Huis verkopen in Haarlem?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Haarlem vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Haarlem te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Haarlem te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Haarlem zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Haarlem werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Haarlem via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Haarlem te verkopen.

Makelaar Haarlem nodig?

Als u verkoopmakelaars in Haarlem wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Haarlem en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Haarlem informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Haarlem waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Haarlem adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Haarlem gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede ervaring opgedaan met de inzet van deze makelaardij bij de verkoop van de woning van onze overleden broer. Goede adviezen en afhandeling door de makelaar.

Dhr. Joop de Beer, Haarlem
Uitstekend

Makelaar is deskundig en klantgericht. Waarom koos ik voor deze makelaar: verschillende vestigingen in de regio, samenwerking met Hypotheekshop, waardoor er op vlotte en deskundige wijze een overbrugging kon worden afgesloten.

Dhr. H. Wulfers, Haarlem
Uitstekend

Na een prettig kennismaking-/intake gesprek over de verkoop van ons huis hebben wij een duidelijke en concrete offerte ontvangen geheel overeenkomstig de gemaakte afspraken. In het gehele proces voor de verkoop van ons huis hebben wij stap voor stap een professionele, deskundige en goed adviserende makelaar ervaren. De communicatie was open en eerlijk met voldoende empathie voor ons als verkoper in een toch spannend traject. Ook in de begeleiding hebben wij de ondersteuning ervaren in het zo goed mogelijk behartigen van onze belangen. Alles overziend zijn de zaken verlopen zoals in het intake gesprek/de offerte is vastgelegd. Aan de uitspraak 'zeg wat je doet en doe wat je zegt' is door de makelaar volledig voldaan. Deze makelaar is zeker een aanrader in de zoektocht naar een betrouwbare makelaar waarbij de prijs/kwaliteit verhouding volgens ons klopt.

Dhr. Visser, Haarlem

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Geweldig!! We zijn erg blij hoe het verkoopproces is verlopen.

Mevr. Schalken, Haarlem
Uitstekend

Vanaf het allereerst contact met deze makelaar viel op dat de communicatie, in eerste instantie via e-mail, heel positief en zorgvuldig verliep. Omdat wij als verkopers in Brabant wonen, zochten we een verkoopmakelaar die goed op de hoogte was van de woningmarkt in Haarlem (Indische buurt). De makelaar begreep dat hij zoveel mogelijk ons de zorgen rond verkoop, bezichtigingen en verdere verkoop-juridische zaken uit handen moest nemen, gezien de afstand Brabant-Haarlem. Het kennismakingsgesprek verliep zo uitermate prettig, dat we vol vertrouwen besloten met deze makelaar verder in zee te gaan. Eigenlijk is in het hele verkooptraject, - infobrochure van de makelaar, advisering in de voorbereiding van het verkoop klaarmaken van de woning, Funda-presentatie, voorbereiding van bezichtigingen en begeleiding daarvan -, de onderlinge communicatie steeds heel prettig, accuraat en zorgvuldig verlopen. Op vragen via mail of telefonisch werd altijd heel vlot en nauwkeurig geantwoord. Toen uiteindelijk, na een heel vlotte verkoop (ondanks de corona-crisis), de zaken tot een afronding kwamen, bleef de makelaar ons heel zorgvuldig informeren over de laatste te nemen stappen, inclusief een lijstje met aandachtspunten. Bij de inspectie van de woning, samen met de kopers en hun makelaar op de dag van de overdracht bij de notaris, bleef de makelaar de puntjes op de i zetten met een keurig verslag van die inspectie en de opname van de meterstanden, inclusief foto's van de meters, die wij als verkopers en de kopers ter plekke ondertekenden. Het digitale verslag werd eigenlijk direct naar ons mailadres verzonden. Kortom, wij zijn uitermate positief over de wijze waarop de medewerkers van het makelaarskantoor ons hebben geadviseerd in het verkoopproces en ons veel zorgen uit handen hebben genomen. Hierbij een groot compliment voor hen allen, en in het bijzonder voor onze makelaar, met wie we het meest contact hebben gehad.

Dhr. René de Man, Haarlem
Uitstekend

Erg fijn verkooptraject doorlopen met het team van dit makelaarskantoor. Zowel de makelaars als de ondersteuning hebben er alles aan gedaan om de klant te ontzorgen.

Dhr. Robert, Haarlem

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Goede ervaring en uitstekende afhandeling bij verkoop.

Verkoper van Laurens Reaellaan, Haarlem
Uitstekend

In de eerste contacten bleek al, dat de makelaar een gedegen en professionele aanpak had op basis van hun uitgebreide ervaring bij de in- en verkoop van huizen. Vooral de tijdige terugkoppelingen in het verkoopproces waren voortreffelijk, waardoor we als verkopers een perfect beeld hadden van de mogelijke kopers. Uiteindelijk is de verkoop prima gelukt met een verkoopprijs boven de vraagprijs. Snelheid en (des)kundigheid gaan bij deze makelaar hand in hand.

Dhr. Ad Martin, Haarlem
Uitstekend

Toen mijn vader overleed erfde wij met 4 kinderen het ouderlijk huis. Het huis moest in de verkoop en had een paar makelaars uitgenodigd om te kijken wat hun plannen waren om dit huis te verkopen. Na gesproken te hebben met diverse makelaars uit de buurt sprong deze makelaar er met kop en schouders boven uit. De omgang, het in contact houden van wat ze allemaal van plan waren te doen, de vakmanschap en kennis uit de buurt was top. Zelf hebben ze een site die je op de hoogte houdt wanneer de bezichtigen zijn en wat de reacties waren is nieuw maar goed overzichtelijk. Wat ook een plus is dat ze van te voren een prijs af spreken wat het allemaal gaat kosten, dus geen achteraf verrassingen. Kortom een goede en betrouwbare makelaar, en het huis was binnen 2 weken verkocht.

Dhr. W. Hendriks, Haarlem

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Hebben verstand van de markt. Ik raad ze iedereen aan!

Mevr. Claudia van Werven, Haarlem

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Haarlem gemiddeld?

De kosten van makelaars in Haarlem liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Haarlem. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Haarlem te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Haarlem vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Haarlem vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Haarlem te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Haarlem e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Haarlem momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Haarlem, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Haarlem?

De beste makelaar in Haarlem is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Haarlem de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Haarlem te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Haarlem is het goedkoopste?

Makelaars in Haarlem verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Haarlem dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Haarlem en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Haarlem.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Haarlem doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Haarlem e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Haarlem nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Haarlem waard?

De prijzen van woningen in Haarlem zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Haarlem momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Haarlem aan

Is makelaars vergelijken in Haarlem gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Haarlem via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Haarlem, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Haarlem te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Haarlem maken.

Begin met vergelijken