was er een koper. Alles werd door de makelaar op een prettige manier geregeld. Mocht ik ooit weer een huis kopen of verkopen zou ik zonder aarzelen kiezen voor dezelfde makelaar.

Verkoper van Winterkoning, Soest
Uitstekend

Deskundige en vriendelijke makelaar! Alles is op rolletjes verlopen van A tot Z. Veel service voor een goede prijs!

Dhr. Fred van der Wolf, 's-Gravenhage
Goed

Goed, enthousiast, to the point, goede en duidelijke informatie en geluisterd naar onze wensen.

Verkoper van Violettenstraat, Amsterdam
Uitstekend

Ben zeer tevreden over de werkwijze van de makelaar, oprecht iemand die meedenkt en het voor je opneemt kennis van zaken en een prettige omgang.

Dhr. Boutghrit, Bergen op Zoom

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een fijne makelaar die zijn vak verstaat, no nonsens, realistisch, afstemmend en verbindend. De juiste combinatie van zakelijk en sociaal ondernemerschap. Chapeau!

Dhr. Joachim Muller, Valkenswaard
Uitstekend

Ter zake deskundig. Kent de markt goed, maakt toezeggingen waar. Is plezierig in omgang. Kan ik zeker aanbevelen.

Dhr. m. rosner, Oegstgeest
Uitstekend

Uitermate tevreden over de behulpzaamheid, bereidwilligheid en vriendelijkheid van dit team. Pure menselijkheid. Verfrissend!

Mevr. Esther, Emmen
Uitstekend

Hij is een prettige man om mee samen te werken. In tijd van Corona, is de bezichtiging van het huis soepel verlopen. Alles is netjes afgewikkeld.

Mevr. Eefje Stoute, Uithoorn
Goed

Je blijft goed op de hoogte. Goede begeleiding bij alle facetten.

Verkoper van Robijnstraat, Nijmegen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik kan heel kort zijn: eerlijk, enthousiast, fijn contact.

Mevr. E.H.M. Jacobs, Tegelen
Uitstekend

Wij zijn heel blij met deze makelaar. Alles is voortreffelijk gegaan. Prima overleg, vriendelijk geholpen met de verkoop van ons huis en als we al een klein probleempje hadden, werden we prima geholpen bij hen op kantoor.

Dhr. J.N. de Vin, Spijkenisse
Uitstekend

Het is een zeer correcte en betrouwbare makelaar gebleken. Doet wat hij belooft, handelt zaken snel en goed af. Tegen een zeer redelijk tarief was de woning snel en naar tevredenheid verkocht. De verkoop is helemaal door hem verzorgd, inclusief bezichtigingen.

Dhr. Hannes Bögels, Heerlen
Uitstekend

Een uitstekende makelaar die ik iedereen aanraad.

Mevr. Nathanjah van de Poll, Amersfoort
Uitstekend

Vriendelijk en zeker ook deskundig is gebleken. Ook heeft deze makelaar heel interessante en stimulerende opties voor de courtage.

Dhr. Robert Weerkamp, Assen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Zeer tevreden. Goede communicatie, eerlijk proces, goede en professionele ondersteuning, erg goed resultaat.

Verkoper van Aartsbisschop Romerostraat, Utrecht
Uitstekend

De bijzondere vriendelijke en rustige manier van handelen hebben mij een zeer goed gevoel gegeven van dit makelaarskantoor. Uiteraard hebben zij op een uitstekende manier geholpen en geremd, wat uiteindelijk 70K meer opleverde. Deze makelaar is een aanrader voor iedereen.

Dhr. Frank Bijlsma, Hoofddorp
Uitstekend

Het samenwerken met deze makelaar heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het bedrijf is professioneel en prettig om zaken mee af te spreken. Het bedrijf heeft mij succesvol overtuigd en goed geholpen in de verkoop van ons huis.

Verkoper van Pieter van den Zandestraat, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ik heb deze makelaar ervaren als een deskundige partij, zonder verborgen agenda. Duidelijke terugkoppeling na elk potentieel kopersbezoek. De biedingen binnen week markeren na eerste bezoek maakt snel de biedingen duidelijk. De keuze op deze makelaar was vooral ook gebaseerd op het werken met "no cure no pay" i.p.v. een bonussysteem zoals een aantal andere makelaars dit doen in de regio.

Dhr. J.C. van Riemsdijk, Enschede
Uitstekend

Prima service en een prima prijs gekregen voor de woning na bemiddeling van de makelaar.

Dhr. Eduard Weis, Enschede

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar was zorgvuldig, aandachtig, meedenkend.

Dhr. fokke kramer, Vlaardingen
Uitstekend

Vlot, vriendelijk, accuraat. Ons huis was snel verkocht en de afhandeling zeer goed ondersteund.

Verkoper van Juliana van Stolberglaan, 's-Gravenhage
Uitstekend

Prima makelaar, transparant, snel en het huis is voor een mooie prijs verkocht :-).

Mevr. Raaijmakers, Ilpendam
Uitstekend

We had a great experience selling our house with this real estate agency! She was very professional and super enthusiastic, providing invaluable advice and help on every aspect and every step of the sale. Everything was arranged with very little effort from our side, and the house was sold in a matter of weeks for a good price. Definitely recommend!

Dhr. Kirill Koshil, Amsterdam
Uitstekend

Zeer kundige man die het menselijke aspect goed in de gaten houdt. Weet wat er speelt in de buurt en neemt de touwtjes in handen als daar om gevraagd wordt.

Dhr. johan passier, Tilburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Gewoon een goede, eerlijke makelaar tegen een normale prijs. Wij zijn keurig geholpen en altijd goed op de hoogte gehouden van alle stappen die doorlopen worden tijdens de verkoop. Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. Olga Drost, Veenendaal
Uitstekend

Vooraf duidelijk wat de mogelijkheden waren. Tijdens het verkoopproces correct en tijdig op de hoogte gehouden.

Verkoper van Brahmsstraat, Sint-Oedenrode
Uitstekend

Duidelijke afspraken, actief in de markt.

Dhr. P van de Kerkhove, Hulst
Uitstekend

Vanaf de kennismaking tot aan de afronding van de verkoop liep alles op rolletjes ons huis was zeer snel verkocht voor een heel goede prijs! Ook de administratieve afhandeling liep op rolletjes! Kortom: geweldig hoe deze makelaar onze zaken heeft behartigd!

Dhr. J. Teeuw, Moerkapelle
Uitstekend

Lieve en meegaande mensen die veel over hebben om alles naar wens te laten verlopen voor hun klanten en ze doen wat ze zeggen. Super tevreden over het hele traject!

Dhr. Stephan, Hilversum

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Er was snel een afspraak, de makelaar nam de tijd om ons huis te bekijken en gebruikte meerdere tools om een goede prijs voor ons huis te maken! Contact verliep fijn en laagdrempelig via whatsapp, wat in coronatijd er prettig was. De verkoop en alles rondom verliep goed en snel. Een erg fijne makelaar die jou echt als klant behandeld!

Mevr. Lisanne, Waddinxveen
Uitstekend

Hele korte lijntjes. Direct contact en erg vriendelijk.

Dhr. Van der Veen, Amstelveen
Uitstekend

Uistekend kantoor. Deskundig personeel. Een vriendelijke makelaar. Nog belangrijker is zijn deskundigheid , zijn betrokkenheid en de kennis van woningmarkt. Op een efficiënte wijze wordt het verkoopproces opgepakt en uitgevoerd. Je wordt als klant helemaal ontzorgt. Dit makelaarskantoor kan ik iedereen aanbevelen.

