Huis verkopen in Rotterdam?

Vergelijk lokale verkoopmakelaars

Snel, eenvoudig, gratis én vrijblijvend. Binnen 2 stappen goede makelaars vinden.

Makelaars Rotterdam vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Rotterdam te verkopen? VerkoopmakelaarOffertes.nl maakt het makkelijk om verkoopmakelaars in Rotterdam te vergelijken. Aan de hand van de vergelijking weet u wat makelaars in Rotterdam zouden rekenen voor de verkoop van uw woning, en hoe zij te werk zouden gaan. Vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verkoopmakelaar?

Makelaars zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, waardoor makelaarstarieven lokaal altijd verschillen. De meeste makelaars in Rotterdam werken grotendeels no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt beperkte kosten vooraf (opstartkosten) en een groter deel als de woning daadwerkelijke verkocht is (de zogenaamde courtage). De courtage wordt meestal op maat vastgesteld.

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een vliegende start met het vinden van een goede makelaar in Rotterdam via VerkoopmakelaarOffertes.nl. Er reageren enkel makelaars die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Zodoende hebt u de garantie dat de offertes worden samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Rotterdam te verkopen.

Makelaar Rotterdam nodig?

Als u verkoopmakelaars in Rotterdam wilt vergelijken, dan kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. U geeft eenmalig aan welke woning het betreft en wat uw voorkeuren/wensen zijn. Vervolgens reageren alleen ervaren makelaars in Rotterdam en omgeving op uw aanvraag. U maakt vervolgens eenvoudig een vrijblijvende vergelijking tussen deze makelaars.

Waar bent u goed mee geholpen?

Tarieven vergelijken

Makelaars in Rotterdam informeren u over hun tarieven en werkwijze.

Gratis waardebepaling

Wat is uw woning in Rotterdam waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Gratis verkoopadvies

Een ervaren makelaar in Rotterdam adviseert u thuis over de verkoop van uw woning.

Andere woningverkopers in Rotterdam gingen u voor. Wat zeggen zij over de makelaar die zij kozen na het vergelijken?

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Omdat er diverse dingen speelde was ik voor me zelf wat gestresst en zij gaven me rust met al hun adviezen en hulp. Al me vragen die ik en stelde via de mail had tussen door werden netjes beantwoord. Er werd meegedacht over bepaalde dingen en ook de gene die me bezichtigen deden dit. De dames van kantoor kreeg ik netjes mailtjes met de afspraken voor bezichtigen. Ik werd op en top goed begeleid door de mensen van het makelaarskantoor. Hierdoor kreeg ik zelf ook meer rust omdat ik ook al aan het kijken was voor een nieuwe woning namelijk. Ik ben het gehele kantoor zeer erkentelijk.

Dhr. Scheek, Rotterdam
Goed

Het hele verkoopproces ging precies zoals ik wilde. Ik was blij met de houding en de deskundigheid van Huysvisie. Echter, bij de oplevering ging het erg rommelig. Er werd een vervanger gestuurd die te laat was en me voor ieder probleempje belde. Anders was de beoordeling zeker "Uitstekend" geweest!!

Dhr. Marcel van Mackelenbergh, Rotterdam
Uitstekend

Top makelaar. Hebben zowel met de verkoop van mijn woning als de aankoop van mijn nieuwe woning goed geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen. Als er iets onduidelijk was, dan werd het op een heldere manier uitgelegd. Alles is eigenlijk vrij zorgeloos verlopen.

Dhr. Max Teeuwen, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

Ik heb deze makelaar uitgekozen na een aantal offertes van andere makelaars. Het contact met de verkoopmakelaar verliep goed, ook een mooie vraagprijs waarvoor het appartement na 7 weken verkocht is. Goede afwikkeling geregeld. Naar aanleiding van de goede samenwerking heb ik hen ook gevraagd om als aankoopmakelaar voor mij op te treden. Hier was ik helemaal over te spreken. Heel prettige samenwerking gehad bij de aankoop van mijn huidige appartement.

Mevr. D.F. Frantzen, Rotterdam
Uitstekend

Deze makelaar kwam op mij zeer relaxed over, zowel de makelaar zelf als op kantoor. Ik hou ervan als mensen je rustig benaderen en het geen moeten en onder druk beslissen is.

Dhr. Lansman, Rotterdam
Uitstekend

Goede ervaring met de makelaar, eigenlijk totaal geen problemen ondervonden. Hetzelfde huis zowel gekocht als verkocht via deze makelaar, dus beide kanten gezien en zeer tevreden.

Dhr. Stefan H, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Als verkoopmakelaar zeer goed.

Dhr. Arie de Jager, Rotterdam
Goed

Mijn huis was snel verkocht. Prettige benadering en vlotte behandeling, zeer deskundig en goed op de hoogte van de lokale markt. Werkt samen met een uitstekende fotograaf. Deze makelaar is aan te raden!!

