Huis verkopen in Amsterdam?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Amsterdam vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Amsterdam te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Amsterdam te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Amsterdam zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Amsterdam werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Amsterdam via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Amsterdam te verkopen.

Makelaar Amsterdam nodig?

Als u verkoopmakelaars in Amsterdam wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Amsterdam en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Amsterdam informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Amsterdam waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Amsterdam adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Amsterdam gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

The real estate agent did a good job selling a house on a diving market. It took a lot of effort and hard work.

Dhr. Vitaly Lavrov, Amsterdam
Goed

De makelaar schakelt snel in de communicatie en blijft bij de feiten. Prettig en open. Zelfs de koper (die met zeer veel makelaars had gesproken in zijn lange zoektocht) heeft mij verteld dat er geen makelaar zo snel in de communicatie was als deze makelaar.

Verkoper van Eerste Atjehstraat, Amsterdam
Uitstekend

Duidelijke afspraken, prettig contact, goede prijsverhouding.

Verkoper van Wolbrantskerkweg, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Dhr. Mansouri, Amsterdam
Goed

Onze ervaring met deze makelaar was goed. Hij is prettig in de omgang en goed down-to-earth. Hij neemt ook veel werk uit handen, en ik vond het ook fijn om te zien dat hij goed overweg kon met de (uiteindelijke) kopers van ons appartement. Dat heeft volgens mij echt geholpen.

Verkoper van Hoofdweg, Amsterdam
Uitstekend

Zeer tevreden over de geleverde diensten van de makelaar. Hij stond ons op een fijne manier bij in het hele proces. Persoonlijk en deskundig advies. Communicatie verliep soepel. Ook de toppers van de administratie waren altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Zoek je een betrouwbare makelaar die de Amsterdamse markt goed kent, dan is dit een goede keuze.

Dhr. André Marendziak, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Snel geholpen, ook nog met goede vaste prijs. Ons huis was binnen een week verkocht.

Verkoper van Wilhelmus Leemansstraat, Amsterdam
Uitstekend

Goede uitleg van de procedure, goede planning, prima begeleiding. Attent, vriendschappelijk en helder. En vooral ook zakelijk.

Dhr. Jan Engelen, Amsterdam
Uitstekend

Vriendelijke makelaar die me kon helpen geheel naar mijn wens.

Dhr. Chiel Hupscher, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

De makelaar maakt waar wat er beloofd wordt. Een makelaar die duidelijk en met geduld de gang van zaken op een rijtje uit legde. Ook de communicatie bij kijkdagen en het informeren was duidelijk en snel gesteund door de mensen van kantoor. Kortom géén poespas en een snelle verkoop voor een goedkope prijs.

Verkoper van Hoekschewaardweg, Amsterdam
Uitstekend

Professioneel. Goed overleg over de verkoopstrategie. Goed in het uit onderhandelen van de verkoopprijs. Kennis van de markt.

Verkoper van Jisperveldstraat, Amsterdam
Uitstekend

Our real estate agent made the experience very easy, and helped with all my worries and quick sell over the asking price.

Mevr. Anne Cote, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Snel en effectief!

Verkoper van IJburglaan, Amsterdam
Uitstekend

Ik heb heel goed zaken kunnen doen met deze makelaar. Iedereen houdt zich aan zijn/haar afspraken, ze werken snel en efficiënt. En het is makkelijk samenwerken: dat gaat heel informeel. En ook belangrijk: ons appartement is snel en voor een goede prijs verkocht.

Mevr. Jeannette Houwink ten Cate, Amsterdam
Goed

Duidelijk en snel.

Dhr. G Courlander, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Eerlijke en goede adviezen, snelle antwoorden en ze hebben alles snel geregeld.

Mevr. Lamiae Chakor, Amsterdam
Uitstekend

Fijne en snelle communicatie. Hij nam echt de tijd om alle gegadigden uit te nodigen voor een bezichtiging.

Verkoper van Van Nijenrodeweg, Amsterdam
Goed

No nonsense makelaar en weet goed op de huizenmarkt in te spelen. Onze kopers lieten weten fijn te zijn ontvangen en volledig te zijn geïnformeerd tijdens bezichtiging.

Mevr. Iris Tellinga, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Professioneel, korte lijnen in communicatie (van zowel makelaar als ondersteunend personeel) en het verkoopproces is in zijn geheel goed begeleid.

Mevr. Jorike, Amsterdam
Uitstekend

Ze is een makelaar met oog voor detail. Ze was heel erg alert en correct. Ze benadrukte de grote en het goede onderhoud heel erg. Andere makelaars waren meer bezig met zichzelf te promoten etc maar deze makelaar was bezig met het object.

Dhr. Berc Sarican, Amsterdam
Goed

Goed, enthousiast, to the point, goede en duidelijke informatie en geluisterd naar onze wensen.

Verkoper van Violettenstraat, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

We had a great experience selling our house with this real estate agency! She was very professional and super enthusiastic, providing invaluable advice and help on every aspect and every step of the sale. Everything was arranged with very little effort from our side, and the house was sold in a matter of weeks for a good price. Definitely recommend!