Verkoper van Monseigneur Theelenstraat, Beesel
Uitstekend

De makelaar heb ik ingeschakeld toen ik mijn woning moest verkopen vanwege een moeilijke situatie. De woning was niet van mij alleen en dat werd niet makkelijk gemaakt door een rechtszaak. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft niet alleen mijn woning in een week verkocht toen we eindelijk groen licht kregen van de rechter maar ook ervoor gezorgd dat ik niet om hoefde te kijken naar het verkoopproces waar mijn hoofd totaal niet naar stond. Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen! Heel erg bedankt, je doet natuurlijk gewoon je werk (waar je goed in bent) maar daarnaast heb je mij persoonlijk, zonder dat je er van bewust bent, ook heel erg geholpen! Ik heb destijds meerdere makelaars gesproken maar niemand was zo betrokken als jij en dat verdient echt een pluim. Je doet je werk en geeft daarnaast je klant ook een goed gevoel en rust.

Mevr. Sharon Teeken, Amersfoort
Uitstekend

Het is een makelaar die heel veel energie en tijd steekt in het begeleiden van het hele traject. Dit is voor mij van heel groot belang geweest, heel erg ontzorgend.

Dhr. Stefan van den Heuvel, Weert

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Fantastische club vakmensen die enthousiast en uitstekend bereikbaar zijn. Aanrader!

Dhr. R. Koning, Amsterdam
Uitstekend

Zeer professionele begeleiding en makelaar heeft ons uitstekend geholpen. Het stapje extra is door ons als zeer prettig ervaren.

Mevr. Mieke Janssen, Limbricht
Uitstekend

Deskundig, correct, goede communicatieve vaardigheden.

Dhr. PGH Janssen, Baambrugge
Uitstekend

Prima makelaar. Vanaf het eerste gesprek met deze makelaar had je er een goed gevoel bij en dat is belangrijk bij de verkoop van je huis. De verkoop en alle administratieve handelingen daar omheen gingen prima. Goed begeleid tot aan het tekenen bij de notaris toe. Heel erg te spreken over deze makelaar en ik beveel ze zeker aan.

Dhr. Dick Wamsteeker, Capelle aan den IJssel
Uitstekend

Makelaar die alle tijd voor je heeft en geeft.

Mevr. Conny van Onzenoord, Tilburg

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Een heel fijne goede makelaar. Alles keurig geregeld. Fijne lieve mensen.

Mevr. Van den Hurk, Hilversum
Goed

Ik heb meerdere makelaars om een offerte gevraagd en deze makelaar was niet duur en pakte de zaken vakkundig en accuraat op. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond de bezichtigingen en kreeg goede adviezen. Ook de financiële afhandeling verliep plezierig. Kortom, een goede makelaar die met je mee denkt.

Dhr. Wouda, Panningen
Goed

Prettige en zeer kundige makelaar, heeft ons huis snel en voor een redelijke prijs verkocht.

Dhr. Ger, Ittervoort
Uitstekend

Omdat er diverse dingen speelde was ik voor me zelf wat gestresst en zij gaven me rust met al hun adviezen en hulp. Al me vragen die ik en stelde via de mail had tussen door werden netjes beantwoord. Er werd meegedacht over bepaalde dingen en ook de gene die me bezichtigen deden dit. De dames van kantoor kreeg ik netjes mailtjes met de afspraken voor bezichtigen. Ik werd op en top goed begeleid door de mensen van het makelaarskantoor. Hierdoor kreeg ik zelf ook meer rust omdat ik ook al aan het kijken was voor een nieuwe woning namelijk. Ik ben het gehele kantoor zeer erkentelijk.

Dhr. Scheek, Rotterdam
Uitstekend

Vriendelijke behulpzame mensen. Goede presentatie van je huis. Snelle verkoop.

Dhr. Aart van der Gronden, Hellevoetsluis

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik was heel erg tevreden over alles rondom de verkoop van mijn huis. Mooie fotoreportage en fijn contact met de makelaar. Als ik weer een huis moest verkopen zou ik zonder twijfel weer deze makelaar nemen.

Mevr. Emma Veldkamp-Doorduijn, Soest
Goed

De makelaar had kennis van zaken en had een goede verkoopprijs in gedachten wat aansloot bij die van ons.

Verkoper van Kaapstander, Nijmegen
Uitstekend

Onze keus viel op deze makelaar vanwege de eerlijke en open houding. De prettige communicatie, geen “gladde” praatjes, goed luisteren naar de klant en het nakomen van afspraken! Al met al een professionele houding! Zeker aan te bevelen!

Dhr. Fam. Roovers, Deventer
Goed

Het hele verkoopproces ging precies zoals ik wilde. Ik was blij met de houding en de deskundigheid van Huysvisie. Echter, bij de oplevering ging het erg rommelig. Er werd een vervanger gestuurd die te laat was en me voor ieder probleempje belde. Anders was de beoordeling zeker "Uitstekend" geweest!!

Dhr. Marcel van Mackelenbergh, Rotterdam
Uitstekend

Deze makelaars zijn zeer goed, je wordt goed op de hoogte gehouden. Woning was zeer snel en vakkundig verkocht. Deze makelaars raad ik iedereen aan helemaal TOP!

Mevr. Boot, Leimuiden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Makelaar is ervaren en weet waar hij het over heeft. Taxatie, promotiefilm/foto’s vakkundig gedaan en bezichtigingen goed en vlot geregeld. Zowel makelaar als achterban op kantoor houden je steeds goed op de hoogte en zijn bijzonder vriendelijk, verkoop ging erg vlot. Echt een aanrader om je huis via deze makelaar te verkopen.

Mevr. Karin, Zoetermeer
Uitstekend

Toen ik op zoek was naar een makelaar, heb ik via Verkoopmakelaar Offertes 4 makelaars aangeboden gekregen. Van de 4 makelaars die ik tijdens een oriënterend gesprek heb gesproken, maakte deze makelaar verreweg de beste indruk op mij. Hij gaf de beste op maat gesneden adviezen en was het meest pro-actief. Daarnaast bood hij de beste service (o.a. artist impression) tegen een concurrerende prijs. In ons geval ging het om het verkopen van het huis van mijn vader, waarbij wij niet op de hoogte waren van eventuele gebreken en/of verbouwingen die de afgelopen decennia waren ontstaan of uitgevoerd. De makelaar was goed in staat om aan te geven op welke wijze wij hier het beste mee om konden gaan, waarbij zijn juridische achtergrond duidelijk naar voren kwam. De verkoop werd gecompliceerd door een lekkage bij de buren, wat door de makelaar goed gemanaged werd. Bij een volgende verkoop van een van onze huizen is hij voor ons voorkeurskandidaat nummer 1!

Verkoper van Homeruslaan, Oegstgeest
Uitstekend

Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Verkoper van Wevershoek, Sommelsdijk
Uitstekend

Prettige en snelle zaken gedaan met deze makelaar. Heeft verstand van zaken van de huidige markt. Kan deze makelaar van harte aanbevelen.

Verkoper van Oosterwal, Culemborg
Uitstekend

Duidelijke communicatie. Vaste prijs. Geen gezeur en een makelaar die luistert!

Dhr. Eric, Amstelveen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Goede aanpak voor een snelle verkoop !

Verkoper van Buitentocht, Leiderdorp
Uitstekend

Na bezichtiging woning gaf hij een kort en bondig resultaat: mooi rustig en centraal gelegen woning met diepe tuin, garage, carport, schuur en tuinhuis. Prachtige authentieke vrijstaande woning in het centrum gelegen, eigen parkeerplaats, mooie hal en glas en lood ramen, zal voor kopers aantrekkelijk zijn. Direct daarna gaf hij, na uitleg optelsom koopsom, de marktwaarde aan. De bezichtiging verliep rustig, zakelijk, vakbekwaam, veel technische controles, en ook de zolder en kruipruimte werden zorgvuldig bekeken en gewogen. Zeer rustige Makelaar met heel veel inzicht en know-how. Zet je niet onder druk en laat de vraagprijs aan de eigenaar over, met in achtneming van zijn expertise over de marktwaarde.

