Huis verkopen in Groningen?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Groningen vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Groningen te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Groningen te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Groningen zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Groningen werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Groningen via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Groningen te verkopen.

Makelaar Groningen nodig?

Als u verkoopmakelaars in Groningen wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Groningen en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Groningen informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Groningen waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Groningen adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Groningen gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Enthousiast, kundig en topverkoper.

Dhr. Scholte, Groningen
Uitstekend

Is goed thuis in de plaatselijke woningmarkt. Prettige communicatie en ons huis is tot onze tevredenheid snel en voor een prima prijs verkocht.

Dhr. N. van Mal, Groningen
Uitstekend

Direct vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij dit makelaarskantoor en bij onze makelaar zelf in het bijzonder. Niet opdringerig, maar wel heel betrokken. Ook gedurende de voorbereidingen, bezichtigingen en verkoop hield hij nauw contact met ons. Bij vragen werden we altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Ook toen de verkoop plots niet doorging (door financieringsproblemen van de potentiële kopers), werden er snel nieuwe bezichtigingen gepland en konden we enkele weken later alsnog proosten op een goede afloop. Kortom wij hebben een erg goed gevoel overgehouden aan de verkoop van ons huis door deze makelaar!

Verkoper van H.A. Kooykerplein, Groningen

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Hij is de eerste makelaar waar ik mee te maken heb gehad. Mijn dochter heeft er tallozen ontmoet, en me verteld dat daar veel gladjanussen tussen lopen. Dat is deze makelaar zeker niet. Nuchter, feitelijk, recht door zee, en vanaf het begin kristalhelder over wat hij zou doen, en wat het zou kosten (weinig t.o.v. andere makelaars). Heb mijn huis zeer snel tegen een uitstekende prijs weten te verkopen!

Verkoper van Rubensstraat, Groningen
Uitstekend

Deskundige makelaar die tijd voor je heeft en goed bereikbaar is. Prettig in de omgang zowel richting verkoper als koper.

Verkoper van M.K. Gandhiplein, Groningen
Uitstekend

Een hele fijne makelaar, afspraakje is afspraak, denkt mee en reageert onmiddellijk. Ze weet waar ze het over heeft en komt haar beloftes na.

Dhr. David van Leeuwen, Groningen

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Duidelijk en afspraken nagekomen.

Dhr. B. Langenbach, Groningen
Uitstekend

Super vriendelijk. Snel en transparant.

Dhr. Bosker, Groningen
Uitstekend

Een makelaar met energie. Altijd bereikbaar ook in het weekend. Flexibel in staat om je huis goed te verkopen door mooie foto's maar ook tips over herstel van in het oog springende details. En prijs kwaliteit is zonder meer top.

Dhr. Gerard Poiesz, Groningen

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Snelle reactie, goed advies, houdt rekening met je wensen, geen gladde verkooppraatjes.

Verkoper van Gerbrand Bakkerstraat, Groningen

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Groningen gemiddeld?

De kosten van makelaars in Groningen liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Groningen. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Groningen te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Groningen vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Groningen vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Groningen te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Groningen e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Groningen momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Groningen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Groningen?

De beste makelaar in Groningen is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Groningen de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Groningen te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Groningen is het goedkoopste?

Makelaars in Groningen verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Groningen dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Groningen en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Groningen.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Groningen doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Groningen e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Groningen nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Groningen waard?

De prijzen van woningen in Groningen zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Groningen momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Groningen aan

Is makelaars vergelijken in Groningen gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Groningen via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Groningen, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Groningen te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Groningen maken.

Begin met vergelijken