Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Nijmegen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Top 3 Makelaars Nijmegen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Nijmegen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil jij weten welke makelaar in Nijmegen jouw huis het beste kan verkopen? Op onze onafhankelijke vergelijkingssite kun je Nijmeegse verkoopmakelaars snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Wij vergelijken makelaars onder meer op kwaliteit, communicatie, verkoopresultaat, verkoopsnelheid en klantreviews. Zo weet je 100% zeker dat je altijd de beste makelaar in Nijmegen vindt.

Dit is hoe het werkt. Als je op de groene knop hieronder klikt, laat je je gegevens en wensen achter in ons gratis formulier. Zoek jij bijvoorbeeld specifiek een makelaar in Nijmegen die jouw huis bovengemiddeld snel kan verkopen? Dan houden wij hiermee rekening bij het vergelijken. Na het invullen van het formulier ontvang je vrijblijvend jouw persoonlijke Top 3 van makelaars in Nijmegen.

Ontdek meer over ons onafhankelijke vergelijkingsproces.

Begin met vergelijken

Al 453 woningverkopers uit Nijmegen kozen hun makelaar via ons platform

Woning in Nijmegen verkopen en op Funda zetten

Vrijwel iedereen die zijn huis in Nijmegen wil verkopen, zet het op Funda. Miljoenen mensen struinen dagelijks dit razend populaire online huizenplatform af in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Dit maakt een plaatsing op Funda een van de beste manieren om onder de aandacht te komen van potentiële kopers in Nijmegen.

Er is echter één probleem: als particulier kun je niet zelf je huis op Funda plaatsen. Alleen geregistreerde verkoopmakelaars kunnen een woningadvertentie op dit platform maken. Dit kunnen bijvoorbeeld makelaars zijn die zijn aangesloten bij de VBO, VastgoedPRO of NVM. Saillant detail is dat NVM-makelaars minder betalen voor een plaatsing, omdat Funda door de NVM is opgericht.

Een makelaar in Nijmegen is echter niet alleen noodzakelijk om je woning op Funda te zetten, maar levert hierbij ook veel meerwaarde. Zo weet een verkoopmakelaar precies wat de beste dag is om je huis op Funda te plaatsen en welk soort advertentie de beste resultaten oplevert in Nijmegen. Ook verzorgt hij vaak professionele foto’s die het succes van je Funda-advertentie vergroten.

NVM-makelaar in Nijmegen: de beste keuze?

In principe maakt het niet uit of je een makelaar in Nijmegen kiest die is aangesloten bij de VBO, VastgoedPRO of NVM. Al deze verkoopmakelaars staan ingeschreven in kwaliteitsregisters zoals SCVM, VastgoedCert en NRVT. Hiermee voldoen ze gegarandeerd aan belangrijke kwaliteitsrichtlijnen en beschikken ze over de juiste kennis en expertise om jouw huis te verkopen.

Een voordeel van een NVM-makelaar in Nijmegen is wel dat deze een eenmalig laag bedrag per jaar betaalt om woningen op Funda te mogen plaatsen. Zijn collega’s van de VBO en VastgoedPRO daarentegen betalen hiervoor een vast bedrag per woning. Zij krijgen hierdoor te maken met hogere Funda-kosten, wat tot uiting kan komen in een hoger makelaarstarief of opstartkosten.

In theorie – zeker niet altijd in de praktijk – kan een NVM-makelaar dus goedkoper zijn dan zijn collega’s. Daarnaast worden woningen van NVM-makelaars in Nijmegen hoger in de zoekresultaten van Funda geplaatst dan die van andere makelaars. Wil jij dus zoveel mogelijk online exposure voor je woning, dan kan een NVM-makelaar een goede keuze zijn.

Uitgelichte makelaarskantoren in Nijmegen

Bij het vergelijken van Nijmeegse makelaars met ons vergelijkingsformulier, kun je zelf kiezen hoeveel gratis offertes van verkoopmakelaars je ontvangt. Wij raden aan om ten minste 3 vrijblijvende offertes aan te vragen, zodat je een persoonlijke top 3 van makelaars in Nijmegen kunt maken op basis van de door jou ingevulde voorkeuren en wensen.

In Nijmegen zijn in totaal tientallen makelaarskantoren actief. Hieronder lichten we er 5 uit om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Let op: deze Nijmeegse verkoopmakelaars zullen wellicht afwijken van de persoonlijke top 3 van makelaars die je ontvangt na het invullen van ons vergelijkingsformulier.

Kolmeijer Makelaars Nijmegen

Wie in Nijmegen rondrijdt, ziet op veel plekken de borden van Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Het zegt iets over het succes van dit makelaarskantoor, dat naam heeft gemaakt door een unieke combinatie van marktkennis, enthousiasme en steevaste vernieuwing. Met een hecht en jong team dat goed op elkaar is ingespeeld maakt deze makelaar het verschil voor verkopers.

