Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Almere Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Almere Vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Almere
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huis verkopen in Almere? Dan is een goede makelaar onmisbaar. In Almere kun je als verkoper terecht bij tientallen makelaars, met elk hun eigen sterke en minder sterke punten. Sommige makelaars in Almere blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding, terwijl anderen focussen op een maximale verkoopwaarde. Hoe kies je nou een makelaar die bij jou past?

Wij helpen je met het vinden van de perfecte makelaar voor jou. Een makelaar die aansluit bij je wensen, en die precies goed is in wat jij belangrijk vindt. Op deze pagina lees je alles over het kiezen van de beste makelaar in Almere en waar je rekening mee zou moeten houden. Direct beginnen met vergelijken? Maak dan gebruik van onze unieke gratis vergelijkingstool!

Ontdek hoe ons gratis vergelijkingsformulier werkt.

Begin met vergelijken

Al 892 woningverkopers in Almere kozen hun verkoopmakelaar op deze manier

Makelaars per stadsdeel vergelijken

De beste makelaars in Almere vergelijken

Sinds 2014 zijn wij actief als 100% onafhankelijke vergelijkingswebsite. In die tijd hebben wij ontzettend veel inzichten en data verzameld. Bij ons kun je op basis van die data en inzichten kosteloos de beste makelaars van Almere vergelijken. Wat de allerbeste makelaar van Almere is? Dat is onmogelijk te zeggen. Er zijn zeker makelaars die allround beter presteren dan andere kantoren. Maar tegelijkertijd heeft iedere makelaar eigen kwaliteiten die beter of minder goed passen bij jouw voorkeuren en persoonlijke situatie.

Wil jij bijvoorbeeld gebruikmaken van een makelaar die voor jou het onderste uit de kan haalt, en ben je ook bereid daar iets meer voor te betalen? Of wil je juist een snelle makelaar met een bijzonder scherpe prijs-kwaliteitverhouding? Wil je een groot en modern kantoor met veel expertise of vertrouw je meer op persoonlijke aanpak van een kleiner makelaarskantoor? Dit alles kun je aangeven met onze vergelijkingsdienst. Aan de hand van jouw voorkeuren laten wij je direct de topmakelaars zien die het beste bij jou passen.

Uitgelichte makelaarskantoren in Almere

IMMO Arie van der Lee

Makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee is een full-service makelaar die betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. Deze NVM-makelaar is sinds 1995 een begrip in Almere en is gespecialiseerd in de verkoop, taxatie en aankoop van woningen. Klanten waarderen de persoonlijke en deskundige aanpak van IMMO Arie van der Lee, wat onder meer blijkt uit de 9,4 op Funda.

Makelaardij van der Linden Almere

Makelaardij van der Linden is een groot makelaarskantoor met vestigingen in onder meer Amsterdam, Haarlem, Lelystad en dus ook Almere. In Almere is van der Linden alweer sinds 1984 actief, waardoor ze de lokale woningmarkt als geen ander kennen. Dit kantoor werkt met een groot team experts en blinkt uit in een snelle verkoop en hoge verkoopopbrengsten.

Pieter van der Plas makelaar voor Almere B.V.

Pieter van der Plas makelaar voor Almere B.V. heeft ruimt dertig jaar ervaring met de Almeerse woningmarkt. De diepgaande kennis die dit met zich meebrengt koppelt het NVM-kantoor aan een persoonlijke, betrokken en flexibele werkwijze. Bij dit kantoor kun je rekenen op enthousiasme, professionaliteit en vooral proactieve medewerkers. Verkopers geven deze makelaar gemiddeld een 9,3.

Staat Makelaars

Ben je op zoek naar een sterk makelaarskantoor met een eigentijdse, hippe en sociale aanpak? Dan zou Staat Makelaars in Almere wel eens de beste makelaar voor jou kunnen zijn. Staat heeft vestigingen in Almere, Lelystad en Amsterdam die nauw samenwerken. Fijn aan dit kantoor is dat een persoonlijke aanpak en bereikbaarheid wordt gecombineerd met zeer sterke online marketing.

Hoekstra en van Eck Almere

NVM-makelaar Hoekstra en van Eck is een groot makelaarskantoor met vestigingen door heel het land. Ook in Almere is Hoekstra en van Eck zeer succesvol actief, want klanten waarderen deze makelaar met een 9,3 op Funda. Naast het verkopen van je huis kan je bij Hoekstra en van Eck terecht voor hypotheken en verzekeringen. Omdat je die met korting kunt afsluiten, profiteer je van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat vind jij belangrijk bij je keuze voor een makelaar?

Vergelijk makelaars in Almere op basis van wat jij belangrijk vindt. Waar moet jouw makelaar in uitblinken?

Begin met vergelijken

Hoeveel is mijn huis waard in Almere?

De gemiddelde verkoopopbrengst van een woning in Almere bedraagt € 475.000. De waarde van jouw specifieke woning is afhankelijk van een groot aantal factoren en kun je zelf lastig bepalen. Hiervoor heb je echt een makelaar nodig met expertise in de lokale vastgoedmarkt. Benieuwd wat de belangrijkste factoren zijn bij het bepalen van de waarde van je huis? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Wil jij direct duidelijkheid en zekerheid met betrekking tot de waarde van je woning? Schakel dan direct een makelaar in de regio Almere in voor een waardebepaling. Maak hiervoor gebruik van onze gratis en vrijblijvende waardebepaling service.

Veelgestelde vragen

In Almere heb je als verkoper keuze uit een groot aantal makelaarskantoren. Wanneer je kiest voor een NVM-makelaar of een makelaar die is aangesloten bij VBO of VastgroedPRO, kun je ervan uitgaan dat de makelaar voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen. Let bij je keuze echter ook op zaken die voor jou belangrijk zijn, zoals de kosten, reviews van klanten, werkwijze en de kwaliteit. Vergelijk daarom makelaars onderling voordat je met een makelaar in zee gaat.
Makelaars in Almere rekenen doorgaans tussen de 0,9% en 1,1% aan courtage. Courtage is een percentage van de verkoopprijs, wat je betaalt wanneer de verkoop rond is. Verkoop je dus een woning voor € 500.000? Houd dan rekening met een courtage van € 4.500 tot € 5.500. Daarnaast kunnen makelaars extra kosten in rekening brengen. Kijk daarom goed naar de precieze kosten van makelaars.
Een nauwkeurige waardebepaling is de start van ieder succesvol verkooptraject. We raden je daarom aan om te beginnen met een gratis waardebepaling van jouw huis door een deskundige makelaar in jouw omgeving.
Veel mensen vinden het belangrijk dat hun huis voor de maximale prijs verkocht wordt. Jij ook? Dan is het slim op zoek te gaan naar een makelaar die bewezen resultaten heeft geboekt op dit gebied. Omdat wij de resultaten van makelaars in Almere nauwgezet monitoren, kun je bij ons deze informatie gratis en vrijblijvend opvragen. Geef bij het vergelijken van makelaars aan dat de verkoopprijs voor jouw het belangrijkst is, en wij selecteren automatisch de makelaars die hier het beste op scoren.