Huis verkopen in Leeuwarden?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Leeuwarden vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Leeuwarden te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Leeuwarden te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Leeuwarden zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Leeuwarden werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Leeuwarden via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Leeuwarden te verkopen.

Makelaar Leeuwarden nodig?

Als u verkoopmakelaars in Leeuwarden wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Leeuwarden en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Leeuwarden informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Leeuwarden waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Leeuwarden adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Leeuwarden gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Makelaar met jaren ervaring die de omgeving Leeuwarden goed kent en op een integere en betrouwbare manier mijn huis heeft verkocht. Fijn dat je alles digitaal kon aanleveren, de woning was goed gepresteerd en de er is zelfs een styliste aan te pas gekomen. Uitstekende ervaring geweest.

Dhr. K.W. Brussee, Leeuwarden
Uitstekend

Vanaf het begin ben ik op zoek gegaan naar een makelaar, die bij mij zou passen. Daarmee bedoel ik, dat het gevoel goed moest zijn, een realistische makelaar en een makelaar die aan de klant denkt en niet alleen aan verdiensten. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk en waardevol. Ik heb al deze aspecten gevonden bij de gekozen makelaar en daarmee heb ik een uitstekende keuze gemaakt! Ik wil deze makelaar dan ook van harte bij iedereen aanbevelen.

Verkoper van Zwenkgras, Leeuwarden
Uitstekend

Het is een fijne makelaar. Hij is uitstekend bereikbaar, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Zijn adviezen zijn goed en duidelijk. Hij heeft ons prima door het verkoopproces geleid. Koppelt onmiddellijk bevindingen terug van kijkers. De leus "afspraak is afspraak" is goed van toepassing op deze makelaar. Hij komt ze na en is op tijd en als dat een keer niet zo is door overmacht, licht hij je in. Heel transparant, toegankelijk en betrouwbaar. Hij geeft reële adviezen en is in staat je van de 'roze wolk' af te halen, want je bent natuurlijk als verkoper bevooroordeeld als het om je eigen woning gaat. Al met al een makelaar die aan te raden is, maatwerk levert en toegankelijk is.

Verkoper van Engelsestraat, Leeuwarden

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Top service! Sneller dan we verwacht verkocht! En fotograaf ook heel erg goed!

Mevr. Linda, Leeuwarden
Uitstekend

Heb meerdere medewerkers gesproken. Alle waren vriendelijk, deskundig en behulpzaam maar niet opdringerig. Daarnaast waren ze ook de goedkoopste.

Verkoper van Keizerskroon, Leeuwarden
Goed

Vriendelijke, goede en persoonlijke service.

Verkoper van Jozef Israëlsstraat, Leeuwarden

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Super deskundige, behulpzame makelaar! Haalt er alles voor je uit wat er in zit! Bij vragen altijd bereikbaar en altijd behulpzaam! Het fijne is ook dat veel digitaal kan!

Dhr. Peter, leeuwarden
Uitstekend

Het was heel prettig om met de makelaar te werken. Hij was duidelijk, helder, en bij vragen kon ik hem altijd bereiken. De verkoop van het huis was goed geregeld en beide partijen wisten waar ze aan toe waren.

Mevr. Klooster, Leeuwarden
Uitstekend

Prettige makelaar, realistisch, snel en zorgde voor een prima presentatie. Eigenlijk alles perfect geregeld.

Verkoper van Leeuwarderstraat, Leeuwarden

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Prima makelaar.

Mevr. I. Tacoma, Leeuwarden

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Leeuwarden gemiddeld?

De kosten van makelaars in Leeuwarden liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Leeuwarden. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Leeuwarden te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Leeuwarden vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Leeuwarden vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Leeuwarden te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Leeuwarden e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Leeuwarden momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Leeuwarden, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Leeuwarden?

De beste makelaar in Leeuwarden is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Leeuwarden de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Leeuwarden te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Leeuwarden is het goedkoopste?

Makelaars in Leeuwarden verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Leeuwarden dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Leeuwarden en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Leeuwarden.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Leeuwarden doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Leeuwarden e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Leeuwarden nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Leeuwarden waard?

De prijzen van woningen in Leeuwarden zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Leeuwarden momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Leeuwarden aan

Is makelaars vergelijken in Leeuwarden gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Leeuwarden via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Leeuwarden, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Leeuwarden te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Leeuwarden maken.

Begin met vergelijken