Huis verkopen in Nijmegen?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Nijmegen vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Nijmegen te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Nijmegen te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Nijmegen zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Nijmegen werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Nijmegen via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Nijmegen te verkopen.

Makelaar Nijmegen nodig?

Als u verkoopmakelaars in Nijmegen wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Nijmegen en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Nijmegen informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Nijmegen waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Nijmegen adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Nijmegen gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

De makelaar had kennis van zaken en had een goede verkoopprijs in gedachten wat aansloot bij die van ons.

Verkoper van Kaapstander, Nijmegen
Uitstekend

Professionaliteit! Goed advies! Uitstekend samenwerking! Warme mensen!!

Mevr. Tsimpli, Nijmegen
Voldoende

Had een betere service verwacht, moest zelf overal achteraan zitten.

Verkoper van Fransen van de Puttestraat, Nijmegen

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Fijne makelaar, loopt echt en stapje harder. Goede heldere communicatie, aanrader!

Verkoper van Jan Willem Passtraat, Nijmegen
Goed

Prettige makelaar met goede dienstverlening. Overleg oké. Huis was snel verkocht. Kan deze makelaar aanbevelen.

Dhr. Lars, Nijmegen
Uitstekend

Alles ging vlot, goede communicatie!

Verkoper van Irene Vorrinkstraat, Nijmegen

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Heeft ons goed geholpen met verkoop en aankoop van ons nieuwe huis.

Verkoper van Topaasstraat, Nijmegen
Goed

Alles ging soepel.

Verkoper van de Gildekamp, Nijmegen
Uitstekend

Geweldige makelaar. Ook het andere personeel zeer bereidwillig. Binnen 2 weken mijn flat verkocht wat ik uitermate snel vond. Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen zeker gezien mijn contacten voorafgaand aan mijn definitieve keuze voor een andere makelaar. Het vertrouwen en integriteit bij deze makelaar maakte mijn keuze voor hem heel eenvoudig.

Mevr. Annemieke Winters, Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Nijmegen gemiddeld?

De kosten van makelaars in Nijmegen liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Nijmegen. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Nijmegen te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Nijmegen vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Nijmegen vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Nijmegen te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Nijmegen e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Nijmegen momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Nijmegen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Nijmegen?

De beste makelaar in Nijmegen is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Nijmegen de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Nijmegen te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Nijmegen is het goedkoopste?

Makelaars in Nijmegen verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Nijmegen dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Nijmegen en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Nijmegen.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Nijmegen doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Nijmegen e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Nijmegen nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Nijmegen waard?

De prijzen van woningen in Nijmegen zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Nijmegen momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Nijmegen aan

Is makelaars vergelijken in Nijmegen gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Nijmegen via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Nijmegen, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Nijmegen te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Nijmegen maken.

Begin met vergelijken