Dhr. T.J. Maigret, Oss
Uitstekend

Super professionele makelaar, alles naar wens.

Dhr. Lezana Herrero, Balkbrug
Uitstekend

Een leuk, jong en enthousiast team met goede kennis van de lokale woningmarkt. Prettige en deskundige begeleiding bij de verkoop en overdracht van onze woning. Ik beveel deze makelaar ten zeerste aan.

Mevr. Lilian Kaan Berkhof, Apeldoorn
Uitstekend

Goede ervaring. Snelle afhandeling en reactie bij vragen en opmerkingen. Fijne communicatie met de makelaar. Goede procedure doorlopen waardoor ons huis snel is verkocht.

Mevr. Zoer, Julianadorp

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

We kregen bezoek van 4 makelaars. Het verhaal van de makelaar sprak ons erg aan en i.v.m. het 50 jarig-jubileum geen opstartkosten Funda. Onze makelaar was jong ingenieur en gediplomeerd makelaar met een goede verkooptactiek waardoor ons huis snel en vlot verkocht werd.

Dhr. Vos, Opmeer
Uitstekend

Op een prettige en kundige wijze zijn wij geadviseerd en is alles naar behoren afgehandeld. Alle medewerkers van het kantoor die wij tijdens de verkoopperiode hebben gesproken waren goed geïnformeerd. Dit kantoor is zeker aan te bevelen!

Verkoper van Hendrik Dienskestraat, Amsterdam
Uitstekend

100% tevreden. Verkoop is heel goed verlopen, zeer tevreden over samenwerking.

Dhr. Markus, Berkel-Enschot
Goed

Alles conform afspraak.

Verkoper van Langevelderslag, Lelystad
Uitstekend

Top makelaar. Hebben zowel met de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning goed geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen. Als er iets onduidelijk was, dan werd het op een heldere manier uitgelegd. Alles is eigenlijk vrij zorgeloos verlopen.

Dhr. Max Teeuwen, Rotterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Mijn ervaring met deze makelaar is top! Prettig, zeer goed begeleid in de verkoop van mijn huis wat zeker geen makkelijke klus was ivm plots opkomende corona. Ik kan deze makelaar dan ook ten zeerste aanbevelen. Succes met de koop/verkoop!

Mevr. Sylvia Woltring, Leiden
Uitstekend

Prettige oprechte en eerlijke makelaar.

Mevr. Jacqueline, Hilversum
Goed

Nakomen afspraken, snel reageren. Duidelijke info.

Dhr. de Jong, Nieuwerkerk aan den IJssel
Uitstekend

Aardige kundige mensen. Komen hun beloftes na.

Mevr. Jolanda Vermeulen, Leimuiden
Uitstekend

Is niet de duurste, goed overleg en afstemming met elkaar, huis snel verkocht en alles keurig afgehandeld. Komt afspraken na, geeft goed advies, top makelaar.

Mevr. Corrie Broertjes, Ursem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deze makelaar kan ik iedereen aanraden, is heel begaan met je wensen en zorgt voor alles, je hebt nergens geen omkijken meer na. Héél erg goed.

Dhr. H. Slot, Brunssum
Uitstekend

Uit drie aangevraagde offertes, vonden wij op de een of andere manier, deze makelaar het prettigste over komen, maar de doorslag was toch wel de makelaar zelf, zijn positieve aanpak, welbespraakt en sympathiek, maar het belangrijkste was toch wel, zijn werk de beste prijs voor ons huis te bewerkstellen, wat ook voor ons de belangrijkste factor was uiteindelijk. Al met al wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Dhr. D. Beekhuizen, Voorburg
Uitstekend

Top makelaar, scoort op alle facetten goed.

Verkoper van Fanny Blankers-Koenstraat, Arnhem
Uitstekend

Zeer deskundige makelaar, vriendelijk en eerlijk.

Dhr. Meilink, Beverwijk
Uitstekend

Vanaf het moment dat ze bij ons aan tafel zat voelde het goed en vertrouwd. Alles wat ze beloofde heeft zij, samen met haar fantastische team 110% waargemaakt. Goed bereikbaar, niets is teveel, al onze wensen zijn gerespecteerd. Als team zou ik het de makelaar willen typeren als: reëel, eerlijk, enthousiast, 100% inzet en concreet. Naast de zeer snelle verkoop binnen een week hadden ze ook aandacht voor het emotionele stukje welke komt kijken bij de verkoop van je huis waar je 20 jaar hebt gewoond, heel erg fijn!

Mevr. Berthe Wolfsen, Amersfoort

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Enthousiast, kundig en topverkoper.

Dhr. Scholte, Groningen
Goed

Kennis, flexibel, denkt mee en vooral veel begrip. De makelaar doet wat je van een makelaar verwacht en meer.

Dhr. A.Sanhajy, 's-Gravenhage
Uitstekend

Super toegankelijke makelaar, met veel verstand van zaken en een keurige afhandeling van alles wat bij de verkoop van een huis aan bod komt.

Mevr. Melanie Eichholtz, Zwijndrecht
Uitstekend

Een zeer terzake deskundige makelaar met een groot empatisch vermogen.

Dhr. van der Velde, Surhuisterveen
Uitstekend

Stanley was mijn verkoopmakelaar bij dit makelaarskantoor. Hij heeft mij tijdens het verkoopproces volledig ontzorgd. Op al mijn oneindige vragen wist hij mij keer op keer gerust te stellen en deskundig, vriendelijk en duidelijk uitleg te geven. Ook is hij open en eerlijk in zijn benadering. De dames van kantoor waren eveneens altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ik raad dit kantoor daarom ook zeker aan.

Mevr. Y. t. M., Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar was top, hij kwam bij ons en zei: dit ben je zo kwijt. Dit was dus ook zo, super dus. Ook kon je altijd bij hen terecht over vragen ofzo. Ik raad deze makelaar zeker aan.

Dhr. van hilst, den helder
Goed

Een goed verhaal bij de werving, van de 4 makelaars was deze de meest aansprekende. De bezichtigingen waren goed gecommuniceerd. Goede onderhandelingsstrategie met potentiële kopers. Prettige samenwerking waardoor kleine slordigheden geen probleem waren.

Dhr. Bart Bavelaar, Leiden
Uitstekend

Een fijne, bekwame makelaar die wij iedereen zouden adviseren!

Dhr. Arjan Lammerink, Lemele
Uitstekend

Prima makelaar, luisterend oor, zeer klantvriendelijk, helpt je niet alleen prima bij de verkoop, maar tevens prima professionele ondersteuning bij aankoop.

Dhr. Hennie IJpelaar, Breda
Uitstekend

Vanaf het begin ben ik op zoek gegaan naar een makelaar, die bij mij zou passen. Daarmee bedoel ik, dat het gevoel goed moest zijn, een realistische makelaar en een makelaar die aan de klant denkt en niet alleen aan verdiensten. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk en waardevol. Ik heb al deze aspecten gevonden bij de gekozen makelaar en daarmee heb ik een uitstekende keuze gemaakt! Ik wil deze makelaar dan ook van harte bij iedereen aanbevelen.

Verkoper van Zwenkgras, Leeuwarden

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prima kwaliteit en prijsverhouding.

Verkoper van Heemskerkstraat, Leiden
Uitstekend

Na verschillende makelaars gesproken te hebben, had ik bij haar gelijk een goed gevoel. Ze heeft mij geweldig geholpen en bij gestaan met de verkoop van mijn huis, goede informatie en een goede prijs bedongen. Mijn huis heeft niet lang te koop gestaan. Ik kan iedereen haar aanraden.

