Huis verkopen in Rijswijk?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Rijswijk vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Rijswijk te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Rijswijk te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Rijswijk zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Rijswijk werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Rijswijk via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Rijswijk te verkopen.

Makelaar Rijswijk nodig?

Als u verkoopmakelaars in Rijswijk wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Rijswijk en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Rijswijk informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Rijswijk waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Rijswijk adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Rijswijk gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer goede uitleg hoe de verkoop van de woning zal plaatsvinden. Geeft goede informatie en ook realistische prijs voor de verkoop. Tijdens het proces goede contact met de makelaar gehad. Wij hadden vanaf de eerste ontmoeting groot vertrouwen. Onze keuze viel direct op deze makelaar. Nogmaals bedankt voor alles.

Mevr. Bueno Bibaz Schaap, Rijswijk
Uitstekend

Wij waren heel tevreden met onze makelaar. Hij is zeer deskundig, behulpzaam, beleefd, professioneel en zeer prettig in de omgang.

Verkoper van huis te landelaan, Rijswijk
Uitstekend

Zeer persoonlijk gecombineerd met zakelijk professioneel.

Verkoper van Dr Wibautlaan, Rijswijk

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Uitstekende service voor een goede prijs.

Verkoper van Wethouder Brederodelaan, Rijswijk
Uitstekend

De makelaar is een aardige man die met veel passie over zijn vak praat. Hij luistert goed naar de wensen van zijn cliënt. Hij is toegankelijk en enthousiast. Hij begeleidt je als verkoper op een prettige manier en geef je zinnige tips hoe je je huis gereed maakt voor de verkoop.

Verkoper van Liseiland, Rijswijk
Uitstekend

Met de twee dames van deze vestiging goed overleg gehad en vlotte afhandeling van alle besproken zaken. We zijn erg tevreden en raden deze makelaar in Rijswijk aan. Ook prettig is dat er, in tegenstelling tot 2 NVM-makelaars die we gesproken hebben, geen deal gemaakt wordt over bonus voor de makelaar wanneer een hogere verkoopprijs gerealiseerd wordt. Bij deze makelaar maak je een keuze voor welke diensten je van de makelaar wilt afnemen en hiervoor staat dan een vast bedrag. Duidelijker kan niet.

Dhr. M. Schaaf, Rijswijk

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijk, stipt en doeltreffend. Deed wat was beloofd (en meer).

Dhr. Vonk, Rijswijk

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Rijswijk gemiddeld?

De kosten van makelaars in Rijswijk liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Rijswijk. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Rijswijk te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Rijswijk vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Rijswijk vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Rijswijk te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Rijswijk e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Rijswijk momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Rijswijk, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Rijswijk?

De beste makelaar in Rijswijk is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Rijswijk de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Rijswijk te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Rijswijk is het goedkoopste?

Makelaars in Rijswijk verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Rijswijk dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Rijswijk en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Rijswijk.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Rijswijk doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Rijswijk e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Rijswijk nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Rijswijk waard?

De prijzen van woningen in Rijswijk zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Rijswijk momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Rijswijk aan

Is makelaars vergelijken in Rijswijk gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Rijswijk via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Rijswijk, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Rijswijk te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Rijswijk maken.

Begin met vergelijken