Huis verkopen in Gouda?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Gouda vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Gouda te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Gouda te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Gouda zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Gouda werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Gouda via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Gouda te verkopen.

Makelaar Gouda nodig?

Als u verkoopmakelaars in Gouda wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Gouda en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Gouda informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Gouda waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Gouda adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Gouda gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer tevreden over deze makelaar. Geen praatjes zoals andere makelaars. De eigenaar van het makelaarskantoor draaide om niks heen en was eerlijk over de kosten, verkoopprijs en gaf ons goed advies over de biedingen. Waarom 1300 euro meer uitgeven aan een makelaar? Totaal niet nodig, er is zelfs overboden op ons huisje.

Dhr. Jelle Goudswaard, Gouda
Uitstekend

Super fijn in de omgang. Nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit. Geen verborgen kosten. Top makelaar! Zeker een aanrader!

Mevr. A. Berger, Gouda
Uitstekend

Vanaf het eerste contact kregen wij een goed gevoel. Duidelijke communicatie en afspraken. Gaande het traject kwamen er bij ons wat onverwachte richtingen. Makelaar is hier zeer soepel mee omgesprongen. Zowel voor de koper als de verkoper heeft dit goed gewerkt. Wij zouden zeker opnieuw voor deze makelaar kiezen.

Dhr. Frans Spee, Gouda

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Een professionele aanpak, klantvriendelijk, en service gericht.

Dhr. J. Lagerweij, Gouda
Uitstekend

Ervaren makelaar met een heel mooi tarief voor de verkoop van het huis. In tegenstelling tot reguliere makelaars kwam deze makelaar met een betere vraagprijs. Andere makelaars vonden dit te veel maar deze makelaar kreeg het binnen 2 weken voor elkaar om het huis verkocht te krijgen. Daarna perfecte afwikkeling van het hele proces.

Dhr. E. Booij, Gouda
Uitstekend

Deze makelaar is een man die zijn woorden nakomt, er zijn korte lijnen en er wordt duidelijk uitgelegd wat je kunt verwachten. Hij heeft hard gewerkt om het huis binnen twee weken te verkopen en ook snel alle benodigde documenten voor de verkoop georganiseerd. Heel prettig, communicatie per e-mail en waar nodig telefonisch.

Dhr. Paul Cornelissen, Gouda

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Gouda gemiddeld?

De kosten van makelaars in Gouda liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Gouda. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Gouda te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Gouda vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Gouda vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Gouda te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Gouda e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Gouda momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Gouda, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Gouda?

De beste makelaar in Gouda is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Gouda de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Gouda te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Gouda is het goedkoopste?

Makelaars in Gouda verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Gouda dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Gouda en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Gouda.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Gouda doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Gouda e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Gouda nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Gouda waard?

De prijzen van woningen in Gouda zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Gouda momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Gouda aan

Is makelaars vergelijken in Gouda gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Gouda via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Gouda, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Gouda te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Gouda maken.

Begin met vergelijken