Dhr. Hendriks, Beuningen Gld
Uitstekend

Zeer goede uitleg hoe de verkoop van de woning zal plaatsvinden. Geeft goede informatie en ook realistische prijs voor de verkoop. Tijdens het proces goede contact met de makelaar gehad. Wij hadden vanaf de eerste ontmoeting groot vertrouwen. Onze keuze viel direct op deze makelaar. Nogmaals bedankt voor alles.

Mevr. Bueno Bibaz Schaap, Rijswijk
Uitstekend

Ze regelt de verkoop van A tot Z, o.a. met mooie foto's en een goede verkoopbrochure. Daarbij ook nog haar vrouwelijke "touch" wat een prettige samenwerking oplevert.

Dhr. Lars Ossenkoppele, Amersfoort
Uitstekend

We hebben ons huis met deze makelaar verkocht. Dit was een zeer plezierige samenwerking. Persoonlijke aandacht gecombineerd met professioneel advies.

Dhr. B. Tjeertes, Wormerveer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Snelle en goede service, deze makelaar doet wat hij belooft. Is duidelijk en erg prettig in de omgang, geen praatjes maar duidelijke afspraken en goede ondersteuning bij de verkoop.

Dhr. R.B. Wolters, Amsterdam
Uitstekend

De keuze was eigenlijk toeval, maar we hebben er geen moment spijt van gehad, de benadering was vanaf het begin aller vriendelijkst en toch professioneel, voorlichting en begeleiding was ook duidelijk, de presentatie van ons huis ook goed verzorgd. De verkoop is in zijn geheel vlot verlopen zonder dat dit ons zorg baarde.

Dhr. Vos, Zwaag
Uitstekend

Prettig contact, goed advies en kennis van de markt.

Dhr. Rick Dillema, Almere
Uitstekend

Wij zijn ontzettend tevreden over onze samenwerking met de makelaar. Vooral de persoonlijke benadering en het nauwe contact hebben wij zeer gewaardeerd. We moesten ons familiehuis na een overlijden verkopen en de makelaars hebben dit erg goed begeleid. Niet alleen de zaken die je van een makelaar kan verwachten, zoals professionaliteit en marktkennis maar ook de flexibiliteit om wat extra dingen op te pakken. Wij hebben echt het gevoel dat zij hun best hebben gedaan om ons huis op de beste manier te verkopen maar ook om alle zaken eromheen netjes te regelen. Wij zouden de makelaar aan iedereen willen aanraden!

Verkoper van Corfstraat, Alkmaar
Uitstekend

Top makelaar. Komt haar afspraken na. Leuk team en neemt de tijd voor je. Kleinschalig waardoor je weet met wie je contact hebt.

Mevr. Shirley, Amersfoort

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Wij vinden dat we het erg goed getroffen hebben met onze makelaar. Hij is een vriendelijke rustige man en zeer deskundig. Wij denken nog vaak terug aan de contacten met hem.

Dhr. Jan en Magda de Goede, Waalre
Uitstekend

Is goed thuis in de plaatselijke woningmarkt. Prettige communicatie en ons huis is tot onze tevredenheid snel en voor een prima prijs verkocht.

Dhr. N. van Mal, Groningen
Uitstekend

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de makelaar. Stipt, betrouwbaar, juiste inschatting opbrengst.

Dhr. Nederend, Dordrecht
Uitstekend

Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf. Mensen zijn uiterst behulpzaam, en komen meteen met een no-nonsense plan van aanpak.

Dhr. Dominique Heger, Tegelen
Uitstekend

Makelaar is klantvriendelijk en goede prijs.

Dhr. Jos Heugen, Maastricht

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Realistische en juiste voorstelling hoe alles gaat en verloopt! Prima afhandeling en tot in puntjes geregeld! Zeer tevreden mee geweest!

Dhr. C.J. L'Ecluse, Purmerend
Uitstekend

Goede communicatie. Ervaren en kundig.

Mevr. Uittenbosch, Aalsmeer
Uitstekend

Supergoede makelaar. Heeft visie over hoe te verkopen en weet de maximale prijs eruit te halen. Hij is behulpzaam, hij doet echt die stap extra. Ik zou deze makelaar iedereen aanraden.

Verkoper van Sportlaan, 's-Gravenhage
Uitstekend

Vriendelijk en menselijk.

Dhr. Extra, Sittard
Uitstekend

Direct vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij dit makelaarskantoor en bij onze makelaar zelf in het bijzonder. Niet opdringerig, maar wel heel betrokken. Ook gedurende de voorbereidingen, bezichtigingen en verkoop hield hij nauw contact met ons. Bij vragen werden we altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Ook toen de verkoop plots niet doorging (door financieringsproblemen van de potentiële kopers), werden er snel nieuwe bezichtigingen gepland en konden we enkele weken later alsnog proosten op een goede afloop. Kortom wij hebben een erg goed gevoel overgehouden aan de verkoop van ons huis door deze makelaar!

Verkoper van H.A. Kooykerplein, Groningen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Professioneel, kundig en zeer vriendelijk. Vol vertrouwen de verkoop aan hen overgelaten.

Mevr. J. van de Liefvoort de Vos, Scherpenzeel
Uitstekend

Professionaliteit! Goed advies! Uitstekend samenwerking! Warme mensen!!

Mevr. Tsimpli, Nijmegen
Uitstekend

Je wordt begeleid van het begin tot het einde en niets is te gek. Oprecht en eerlijk advies, daar heb je als klant het meeste aan. Hij vertelt duidelijk wat wel en wat niet kan, iedereen wil de hoofdprijs voor zijn huis of je nu koper of verkoper bent. Dan zit je bij deze makelaardij op het juiste adres. Leg je wensen in hun handen, dan komt het goed. Vertel wel duidelijk wat je wilt, zorg bij verkoop dat de verlichting in orde is, want hij laat alles in volle verlichting zien, en als koper hoef je niet bang te zijn om deze makelaar mee te nemen: hij zal je alles laten zien zodat je verlicht naar huis gaat. Kwaliteit staat bij deze makelaardij in een hoog vaandel. Wij waren in ieder geval blij met hun vakkundige inzet. Dank je wel.

Verkoper van Op de Smelen, Blitterswijck
Uitstekend

Bij de vergelijking van makelaars, gaf deze makelaar de beste reactie. En hij heeft zijn woorden waar gemaakt! De volgende keer doe ik niet meer aan waardevergelijking en meld ik meteen hier weer aan.

Mevr. E.A. Hardorff, Hilversum
Uitstekend

De makelaar maakte meteen een goede indruk op ons door zijn enthousiasme en deskundigheid. Afspraken die gemaakt worden zijn helder en worden ook nagekomen. Een makelaar om op te bouwen!

Mevr. Irma Ceulemans, Landgraaf

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

In één woord top. Ik had eerst 2 andere makelaars op bezoek: mannen, beiden ongeïnteresseerd, korte uitleg, laag bedrag, geen klik. Toen kwam deze makelaars langs. Wereldvrouw. Mooi. Wel geïnteresseerd. Goeie ideeën. Ambitieus. Topmakelaar in wording. Mooi iets overgehouden en die oldtimer die blijft. Bedankt!

Dhr. M.B. Schenk, Hoogvliet Rotterdam
Uitstekend

Accuraat, vriendelijk en persoonlijk advies en begeleiding. Snelle verkoop. De kosten vielen erg mee.

Mevr. Inge Knol, Berkel en Rodenrijs
Uitstekend

Alles klopte na overleg. Onmetelijke inzet, te vertrouwen en geven goed vertrouwen. Ze stellen je op je gemak. Doen wat ze beloven en maken prima afspraken en doen een goeie offerte. We hadden een hele fijne dame als makelaar die een 10 krijgt voor onder andere haar inzet.

