Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Bosch Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Bosch vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Bosch
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Een woning verkopen doe je niet elk jaar. Het is een spannende tijd waarbij goede begeleiding van pas komt. De beste makelaar is je steun en toeverlaat tijdens het traject. Dat begint bij het kennismakingsgesprek en eindigt als de sleuteloverdracht is geweest. De beste makelaar in Den Bosch vind je door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen.

In dit formulier stellen we je verschillende vragen over wat jij belangrijk vindt bij een verkoopmakelaar. Wil je bijvoorbeeld een makelaar met een groot netwerk? Of een die altijd bereikbaar is? Door jouw voorkeuren aan te geven, kunnen wij de beste makelaar voor je vinden.

Wil je weten welke verkoopmakelaars in Den Bosch optimaal bij jouw voorkeuren aansluiten? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 507 keer werden makelaars in Den Bosch met succes vergeleken

Wat is de beste makelaar in Den Bosch?

De beste makelaar van Den Bosch bestaat niet. De keuze voor een makelaar is namelijk ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Jouw wensen zijn net als je woning uniek. Door makelaars met elkaar te vergelijken, vind je de meest geschikte om je huis om te verkopen.

Er kunnen behoorlijke verschillen zitten tussen makelaarskantoren. Zo kan het ene kantoor vrij hoge tarieven rekenen, maar daar kan een uitstekende dienstverlening tegenover staan. Een ander kantoor is bijvoorbeeld wat goedkoper, maar minder goed bereikbaar. Zo zijn er veel verschillen tussen makelaars in Den Bosch.

Door bij het vergelijken jouw persoonlijke voorkeuren aan te geven, vind je direct de makelaar die het best bij je past. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel gegevens verzameld over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en klanttevredenheid. Daarom kunnen we je perfect adviseren welke makelaar in Den Bosch voor jou de beste is.

Gratis waardebepaling voor je woning in Den Bosch

Voordat je huis in de verkoop komt, wil je natuurlijk weten hoeveel het waard is. De meeste mensen nemen de WOZ-waarde als uitgangspunt voor de verkoopprijs. Door dit te doen krijg je echter een verkeerde indruk van de werkelijke woningwaarde. De verkoopprijs van woningen ligt doorgaans een stuk hoger dan de WOZ-waarde.

Voor het bepalen van de WOZ-waarde wordt namelijk alleen gekeken naar algemene woningspecificaties, zoals woonoppervlakte en ligging. Opvallende details of recente verbouwingen worden hier bijvoorbeeld niet in meegenomen, met als gevolg dat er een vertekend beeld ontstaat.

Door een gratis waardebepaling te laten doen, krijg je een goed beeld van wat je woning kan opbrengen. Makelaars in Den Bosch komen graag vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling.  Zo leren ze je meteen kennen en kunnen ze hun verkoopstrategie alvast met je delen. Door meerdere makelaars uit te nodigen, krijg je een compleet beeld van de waarde van je huis.

Uitgelichte makelaarskantoren in Den Bosch

Wonen in de hoofdstad van Noord-Brabant is populair. Tientallen makelaars gaan dagelijks op pad om huizen te verkopen. We lichten vijf kantoren voor je uit.

Viermakelaars

Viermakelaars bestaat uit, inderdaad, vier makelaars. Zij hebben een grote kennis van de lokale woningmarkt. Iedere makelaar heeft een eigen specialisme waardoor klanten altijd een passend verkoopadvies krijgen. Dit kantoor heeft een groot netwerk vol met mensen die een woning zoeken. Daardoor worden woningen en appartementen snel en voor de beste prijs verkocht.

Hendriks Makelaardij ’s-Hertogenbosch

De makelaars van Hendriks Makelaardij ’s-Hertogenbosch zijn geboren en getogen in de regio en kennen de lokale markt dan ook op hun duimpje. Dit kantoor zet de klant op nummer één. Ze gaan innovatief te werk. Dat blijkt ook wel uit de Nationale Makelaar Awards. Hendriks Makelaardij won er twee, onder andere voor beste innovatie. Ook dit kantoor heeft een groot netwerk van mensen die een woning in Den Bosch zoeken.

Staete – ’s-Hertogenbosch

Staete is een groot makelaarskantoor. Het voordeel daarvan is dat alle expertise in huis is. Je krijgt een persoonlijke makelaar toegewezen, die de kennis van 30 collega’s gebruikt. Bij Staete ben je verzekerd van goede en snelle service. En dankzij de meer dan 20 jaar ervaring en het grote netwerk is de kans groot dat je woning snel wordt verkocht. De makelaars zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar.

Bighelaardij

Bij dit kantoor gaan twee generaties Van den Bighelaar aan de slag om jouw woning op een goede en snelle manier te verkopen. Bighelaardij heeft geen specifieke doelgroep, maar richt zich op iedereen die een huis wil (ver)kopen. Ze hebben hier meer dan 30 jaar ervaring en verdiepen zich dagelijks in nieuwe marktontwikkelingen. Zo probeert Bighelaardij andere kantoren een stap voor te zijn.

Woonhub Makelaars

Woonhub Makelaars vindt duidelijkheid van A tot Z het belangrijkste. Onverwachte kosten zijn hier uit den boze, ze willen op een transparante manier jouw woning verkopen. Woonhub Makelaars werkt met vaste prijzen. Het team staat altijd voor je klaar. Het verkoopproces is een gezamenlijk traject, daarom is er veel ruimte voor jouw voorkeuren.

Welke eisen stel jij aan een makelaar?

Vergelijk makelaars in Den Bosch op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken vind jij belangrijk?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Den Bosch?

Hoeveel een makelaar kost kan behoorlijk verschillen. We raden je dan ook aan om bij je uiteindelijke keuze voor een makelaar in ’s-Hertogenbosch ook te kijken naar de kosten die een makelaarskantoor rekent. Als je hier een helder beeld van hebt, kom je na het verkoopproces niet voor vervelende verrassingen te staan.

Het grootste gedeelte van de kosten zit in de courtage. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst. Je betaalt dit bedrag aan de makelaar nadat de woning is verkocht. Voor makelaars in Den Bosch ligt de gemiddelde courtage op 1,1%. Als je woning voor €400.000 wordt verkocht, bedraagt de courtage €4.400.

Verder kunnen makelaars nog andere kosten rekenen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Zo kunnen er extra kosten worden gerekend voor het maken van een video. We adviseren je om dit vooraf te bespreken met je verkoopmakelaar.

Veelgestelde vragen

Om de beste makelaar in ’s-Hertogenbosch te vinden, is het goed om ze onderling te vergelijken. Jouw wensen zijn namelijk uniek, net als je woning. Door te vergelijken vind je de makelaar die het beste bij jou en je woning past.
De woningmarkt is altijd in beweging. Goede periodes worden afgewisseld met mindere tijden. Om een actueel beeld van de markt te krijgen adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo kom je erachter hoe de verkoopkansen van jouw woning zijn.
Je kunt je huis alleen op Funda zetten met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties, de NVM, VBO of VastgoedPRO. Funda is het grootste online huizenplatform van Nederland met dagelijks miljoenen bezoekers.
De makelaarskosten bestaan voornamelijk uit de courtage. Makelaars in Den Bosch rekenen gemiddeld 1,1% courtage. Daar kunnen nog andere kosten bijkomen, zoals opstartkosten en extra kosten. Bespreek daarom goed met je makelaar welke diensten er bij de standaard prijs zijn inbegrepen.