Dhr. Dusseldorp, Rotterdam
Uitstekend

De makelaar heeft mij uitstekend geholpen bij de snelle verkoop van mijn appartement. Het advies van de makelaar was on point en de service was uitstekend. Wanneer ik een e-mail stuurde, werd er eigenlijk altijd binnen een paar uur gereageerd. Wanneer de makelaar telefonisch niet bereikbaar was, werd ik altijd zeer spoedig terug gebeld. Ik ben positief over de uitstekende service en het persoonlijke contact. De werknemers zijn zeer vriendelijk en helpen je graag.

Dhr. Timo, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Makkelijk, duidelijk en zeer snel. Binnen een week alles geregeld en afgehandeld. Was goed te bereiken.

Dhr. Briedé, Rotterdam
Goed

Goed te bereiken, voldoende geïnformeerd en een goede strategie t.b.v. de verkoop in goed overleg.

Dhr. J.M. da Conceiçaõ, Rotterdam
Goed

Goed bereikbaar. Dacht mee. Goede advisering over de verkoopprijs. Professioneel.

Mevr. Hussain, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

De makelaar heeft echt een geweldige prijs voor ons huis bedongen, bijna 10% boven de vraagprijs. Het contact ging af en toe moeizaam: ik moest vaak initiatief nemen tot contact. Ik werd vervolgens wel zeer vriendelijk behandeld.

Verkoper van Vondelweg, Rotterdam
Uitstekend

Heel vriendelijk, persoonlijk, maar absoluut professioneel.

Mevr. Nathaly Laham, Rotterdam
Uitstekend

De makelaar vond ik top! Zeer prettig en persoonlijk contact. Goed bereikbaar en bij geen gehoor belt hij altijd op dezelfde dag terug. Verder heeft hij goede kennis van de huizenmarkt in Rotterdam. Qua persoon is het niet de standaard makelaar met een snelle babbel of vlotte antwoorden maar komt hij, vind ik, juist rustig, gedegen en daardoor betrouwbaar over. Hij denkt na wanneer je een vraag stelt en luistert eerder dan dat er gesproken moet worden. Ondanks de rust is de makelaar commercieel genoeg om een concurrerende offerte te maken waardoor hij uit 4 makelaars de opdracht gegund kreeg van mij, én het huis beter in te schatten qua reële verkoopwaarde wat mij als verkoper uiteindelijk meer geld heeft opgeleverd. Zoals je kunt lezen ben ik enthousiast en verdient de makelaar deze review. Op basis van persoonlijke ervaring raad ik het zeer aan om voor dit makelaarskantoor te kiezen, en zeker wanneer je onze eigen makelaar als makelaar kan krijgen.

Dhr. Micha Visser, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Uitstekend

Wij zijn zeer tevreden over de enthousiaste en positieve aanpak van de makelaar wat betreft de bepaling van de vraagprijs en de verkoop van onze woning. Afspraken werden prima nagekomen en binnen 5 dagen was ons huis verkocht.

Dhr. Cees van Loon, Rotterdam
Uitstekend

Het is echt een aanrader om met deze makelaar in zee te gaan. Hij heeft ons geholpen en was zeer deskundig, eerlijk en dacht goed met ons mee. Wij hebben ons woning goed en snel verkocht. Ook in de aankoop van ons nieuwe huis is de makelaar heel waardevol voor ons geweest! Onze dank is heel groot voor alle hulp.

Mevr. Patricia Hoogenboom, Rotterdam
Uitstekend

Fijne communicatie met de mensen van het makelaarskantoor. Vanaf het eerste gesprek was er een plezierig contact. De makelaar luisterde goed naar onze wensen wat betreft communicatie naar onze onderhuurders en over de vraagprijs adviseerde hij goed. Opmeten van het huis, offerte en dergelijke waren heel professioneel. Communicatie gedurende het traject met de binnendienst was ook erg plezierig, vlot en professioneel maar ook persoonlijk. Het huis werd snel verkocht voor een goede prijs.

Mevr. Lenny van Erp, Rotterdam

Toon de volgende drie beoordelingen

Goed

1e gesprek was een open en duidelijk gesprek waaruit bleek dat de betrokken makelaar goed op de hoogte was van de markt, geen loze belofte of wollige praat, gewoon duidelijk waarbij duidelijk was wat ik kon en mocht verwachtten. Start van het proces conform eerder gemaakte afspraken en ook de organisatie van bezichtigingen zijn tijdig aangegeven waarbij de optie altijd openbleef om het te weigeren als dit een keer niet uitkwam. Verkoop proces met de uiteindelijke koper is van begin af goed gegaan en zijn er over en weer geen onduidelijkheden geweest waardoor de verkoop probleemloos is verlopen. Een volgende keer zou ik zeker weer voor deze makelaar kiezen.

Dhr. Ringeling, Rotterdam

Veelgestelde vragen

Wat kost een makelaar in Rotterdam gemiddeld?

