Huis verkopen in Utrecht?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Utrecht vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Utrecht te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Utrecht te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Utrecht zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Utrecht werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Utrecht via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Utrecht te verkopen.

Makelaar Utrecht nodig?

Als u verkoopmakelaars in Utrecht wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Utrecht en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Utrecht informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Utrecht waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Utrecht adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Utrecht gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vanaf het eerste moment een duidelijke uitleg hoe alles in z'n werk gaat. Gewoon goed geregeld allemaal.

Verkoper van Eschersingel, Utrecht
Uitstekend

Prijs/kwalitatief zeer goed!

Dhr. Alexander Boersema, Utrecht
Goed

Eerlijkheid, meedenken, goede terugkoppelingen, duidelijke prijsafspraken, geen vage procenten in de offerte.

Dhr. Elias, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Helder in communicatie. Concurrerend qua prijs.

Dhr. Wouter van Joolingen, Utrecht
Uitstekend

Heeft precies gedaan met wat onze wensen waren en de woning goed verkocht. En de servicegraad was top !

Dhr. Freund, Utrecht
Uitstekend

Zeer tevreden. Goede communicatie, eerlijk proces, goede en professionele ondersteuning, erg goed resultaat.

Verkoper van Aartsbisschop Romerostraat, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Kundig, zakelijk. Wist de waarde van de woning en het verloop van verkoop (zo ver als mogelijk) goed in te schatten. Was altijd bereid te overleggen. Ook na de verkoop nog behulpzaam geweest.

Verkoper van Kreekraklaan, Utrecht
Uitstekend

Onze makelaar heeft onze woning voor een top prijs verkocht, en was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Dhr. Paul Denekamp, Utrecht
Uitstekend

De makelaar was eerlijk en te vertrouwen. Maakte duidelijk wat we konden verwachten en dat kwam ook uit. Nam contact met ons op als het nodig was, niet teveel, niet te weinig. Goed te bereiken, prima contact. Alles ook zeer correct afgehandeld.

Dhr. C.A. Weenink, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Heel prettige en transparante benadering. Goed advies en heldere communicatie. De verwachtingen zijn zeker waargemaakt.

Verkoper van Jutfaseweg, Utrecht
Uitstekend

De verkoop van mijn woning ging als een speer en is goed verkocht boven verwachting. Ik ben echt tevreden. Zojuist heb ik de contactgegevens van de makelaar aan een vriendin doorgegeven die ook haar huis in Utrecht Overvecht gaat verkopen.

Verkoper van Katherijn van Leemputdreef, Utrecht
Goed

Woonhuis snel verkocht ondanks de weinige biedingen.

Dhr. Sjaak Evers, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Al tijdens het kennismakingsgesprek had ik het gevoel dat dit makelaarskantoor verder dacht dan de makelaars die ik hiervoor had gesproken. De makelaar kwam met ideeën die andere nog niet hadden aangedragen. Daarnaast werd er in samenspraak een realistische prijs bepaald en onderbouwd. De verkoop liep zonder problemen en ontzorgen was het sleutelwoord. De uiteindelijk verkoopprijs kwam overeen met de verwachting die vooraf was geschapen.

Dhr. Ed Schoenmakers, Utrecht
Uitstekend

Mijn vriend en ik hebben onze beide appartementen verkocht en ons nieuwe huis gekocht via dit makelaarskantoor. Gedurende alle trajecten zijn we zeer goed begeleid en van informatie voorzien! We hebben een zeer goede prijs gekregen voor onze beide appartementen en een prachtig nieuw huis gekocht. Uitstekende makelaar, aanrader!

Mevr. B.C. Propper, Utrecht
Uitstekend

The real estate agent was very helpful with everything and made my house sale go very smooth.

Verkoper van Prinses Ireneplateau, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

De makelaar treedt voortvarend en behulpzaam op. Hij zorgde samen met ons dat de nodige documentatie voor de verkoop op orde werd gebracht. En dat alles op korte termijn, zodat de verkoop van ons appartement zo snel mogelijk kon starten. Hij regelde op korte termijn de bezoeken van de kopers en gaf daarna goed advies over de biedingen die er geweest waren. Zijn verkoop strategie en begin inschatting van de uiteindelijke verkoopprijs bleek juist en goed te zijn. Wij bevelen hem zeker aan.

Dhr. P.J.M. Reijnders, Utrecht
Uitstekend

Het is de eerste keer dat ik een huis ga verkopen. Heb weinig ervaring dus. Maar de makelaar legde me duidelijk uit wat er gebeuren moest en dat gaf mij rust. Ik ben van plan in Deventer te gaan zoeken naar een huis maar door de coronacrisis ben ik daar tijdelijk mee gestopt.

