Huis verkopen in Arnhem?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Arnhem vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Arnhem te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Arnhem te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Arnhem zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Arnhem werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Arnhem via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Arnhem te verkopen.

Makelaar Arnhem nodig?

Als u verkoopmakelaars in Arnhem wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Arnhem en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Arnhem informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Arnhem waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Arnhem adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Arnhem gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Top makelaar, scoort op alle facetten goed.

Verkoper van Fanny Blankers-Koenstraat, Arnhem
Goed

Ik ben tevreden over het gehele traject.

Verkoper van Max Euwestraat, Arnhem
Uitstekend

Fijne makelaar en goede communicatie en informatie. Ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Erg tevreden weer!

Verkoper van Koudekerkepad, Arnhem

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Heldere voorwaarden en goede communicatie tijdens het verkoopproces. Medewerkers makkelijk te bereiken voor vragen en antwoorden.

Dhr. Emil Ripassa, Arnhem
Uitstekend

Vanaf het begin van de verkoop van onze woning heeft de makelaar ons perfect geholpen. Het doel was om geen zorgen te hebben bij de bezichtigingen en dat is heel goed gelukt. Ook wilden wij niet een klein makelaarskantoor om bij ziekte e.d. een goede bedrijfscontinuïteit te hebben en dat er bij bezichtigingen makkelijker gepland kan worden. Het contact met alle medewerkers was heel prettig en de kantoormedewerkers ondersteunen de makelaar heel goed. Veel vragen konden ze namelijk ook beantwoorden of naar het juiste kanaal doorzetten. De foto’s vond de makelaar in eerst instantie niet goed genoeg, dus planden ze alsnog kosteloos iemand in om aanvullende foto’s te maken. Daardoor een perfecte start van de verkoop en was het huis binnen 1 week verkocht tegen een hogere prijs dan de vraagprijs en goede voorwaarden. Tekst in overleg na een paar aanpassingen uiteindelijk ook goed opgeleverd. Daar kun je zelf ook in meedenken en dat hebben we met plezier gedaan. Ook de paar gratis verhuisdozen en de verhuiswagen die je goedkoop kunt huren zijn hele leuke extra’s. Zeker een aanrader als je zelf weinig tijd hebt, iemand in de armen wilt meenemen die met je meedenkt en zeker wilt zijn van professionele communicatie met de koper van je huis. Bedankt voor jullie teaminspanning!

Dhr. Kernkamp, Arnhem
Uitstekend

Niet alleen de makelaar maar ook de andere medewerkers waren erg toegankelijk. Er was zeker sprake van heldere communicatie op alle fronten. Daardoor is er aan al onze verwachtingen voldaan. Ze stonden allen klaar voor onze vragen. Ze hebben ons goed bijgestaan in dit spannende proces. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Mevr. Yael Jongbloed, Arnhem

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Prettig contact met de makelaar, deskundig en professioneel. De begeleiding bij de verkoop, zowel door de makelaar als het kantoor was goed, altijd bereikbaar voor vragen en extra uitleg. Ook leggen zij goed de werkwijze uit en als de verkoop eenmaal gestart is, bellen zij regelmatig voor een update en extra uitleg als dat nodig is. Ik ben erg tevreden over de makelaar.

Verkoper van Dr. J.C. Hartogslaan, Arnhem
Goed

De verkoop van mijn woning is echt heel goed begeleid door de makelaar. Bij vragen kreeg ik gelijk antwoord, ze beantwoorden mail dezelfde dag of belden terug wanneer ze konden bellen. Mijn huis was erg snel verkocht, ook daar ben ik blij mee. Ik zou de makelaar zeker aanbevelen!

Mevr. Elvira Romer, Arnhem
Uitstekend

De makelaar heeft mij goed begeleid met de verkoop van mijn appartement. Deze was in één week tijd verkocht! Het contact met onze contactpersonen was altijd fijn en laagdrempelig! Ik werd goed op de hoogte gehouden en geïnformeerd. Ik beveel deze makelaar dan ook zeker aan!

Verkoper van Middachtensingel, Arnhem

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Ben heel tevreden. Het gesprek verliep in een ontspannen sfeer en voelde me erg op m'n gemak.

Mevr. Smit Berendsen, Arnhem
Uitstekend

Alles goed verzorgd en de verkoop oude huis ging heel snel. Ook goed bijgestaan met de aankoop van het nieuwe huis. De makelaars zijn realistisch, en hebben zaken goed uitgelegd en volledig uit handen genomen. Zeer tevreden.

Mevr. L. Roording, Arnhem

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Arnhem gemiddeld?

De kosten van makelaars in Arnhem liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Arnhem. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Arnhem te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Arnhem vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Arnhem vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Arnhem te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Arnhem e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Arnhem momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Arnhem, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Arnhem?

De beste makelaar in Arnhem is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Arnhem de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Arnhem te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Arnhem is het goedkoopste?

Makelaars in Arnhem verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Arnhem dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Arnhem en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Arnhem.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Arnhem doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Arnhem e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Arnhem nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Arnhem waard?

De prijzen van woningen in Arnhem zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Arnhem momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Arnhem aan

Is makelaars vergelijken in Arnhem gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Arnhem via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Arnhem, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Arnhem te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Arnhem maken.

Begin met vergelijken