De kosten van makelaars in Rotterdam liggen in lijn met het landelijk gemiddelde, namelijk een gemiddelde courtage (percentage van de verkoopprijs) tussen de 1% en 1,3%. Onderling zijn er noemenswaardige verschillen tussen makelaars in Rotterdam. Niet alleen de makelaarstarieven verschillen, maar ook de manier waarop de kosten berekend worden. Het is daarom altijd verstandig om meerdere makelaars in Rotterdam te vergelijken voordat u een keuze maakt, zodat u duidelijkheid krijgt over de hoogte van de kosten en de manier waarop deze berekend worden.

Vraag makelaarstarieven op

Hoe kan ik makelaars in Rotterdam vergelijken?

U kunt eenvoudig makelaars in Rotterdam vergelijken door in het vergelijkingsformulier uw voorkeuren op te geven en eenmalig uw woning in Rotterdam te beschrijven. Vervolgens gaan er maximaal vier makelaars die actief zijn in Rotterdam e.o. aan de slag met een gratis offerte op maat. De makelaars vertellen u wat uw woning in Rotterdam momenteel waard is, hoe zij de verkoop zouden aanpakken, en welke tarieven zij hanteren. Daardoor heeft u in één keer een goed en volledig beeld van diverse makelaars in Rotterdam, zodat u een goede keuze kunt maken.

Begin met vergelijken

Wie is de beste makelaar in Rotterdam?

De beste makelaar in Rotterdam is de makelaar die aansluit op uw wensen en situatie, die al vaker woningen zoals die van u verkocht heeft (zelfde woningtype en zelfde prijsklasse), die helder en transparant is over prijzen, en die bovendien een scherp tarief hanteert (de zogenaamde makelaarscourtage) voor de verkoop van de woning. Zodoende is het per situatie anders welke makelaar in Rotterdam de beste keuze is. Begin met het invoeren van uw voorkeuren en het woningtype om de makelaars in Rotterdam te vinden die het beste aansluiten op uw situatie.

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Rotterdam is het goedkoopste?

Makelaars in Rotterdam verschillen aanzienlijk in prijs. In sommige gevallen heeft dat te maken met een beperktere dienstverlening (bijvoorbeeld een beperktere presentatie van de woning op huizensites of een beperktere rol van de makelaar bij het verkoopproces). In andere gevallen heeft dat simpelweg te maken met de prijsstelling van de makelaar, waarbij bijvoorbeeld twee makelaars in Rotterdam dezelfde kwaliteit leveren, maar eenvoudigweg een andere prijs hanteren.

Om die reden is het verstandig om te zoeken naar de goedkoopste goede makelaar in Rotterdam en niet enkel naar de prijs te kijken. Via het vergelijkingsformulier vraagt u eenvoudig gratis offertes aan bij kwalitatieve, lokale makelaars in Rotterdam.

Vraag gratis offertes aan

Welke verkoopmakelaars in Rotterdam doen een gratis waardebepaling?

Wij hebben in kaart gebracht welke makelaars in Rotterdam e.o. een gratis waardebepaling aanbieden in het kader van mogelijke verkoop van de woning. Dat is handig als u verkoop van de woning overweegt, maar u eerst wilt weten wat uw woning in Rotterdam nu waard is. Een ervaren, lokale makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs, inspecteert de woning, en vertelt u wat de woning in de huidige tijd waard is. Aanvullend geeft de makelaar u ook eenvoudige tips, bijvoorbeeld hoe u de waarde van de woning nog zou kunnen vermeerderen.

Vraag een waardebepaling aan

Wat is mijn woning in Rotterdam waard?

De prijzen van woningen in Rotterdam zijn continu aan verandering onderhevig, precies zoals we dat nu in heel Nederland zien. Als u wilt weten wat uw woning in Rotterdam momenteel waard is, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Op korte termijn komt een lokale, ervaren makelaar bij u langs om de waarde van de woning vast te stellen. Dit is gratis, omdat het voor de makelaar ook een manier is om zichzelf te introduceren bij u. Mocht u tot verkoop willen overgaan, dan is het lijntje met de makelaar vervolgens kort en kunt u (indien gewenst) direct doorpakken.

Vraag een waardebepaling in Rotterdam aan

Is makelaars vergelijken in Rotterdam gratis en vrijblijvend?

Ja, een vergelijking van makelaars in Rotterdam via Verkoopmakelaar Offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De makelaars die reageren op uw aanvraag vertellen u (A) wat uw woning momenteel waard is, (B) welke verkoopstrategie volgens hen nu het beste zou werken voor uw woning in Rotterdam, en (C) welke tarieven zij hanteren. Zo heeft u een helder en volledig beeld. Mocht u daadwerkelijk besluiten uw woning in Rotterdam te willen verkopen, dan kunt u op basis van de vergelijking een weloverwogen keuze voor een makelaar in Rotterdam maken.

Begin met vergelijken