Huis verkopen in Tilburg?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Tilburg vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Tilburg te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Tilburg te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Tilburg zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Tilburg werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Tilburg via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Tilburg te verkopen.

Makelaar Tilburg nodig?

Als u verkoopmakelaars in Tilburg wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Tilburg en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Tilburg informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Tilburg waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Tilburg adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Tilburg gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Spontane eerlijke man. Je weet meteen waar je rekening moet houden.

Verkoper van Pretoriastraat, Tilburg
Uitstekend

Zeer prettige samenwerking ervaren met deze makelaar. Sabine was mijn contactpersoon en daar heb ik ontzettend fijn alle fases van de verkoop mee doorlopen. Met humor en doortastendheid heeft ze haar kwaliteiten niet alleen laten zien, maar ook waargemaakt! Als men het mij vraagt, raad ik deze makelaardij ten zeerste aan.

Mevr. Patrice, Tilburg
Uitstekend

Recent hebben wij onze woning verkocht via deze makelaar. Hij heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Verder is er regelmatig contact gelegd op een snelle en efficiënte manier zonder horten en stoten.

Dhr. Bahri Guney, Tilburg

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Zeer kundige man die het menselijke aspect goed in de gaten houdt. Weet wat er speelt in de buurt en neemt de touwtjes in handen als daar om gevraagd wordt.

Dhr. johan passier, Tilburg
Uitstekend

Makelaar die alle tijd voor je heeft en geeft.

Mevr. Conny van Onzenoord, Tilburg
Uitstekend

De makelaar heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis, ze had een reële prijs in gedachten en heeft ons van begin tot het eind ons hier goed in begeleid. Geen overdreven beloftes maar eerlijk, reëel en duidelijk.

Verkoper van Dwingeloostraat, Tilburg

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Hij was erg duidelijk, kort maar krachtig. Legde zijn verkooptactiek uit, en deed het niet mooier voorkomen dan het was. Dat waardeer ik enorm.

Verkoper van Piusstraat, Tilburg
Uitstekend

Vriendelijke makelaar, neemt al het werk (en zorg) uit handen.

Mevr. A Groenland, Tilburg
Uitstekend

Bij het verkopen van de woning hebben wij enkele vergelijkbare makelaars uitgenodigd maar onze keuze viel direct op deze makelaardij. Dit vanwege de grote betrokkenheid, betrouwbaarheid, persoonlijke contact en staan open voor suggesties.

Verkoper van Clasinadreef, Tilburg

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

We waren op zoek naar een makelaar maar hadden geen idee waar we moesten zijn. Op VerkoopmakelaarOffertes.nl hebben we onze gegevens ingevuld. Deze site gaf aan dat de gegevens naar een aantal makelaars gestuurd werd. De makelaar reageerde heel snel om een eerste afspraak te maken. Dit was een prettig gesprek waarin alle stappen duidelijk uitgelegd werden. We hebben toen in overleg besproken om de verkoop een half jaar uit te stellen. Na een half jaar hebben we weer contact opgenomen omdat het eerste contact goed verlopen was. Alle stappen van het proces zijn prima verlopen. Prettig en duidelijk.

Dhr. Marinus, Tilburg
Uitstekend

We werden supervriendelijk en goed geholpen. Er werd bij de verkoop van het oude huis en de aankoop van het nieuwe huis open en eerlijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en het plan van aanpak. De bereikbaarheid van de makelaar was goed en antwoorden lieten nooit lang op zich wachten.

Dhr. Wessel Schermij, Tilburg
Uitstekend

Vanaf het eerste contact was ik een klant en niet een nummer. Duidelijke en open communicatie. Snel contact hulp en advies bij onduidelijkheden. Betrokkenheid bij de verkoop van mijn huis. Het voelde zeer vertrouwd om mijn huis in hun handen te leggen.

Verkoper van Ruimelplein, Tilburg

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Goede makelaar.

Verkoper van Muggenbergstraat, Tilburg
Uitstekend

Een goede, eerlijke en fijne makelaar.

Dhr. Groenen, Tilburg
Goed

Is een goede makelaar en zorgvuldig.

Dhr. M.A.J. van Oudheusden, Tilburg

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Tilburg gemiddeld?

De kosten van makelaars in Tilburg liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Tilburg. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Tilburg te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Tilburg vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Tilburg vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Tilburg te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Tilburg e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Tilburg momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Tilburg, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Tilburg?

De beste makelaar in Tilburg is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Tilburg de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Tilburg te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Tilburg is het goedkoopste?

Makelaars in Tilburg verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Tilburg dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Tilburg en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Tilburg.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Tilburg doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Tilburg e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Tilburg nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Tilburg waard?

De prijzen van woningen in Tilburg zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Tilburg momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Tilburg aan

Is makelaars vergelijken in Tilburg gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Tilburg via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Tilburg, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Tilburg te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Tilburg maken.

Begin met vergelijken