Hestia makelaars & taxateurs

Al sinds 1930 is Hestia makelaars en taxateurs een begrip in Nijmegen en omstreken. Een viertal deskundige en ervaren adviseurs bespreekt gezamenlijk elk huis dat in de verkoop gaat, waardoor alle beschikbare kennis wordt benut voor een optimaal eindresultaat. Dankzij de brede marktkennis en ervaring is Hestia inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste makelaars in Nijmegen.

Soeteman Makelaars

Soeteman Makelaars is er om jou als verkoper te ondersteunen. Vastberaden, gericht op het beste denkbare resultaat én met de wil om jou echt verder te helpen. Makelaars Bob en Hans zorgen voor de rust en ruimte in je hoofd die jij nodig hebt om belangrijke beslissingen te nemen. Ze nemen jou aan de hand en onderhandelen altijd op het scherpst van de snede.

Hendriks Makelaardij Nijmegen

286 verkopers kiezen maandelijks voor Hendriks Makelaardij Nijmegen. Dit succesvolle makelaarskantoor beschikt niet alleen over veel kennis van de lokale woningmarkt, maar ook over een groot netwerk van honderden zoekers. Zo weet jij zeker dat je huis voor de beste prijs wordt verkocht. Gebeurt dat niet? Geen verkoop betekent bij deze makelaar ook écht geen kosten.

Marjan van Heerde Makelaardij

Met een unieke aanpak, persoonlijk contact en het beste verkoopresultaat brengt Marjan van Heerde Makelaardij een lach op jouw gezicht. Deze makelaar luistert naar jouw wensen en gaat op zoek naar een koper die past bij wat jij zoekt. Gevestigd op een toplocatie aan de Staringstraat 14 te Nijmegen krijgt dit makelaarskantoor gemiddeld een 9,5 als waardering van verkopers.

Hoe beoordeel jij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Nijmegen op basis van jouw persoonlijke wensen. Voor welke van de onderstaande 3 makelaars zou jij kiezen?

Begin met vergelijken

Hoeveel kost een makelaar in Nijmegen?

Een makelaar in Nijmegen rekent logischerwijs een commissie voor zijn diensten. Bij een lokale full-service makelaar zal deze vergoeding hoger liggen dan bij bijvoorbeeld een internetmakelaar, maar je krijgt hier dan ook veel voor terug. Zo heeft een lokale full-service verkoopmakelaar veel meer kennis van de lokale huizenmarkt, waardoor hij je huis gemiddeld voor een betere prijs weet te verkopen.

Daarnaast biedt een full-service makelaar in Nijmegen je complete ontzorging. Zo ondersteunt hij je vanaf het eerste moment met de promotie en bezichtigingen van je woning tot aan de onderhandelingen en uiteindelijke verkoop. Hiervoor brengt de verkoopmakelaar vaak een commissie in rekening, die ook wel bekendstaat als de courtage.

De courtage van makelaars in Nijmegen bedraagt gemiddeld 1,09% van de verkoopprijs van jouw woning. Verkoop jij je huis dus voor € 350.000, dan heeft de verkoopmakelaar recht op een vergoeding van € 3.815 voor zijn diensten. Deze kosten zijn vrijwel altijd op no cure no pay-basis en kunnen eventueel worden aangevuld door opstartkosten op andere bijkomende kosten.

Veelgestelde vragen

Makelaars in Nijmegen vergelijken doe je met het gratis vergelijkingsformulier van Verkoopmakelaar Offertes. Als onafhankelijk vergelijkingsplatform houden wij al sinds 2014 data bij over Nijmeegse makelaarskantoren. Hierdoor kennen we de werkwijze, verkoopsnelheid en verkoopresultaten van elke makelaar en kunnen we jou een persoonlijke top 3 sturen van de beste makelaars in Nijmegen.
Nee, je huis op Funda zetten is als particulier niet mogelijk. Je hebt hiervoor de hulp nodig van een geregistreerde verkoopmakelaar in Nijmegen. Sommige makelaars brengen hiervoor opstartkosten in rekening, terwijl een Funda-plaatsing bij andere bij de prijs is inbegrepen. Het is dan ook verstandig om verschillende makelaarsoffertes met elkaar te vergelijken.
NVM-makelaars in Nijmegen met elkaar vergelijken is heel eenvoudig. Geef in ons vergelijkingsformulier aan dat je specifiek op zoek bent naar een NVM-makelaar. Wij filteren de vergelijkingsresultaten vervolgens op verkoopmakelaars die zijn aangesloten bij de NVM. Zo weet je zeker dat je een persoonlijke top 3 ontvangt die alleen bestaat uit NVM-makelaars in Nijmegen.
Een makelaar in Nijmegen rekent gemiddeld 1,09% courtage over de verkoopsom van je woning. Deze makelaarskosten liggen niet veel hoger of lager dan in vergelijkbare delen van het land. Wel kan het verstandig zijn makelaars in Nijmegen onderling met elkaar te vergelijken. De ene verkoopmakelaar is namelijk een stuk goedkoper dan de ander en levert ook een beter resultaat.