Dhr. Gerard, Spijkenisse
Goed

Ik heb deze makelaar uitgekozen na een aantal offertes van andere makelaars. Het contact met de verkoopmakelaar verliep goed, ook een mooie vraagprijs waarvoor het appartement na 7 weken verkocht is. Goede afwikkeling geregeld. Naar aanleiding van de goede samenwerking heb ik hen ook gevraagd om als aankoopmakelaar voor mij op te treden. Hier was ik helemaal over te spreken. Heel prettige samenwerking gehad bij de aankoop van mijn huidige appartement.

Mevr. D.F. Frantzen, Rotterdam
Uitstekend

Wij hadden geen betere en betrouwbaardere makelaar kunnen vinden. Mijn vrouw en ik waren destijds erg ziek. Ze deden alles en ook echt alles, en veel meer: de zakelijke én menselijke kant op zich genomen. Door mijn werk heb ik veel met makelaars te maken gehad. Deze steekt met kop en schouders boven alles uit.

Dhr. Wim Weemhoff, Kortenhoef

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ze denken met je mee en zijn vaak een stap vooruit. Goede ervaring opgedaan. Deze makelaar is gewoon top.

Dhr. Reumkens, Kerkrade
Uitstekend

Uitstekende makelaar. Ik ben op mijn gevoel afgegaan bij de keuze voor de makelaar.

Dhr. F Bols, Deventer
Goed

Efficiënt en goede communicatie

Mevr. De Vries Hardeman, Heiloo
Goed

Correcte, snelle afhandeling van de verkoop.

Verkoper van Legatostraat, Hellevoetsluis
Uitstekend

Gesprekken gehad met diverse makelaars. Deze sprong er echt uit. Een duidelijk verhaal van hoe ze het gingen aanpakken, de verkoop strategie en waardebepaling van het huis. Hoewel in principe mijn keuze al op deze makelaar was gevallen, bleek bij de verschillende offertes deze makelaar ook nog eens met het beste bod te komen en was ook nog de goedkoopste. Beter kon niet zou ik zeggen. Ook de verdere afhandeling was op wat kleine dingetjes na prima.

Dhr. Cor Slotboom, Wissenkerke

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij deze makelaar. Hij kwam alle afspraken na en heeft ons huis binnen een week verkocht. Alles perfect afgehandeld.

Verkoper van Oranjelaan, Nunspeet
Uitstekend

Deze makelaar heeft een goede neus voor de markt t.o.v. andere makelaars. Hij durft een hogere prijs te vragen dan andere makelaars en dat betaalt zich letterlijk uit. Daarnaast zitten de makelaar en zijn medewerkers er bovenop en dat maakt ook een verschil. Ik ben erg tevreden over deze makelaar!

Dhr. Peter Jongejans, Zaandam
Uitstekend

Super samenwerking en een snelle verkoop met goede verkoopprijs. Deze makelaar heeft echt veel moeite voor ons gedaan met een zeer geslaagd resultaat.

Mevr. Karin van Beek, Bad Nieuweschans
Uitstekend

Het is een fijne makelaar. Hij is uitstekend bereikbaar, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Zijn adviezen zijn goed en duidelijk. Hij heeft ons prima door het verkoopproces geleid. Koppelt onmiddellijk bevindingen terug van kijkers. De leus "afspraak is afspraak" is goed van toepassing op deze makelaar. Hij komt ze na en is op tijd en als dat een keer niet zo is door overmacht, licht hij je in. Heel transparant, toegankelijk en betrouwbaar. Hij geeft reële adviezen en is in staat je van de 'roze wolk' af te halen, want je bent natuurlijk als verkoper bevooroordeeld als het om je eigen woning gaat. Al met al een makelaar die aan te raden is, maatwerk levert en toegankelijk is.

Verkoper van Engelsestraat, Leeuwarden
Uitstekend

De makelaar heeft ons geweldig geholpen ons nieuwe huis te vinden en het oude huis te verkopen. Zij zoeken gericht op jouw wens en komen met verrassende ideeën op woongebied. Een eerlijke, uiterst vakkundige, goede en vriendelijke makelaar.

Mevr. M de Jong, Wormerveer

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Super tevreden over de algehele communicatie en updates en het volgen van verkoopproces, als klant kijk je direct mee in een portal. Onze woning is met een prachtig rendement verkocht.

Dhr. Ronald van der Weide, Zaandam
Uitstekend

Gemaakte afspraken vooraf volledig nagekomen.

Dhr. C.H. Merx, 's-Gravenhage
Uitstekend

Het gebruik van moderne communicatiemiddelen staat hier centraal: Whatsapp groep voor alle belanghebbenden. Verslag van de vorderingen in een videoboodschap komt net iets aangenamer over dan een tekstberichtje. Het kiezen voor twee bezichtigingsmiddagen geeft voor de verkoper meer rust dan wanneer er steeds aparte bezichtigingen moeten worden gepland. Het gevolgde biedproces levert en betere opbrengst op. Kortom: een makelaar die zijn vak verstaat.

Dhr. Janssen, Middelburg
Uitstekend

Fijne makelaar, duidelijk contact en afspraken, prima adviezen en van a t/m z begeleiding. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dhr. Herman Schuldink, Brielle
Goed

Ik ben tevreden over het gehele traject.

Verkoper van Max Euwestraat, Arnhem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De makelaar heeft alle zaken die aan de orde komen bij de verkoop van het appartement van mijn vader (waaronder informatie over het onroerend goed) uit handen genomen. Ik heb de indruk gekregen dat hij de markt kent en daarop zijn adviezen (waaronder te hanteren prijs) baseert. Ook heb ik na iedere bezichtiging en terugkoppeling ontvangen. Het makelaarsteam is zelfs zo flexibel om eventueel een bezichtiging te doen in het weekend. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Mevr. L.K. Strubbe, Apeldoorn
Goed

Plezierig zeer professioneel contact, mooi verzorgde fotorapportage, goede prijs-kwaliteitsverhouding, ingewikkeld pand verkocht na ruim een jaar met goede tussentijdse contacten, zou opnieuw voor dezelfde makelaar kiezen.

Dhr. Joop Hendriks, Meppel
Uitstekend

Prima makelaar en aanbevelenswaardig!

Dhr. W.M. Thoen, Zeist
Uitstekend

Woning werd mooi gepresenteerd. Afspraken waren duidelijk en werden keurig nagekomen. Communicatie was op tijd en zeer correct. Bezichtigingsafspraken werden allemaal kort na elkaar ingepland. Ook de administratieve afhandeling werd prima verzorgd. De courtage die deze makelaar berekend is fair.

Mevr. A. Everaers, Venlo
Uitstekend

Erg prettige makelaar, ik had er al vanaf het 1e gesprek een goed gevoel bij. Communicatie was uitstekend, snel en duidelijk, mijn huis was snel verkocht voor een prima prijs. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Ik ben super tevreden.

Dhr. Dirk Biemans, Son en Breugel

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Onze contactpersoon luistert, bekijkt en beoordeelt vakkundig en begeleidt op zeer prettige manier je naar de uiteindelijke verkoop. Zijn integere en vertrouwingswekkende houding met de nodige initiatieven hebben ons prettig verrast. We zijn dus zeer content met deze makelaar en is echt aan te bevelen!

Verkoper van Van Haestrechtstraat, Goirle
Uitstekend

Ik vond de intake verrassend. Professioneel met een informatiemap, buurtscan met vraag en aanbodcijfers en een voorbeeldbrochure over een woning in de Sint Jacobsstraat! Aangezien mijn achternaam Jacobs is, is hier duidelijk over nagedacht! Ik vond de omgang met de makelaars plezierig en correct, behulpzaam met mijn digitale onkunde en uitzoekwerk rond de energielabel. Terugkoppeling van bezichtigen werd snel gedaan. Kortom ik ben een tevreden klant!

