Huis verkopen in Apeldoorn?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Apeldoorn vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Apeldoorn te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Apeldoorn te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Apeldoorn zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Apeldoorn werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Apeldoorn via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Apeldoorn te verkopen.

Makelaar Apeldoorn nodig?

Als u verkoopmakelaars in Apeldoorn wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Apeldoorn en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Apeldoorn informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Apeldoorn waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Apeldoorn adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Apeldoorn gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Een betrokken en zorgvuldige makelaar. Communicatief sterk. Denkt goed mee, neemt initiatief en komt afspraken na! Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Laagdrempelig en heel bereikbaar.

Verkoper van Van Roekelweg, Apeldoorn
Uitstekend

Een leuk, jong en enthousiast team met goede kennis van de lokale woningmarkt. Prettige en deskundige begeleiding bij de verkoop en overdracht van onze woning. Ik beveel deze makelaar ten zeerste aan.

Mevr. Lilian Kaan Berkhof, Apeldoorn
Uitstekend

De makelaar heeft alle zaken die aan de orde komen bij de verkoop van het appartement van mijn vader (waaronder informatie over het onroerend goed) uit handen genomen. Ik heb de indruk gekregen dat hij de markt kent en daarop zijn adviezen (waaronder te hanteren prijs) baseert. Ook heb ik na iedere bezichtiging en terugkoppeling ontvangen. Het makelaarsteam is zelfs zo flexibel om eventueel een bezichtiging te doen in het weekend. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Mevr. L.K. Strubbe, Apeldoorn

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Leuke vriendelijke meiden waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Open en duidelijke communicatie. Makkelijke en laagdrempelige communicatiemogelijkheden. Zeer prettige ervaring. Zou dit kantoor zeker anderen aanbevelen.

Mevr. Manon Richters, Apeldoorn
Goed

Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen. Wij zijn goed en deskundig en naar tevredenheid geholpen en begeleid door het hele team.

Mevr. De Graaff, Apeldoorn
Uitstekend

De makelaar heeft mij op zeer deskundige en betrouwbare wijze geholpen met de verkoop van mijn huis. Ik had verwacht dat de woning binnen een paar weken verkocht zou zijn vanwege de koortsachtige markt. Toen dit toch tegenviel, was de makelaar pro-actief in het voorstellen van een andere benadering van de markt. Geen vraagprijs, maar een 'bieden vanaf' prijs. En daarbij een kleine investering in een fotopresentatie die meer de aandacht trok. Resultaat: binnen een week verkocht voor een voor mij goede prijs!

Mevr. Lyanne Wennekendonk, Apeldoorn

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Prima makelaar, ik zou iedereen deze makelaar aanbevelen, gewoon puur en eerlijk.

Dhr. F. Prijs, Apeldoorn
Uitstekend

No nonsense makelaar. Vriendelijk personeel, goede communicatie en duidelijk. Ik zou iedereen die zijn huis wil verkopen deze makelaar aanraden!

Mevr. S. Schel, Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Apeldoorn gemiddeld?

De kosten van makelaars in Apeldoorn liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Apeldoorn. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Apeldoorn te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Apeldoorn vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Apeldoorn vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Apeldoorn te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Apeldoorn e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Apeldoorn momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Apeldoorn, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Apeldoorn?

De beste makelaar in Apeldoorn is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Apeldoorn de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Apeldoorn te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Apeldoorn is het goedkoopste?

Makelaars in Apeldoorn verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Apeldoorn dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Apeldoorn en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Apeldoorn.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Apeldoorn doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Apeldoorn e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Apeldoorn nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Apeldoorn waard?

De prijzen van woningen in Apeldoorn zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Apeldoorn momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Apeldoorn aan

Is makelaars vergelijken in Apeldoorn gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Apeldoorn via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Apeldoorn, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Apeldoorn te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Apeldoorn maken.

Begin met vergelijken