Huis verkopen in Helmond?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Helmond vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Helmond te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Helmond te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Helmond zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Helmond werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Helmond via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Helmond te verkopen.

Makelaar Helmond nodig?

Als u verkoopmakelaars in Helmond wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Helmond en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Helmond informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Helmond waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Helmond adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Helmond gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Het contact met mijn makelaar was uitstekend, hij had een luisterend oor en wist wat ik mijn plannen waren. Ook de afspraken waren goed geregeld. In het kort gezegd, het is een zeer betrouwbare makelaar. En nogmaals hartelijk bedankt.

Mevr. J.H. Blankers, Helmond
Uitstekend

Ben erg tevreden hoe het traject is gegaan. De makelaar heeft veel kennis en benut deze ten volste. Het contact was prima en over de belichtingen werd uitstekend gecommuniceerd. Verder sta ik versteld hoe snel het huis verkocht is voor een voor mij goede prijs. Wel wil ik nog even zeggen dat de dame die de foto's heeft gemaakt dit echt super heeft gedaan. Tussen haar en ons was een gezellige professionele klik. Bedankt allemaal die hieraan hebben meegewerkt.

Dhr. Mulders, Helmond
Goed

Prima zakelijke intake, goede communicatie over bezichtigingen en goed bereikbaar zowel op kantoor als mobiel. Nazorg na totstandkoming koopovereenkomst ook prima.

Dhr. Martijn van Baalen, Helmond

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Een jonge makelaar, maar wel met veel ambitie voor zijn vak. Ik vond het een fijn persoon en het was hem ook gegund dat hij mijn huis mocht verkopen. En dat is hem ook gelukt binnen 2 dagen.

Verkoper van Zwaluwstraat, Helmond
Uitstekend

Kundig makelaarskantoor met veel ervaring en enthousiaste makelaar.

Mevr. Toonders, Helmond
Uitstekend

Snelle, vriendelijke service, zeer professioneel en betrokken gedurende het gehele proces. Ook uitstekend begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe woning. We zijn ontzettend tevreden met de keuze die we hebben gemaakt voor deze makelaar.

Mevr. van der Woude, Helmond

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste kennismaking gesprek had ik er een heel goed gevoel over, ook een vaste prijs sprak mij wel aan. Komt afspraken na en wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van het verkoop traject. Zal deze makelaar bij iedereen aanbevelen.

Dhr. Verbakel, Helmond
Goed

Wij vonden het prettig dat we de mogelijkheid hadden om zelf de bezichtigingen te doen. Wie kent nu eenmaal beter het te verkopen huis dan diegene die er jaren in gewoond heeft? Bovendien vonden wij de medewerkers erg vriendelijk en alert en goed meedenkend over de strategie. Verder zijn wij erg tevreden over de van te voren gemaakte afspraken geen addertjes onder het gras gewoon goed. Wij kunnen deze makelaar dan ook zeker aanraden voor andere mensen die hun huis willen verkopen. Daarom ook onze dank.

Dhr. Swinkels, Helmond

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Helmond gemiddeld?

De kosten van makelaars in Helmond liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Helmond. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Helmond te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Helmond vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Helmond vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Helmond te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Helmond e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Helmond momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Helmond, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Helmond?

De beste makelaar in Helmond is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Helmond de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Helmond te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Helmond is het goedkoopste?

Makelaars in Helmond verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Helmond dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Helmond en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Helmond.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Helmond doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Helmond e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Helmond nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Helmond waard?

De prijzen van woningen in Helmond zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Helmond momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Helmond aan

Is makelaars vergelijken in Helmond gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Helmond via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Helmond, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Helmond te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Helmond maken.

Begin met vergelijken