Dhr. Jacobs, Amsterdam
Uitstekend

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met de makelaar en het team op kantoor. Ons appartement is supersnel en voor een mooie prijs verkocht. De makelaar was heel goed bereikbaar en heeft ons uitstekend geholpen met alles wat geregeld moest worden. Alles is prima verlopen.

Verkoper van Emmaplein, Zeist
Uitstekend

Kundig, vriendelijk, passie voor zijn vak. Komt afspraken na, top makelaar!

Dhr. Bonten, Kerkrade
Uitstekend

De makelaar heeft mij van het begin tot eind uitstekend door het verkoopproces geholpen. Heel vriendelijk en deskundig, niet alleen de makelaar, maar ook het secretariaat.

Verkoper van Orveltestraat, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Ik zou deze makelaar aanbevelen. De verkoop betrof een pand uit een nalatenschap waarbij elke kennis van locatie en directe omgeving van Noordwijk ontbrak. Door bemiddeling van de website Verkoopmakelaar Offertes is mijn offerte aanvraag doorgestuurd naar vier verkoopmakelaars in de regio Noordwijk. Na een persoonlijk gesprek ter plekke van het onderhavige pand met een ieder van de uitgenodigde makelaars en verdere evaluatie van de daarop uitgebrachte offertes is gekozen voor deze makelaar. Keuze bepaling voor de makelaar was gebaseerd op zeer duidelijke en gedetailleerde omschrijving van het verkoopproces en de daarbij van toepassing zijnde dienstverlening en kosten structuur welke niets aan het toeval overliet. De voorgestelde vraagprijs was zorgvuldig onderbouwd op basis van referentiepanden. Aangezien geen enkel referentie pand gelijk is werd duidelijk onder de aandacht gebracht welke punten mogelijk onderdeel van verdere onderhandeling zou worden hetgeen de voorgestelde vraagprijs zou doen beïnvloeden. Het verkoopproces heeft zich gekarakteriseerd door een zeer zorgvuldige begeleiding van potentiele kopers daarbij zich niet alleen maar te doen beperken tot het tonen van het pand in de huidige staat maar tevens te doen wijzen op de mogelijkheden aanwezig andere woonwensen te realiseren. Terugkoppeling naar de opdrachtgever manifesteerde zich in een beknopte e-communicatie van tijdstip bezoek potentiele koper, omschrijving bevindingen van bezoek en mogelijke voorstellen hieruit voortvloeiende. In het laatste geval werd niet geschroomd even telefonisch contact op te nemen met opdrachtgever om elke vorm van onduidelijkheid weg te nemen. Een twee maandelijks bezoek aan het kantoor voor een uitgebreide evaluatie/overleg completeerde het verkoopproces. Samenvattend, de makelaar heeft zijn offerte dienstverlening verkoop volledig waargemaakt en punctueel uitgevoerd daarbij elke zorg van opdrachtgever hieromtrent weggenomen. De uiteindelijke verkoopprijs is door opdrachtgever bepaald op basis van een evaluatie van bezoekers rapporten potentiele kopers en zonder enige druk van het makelaarskantoor. Een uiterst tevreden en zorgeloos verlopen verkoopproces.

Dhr. D. Wismeijer, Noordwijk
Uitstekend

Als ik weer een huis ga verkopen kies ik voor deze makelaar.

Verkoper van Romehof, 's-Gravenhage
Uitstekend

Prettige mensen, verstand van zaken, realistisch en breed netwerk wat er toe leidde dat ons huis super snel verkocht werd. Ook de afhandeling tot en met de notaris werd goed geregeld.

Dhr. Willem Post, Heerenveen
Uitstekend

Eerlijk advies bij de verkoop van onze woning en duidelijke afspraken. Er werd goed met ons meegedacht. Zeer makkelijk contact tijdens de verkoop, via email hadden we steeds zeer snel een antwoord of advies. We zijn dan ook zeer goed begeleid door een deskundig en vriendelijk team!

Verkoper van Dorpsstraat, Zwartewaal
Uitstekend

Zeer tevreden over de makelaar. Zeer persoonlijk en betrokken makelaar. Goede kennis van woningmarkt en rekening gehouden met onze wensen met betrekking tot bezichtigingen. Al met al erg goed geholpen bij de verkoop van onze woning.

Verkoper van Couperusweg, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Na het overlijden van mijn ouders het huis verkocht via deze makelaar. Fijne samenwerking met een kundige makelaar.

Verkoper van Goudenregenstraat, Oss
Uitstekend

Komt prettig over omdat hij uit deze regio komt. Weet wat er daardoor speelt. Komt zijn afspraken na. In goed overleg de vraagprijs bepalen, en niet de hoogste courtage. Kortom een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan.

Dhr. Jac Beelen, Weert
Uitstekend

De makelaar heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van een woning in Eindhoven. Zij stellen het belang van de klant helemaal voorop, hebben veel oog voor detail, leggen de lat hoog en zijn echt dé specialist in de regionale markt. Voor ons hebben ze hun beloften helemaal waargemaakt. Absolute aanrader!

Dhr. Daniel Jansen, Eindhoven
Uitstekend

Zeer goede ervaring opgedaan met de inzet van deze makelaardij bij de verkoop van de woning van onze overleden broer. Goede adviezen en afhandeling door de makelaar.

Dhr. Joop de Beer, Haarlem
Voldoende

We hebben gekozen voor deze makelaar, omdat we een klik hadden met de vrouwelijke makelaar die ons pand kwam bekijken via makelaar offertes. Toen wij haar de verkoop gunde bleek dat ze wegging bij dit makelaarskantoor. De mannelijke makelaar die we toen kregen, vonden wij niet zo, we hadden absoluut geen klik met hem en moesten zelf overal achteraan. Er was geen tot weinig communicatie met hem. Toen ons huis uiteindelijk verkocht is na flink zakken van de vraagprijs, door ons zelf voorgesteld. Kregen wij bij de overdracht weer een andere makelaar, die we nog nooit gezien hadden. Als we hadden geweten dat de vrouwelijke makelaar weg ging en door een andere makelaar werd vervangen hadden wij niet voor dit makelaarskantoor gekozen.

Mevr. E.M. Sijbrands - Standaart, Den Ilp

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Prettige mensen, die zich goed hebben ingezet om mijn huis te verkopen. Ze adviseerden een hogere vraagprijs dan diverse andere makelaars, en die is ook gerealiseerd. Daarnaast lag hun honorarium lager dan andere door mij benaderde makelaars. Kortom, een aanrader.

Mevr. M. von den Benken, Hilversum
Uitstekend

De ervaringen met deze makelaar zijn dusdanig dat wij eenieder deze makelaar kunnen aanbevelen omdat wij uiterst tevreden zijn met zijn activiteiten.

Dhr. Koppen, Weert
Uitstekend

Via een collega kregen wij advies om deze makelaar aan te nemen om ons huis te verkopen. Zonder twijfel hadden wij dat gedaan en daarna is alles uitstekend tot einde gekomen geen spijt dus. De makelaar is een hele goede. Wij adviseren mensen zeker om deze makelaar in te schakelen voor verkoop woning.

Dhr. Mangal, Dordrecht
Uitstekend

De enige makelaar die bij het eerste gesprek zijn huiswerk goed gedaan had middels opvragen van de gegevens van de te verkopen woning. Heel goed contact met de makelaar, korte lijnen en stond altijd voor ons klaar. Prettige afwikkeling, aanrader voor 'n ieder die zijn huis in de verkoop wil doen!

Dhr. Hylke, Eersel
Uitstekend

Concreet en duidelijk, goed samenwerkend team, en zeer mooie presentatie voor verkoop!

