Huis verkopen in Amersfoort?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Amersfoort vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Amersfoort te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Amersfoort te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Amersfoort zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Amersfoort werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Amersfoort via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Amersfoort te verkopen.

Makelaar Amersfoort nodig?

Als u verkoopmakelaars in Amersfoort wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Amersfoort en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Amersfoort informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Amersfoort waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Amersfoort adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Amersfoort gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het moment dat ze bij ons aan tafel zat voelde het goed en vertrouwd. Alles wat ze beloofde heeft zij, samen met haar fantastische team 110% waargemaakt. Goed bereikbaar, niets is teveel, al onze wensen zijn gerespecteerd. Als team zou ik het de makelaar willen typeren als: reëel, eerlijk, enthousiast, 100% inzet en concreet. Naast de zeer snelle verkoop binnen een week hadden ze ook aandacht voor het emotionele stukje welke komt kijken bij de verkoop van je huis waar je 20 jaar hebt gewoond, heel erg fijn!

Mevr. Berthe Wolfsen, Amersfoort
Uitstekend

Ze regelt de verkoop van A tot Z, o.a. met mooie foto's en een goede verkoopbrochure. Daarbij ook nog haar vrouwelijke "touch" wat een prettige samenwerking oplevert.

Dhr. Lars Ossenkoppele, Amersfoort
Uitstekend

Top makelaar. Komt haar afspraken na. Leuk team en neemt de tijd voor je. Kleinschalig waardoor je weet met wie je contact hebt.

Mevr. Shirley, Amersfoort

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Het was de eerste keer dat een huis gingen verkopen. Wij hebben drie makelaars voor een offerte op bezoek gehad. Deze makelaar hebben wij als tweede mogen ontmoeten. We waren gelijk onder de indruk rustige en fijne manier van overleg en uitleg over de verkoop van de woning en alles wat daarbij komt kijken. De keuze was uiteindelijk niet moeilijk: het moest deze makelaar worden die de verkoop zou begeleiden. Het verkoopproces is korte tijd later tot volle tevredenheid afgerond.

Dhr. Jan van Asselt, Amersfoort
Uitstekend

Heel fijn contact. Professionele foto's en stylist. En uiteindelijk een mooie prijs voor het huis. Een aanrader.

Verkoper van Kwartelstraat, Amersfoort
Goed

Het was goed. Ook wij hebben de keus uit 4 makelaars kunnen maken, 2 hebben we verder benaderd en deze makelaar gaf de doorslag vanwege hun frisse en niet gladde aanpak.

Dhr. Kok, Amersfoort

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Attent, vriendelijk, duidelijk, kwamen alle afspraken en toezeggingen na. Voor de duvel niet bang, en goed gevoel voor humor. Inhoudelijk sterke professionals.

Dhr. Lgj de Vries, Amersfoort
Uitstekend

Erg fijn dat ik ten alle tijden kon bellen, ook in het weekend. Een eerste keer je huis verkopen geeft toch veel stress. Documenten waren snel opgesteld en ook was er snel een koop rond. Zou deze makelaardij zeker aanraden.

Mevr. Bente Schijff, Amersfoort
Uitstekend

Uitstekende makelaar.

Dhr. Stolvoort, Amersfoort

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Hij is een aardige makelaar met echt wel verstand van de markt heeft en de enige die de tijd voor mij nam en alles met me besprak voordat ik de offerte aannam. Makkelijk te bereiken en communiceert duidelijk.

Dhr. de Bruin, Amersfoort
Uitstekend

Van de dames op kantoor tot aan de fotografe, alles is goed geregeld. Ze denken goed met je mee, staan altijd klaar voor je, of dat nou onder werktijd is, of savonds via whatsapp. Kan geen andere beoordeling geven dan uitstekend ! Ga zo door

Dhr. Arthur, Amersfoort
Uitstekend

Een enthousiaste jonge makelaar, die er zin in had en goed communiceerde en uiteindelijk de verkoop meer dan prima geregeld heeft. Ik zou hem zeker aan bevelen.

Verkoper van Hobostraat, Amersfoort

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Amersfoort gemiddeld?

De kosten van makelaars in Amersfoort liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Amersfoort. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Amersfoort te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Amersfoort vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Amersfoort vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Amersfoort te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Amersfoort e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Amersfoort momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Amersfoort, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Amersfoort?

De beste makelaar in Amersfoort is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Amersfoort de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Amersfoort te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Amersfoort is het goedkoopste?

Makelaars in Amersfoort verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Amersfoort dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Amersfoort en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Amersfoort.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Amersfoort doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Amersfoort e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Amersfoort nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Amersfoort waard?

De prijzen van woningen in Amersfoort zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Amersfoort momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Amersfoort aan

Is makelaars vergelijken in Amersfoort gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Amersfoort via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Amersfoort, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Amersfoort te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Amersfoort maken.

Begin met vergelijken