Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste makelaars in Purmerend Vergelijk op prijs, kwaliteit en inhoud

Makelaars Purmerend vergelijken

Gebruik de ervaringen van eerdere verkopers
Zicht op eerdere verkoopprestaties in Purmerend
Vind de makelaar met de prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Als je een makelaar in Purmerend zoekt, dan heb je écht wat te kiezen. Er zijn namelijk bovengemiddeld veel makelaars actief in Purmerend, en dat betekent dat er ook onderlinge prijsverschillen en verschillen in kwaliteit zijn. Zo verkoopt de ene makelaar bijvoorbeeld woningen voor gemiddelde hogere prijzen dan de andere makelaar, nog los van dat de bijbehorende tarieven verschillen.

Wij maken het eenvoudig om snel een aantal makelaars in Purmerend voor te selecteren op basis van jouw situatie en wensen. Vind de verkoopmakelaar in Purmerend die voor jou het meest geschikt is!

Meer weten? Lees meer over Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Reeds 271 verkopers uit Purmerend kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

De beste makelaar in Purmerend kiezen

Wie de beste makelaar in Purmerend is, is afhankelijk van jouw behoeften. Wil jij zo snel mogelijk verkopen, dan raden op basis van onze data bijvoorbeeld de ene makelaar aan. Hecht jij vooral waarde aan het behalen van de maximale verkoopprijs, dan zullen wij een andere makelaar in Purmerend aanraden. Zodoende is vooral de vraag waar jouw wensen liggen.

Op basis van jouw situatie en voorkeuren, selecteren wij de meest geschikte makelaars. Die makelaars zullen jou vervolgens (gratis en vrijblijvend) informeren over hun werkwijze, tarieven én de verkoopstrategie die zij voor zich zien voor jouw woning. Op die manier weet je alles wat nodig is om een goede keuze te kunnen maken.

Uitgelichte makelaars in Purmerend

Hoekstra en van Eck Purmerend

Hoekstra en Van Eck is al jarenlang een zeer grote makelaarsketen in o.a. Noord-Holland, met tevens een vestiging in Purmerend (gelocaliseerd op de Waterlandlaan). Met een groot en bevlogen team helpt Hoekstra en Van Eck jou met de verkoop of aankoop van een huis in Purmerend. Ook hypotheekadvies en advies omtrent woningverzekeringen behoren tot de mogelijkheden.

HR Makelaars

HR Makelaars zet in op een bovengemiddelde klantbeleving en probeert zodoende jouw verwachtingen als klant te overtreffen. Wat HR Makelaars kenmerkt, is dat zij jou ook als klant over actuele zaken op de hoogte willen houden en zetten daar op in middels hun website. Je kan bij HR Makelaars terecht voor verkoop en/of aankoop in Purmerend, maar ook voor hypotheekbemiddeling.

Gewoon Simpel Makelaars

De naam van deze makelaar zegt het al: Gewoon Simpel Makelaars probeert het verkoopproces voor jou als klant zo eenvoudig mogelijk te houden. Zij doen dat door jou als klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen: een echte full-service makelaar. Gewoon Simpel Makelaars is gevestigd in het centrum van Purmerend nabij het Eggert Winkelcentrum.

Next-Makelaars

Next-Makelaars is het makelaarskantoor van Mario Calma, een zeer ervaren makelaar met meer dan 25 jaar werkjaren als makelaar. Next-Makelaars is gevestigd op de Oslahaven in Purmerend, in een futuristisch pand in de vorm van een kubus. Dit makelaarskantoor heeft een no nonsense-aanpak: kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Van Tongeren Makelaardij

Van Tongeren Makelaardij is het makelaarskantoor van Paul van Tongeren, een uiterst vriendelijke man met een enorme bak aan ervaring in de makelaardij. Zelf groeide hij op in Purmerend en kent daarmee de stad op zijn duimpje. Dat vertaalt zich in accurate inschattingen van de marktwaarde van woningen en goede klantgerichte begeleiding bij zowel aankoop- als verkoopwensen in Purmerend.

Wat is voor jou het belangrijkste criterium?

Je kunt een makelaar in Purmerend kiezen op basis van meerdere criteria. Wat vind jij het belangrijkste?

Begin met vergelijken

Huis verkopen in Purmerend: waar begin ik?

Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Vanuit de media krijg je al een eerste beeld en via het internet kun je al enigszins oriënteren. Wil je concrete stappen zetten? Dan is de logische eerste stap om een gratis waardebepaling aan te vragen bij meerdere makelaars in Purmerend. Daar zijn diverse redenen voor:

Veelgestelde vragen

We zien dat de tarieven van makelaars in Purmerend in lijn liggen met het landelijk gemiddelde. Dat wil zeggen dat de courtage voor verkoop van een huis in Purmerend gemiddeld 1,05% is. Afhankelijk van het type woning, de prijsklasse van de woning én de locatie van de woning, wordt het makelaarstarief veelal op maat vastgesteld. Om die reden is het altijd verstandig om makelaarskosten te vergelijken voordat u in zee gaat met een Purmerendse makelaar.
Het interessante in Purmerend is dat er een aantal makelaars met kop en schouders boven het gemiddelde uitsteken. Wij monitoren sinds 2014 alle verkooptransacties in Purmerend. Daarbij zien we nu -vele jaren later- nog steeds dezelfde makelaars bovengemiddeld presteren. Dat wil zeggen: een bovengemiddelde prijs per vierkante meter behalen. Welke makelaar je het beste kunt kiezen als woningverkoper is afhankelijk van jouw situatie en woning. Zodoende adviseren wij altijd om een voorselectie te maken op basis van voorkeuren en wensen.
Als je van plan bent om je huis te verkopen in Purmerend, dan zijn er een aantal punten die aandacht verdienen. In de eerste plaats: heb je een geldig, definitief energielabel? Zo niet, dan moet dat eerst geregeld worden. In de tweede plaats: inventariseer wat je woning waard is door het aan meerdere makelaars te vragen. Zo krijg je een goed beeld van jouw situatie én heb je direct een goed beeld van de lokale verkoopmakelaars die je kunt inschakelen om jouw verkooptraject te regelen.
De woningmarkt is al jaren onrustig, ook in Purmerend. Daar heb je als woningverkoper minder last van dan als koper. Sterker nog, de meeste woningen hebben een ruime overwaarde. Zodoende is het voor de meeste woningverkopers nog steeds een heel gunstig moment om te verkopen.

Let wel, als je overweegt om je woning te verkopen in Purmerend, dan is de belangrijkste tip om eerst één of meerdere makelaars om een gratis verkoopadvies te vragen. De makelaar komt dan kosteloos bij je thuis, inventariseert jouw woning en vertelt je wat de woning waard is. Daarnaast denkt hij/zij met je mee over jouw situatie en adviseert wat op woongebied nu de slimste aanpak zou zijn.