Dhr. Kirill Koshil, Amsterdam
Uitstekend

Fantastische club vakmensen die enthousiast en uitstekend bereikbaar zijn. Aanrader!

Dhr. R. Koning, Amsterdam
Uitstekend

Op een prettige en kundige wijze zijn wij geadviseerd en is alles naar behoren afgehandeld. Alle medewerkers van het kantoor die wij tijdens de verkoopperiode hebben gesproken waren goed geïnformeerd. Dit kantoor is zeker aan te bevelen!

Verkoper van Hendrik Dienskestraat, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Stanley was mijn verkoopmakelaar bij dit makelaarskantoor. Hij heeft mij tijdens het verkoopproces volledig ontzorgd. Op al mijn oneindige vragen wist hij mij keer op keer gerust te stellen en deskundig, vriendelijk en duidelijk uitleg te geven. Ook is hij open en eerlijk in zijn benadering. De dames van kantoor waren eveneens altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ik raad dit kantoor daarom ook zeker aan.

Mevr. Y. t. M., Amsterdam
Uitstekend

Snelle en goede service, deze makelaar doet wat hij belooft. Is duidelijk en erg prettig in de omgang, geen praatjes maar duidelijke afspraken en goede ondersteuning bij de verkoop.

Dhr. R.B. Wolters, Amsterdam
Uitstekend

Ik vond de intake verrassend. Professioneel met een informatiemap, buurtscan met vraag en aanbodcijfers en een voorbeeldbrochure over een woning in de Sint Jacobsstraat! Aangezien mijn achternaam Jacobs is, is hier duidelijk over nagedacht! Ik vond de omgang met de makelaars plezierig en correct, behulpzaam met mijn digitale onkunde en uitzoekwerk rond de energielabel. Terugkoppeling van bezichtigen werd snel gedaan. Kortom ik ben een tevreden klant!

Dhr. Jacobs, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de doortastendheid en professionaliteit van de makelaar. Ze heeft de verkoop van mijn huis op een persoonlijke maar tegelijk ook zakelijke manier begeleid. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Mevr. Rita Brakel, Amsterdam
Uitstekend

We zijn uitstekend begeleid en geadviseerd in de verkoop van onze woning. Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. De communicatie was helder en direct en de lijnen kort. Een prima samenwerking en een fantastisch resultaat, waarbij alle partijen, dus ook de koper (waar we nog contact meer hebben), met een goed gevoel op het hele proces terugkijken.

Dhr. Franc en Marco van Woensel Berghuis, Amsterdam
Uitstekend

Altijd duidelijk en goed bereikbaar bij vragen. Snel up to date in dossier. Prettig in de omgang.

Verkoper van Pinasstraat, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Uitstekende begeleiding.

Verkoper van Rooseveltlaan, Amsterdam
Uitstekend

Prima makelaar. Hij is heel hulpvaardig en heeft ons uitstekend geadviseerd. De woning is voor een prima prijs verkocht.

Dhr. YH, Amsterdam
Uitstekend

Wij hebben aan hem een fantastische makelaar gehad. Hij legde alles uit hoe het gaat met de eigenlijk wat een verkoper wil weten. Wij waren zeer onder de indruk van hoe hij alles relaxed uitlegde. Begrepen wij het niet: geen moeite voor hem. Wij zijn vreselijk dankbaar dat we deze makelaar hadden gevonden. Hij heeft echt zo zijn best gedaan om ons appartement goed te verkopen. Ik ben ze heel erg dankbaar. Ik beveel deze makelaar zeer aan, hele vriendelijk man.

Dhr. Bergman, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Weet waar hij over praat, zeer vakkundig en daarbij uiterst vriendelijk.

Dhr. T. van Dijk, Amsterdam
Uitstekend

De makelaar heeft voor mij mijn huis in Amsterdam Noord verkocht. Ik vond hem zeer kundig, proactief en een prettig mens om mee te werken. Een volgende keer schakel ik hem zeker weer in.

Mevr. Barbara Duns, Amsterdam
Uitstekend

Juiste kennis van de markt en waarde van de woning. Daarnaast alles wordt het tot in de puntjes voor je geregeld! Geen zorgen gehad over de verkoop.

Dhr. Thierry Wesseling, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Voldoende

Start met opzetten fotofolder etc. geen probleem met de eerste makelaar. Zij voorzag een grote toeloop van bezichtigingen/potentiële kopers. Het zijn er uiteindelijk 4 geweest, waaronder de uiteindelijke kopers. Waar wij aanvankelijke gedacht hadden met een geïnteresseerde makelaar van doen te hebben, zijn wij gaande het proces en het afhandelen van de verkoopprocedure daar van teruggekomen en daarom beoordeling matig. In de laatste fase hebben wij de eerste makelaar niet tot nauwelijks meer gezien en heeft de tweede makelaar ons goed verder geholpen. Er waren zaken zoals energielabel vergeten door te geven. Achteraf nog geregeld. Kortom: folder zeer professioneel, de eerste makelaar was matig (weinig geïnteresseerd) en de tweede makelaar was prima.

