Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Roosendaal Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Roosendaal vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Roosendaal
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Roosendaal heeft alles wat je in een stad wilt hebben. Handige en leuke voorzieningen, goede bereikbaarheid en het treinstation is de poort naar Antwerpen, Brussel en Parijs. Het is een geliefde plek om te wonen. Als jij je huis in Roosendaal wilt gaan verkopen, heb je goede papieren om daar een mooie prijs voor te krijgen.

Om het beste verkoopresultaat te behalen heb je een goede makelaar nodig. Die vind je door gebruik te maken van ons gratis vergelijkingsformulier. In dit formulier stellen we je diverse vragen over wat jij in een makelaar zoekt. Vind je het bijvoorbeeld fijn om altijd snel contact met je makelaar te kunnen krijgen? Of wil je de absolute topprijs voor je woning? Als je ons vergelijkingsformulier invult, vind je de makelaar die perfect bij je wensen aansluit.

Wil je direct weten welke verkoopmakelaars in Roosendaal het beste bij je passen? Door op de groene knop hieronder te klikken kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Ontdek hier hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 171 keer een makelaar in Roosendaal gevonden door te vergelijken

Profiel van de woningmarkt in Roosendaal

Als je je woning gaat verkopen, houd je het nieuws hierover waarschijnlijk extra in de gaten. De huizenmarkt gaat altijd op en neer. En dit kan snel gaan. Als het nu een mindere periode is, kan dit over een maand of twee zomaar anders zijn. Om een actueel beeld van de woningmarkt in Roosendaal te krijgen adviseren we je dan ook om een gratis verkoopadvies te laten doen.

Voor de verkoop van je woning is niet alleen de huidige markt van belang, ook de waarde van je huis speelt een rol. Om een indicatie van de verkoopprijs te krijgen kijken veel mensen naar de WOZ-waarde. Dit geeft echter geen goed beeld, omdat de werkelijke waarde vaak een stuk hoger ligt. Bij het bepalen van de WOZ-waarde wordt namelijk alleen naar algemene kenmerken gekeken, zoals de ligging en de oppervlakte. Specifieke zaken zoals een prachtig tuinhuis of een splinternieuwe badkamer worden niet meegenomen.

Het is dan ook slim om een gratis waardebepaling uit te laten voeren. Makelaars in Roosendaal doen dit graag voor je. En de waardebepaling heeft nog een voordeel. Zo leer je makelaars kennen, en ze kunnen alvast hun verkoopstrategie met je delen. Door meerdere verkoopmakelaars uit te nodigen, krijg je een goed beeld van de potentiële opbrengst van je woning.

Wat verwacht jij van een makelaar?

Vergelijk makelaars in Roosendaal op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande punten hebben voor jou de meeste waarde?

Begin met vergelijken

Uitgelichte makelaars in Roosendaal

Als je een makelaar in Roosendaal zoekt, heb je de kantoren voor het uitzoeken. Iedere dag gaan tientallen verkoopmakelaars op pad. We lichten vijf kantoren voor je uit.

Vermunt Makelaardij

Vermunt Makelaardij is een familiebedrijf dat is opgericht door Jan en Elly Vermunt. Inmiddels wordt de zaak gerund door zoon Mario en diens vrouw Nanda. Met nog twee anderen vormen ze het team van Vermunt Makelaardij. De lijntjes zijn hier kort. Ze gaan hier volop mee met de nieuwste ontwikkelingen en zijn lid van vakbond NVM. De verkoopplannen worden gemaakt vanuit hun fraaie pand in het centrum van Roosendaal.

C&R Makelaars

Klanttevredenheid is het voornaamste doel van C&R Makelaars. Dit kantoor is pas tevreden als jij tevreden bent. C&R is een vrij groot kantoor, dit komt ook omdat makelaardij en marketing onder hetzelfde dak zitten. Ondanks de grootte krijg je hier een persoonlijke aanpak. Ze presenteren zichzelf als een nieuwe generatie met een frisse blik. Je kunt bij dit kantoor meer verwachten dan een bord in de voortuin en een plaatsing op Funda.

