Huis verkopen in Heerlen?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Heerlen vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Heerlen te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Heerlen te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Heerlen zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Heerlen werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Heerlen via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Heerlen te verkopen.

Makelaar Heerlen nodig?

Als u verkoopmakelaars in Heerlen wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Heerlen en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Heerlen informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Heerlen waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Heerlen adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Heerlen gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer netjes, goede begeleiding, zeer professioneel. En: binnen 3 dagen mijn huis verkocht! Zaterdag geadverteerd en maandag verkocht!

Dhr. Horning, Heerlen
Uitstekend

Tijdens het eerste contact met deze makelaar voelde ik het meteen dat het goed zat en dat had ik met andere makelaars niet. Ze doen gewoon wat ze zeggen maar dan beter. Ze staan klaar wanneer je ze nodig hebt en dat 7 dagen per week! Gezien de positieve ervaring heb ik ze een nieuwe opdracht gegeven waar ik alle vertrouwen in heb!

Dhr. Marco, Heerlen
Uitstekend

Afspraken maken kan op korte termijn. Afspraken worden nagekomen. Er wordt een goed en reëel beeld geschetst voor de verkoop.

Dhr. Van leusen, Heerlen

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijk, verstaat zijn vak.

Verkoper van Beneluxlaan, Heerlen
Uitstekend

Ik heb een hele goede ervaring met de makelaar. Hij is erg ervaren en vriendelijk. Hij heeft mij super geholpen met de verkoop van mijn huis!

Mevr. Linda Gulpers, Heerlen
Goed

Adequaat en duidelijk.

Mevr. Kruitwagen, Heerlen

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Heerlen gemiddeld?

De kosten van makelaars in Heerlen liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Heerlen. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Heerlen te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Heerlen vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Heerlen vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Heerlen te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Heerlen e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Heerlen momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Heerlen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Heerlen?

De beste makelaar in Heerlen is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Heerlen de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Heerlen te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Heerlen is het goedkoopste?

Makelaars in Heerlen verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Heerlen dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Heerlen en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Heerlen.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Heerlen doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Heerlen e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Heerlen nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Heerlen waard?

De prijzen van woningen in Heerlen zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Heerlen momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Heerlen aan

Is makelaars vergelijken in Heerlen gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Heerlen via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Heerlen, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Heerlen te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Heerlen maken.

Begin met vergelijken