Dhr. Winkelmolen, Weert

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Makelaar had kennis, had zich goed ingelezen en heeft goed geluisterd. Verkoop verliep snel. Kortom top!

Mevr. Köster, Obdam
Goed

Prima contact. Vlotte service. Tekenen van voorlopige koopovereenkomst via beeldbellen en mail vind ik persoonlijk geen succes. Verder ervaren en enthousiaste makelaars, niet bang om vlot en stevig in te zetten. Geeft vertrouwen.

Verkoper van Burgemeester Kehrerstraat, Doetinchem
Goed

Prettige contacten, snelle en goede communicatie tijdens bezichtigingen en uiteindelijke verkoop.

Verkoper van Hoge Rijndijk, Zoeterwoude
Uitstekend

Duidelijk, vriendelijk en professioneel.

Dhr. Van den Bossche, Wijchen
Uitstekend

Makelaar had zich goed voorbereid. Wist al het nodige van de woning. Was duidelijk in zijn uitleg.

Verkoper van Lyclama's leantsje, Aldeboarn

Toon de volgende vijf beoordelingen

Voldoende

Had een betere service verwacht, moest zelf overal achteraan zitten.

Verkoper van Fransen van de Puttestraat, Nijmegen
Uitstekend

Weet waar ze het over heeft en goed contact tussen makelaar en verkoper/koper. Prijs goed!

Verkoper van Breemarsweg, Hengelo
Uitstekend

Makelaar was transparant, rustig en drong niets op. Daarnaast was deze makelaar concurrerend met courtage en werkte zonder bonus bij verkoop met opbod!

Dhr. R.G de Munk, Nieuwegein
Uitstekend

Zeer goede ervaring gehad, alles correct verlopen, afspraken netjes nagekomen, zelfs nadat de verkoopprijs al was afgesproken. Top team.

Verkoper van Pijnboomstraat, Breda
Uitstekend

Ik ben erg tevreden met de service van de makelaar, vanaf het kennismaking gesprek tot aan de eind inspectie van de verkochte woning. Snel en adequaat geholpen en vanaf het begin voelde het vertrouwd.

Dhr. Ab, 's-Gravenhage

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

De manier van presentatie en het persoonlijke contact heeft ons doen besluiten om bij deze makelaar ons huis in de verkoop te doen. Tot onze volle tevredenheid. Ook de manier van werken (vergeleken bij de buren) die had op dezelfde periode ook het huis te koop staan. Ik zou deze makelaar wel aanraden als iemand mij vroeg om een makelaar.

Dhr. W.G. Jansen, Schalkhaar
Uitstekend

Betrouwbaar en makkelijk in het contact. Tevreden over de manier van werken.

Verkoper van Zeearend, Nieuwegein
Uitstekend

Een erg prettige makelaar. Hij neemt alle tijd voor je en denkt met je mee over de beste manier om je huis te verkopen. Dit resulteerde bij ons in de verkoop van binnen 14 dagen, waar wij erg blij mee waren.

Verkoper van Wolter ten Catestraat, Hengelo
Uitstekend

Zeer professioneel en zeer goed verkoopadvies en zeker voor een goede prijs.

Verkoper van Wilgenhove, Kwintsheul
Goed

Klantvriendelijk, duidelijk, korte lijnen dus snel schakelen. Ons huis is met de juiste begeleiding snel en goed verkocht.

Verkoper van Het Tolland, Wateringen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deze makelaar denkt met je mee, houdt goed contact en heel prettig in de omgang, een betrokken makelaar.

Dhr. Beerling, Emmen
Uitstekend

Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Leuke en goede uitvoering van het huis op Funda. Alles werd vlot afgewerkt en het resultaat was boven verwachting. Kan deze makelaar zeker aanbevelen.

Dhr. J. Kamminga, Wageningen
Uitstekend

Fijne makelaar en goede communicatie en informatie. Ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Erg tevreden weer!

Verkoper van Koudekerkepad, Arnhem
Goed

Heldere voorwaarden en goede communicatie tijdens het verkoopproces. Medewerkers makkelijk te bereiken voor vragen en antwoorden.

Dhr. Emil Ripassa, Arnhem
Uitstekend

Vanaf het begin van de verkoop van onze woning heeft de makelaar ons perfect geholpen. Het doel was om geen zorgen te hebben bij de bezichtigingen en dat is heel goed gelukt. Ook wilden wij niet een klein makelaarskantoor om bij ziekte e.d. een goede bedrijfscontinuïteit te hebben en dat er bij bezichtigingen makkelijker gepland kan worden. Het contact met alle medewerkers was heel prettig en de kantoormedewerkers ondersteunen de makelaar heel goed. Veel vragen konden ze namelijk ook beantwoorden of naar het juiste kanaal doorzetten. De foto’s vond de makelaar in eerst instantie niet goed genoeg, dus planden ze alsnog kosteloos iemand in om aanvullende foto’s te maken. Daardoor een perfecte start van de verkoop en was het huis binnen 1 week verkocht tegen een hogere prijs dan de vraagprijs en goede voorwaarden. Tekst in overleg na een paar aanpassingen uiteindelijk ook goed opgeleverd. Daar kun je zelf ook in meedenken en dat hebben we met plezier gedaan. Ook de paar gratis verhuisdozen en de verhuiswagen die je goedkoop kunt huren zijn hele leuke extra’s. Zeker een aanrader als je zelf weinig tijd hebt, iemand in de armen wilt meenemen die met je meedenkt en zeker wilt zijn van professionele communicatie met de koper van je huis. Bedankt voor jullie teaminspanning!

Dhr. Kernkamp, Arnhem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Niet alleen de makelaar maar ook de andere medewerkers waren erg toegankelijk. Er was zeker sprake van heldere communicatie op alle fronten. Daardoor is er aan al onze verwachtingen voldaan. Ze stonden allen klaar voor onze vragen. Ze hebben ons goed bijgestaan in dit spannende proces. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Mevr. Yael Jongbloed, Arnhem
Goed

Prettig contact met de makelaar, deskundig en professioneel. De begeleiding bij de verkoop, zowel door de makelaar als het kantoor was goed, altijd bereikbaar voor vragen en extra uitleg. Ook leggen zij goed de werkwijze uit en als de verkoop eenmaal gestart is, bellen zij regelmatig voor een update en extra uitleg als dat nodig is. Ik ben erg tevreden over de makelaar.

Verkoper van Dr. J.C. Hartogslaan, Arnhem
Uitstekend

Het 1e gesprek vond ik heel plezierig maar ik voelde ook de deskundigheid en de professionaliteit waarmee ze het aanpakken. Nadat ik de opdracht had gegeven was er een strakke planning en werd ik regelmatig geïnformeerd door uiterst vriendelijke medewerkers. Je wordt goed betrokken in de strategie van de verkoop. De verwachtingen die ze uitspreken zijn ook uitgekomen. Zou zeker weer zaken met ze doen.

Dhr. J.G. Gräler, Wageningen
Goed

De verkoop van mijn woning is echt heel goed begeleid door de makelaar. Bij vragen kreeg ik gelijk antwoord, ze beantwoorden mail dezelfde dag of belden terug wanneer ze konden bellen. Mijn huis was erg snel verkocht, ook daar ben ik blij mee. Ik zou de makelaar zeker aanbevelen!

Mevr. Elvira Romer, Arnhem
Uitstekend

De makelaar heeft mij goed begeleid met de verkoop van mijn appartement. Deze was in één week tijd verkocht! Het contact met onze contactpersonen was altijd fijn en laagdrempelig! Ik werd goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd. Ik beveel deze makelaar dan ook zeker aan!

Verkoper van Middachtensingel, Arnhem

Toon de volgende vijf beoordelingen

Goed

Het makelaarskantoor neemt de tijd en denkt mee. Het contact was goed, professioneel en we werden op een fijne manier ondersteund. Foto’s waren goed.

