Huis verkopen in Eindhoven?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Eindhoven vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Eindhoven te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Eindhoven te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Eindhoven zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Eindhoven werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Eindhoven via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Eindhoven te verkopen.

Makelaar Eindhoven nodig?

Als u verkoopmakelaars in Eindhoven wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Eindhoven en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Eindhoven informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Eindhoven waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Eindhoven adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Eindhoven gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Ik vond het zeer prettig om met deze makelaar te werken. Alles werd goed geregeld en de communicatie liep fantastisch. Uiteindelijk heb ik mijn woning goed verkocht en kan ik terug kijken op een zeer prettige en aangename samenwerking.

Dhr. Ben Wijnands, Eindhoven
Uitstekend

Zo tevreden dat we ook de woning van mijn vriendin via dezelfde makelaar hebben verkocht. Hij geeft advies waar nodig ongeacht wel of geen handtekening.

Dhr. H, Eindhoven
Uitstekend

De makelaar heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van een woning in Eindhoven. Zij stellen het belang van de klant helemaal voorop, hebben veel oog voor detail, leggen de lat hoog en zijn echt dé specialist in de regionale markt. Voor ons hebben ze hun beloften helemaal waargemaakt. Absolute aanrader!

Dhr. Daniel Jansen, Eindhoven

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

In december hebben wij besloten ons huis te gaan verkopen. Daar ik geen makelaars kende, bezocht ik VerkoopmakelaarOffertes.nl. Op deze site heb ik aangegeven dat ik mijn appartement aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven wilde gaan verkopen, dit bericht werd verzonden 4 makelaars in de stad. Onze makelaar nam de volgende dag al contact met ons op, en een afspraak was snel gemaakt. We kwamen al heel snel overeen dat deze makelaar de verkoop van ons appartement mocht gaan regelen, al snel werd er een mooie foto en video reportage gemaakt en op de site gezet van de makelaar. De begeleiding voor bezichtigingen werd naar volle tevredenheid verzorgd door de makelaar. Ons appartement is medio maart verkocht. De makelaar heeft alles keurig geregeld met het verkoopcontract, de informatie aan de koper enz. enz. Kan niet anders melden dan dat wij zeer tevreden zijn over de makelaar.

Verkoper van Veldmaarschalk Montgomerylaan, Eindhoven
Goed

De makelaar was duidelijk, helder en wond er geen doekjes om. Daar hou ik van. Geen gouden bergen beloven, en dan zo goed verkopen, dat het toch een gouden bergje is geworden!

Verkoper van Lijmbeekstraat, Eindhoven
Uitstekend

Zeer professioneel en deskundig. Goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Verkoper van Pisanostraat, Eindhoven

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Snel, correct, kennis van zaken, super vriendelijk, punctueel.

Mevr. Eva, Eindhoven
Goed

Contacten waren deskundig, duidelijk en bijzonder plezierig.

Verkoper van Tongelresestraat, Eindhoven
Uitstekend

Fijn contact en heeft heel snel waar gemaakt wat beloofd werd!

Mevr. Vivian Bohorquez, Eindhoven

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Eindhoven gemiddeld?

De kosten van makelaars in Eindhoven liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Eindhoven. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Eindhoven te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Eindhoven vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Eindhoven vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Eindhoven te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Eindhoven e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Eindhoven momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Eindhoven, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Eindhoven?

De beste makelaar in Eindhoven is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Eindhoven de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Eindhoven te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Eindhoven is het goedkoopste?

Makelaars in Eindhoven verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Eindhoven dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Eindhoven en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Eindhoven.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Eindhoven doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Eindhoven e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Eindhoven nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Eindhoven waard?

De prijzen van woningen in Eindhoven zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Eindhoven momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Eindhoven aan

Is makelaars vergelijken in Eindhoven gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Eindhoven via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Eindhoven, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Eindhoven te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Eindhoven maken.

Begin met vergelijken