Huis verkopen in Schiedam?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Schiedam vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Schiedam te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Schiedam te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Schiedam zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Schiedam werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Schiedam via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Schiedam te verkopen.

Makelaar Schiedam nodig?

Als u verkoopmakelaars in Schiedam wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Schiedam en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Schiedam informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Schiedam waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Schiedam adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Schiedam gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

De makelaar en zijn team zijn zeer kundige makelaars en taxateurs. De makelaar houdt van duidelijkheid en neemt je op vakkundige wijze mee in het verkoopproces, hierbij bewaakt hij alle details tot in de puntjes. Vanwege zijn achtergrond als taxateur en kennis van de markt/het woongebied maakt hij een reële inschatting v.w.b. de verkoopprijs. Gedurende het gehele traject hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt en de verkoop volledig uit handen kunnen geven (is best lastig voor een controlfreak zoals ik). De makelaars zijn echt heel kundig en bekwaam als het aankomt op het verkopen van je huis. Wij zijn zeer content met de samenwerking.

Dhr. Edwin Koose, Schiedam
Uitstekend

Heel prettige ervaring. Goede uitleg en heel persoonlijke begeleiding, kon altijd bellen met vragen. Heb in eerste instantie voor dit kantoor gekozen omdat het eigenlijk familiebedrijf is en niet zo'n groot makelaarsbedrijf als andere bekende namen. Prima keuze geweest. Heel prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen bij anderen.

Verkoper van Rotterdamsedijk, Schiedam
Uitstekend

Komt afspraken goed na.

Verkoper van Burgemeester Knappertlaan, Schiedam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Onze ervaring is prima voor vragen konden we altijd terecht en binnen 3 weken het huis verkocht. Het is een goede keus geweest om voor dit makelaarskantoor te kiezen.

Verkoper van Vlaardingerdijk, Schiedam
Uitstekend

Goede communicatie, effectief, goede service/prijs verhouding.

Verkoper van Boerhaavelaan, Schiedam
Uitstekend

We zijn erg tevreden over de makelaar en de rest van dit kantoor. Iedereen stond ons vriendelijk en snel te woord en ook hebben we onze woning naar verwachting en zeer snel verkocht. Ook werd er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en ook hierover fijn contact gehad. Echt toppers en wij bevelen het kantoor zeker aan!

Mevr. Tessa Wieberneit, Schiedam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Verkoop is zeer correct afgewikkeld, er werd bij alle voorkomende zaken vakkundig hulp geboden.

Verkoper van Griegplein, Schiedam

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Schiedam gemiddeld?

De kosten van makelaars in Schiedam liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Schiedam. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Schiedam te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Schiedam vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Schiedam vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Schiedam te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Schiedam e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Schiedam momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Schiedam, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Schiedam?

De beste makelaar in Schiedam is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Schiedam de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Schiedam te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Schiedam is het goedkoopste?

Makelaars in Schiedam verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Schiedam dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Schiedam en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Schiedam.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Schiedam doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Schiedam e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Schiedam nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Schiedam waard?

De prijzen van woningen in Schiedam zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Schiedam momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Schiedam aan

Is makelaars vergelijken in Schiedam gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Schiedam via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Schiedam, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Schiedam te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Schiedam maken.

Begin met vergelijken