Huis verkopen in Lelystad?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Lelystad vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Lelystad te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Lelystad te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Lelystad zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Lelystad werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Lelystad via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Lelystad te verkopen.

Makelaar Lelystad nodig?

Als u verkoopmakelaars in Lelystad wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Lelystad en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Lelystad informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Lelystad waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Lelystad adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Lelystad gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het begin perfecte afstemming en samenwerking. Er werd door de makelaar duidelijk en helder gecommuniceerd. Alle zaken rond de verkoop van de woning waren in deskundige handen en werden ook zo uitgevoerd. Door de Coronacrisis moest er gekeken worden naar andere wegen voor de verkoop van de woning. Deze makelaar heeft dit vakkundig opgepakt. Ik kan deze makelaar een ieder aanbevelen.

Verkoper van Schoener 16, Lelystad
Goed

Fijne, betrokken en deskundige makelaar die alles tot in de puntjes regelt. Goed bereikbaar, informeert je bij iedere stap en is naast een goede zakenvrouw een innemende persoonlijkheid.

Verkoper van Eem, Lelystad
Uitstekend

Zeer tevreden over de makelaar! Mijn huis was snel en goed verkocht. De makelaar was ook onze aankoopmakelaar en mede door hun hulp hebben wij ons droomhuis kunnen kopen.

Verkoper van Wijngaard, Lelystad

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Mijn keus was snel gemaakt. Deze makelaar neemt en maakt echt tijd voor je, dat is wel zo prettig. Daarnaast is ze een erg prettige makelaar, zij kent de huizenmarkt van Lelystad erg goed, waardoor ik te allen tijde de volste vertrouwen in haar heb gehad. Naast een goede, gedegen makelaar is zij tevens een zeer fijn persoon om als makelaar te hebben, een 'mensenmens', wat zeker niet onbelangrijk is.

Verkoper van Grevelingenstraat, Lelystad

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Lelystad gemiddeld?

De kosten van makelaars in Lelystad liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Lelystad. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Lelystad te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Lelystad vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Lelystad vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Lelystad te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Lelystad e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Lelystad momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Lelystad, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Lelystad?

De beste makelaar in Lelystad is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Lelystad de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Lelystad te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Lelystad is het goedkoopste?

Makelaars in Lelystad verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Lelystad dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Lelystad en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Lelystad.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Lelystad doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Lelystad e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Lelystad nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Lelystad waard?

De prijzen van woningen in Lelystad zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Lelystad momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Lelystad aan

Is makelaars vergelijken in Lelystad gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Lelystad via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Lelystad, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Lelystad te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Lelystad maken.

Begin met vergelijken