Huis verkopen in Breda?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Breda vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Breda te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Breda te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Breda zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Breda werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Breda via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Breda te verkopen.

Makelaar Breda nodig?

Als u verkoopmakelaars in Breda wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Breda en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Breda informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Breda waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Breda adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Breda gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Deze makelaar doet meer dan wat nodig is. Ook hebben wij zelf dat ondervonden in een periode met veel stress. Waardoor men van alles vergeet. Gewoon een zeer goede en eenvoudige makelaar, maar doet wat het moet doen. Top!

Mevr. Van Dijke, Breda
Uitstekend

Ze is zeer actief betrokken bij het proces en heeft een zeer goed gehoor voor de klant. Ze is dus zeer empathisch maar ook zakelijk en neemt de klant veel werk uit handen.

Dhr. Vermeulen, Breda
Uitstekend

Prima makelaar, luisterend oor, zeer klantvriendelijk, helpt je niet alleen prima bij de verkoop, maar tevens prima professionele ondersteuning bij aankoop.

Dhr. Hennie IJpelaar, Breda

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede ervaring gehad, alles correct verlopen, afspraken netjes nagekomen, zelfs nadat de verkoopprijs al was afgesproken. Top team.

Verkoper van Pijnboomstraat, Breda
Uitstekend

Vanuit de 4 gevraagde makelaars hebben wij deze makelaar gekozen, omdat deze direct al een goed gevoel gaf. Dit gevoel van betrouwbaarheid, deskundigheid en servicegerichtheid heeft hij zeker waargemaakt. Hij heeft ons ook altijd het gevoel gegeven er voor ONS te zijn. Wij kunnen deze makelaardij dan ook van harte aanbevelen.

Dhr. R. Pauwels, Breda
Uitstekend

Snel, duidelijk, hulp wanneer nodig. Komt afspraken na. In een woord een geweldige, kundige Makelaar met hoofdletter.

Verkoper van Wandelakker, Breda

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Het is een fijne makelaar waar ik prettig mee samen heb gewerkt.

Dhr. J. van Sprundel, Breda
Uitstekend

Eerlijke, objectieve en adequate makelaar die verstand heeft van het vak. De makelaar neemt echt de tijd, vol enthousiasme, voor de mensen.

Mevr. MP. Kas, Breda
Uitstekend

Hele fijne samenwerking met de makelaar. Prettige mensen die met je meedenken en maatwerk leveren. Goede kennis van de woningmarkt en van de ontwikkelingen in de omgeving. Heel sterk in de communicatie. Bij ontwikkelingen wordt er direct teruggekoppeld. En wanneer actie nodig is wordt er snel gehandeld. Daarnaast is het team goed op elkaar ingespeeld. Heel fijn makelaarskantoor!

Verkoper van Teteringsedijk, Breda

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Ze is meer dan een makelaar. Wij verkregen een appartement uit een erfenis, in een plaats (Breda) waar wij niet wonen. De makelaar heeft alles voor ons geregeld: styling, foto's, kleine reparaties, schoonmaak, ontruiming, overdracht bij de notaris en niet te vergeten snelle verkoop voor een goede prijs. Kortom, zoek je een makelaar die service en klantgerichtheid in de praktijk meer dan waar maakt: bel deze makelaar voor de verkoop van je huis in Breda en omstreken.

Mevr. H. Bol, Breda
Uitstekend

Ik had vier makelaars uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Deze makelaar was de eerste en kwam gelijk met een gedegen voorbereid verhaal, analyse van de markt i.r.t. mijn appartement en specifiek bij mij in de buurt. Goede presentatie en stappenplan. Om kort te gaan heb ik haar direct de opdracht gegeven. In haar tweede rol als styliste heeft ze mijn appartement zo op de foto weten te krijgen dat ik van mijn eigen appartement onder de indruk raakte. Daarbij heeft zij ook nog een fantastisch verkoopresultaat weten te realiseren. Al met al heeft zij mijn verwachting in zijn geheel, maar van de verkoopprijs in het bijzonder in grote mate overtroffen. Een echte aanrader.

Dhr. L. van den Broeck, Breda
Uitstekend

Beide makelaars van dit makelaarskantoor hebben steeds voor ons klaar gestaan. Indien nodig werd er steeds snel actie ondernomen. Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. J. Albertus, Breda

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Een fijn persoonlijk contact in combinatie met uitstekende ervaring op de Bredase woonmarkt. Ondanks Coronatijd, prima begeleid. Daarnaast zijn de elektronische tools (app, woondossier) erg prettig om het overzicht te houden en de communicatie tussen de makelaar en wijzelf. Een aanrader.

Verkoper van Gastakker, Breda
Uitstekend

Zowel bij de verkoop van mijn oude woning als bij de aankoop van mijn nieuwe woning goed geholpen en ook goed geadviseerd i.v.m. financiering van mijn nieuwe woning.

Mevr. van Gurp van Beckhoven, Breda
Uitstekend

Contact met de makelaar als heel prettig ervaren. Heeft door zijn ervaring ons goed kunnen adviseren en is ons huis voor de juiste prijs verkocht. Hierbij wil ik de rest van het team ook bedanken voor service die hebben mogen ontvangen.

Dhr. Maas, Breda

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Prettig en intensief contact. Geen loze beloftes.

Verkoper van Wildenborgstraat, Breda
Voldoende

Makelaar heeft de vraagprijs te hoog ingeschat waardoor het verkooptraject erg lang was. De communicatie met de makelaar verliep niet altijd goed, beloftes kwamen ze niet na. Het bleek uiteindelijk dat de makelaar zelf overspannen was. dat kwam er pas na veel soubatten uit. De excuses waren mager, Toen uiteindelijk een koper was gevonden, verliep het traject netjes.

Mevr. M. Schulte, Breda

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Breda gemiddeld?

De kosten van makelaars in Breda liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Breda. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Breda te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Breda vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Breda vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Breda te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Breda e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Breda momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Breda, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Breda?

De beste makelaar in Breda is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Breda de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Breda te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Breda is het goedkoopste?

Makelaars in Breda verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Breda dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Breda en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Breda.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Breda doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Breda e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Breda nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Breda waard?

De prijzen van woningen in Breda zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Breda momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Breda aan

Is makelaars vergelijken in Breda gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Breda via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Breda, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Breda te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Breda maken.

Begin met vergelijken