Verkoper van Drouwenerzand, Ede
Uitstekend

Ik kan geen minpunt benoemen, heb contact gehad met diverse medewerkers die allen zeer deskundig en klantgericht waren. Had het idee dat ze echt plezier in hun werk hebben en zeer zorgvuldig met de Corona-maatregelen omgaan. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Verkoper van Schrijverspark, Veenendaal
Uitstekend

Het contact met alle medewerkers van het makelaarskantoor is plezierig verlopen, waarbij hun deskundigheid steeds is gebleken. De te verwachten stappen in het verkoopproces werden vooraf goed gecommuniceerd en de afspraken werden goed nagekomen.

Verkoper van Kerkallee, Velp Gld
Goed

In 'onze' buurt kost het al naar de straat meer of minder moeite om je huis te verkopen. We wisten dat ons huis, met een hoge flat er voor, een drukke weg er dicht naast en het spoor er achter in de eerste categorie zou vallen (terwijl je feitelijk van die zaken geen last hebt). Alle lof voor de makelaar dat zij het huis goed in de belangstelling wisten te plaatsen en zodoende voor verkoop konden zorgen. Ook de samenwerking was allerprettigst. Dat hun kantoor vlakbij was, ahw. kantoor aan huis, was heel handig. We konden altijd bij hen terecht ivm. vragen, twijfels, etc.

Dhr. P. Groenewoud, Velp Gld
Uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de doortastendheid en professionaliteit van de makelaar. Ze heeft de verkoop van mijn huis op een persoonlijke maar tegelijk ook zakelijke manier begeleid. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Mevr. Rita Brakel, Amsterdam

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

In december hebben wij besloten ons huis te gaan verkopen. Daar ik geen makelaars kende, bezocht ik VerkoopmakelaarOffertes.nl. Op deze site heb ik aangegeven dat ik mijn appartement aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wilde gaan verkopen, dit bericht werd verzonden 4 makelaars in de stad. Onze makelaar nam de volgende dag al contact met ons op, en een afspraak was snel gemaakt. We kwamen al heel snel overeen dat deze makelaar de verkoop van ons appartement mocht gaan regelen, al snel werd er een mooie foto en video reportage gemaakt en op de site gezet van de makelaar. De begeleiding voor bezichtigingen werd naar volle tevredenheid verzorgd door de makelaar. Ons appartement is medio maart verkocht. De makelaar heeft alles keurig geregeld met het verkoopcontract, de informatie aan de koper enz. enz. Kan niet anders melden dan dat wij zeer tevreden zijn over de makelaar.

Verkoper van Veldmaarschalk Montgomerylaan, Eindhoven
Uitstekend

Prettige samenwerking. Heldere communicatie.

Mevr. Zwijnenburg, 's-Gravenhage
Uitstekend

Het zijn vakbekwame makelaars. Ze hebben een duidelijke communicatie, komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.

Mevr. Ivonne Tock, Zaandam
Uitstekend

Ik heb alleen maar positieve ervaringen. De makelaar heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop van mijn oude huis en de koop van mijn nieuwe appartement.

Dhr. Rob Langers, Weert
Uitstekend

Zeer netjes, goede begeleiding, zeer professioneel. En: binnen 3 dagen mijn huis verkocht! Zaterdag geadverteerd en maandag verkocht!

Dhr. Horning, Heerlen

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Snel, eerlijk en geen gladde verkooppraatjes.

Mevr. Mugge, 's-Gravenhage
Uitstekend

Ze doen wat ze zeggen en je krijgt goede ondersteuning. Je huis verkopen is niet niks en dan is een persoonlijke aanpak belangrijk. Kennis van de markt zullen alle reguliere makelaars wel hebben. Maar net dat stukje meer krijg je bij deze makelaar.

Dhr. Frits Kusters, Klaaswaal
Uitstekend

We zijn uitstekend begeleid en geadviseerd in de verkoop van onze woning. Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. De communicatie was helder en direct en de lijnen kort. Een prima samenwerking en een fantastisch resultaat, waarbij alle partijen, dus ook de koper (waar we nog contact meer hebben), met een goed gevoel op het hele proces terugkijken.

Dhr. Franc en Marco van Woensel Berghuis, Amsterdam
Goed

Deze makelaar is de eerste van vele makelaars die mijn vertrouwen gewonnen heeft. De verkoop is positief verlopen.

Dhr. H v d Heuvel, Biervliet
Uitstekend

De makelaar heeft me de voorwaarden verteld en welke stappen er ondernemen zouden worden, daarna heeft een collega van hem het overgenomen. Ik vond het een fijn team met deskundige hulp. Mijn huis was snel verkocht en de ervaring goed.

Verkoper van Petmolenstraat, Almere

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

Deze makelaar kwam op mij zeer relaxed over, zowel de makelaar zelf als op kantoor. Ik hou ervan als mensen je rustig benaderen en het geen moeten en onder druk beslissen is.

Dhr. Lansman, Rotterdam
Uitstekend

Ik ben heel professioneel en vriendelijk geholpen. Mijn huis was heel snel verkocht door de vakkundige aanpak van dit makelaarskantoor. Ik beveel hun bedrijf aan voor verkoop en koop, vanwege hun professionele en vriendelijke aanpak. Van mij krijgen ze een 10.

Verkoper van van Puyveldestraat, Sas van Gent
Uitstekend

Prettige samenwerking. Goed overleg over prijsstelling en mogelijkheden. Verder mooie foto's, aantal foto's is prima. Bezichtigingen worden een aantal dagen van te voren nagevraagd op akkoord.

Mevr. Hans Smit, Waddinxveen
Uitstekend

Makelaar is deskundig en klantgericht. Waarom koos ik voor deze makelaar: verschillende vestigingen in de regio, samenwerking met Hypotheekshop, waardoor er op vlotte en deskundige wijze een overbrugging kon worden afgesloten.

Dhr. H. Wulfers, Haarlem
Uitstekend

Prettige en deskundige uitvoering van hun taak. En voldoende aandacht en kwaliteit.

Verkoper van Flamingohoek, Spijkenisse

Toon de volgende vijf beoordelingen

Uitstekend

De woning is goed in de markt gezet : door middel van brochure, tekst foto's en film. Goede afspraken waar je op kunt vertrouwen. Prettige, vriendelijke makelaar.

Mevr. C.P. van Katwijk, Oostzaan
Uitstekend

Hele vriendelijke, bekwame makelaar. Ik had alle vertrouwen voor de verkoop en dat heeft ze meer dan waar gemaakt.

Verkoper van Bandastraat, Almere
Uitstekend

Het was de eerste keer dat een huis gingen verkopen. Wij hebben drie makelaars voor een offerte op bezoek gehad. Deze makelaar hebben wij als tweede mogen ontmoeten. We waren gelijk onder de indruk rustige en fijne manier van overleg en uitleg over de verkoop van de woning en alles wat daarbij komt kijken. De keuze was uiteindelijk niet moeilijk: het moest deze makelaar worden die de verkoop zou begeleiden. Het verkoopproces is korte tijd later tot volle tevredenheid afgerond.

Dhr. Jan van Asselt, Amersfoort
Uitstekend

Mijn partner en ik hadden meerdere makelaars uitgenodigd voor de verkoop van ons huis in Epe. Deze makelaar was daar een van. Die maakte op mij een zodanige praktische en professionele indruk, dat de makelaars die kwamen erbij in het niet vielen. Niet allemaal maar wel veel. De verkoopprijs die de makelaar bood was doelgericht, d.w.z. marktconform. Er was een juiste inschatting gemaakt. Er werd doeltreffend meegedacht over de manier van het op de kaart zetten van het huis m.b.t. verkoop. De juiste stappen werden genomen, ov