Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Houten Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Houten vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Houten
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil jij je woning in Houten verkopen? Dan is een goede makelaar essentieel. Deze zorgt namelijk voor een snelle verkoop én voor een goede prijs. Daarnaast neemt een makelaar veel papierwerk op zich, waardoor jij je volledig op je nieuwe woning kunt richten. Als je op zoek gaat naar makelaars in Houten valt snel op dat er heel wat te kiezen valt. En hoe vind je nu de juiste verkoopmakelaar?

Wij helpen je met het vergelijken van makelaars. Sinds 2014 houden we gegevens bij van de prestaties van makelaarskantoren in Houten. Het blijkt dat er behoorlijke verschillen tussen verkoopmakelaars kunnen zitten. Dan gaat het niet alleen over de prijs die ze vragen voor hun service, maar ook over de gemiddelde verkoopopbrengst. Aan de hand van wat jij belangrijk vindt kunnen we perfect adviseren welke makelaar het best bij jouw wensen past.

Lees hier waarom wij je gegarandeerd 100% objectief adviseren.

Begin met vergelijken

Al 308 succesvolle eerdere vergelijkingen in Houten

Wie is de beste makelaar van Houten?

Welke makelaar bij jou past is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Het ene kantoor heeft een uitstekende dienstverlening, terwijl een ander kantoor wat goedkoper kan zijn. Daarnaast kan je een zo hoog mogelijke opbrengst het belangrijkste vinden, of juist een snelle verkoop.

Je vindt het voor jou beste kantoor door makelaars in Houten te vergelijken. Iedere verkoopmakelaar is anders. Het voordeel daarvan is dat de kans groot is dat je een makelaar vindt die goed bij jouw profiel past.

De meeste makelaars zijn aangesloten bij een branchevereniging. Dit is niet verplicht, omdat iedereen makelaar kan zijn. De brancheverenigingen, NVM, VBO en VastgoedPRO, waarborgen echter de kwaliteit van verkoopmakelaars. Het is wel zo dat er tussen NVM-makelaars onderling flinke verschillen zitten. Daarom is het goed om ze uitgebreid te vergelijken.

Hoeveel is mijn woning waard?

Bij de verkoop van je woning speelt de vraagprijs een belangrijke rol. Het is niet eenvoudig om de juiste prijs te bepalen. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken. Maar je wilt ook niet te laag gaan zitten, omdat je een mooie opbrengst voor je woning hoopt te krijgen. Door een gratis waardebepaling te laten doen, krijg je een goed beeld van de hoogte van de vraagprijs.

Makelaars in Houten doen dit graag vrijblijvend voor je. Door meerdere kantoren te benaderen, krijg je een perfect beeld. Bijkomend voordeel is dat je de makelaars leert kennen en ze alvast kunnen vertellen hoe ze de verkoop zouden aanpakken.

Veel mensen kijken overigens naar de WOZ-waarde om een indruk van de vraagprijs te krijgen. Dit levert echter een vertekend beeld op, omdat de verkoopprijs vaak een stuk hoger ligt. Bij het bepalen van de WOZ-waarde wordt alleen naar algemene zaken gekeken, zoals de oppervlakte en de waarde van omliggende huizen. Specifieke kenmerken, zoals een luxe badkamer, spelen geen rol. Bij het bepalen van de vraagprijs maken deze zaken juist het verschil.

Uitgelichte makelaarskantoren Houten

Brecheisen Makelaars Houten

Brecheisen Makelaars zet vanuit een prachtige locatie de verkoopplannen uit, het Plein met zijn vele monumentale panden. Het is een groot team van 35 medewerkers, waardoor alle vereiste expertise ruimschoots in huis is. Brecheisen Makelaars bestaat sinds 1972 en is een begrip in de regio. De klant staat altijd centraal bij dit kantoor. Klanten beoordelen de service van Brecheisen met een 9,0.