De Rooy Makelaardij

De Rooy Makelaardij is al lang een begrip in Roosendaal. Het bedrijf is in 1963 opgericht. Inmiddels is Pierre de Rooy afgelost door zijn zoons Marco en Arjan. Ook zij gebruiken hun jarenlange ervaring om de verkoop van jouw woning snel en goed te laten verlopen. Alle medewerkers zijn geboren en getogen in Roosendaal, waardoor ze de stad en de woningmarkt als hun broekzak kennen.

Van der Eijken Makelaardij

‘Geen woorden maar daden’ is het motto bij Van der Eijken. Ze gaan hier voor een open en eerlijk verkoopproces. Het team met 4 medewerkers heeft bij elkaar opgeteld 90 jaar ervaring. Van der Eijken Makelaardij is 24 uur per dag bereikbaar. En omdat het een klein kantoor is, zijn de lijntjes lekker kort.

Noortje van der Maat Makelaardij

Noortje van der Maat werkt alleen vanuit haar kantoor vlakbij het treinstation van Roosendaal. Ze is lid van de NVM en legt de nadruk op persoonlijke benadering, zowel ten opzichte van de klant als van de woningmarkt. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een begrip in Roosendaal. Voor iedere klant wordt maatwerk geleverd.

Welke makelaar in Roosendaal is de beste?

Het is niet eenvoudig om deze vraag te beantwoorden, omdat de beste makelaar voor jou niet automatisch de beste van Roosendaal is. Jouw huis is namelijk uniek, net als jouw wensen. En daar past de ene verkoopmakelaar beter bij dan de andere. Met onze gratis vergelijkingstool kun je eenvoudig de meest geschikte makelaar vinden.

In 2014 zijn we begonnen met het verzamelen en vergelijken van data van makelaars in heel Nederland. We hebben gegevens over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en hoe tevreden verkopers zijn. Daarom kunnen we je goed adviseren welke makelaar in Roosendaal voor jou de beste is.

Is een NVM-makelaar in Roosendaal de juiste keuze?

Een NVM-makelaar is altijd een goede keuze, maar niet automatisch de beste. Veel goede verkoopmakelaars zijn namelijk aangesloten bij VBO of VastgoedPRO, dit zijn de twee andere erkende brancheorganisaties. Het zou zomaar kunnen dat de makelaar die goed bij jou past, geen lid is van de NVM.

Desondanks is de kans groot dat de beste makelaar voor jou is aangesloten bij de NVM. Dit is immers de grootste brancheorganisatie met een marktaandeel van ongeveer 70%. De meeste van de kantoren die in onze database staan zijn lid van de NVM.

Als je wilt weten welke NVM-makelaar goed bij jouw wensen aansluit, kun je ons gratis vergelijkingsformulier invullen. Hiermee kun je makelaars op allerlei vlakken met elkaar vergelijken.

Veelgestelde vragen

In Roosendaal zijn meerdere makelaarskantoren gevestigd, die allemaal graag jouw woning willen verkopen. Je vindt de beste makelaar door ze onderling te vergelijken. Jouw woning is uniek, net als wat je belangrijk vindt tijdens het verkoopproces. Door ons vergelijkingsformulier in te vullen krijg je de perfecte match.
Het grootste deel van de kosten zit in de courtage. Courtage is een percentage van de verkoopopbrengst. Na de verkoop betaal je dit bedrag aan de makelaar. In Roosendaal ligt de gemiddelde courtage op 1,15%. Dit betekent concreet dat een woning die voor €300.000 verkocht wordt, een makelaar €3.450 oplevert.
Je kunt voor de waarde van je woning naar de WOZ-waarde kijken, maar dit is een hele grove schatting. Bij de WOZ-waarde worden unieke eigenschappen van je huis namelijk niet meegenomen. De werkelijke waarde ligt vaak een stuk hoger. Om te weten voor hoeveel je je woning te koop kunt zetten, is het zaak om een gratis waardebepaling te laten doen.
De beste makelaar zal jouw woning met winst verkopen. Als je het optimale resultaat wilt behalen, kun je dit aangeven is ons vergelijkingsformulier. Dan selecteren we automatisch de makelaarskantoren die een hoge opbrengst weten te behalen.