Huis verkopen in Zoetermeer?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Zoetermeer vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Zoetermeer te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Zoetermeer te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Zoetermeer zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Zoetermeer werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Zoetermeer via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Zoetermeer te verkopen.

Makelaar Zoetermeer nodig?

Als u verkoopmakelaars in Zoetermeer wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Zoetermeer en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken
Makelaars in Zoetermeer informeren u over hun tarieven en werkwijze.
Gratis waardebepaling
Wat is uw woning in Zoetermeer waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.
Gratis verkoopadvies
Een ervaren makelaar in Zoetermeer adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Zoetermeer gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Begin juli hebben wij 4 makelaars laten komen. Uit de 4 verkoopprijzen hebben niet de hoogste en niet de laagste, maar de één na hoogste verkoopprijs gekozen en dat was deze makelaar. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de verkoop. Binnen drie weken was ons huis verkocht. Ook de nazorg was uitstekend.

Verkoper van Lommerbaan, Zoetermeer
Goed

Wij hadden een intake gesprek met de makelaar en dat was een duidelijk verhaal. Hij gaf ons ook nog adviezen over de aanschaf van het energielabel en een schoongrondverklaring aanvragen voor ons nieuwe huis. Verder deed veelal een andere makelaar van het kantoor de bezichtigen. Ik zou er in een toekomstige situatie wel voor kiezen als dat mogelijk is om zoveel mogelijk bezichtigingen op 1 dag te doen i.p.v. verspreid over de hele week. Maar dit moet maar net mogelijk zijn. Ik vond het een prettige en deskundige makelaar die goed op de hoogte is van de plaatselijke markt. Ook de andere makelaar hebben wij als zeer sympathiek ervaren en kwam altijd keurig de afspraken na en belde ons na iedere bezichtiging om de stand van zaken te vertellen.

Mevr. Schotman, Zoetermeer
Goed

Fijne gesprekspartner en huis snel verkocht en boven de vraagprijs.

Verkoper van Reigersblauw, Zoetermeer

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Vriendelijk, vakkundig.

Dhr. Kolman, Zoetermeer
Uitstekend

De eerste kennismaking gaf al veel vertrouwen, voor ons de eerste keer en heel duidelijk werd alles duidelijk uitgelegd en een goed voorstel gedaan voor de vraagprijs. Gedurende het snelle proces van de verkoop werden wij goed begeleid en ons zorg ontnomen, dat uiteindelijk de woning werd verkocht boven de vraagprijs was mede te danken aan de inzet van de makelaar. Bij de oplevering van onze nieuwe woning was hij vrijblijvend bereid ons ook hierbij te begeleiden. Wij bevelen de makelaar ten zeerste aan.

Dhr. Th.G. Putters, Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Zoetermeer gemiddeld?

De kosten van makelaars in Zoetermeer liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Zoetermeer. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Zoetermeer te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Zoetermeer vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Zoetermeer vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Zoetermeer te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Zoetermeer e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Zoetermeer momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Zoetermeer, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Zoetermeer?

De beste makelaar in Zoetermeer is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Zoetermeer de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Zoetermeer te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Zoetermeer is het goedkoopste?

Makelaars in Zoetermeer verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Zoetermeer dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Zoetermeer en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Zoetermeer.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Zoetermeer doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Zoetermeer e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Zoetermeer nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Zoetermeer waard?

De prijzen van woningen in Zoetermeer zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Zoetermeer momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Zoetermeer aan

Is makelaars vergelijken in Zoetermeer gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Zoetermeer via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Zoetermeer, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Zoetermeer te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Zoetermeer maken.

Begin met vergelijken