De Koning makelaars (ERA)

De Koning makelaars is een familiebedrijf. Waar opa De Koning lang geleden mee is begonnen zet kleinzoon Jacques tegenwoordig voort. Grappig detail is dat mededirecteur André de Koning geen familie is. Ook dit is een groot makelaarskantoor. Ze vinden hier dat makelen meer om mensen draait dan om vierkante meters. Als klant krijg je veel aandacht, en daar wordt De Koning makelaars dan ook om gewaardeerd.

De Keizer makelaars Houten

‘De Keizer is groots door lokaal klein te blijven’ lees je op de website van deze makelaar. Het kantoor is in 1973 opgericht en begonnen met 3 medewerkers. Inmiddels bestaat het team uit 50 enthousiaste mensen die vanuit 7 vestigingen werken. De makelaars in Houten hebben veel kennis en ervaring. Ze kennen de markt en hebben een groot netwerk vol potentiële kopers, vastgoedexperts en zakelijke partners.

Huis & Hart Makelaars

Huis & Hart zijn de twee woorden waar ze voor staan. De verkoopmakelaars van dit kantoor geloven in verbinding, op allerlei manieren. Door de klant goed te leren kennen, ontdekken ze samen met de klant hoe het verkoopproces het beste kan verlopen. Hun aanpak is transparant, eerlijk, gefocust en empathisch. Dit combineren ze met een jarenlange ervaring en een groot netwerk in Houten.

Romijn Makelaardij

Suzanne en Jurriaan Romijn vormen samen Romijn Makelaardij. Het is een klein kantoor met grote ambitie. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en proberen voor iedereen het beste verkoopresultaat te behalen. Allebei wonen ze al hun leven in de buurt, waardoor de lokale woningmarkt geen geheimen voor ze heeft. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel, net als persoonlijke service.

Wat verwacht jij van een makelaar in Houten?

Vergelijk makelaars in Tilburg op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken geven voor jou de doorslag?

Begin met vergelijken

Is het een goede tijd om mijn huis te verkopen?

Dat is een goede vraag. En zijn periodes waarin huizen binnen een dag voor een topprijs worden verkocht. Een jaar later kan het zoeken zijn om überhaupt een koper te vinden. Om een goed beeld van de actuele woningmarkt te krijgen, adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo weet je wat de verkoopkansen van jouw woning zijn.

Door dit aan meerdere makelaars te vragen, krijg je een goed beeld. Overigens speelt niet alleen de woningmarkt een rol. Ook de staat van de woning, de vraagprijs en de ligging zijn belangrijk. Een voordeel is dat Houten centraal in het land ligt, en daarmee een grote aantrekkingskracht op kopers heeft.

Veelgestelde vragen

De meest geschikte makelaar voor jou vind je door ons vergelijkingsformulier in te vullen. Door aan te geven wat je belangrijk vindt, kunnen we je perfect advies geven over welke verkoopmakelaar het best bij je past.
De kosten worden voornamelijk bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Verkoopmakelaars in Houten rekenen gemiddeld 1,1% courtage. Daar kunnen nog wat kosten bijkomen, zoals opstartkosten. Door dit vooraf met je makelaar te bespreken kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
De prijs van je woning wordt bepaald door een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de staat van de woning, de ligging en de oppervlakte. Op basis hiervan wordt verkoopprijs bepaald. Niet iedere makelaar komt op dezelfde prijs uit. Daarom is het slim om een gratis waardebepaling te laten doen.
De weg naar een winstgevende verkoop begint bij het vergelijken van verkoopmakelaars. Zo vind je namelijk de beste makelaar, die jouw huis uiteindelijk voor de hoogste prijs zal verkopen. Wij koppelen de juiste verkoopmakelaar aan jouw wensen. Als een flinke opbrengst voor jou belangrijk is, zoeken we makelaars die bewezen hebben een hoge verkoopprijs te kunnen behalen.