Mevr. Marijke Houtman, Utrecht
Uitstekend

Hele goede ervaring met de makelaar. Luisterde goed naar de wensen van ons, fijne samenwerking, goede bereikbaarheid, denkt mee! Kortom, bij een eventuele volgende verkoop bellen we zeker weer!!

Dhr. Maurice de Haan, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Goede makelaar weet waar de markt om draait en begrijpt zijn klant. Is in staat om alles zo te verwoorden dat de klant weet wat hij mag en kan verwachten. Uitstekende ervaring vanuit onze kant.

Dhr. Flip Kampstra, Utrecht
Uitstekend

Goede inschatting van de markt waardoor strategisch juiste vraagprijs. Korte voorbereidingstijd waardoor snel op Funda. Prima foto's. Goed contact tijdens bezichtigen. Maximale verkoopprijs behaald.

Dhr. Wallie B., Utrecht
Uitstekend

Ik ben erg tevreden over de open en transparante houding van de makelaar, hoe goed hij mij op de hoogte heeft gehouden en de geleverde service.

Dhr. Kevin Goedee, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Prima ervaring. De makelaar gaf aan wat er diende te gebeuren en liet mij vervolgens het initiatief nemen en de beslissingen nemen. Hij heeft veel kennis en ervaring en onderbouwde zijn adviezen met gegevens.

Verkoper van Eisenhowerlaan, Utrecht
Goed

Een jaar geleden heb ik mijn huis verkocht met behulp van het makelaarskantoor. De makelaar en zijn team hebben al hun beloftes waargemaakt. Daarnaast waren zij fijn in de omgang en de communicatie verliep vlotjes. Ook dachten ze mee met allerhande zaken die komen kijken bij de verkoop van je huis. Naast een snelle afwikkeling waren de foto's en het filmpje prachtig gedaan. Het enige wat ik miste (iets heel kleins), is dat er eigenlijk geen officieel afsluitmoment was van het gehele traject in welke vorm dan ook. Maar uiteraard had ik daar zelf ook een rol in kunnen pakken, dus geen blaam. Na een paar maanden werd ik gebeld door de financiële afdeling. Er was iets verkeerd gegaan (mijn kant) met een betaling. Zoiets zou dan anders kunnen verlopen, maar ook hier weer een uiterst sympathieke en begripvolle man. Van begin tot het einde een prettige ervaring en ik zou hen aan iedereen, zonder enige twijfel aanraden.

Mevr. Judy, Utrecht
Uitstekend

Ik ben heel blij dat deze makelaar mijn woning verkocht heeft. Hij was de enige makelaar die mij niet het gevoel gaf dat ik mijn huis voor minder moest verkopen. Ook voelde het direct vertrouwd en erg goed. Geen verkoop praatje maar een echt gesprek! Down to earth, eerlijk en realistisch. Ook erg meedenkend!

Mevr. Kristina Kakoulian, Utrecht

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Ik heb een uitstekende ervaring met de makelaar. Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel bij de makelaar. Hij is betrouwbaar en geeft uitstekend advies. Ik heb mijn woning zeer goed verkocht. Ook nadat de woning verkocht was heeft de makelaar mij goed geholpen bij een situatie die ontstond met de koper van mijn woning. Ik kan niet anders zeggen dan zeer tevreden te zijn over het werk dat de makelaar geleverd heeft.

Dhr. Bas Blankestijn, Utrecht
Uitstekend

Gelijk bij het eerste bezoek hadden we al een klik met deze makelaar. Prima informatie en duidelijke uitleg over de te volgen lijn. Alle ins en outs kwamen ter sprake gedurende ons gesprek van ruim een uur. Ook in het vervolgtraject alleen maar positieve ervaringen met het makelaarskantoor gehad. Men kwam professioneel over en de klantvriendelijkheid verdient een pluim! Kortom: alleen maar lof over deze makelaar.

Dhr. K. de Looze, Utrecht
Uitstekend

De makelaar communiceerde helder, was integer, vriendelijk en goed bereikbaar, en heeft mijn huis voor een goede prijs verkocht. Zeker een aanrader!

Dhr. Joost, Utrecht

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Utrecht gemiddeld?

De kosten van makelaars in Utrecht liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Utrecht. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Utrecht te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Utrecht vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Utrecht vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Utrecht te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Utrecht e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Utrecht momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Utrecht, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Utrecht?

De beste makelaar in Utrecht is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Utrecht de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Utrecht te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Utrecht is het goedkoopste?

Makelaars in Utrecht verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Utrecht dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Utrecht en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Utrecht.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Utrecht doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Utrecht e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Utrecht nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Utrecht waard?

De prijzen van woningen in Utrecht zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Utrecht momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Utrecht aan

Is makelaars vergelijken in Utrecht gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Utrecht via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Utrecht, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Utrecht te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Utrecht maken.

Begin met vergelijken