Dhr. C.H. Walta, Amsterdam
Uitstekend

Plezierig contact. Veel kijkers in 2 dagen. Snelle verkoop. Aanrader.

Dhr. Ronald Platier, Amsterdam
Uitstekend

Super goed en erg vriendelijk en behulpzaam en bekwaam en altijd bereikbaar en de prijs is inclusief.

Mevr. S.N.V. Simon-Tjan, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Service was quick and always professional. The online tool helps a lot and is user friendly. This was a daunting process as this was our first time selling a house but they gave us good advice and kept us calm throughout the process.

Verkoper van Westlandgracht, Amsterdam
Uitstekend

Ervaren, vakkundig, prettig contact.

Verkoper van Johannes J. Glasweg, Amsterdam
Uitstekend

Ik heb goed persoonlijk contact gehad met de makelaar. Vanaf de kennismaking tot aan de verkoop ging alles professioneel. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht en ze heeft me goed begeleid in voor mij een onbekende wereld. Ze had verstand van zaken en was heel prettig in de omgang.

Mevr. Lokker, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Erg plezierig om mee te werken. Je krijgt goede informatie over de ontwikkelingen over alles o.a. afspraken en bezichtigingen. Een geweldige makelaar.

Dhr. Geert van den Broek, Amsterdam
Uitstekend

Ik heb voor de verkoop van mijn appartement in Amsterdam een beroep gedaan op VerkoopmakelaarOffertes.nl en heb van 4 verschillende makelaars bezoek gehad met uiteindelijk een voorstel voor de verkoopaanpak en een offerte voor de kosten (courtage, opstartkosten e.d.). Ik had nooit gedacht dat er zoveel verschil tussen makelaars bestond. De een vindt het belangrijk om zo snel mogelijk te verkopen en wil met een lagere prijs dan de taxatiewaarde de markt op. De andere wil een bonus afspreken als ze een bepaalde prijs halen, en dan een andere vindt het belangrijk dat je eerst de boel opknapt voordat je überhaupt aan een verkoop begint. 1% courtage is vrijwel overal het gehanteerde tarief, en vaak worden ook nog opstartkosten van ongeveer €500,- gerekend. Ik heb uiteindelijk gekozen voor deze makelaar omdat de klik er direct was. Meteen een zeer prettig gesprek zonder poeha, maar met redelijke kijk op zaken. De grootte van deze makelaar helpt natuurlijk ook; hun website is geweldig en de informatie die continu verstrekt wordt is zeer fijn. Het appartement was binnen 2 weken verkocht en ben met name erg te spreken over onze makelaar die wel 24/7 leek te werken. Ik raad deze makelaar van harte aan.

Dhr. M. Julian, Amsterdam
Uitstekend

Professionele uitstraling en service voor het verkoop van mijn woning vanaf het moment van kennismakingsgesprek tot aan de eindfase van de oplevering van de koopakte.

Verkoper van Huntum, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Fijne samenwerking!!! De makelaar was betrokken, actief, hield zich aan afspraken en informeerde mij goed en snel. Ik ben zeer tevreden over hoe de verkoop van mijn appartement verlopen is. Ik ben de medewerker erg dankbaar!

Mevr. Juul, Amsterdam
Uitstekend

Uitstekende ervaring. Prettig bedrijf en onze makelaar heeft ons meer dan naar verwachting geholpen ons huis te verkopen.

Dhr. Jasper Banen, Amsterdam
Uitstekend

Helder, zakelijk contact. Afspraken worden nagekomen, onderhandelingen zijn prima verlopen. Men stelt zich flexibel op. Alles tot in de puntjes verzorgd en ontzorgd. Duidelijk onderbouwde adviezen. We zouden weer met deze makelaar in zee gaan.

Verkoper van Albert Cuypstraat, Amsterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Een echt goede makelaar! Doet wat hij belooft en meer. Denkt mee en vergezelt je naar notaris enz. Heel goede prijs voor geleverde prestaties! Aanrader.

Mevr. Marcella Meijers, Amsterdam
Goed

Merkbaar veel ervaring op de markt in Amsterdam. Goed bereikbaar, gedegen advies en prettige samenwerking. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Mevr. Maaike Rawie, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Amsterdam gemiddeld?

De kosten van makelaars in Amsterdam liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Amsterdam. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Amsterdam te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Amsterdam vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Amsterdam vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Amsterdam te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Amsterdam e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Amsterdam momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Amsterdam, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Amsterdam?

De beste makelaar in Amsterdam is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Amsterdam de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Amsterdam te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Amsterdam is het goedkoopste?

Makelaars in Amsterdam verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Amsterdam dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Amsterdam en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Amsterdam.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Amsterdam doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Amsterdam e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Amsterdam nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Amsterdam waard?

De prijzen van woningen in Amsterdam zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Amsterdam momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Amsterdam aan

Is makelaars vergelijken in Amsterdam gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Amsterdam via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Amsterdam, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Amsterdam te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Amsterdam maken.

Begin met vergelijken