Huis verkopen Woning te koop zetten Inzicht in de beste verkoopstrategie

Verkoopadvies: gratis en vrijblijvend

Auteur:
28-11-2023 (laatst bijgewerkt: 28-11-2023)
Leestijd: 3-4 minuten

Hoe moet je de verkoop van je huis aanpakken? Hoeveel geld is jouw huis waard? En wat is een slimme vraagprijs? Als je dit wilt weten, is het tijd voor het aanvragen van een verkoopadvies. Een verkoopadvies van een makelaar is geheel gratis en vrijblijvend en geeft je volstrekte duidelijkheid over de verkoop.

Waarom kiezen voor een verkoopadvies?

Misschien ga je binnenkort verhuizen en wil je je huis gaan verkopen. Of oriënteer je je gewoon nog. Hoe dan ook is een vrijblijvend verkoopadvies altijd een goed idee.

Met een goed verkoopadvies zorg je voor een succesvolle verkoop. Je hebt minder zorgen, verkoopt je huis sneller én voor de juiste prijs.

Bovendien heeft een makelaar veel verstand van de huizenmarkt. Waarschijnlijk weet je zelf niet waar je moet beginnen. Vraag daarom advies van een expert!

Stappenplan naar een goed advies

Wat mag je van een verkoopadviesgesprek verwachten? Is het echt helemaal vrijblijvend? En hoe vraag je het aan? Volg ons stappenplan en je bent verzekerd van een goed advies.

Doe een aanvraag voor een verkoopadviesgesprek

Hoe vraag je een verkoopadviesgesprek aan? Je kunt natuurlijk iedere makelaarwebsite apart bezoeken, opbellen en vragen om een afspraak. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer nodig.

Via ons onafhankelijke vergelijkingsplatform vraag je online eenvoudig meerdere offertes en (optioneel) bijbehorende gesprekken aan.

Vraag hier je gratis verkoopadviesgesprek aan. Je ontvangt dan meerdere offertes, waardoor je direct inzicht krijgt in de verschillende prijzen die makelaars hanteren.

Kies één of meerdere makelaars voor een bezoek

Een verkoopadviesgesprek is hét visitekaartje van een makelaar. Nodig daarom meerdere makelaars uit en ga op zoek naar jouw ideale makelaar.

Bij wie voel je je vertrouwd en met wie heb je een klik? Natuurlijk krijg je direct goede tips voor de verkoop van je huis en kun je al je vragen stellen.

Ontvang de makelaar op bezoek

De makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. De woning wordt bekeken, waarbij de makelaar let op de staat van het huis. Ook neemt hij al je wensen zorgvuldig met je door. Samen maken jullie een verkoopplan dat precies past bij je huis en situatie.

Vrijblijvende en gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je huis? Dan is het goed om te weten dat een waardebepaling altijd bij een verkoopadvies hoort. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je huis kan opbrengen én hoe je dit eventueel kunt verbeteren.

Een compleet verkoopadvies

Het verkoopadvies van een makelaar gaat natuurlijk verder dan alleen een advies over de verkoopprijs. De makelaar werkt altijd via een verkoopstrategie die past bij jouw verkoopdoelen.

Je krijgt tips over het verkoopklaar maken van je woning en eventuele opknapklusjes die je kunt uitvoeren. Ook informeert de makelaar jou over alle kosten die bij de verkoop van je huis komen kijken.

Dat is allemaal echt vrijblijvend, je zit nergens aan vast en bepaalt zelf wat je met dit advies doet.

Vraag je verkoopadvies hier aan

Overweeg jij je huis te verkopen? Vraag dan een verkoopadviesgesprek aan met een ervaren makelaar en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij verkoop.

Veelgestelde vragen in het kort

Wat zijn de voordelen van een gratis waardebepaling?

Met een gratis waardebepaling krijg je vrijblijvend inzicht in de waarde van je huis. Daarnaast vergelijk je direct verschillende makelaars met elkaar. Lees hier over alle voordelen van een waardebepaling.

Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Vraag de juiste vraagprijs, kies voor een makelaar die inzet op een snelle verkoop en zorg dat je veel beschikbaar bent voor bezichtigingen. Wil je meer adviezen voor een snelle verkoop? Hier vind je alle tips voor een snelle verkoop van je huis.

Hoe verkoop ik mijn huis sneller? Hoe vind ik een goedkope makelaar?

Vergelijk verschillende makelaars met elkaar en kies voor een makelaar met een scherpe prijs. Verlies de kwaliteit niet uit het oog en ga voor een ervaren én goedkope makelaar.