Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Makelaars Leeuwarden vergelijken Makelaar kiezen

Top 3 Makelaars Leeuwarden vergelijken

Vergelijk prijzen en beoordelingen in Leeuwarden
Inclusief gratis waardebepaling van je huis
Kies de beste verkoopmakelaar

Woon je in Leeuwarden en overweeg je om je huis te verkopen, dan zijn er vele Friese makelaars om uit te kiezen. Dat komt omdat er betrekkelijk veel makelaars in Leeuwarden gevestigd zijn én omdat er veel Friese makelaars van buiten de stad alsnog Leeuwarden tot hun werkgebied rekenen.

Het feit dat er veel makelaars zijn om uit te kiezen, betekent dat er voor jou als aanstaand huizenverkoper veel te winnen is bij een vergelijking. Je krijgt (A) de verkoopstrategie die het beste bij je situatie en wensen aansluit, (B) een betere kans op een hogere verkoopprijs en (C) een scherper makelaarstarief.

Lees hoe het vergelijken van makelaars werkt.

Begin direct met vergelijken

Al 550 woningen in Leeuwarden gingen na vergelijking in de verkoop

Wat kost een makelaar in Leeuwarden?

De kosten van een makelaar in Friesland voor de verkoop van een huis zijn gemiddeld 1% van de verkoopprijs van de woning. Dat wil zeggen: verkoop je een woning van 350.000 euro in Leeuwarden, dan betaal je de makelaar gemiddeld 3.500 euro courtage. Makelaarstarieven verschillen en juist daarom is het verstandig om altijd een vergelijking te maken.

Welke makelaar in Leeuwarden past het beste bij mij?

Welke makelaar de beste keuze voor jou is, is afhankelijk van jouw voorkeuren, je type woning en je wensen met betrekking tot het verkooptraject. Makelaars verschillen op diverse manieren. Om die reden stellen wij altijd een top 3 samen. Begin direct door jouw voorkeuren op te geven.

Voorbeelden van makelaars in Leeuwarden

In Leeuwarden is een groot aantal verkoopmakelaars actief. We sommen er een aantal op. Wil je weten welke makelaar in Leeuwarden het beste aansluit bij jouw situatie én het beste voorstel heeft? Begin direct met een vergelijking (eenvoudig in 2 minuten).

Makelaardij Laurens Beimers

Laurens Beimers is een makelaar met een persoonlijke aanpak. Hij denkt met je en laat jouw woonwensen centraal staan bij het verkoop- (of aankoop)traject. Het team van Makelaardij Laurens Beimers is klein en daardoor zijn de lijntjes kort, hetgeen een voordeel is voor jou als klant.

Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden

Duinstra Melis is een grotere makelaar in Friesland met vestigingen in Leeuwarden en Sneek. Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden is gevestigd aan de Balthasar Bekkerwei. Jaarlijks verkoopt de vestiging een groot aantal woning in Leeuwarden en is daarmee met recht een ervaren makelaar te noemen.

Lamberink Makelaars & Adviseurs Leeuwarden

Ook Lamberink Makelaars & Adviseurs is een grotere makelaarsketen, met vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Vanzelfsprekend betekent dat dat je met al je wensen op het gebied van vastgoed in het noorden van Nederland terecht kunt bij Lameberink (bijvoorbeeld bij het kopen en verkopen in verschillende provincies). Dat kan een voordeel bieden.

SUZ Makelaars

SUZ Makelaars is het initiatief van twee zussen: Janina en Annet Wouda. Daarmee is het een eerste-generatie familiebedrijf, waarbij je mag als klant mag rekenen op een makelaar die betrokken en enthousiast is. Je kunt bij SUZ Makelaars terecht voor de aankoop, verkoop of verhuur van een woning in Leeuwarden.

Faber Wonen

Faber Wonen is het makelaarskantoor van kantoorleider Klaas Faber. Hij geeft leiding aan een professioneel team dat in veel wensen kan voorzien. Naast het zoeken of verkopen van een huis, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hypotheekadvies te krijgen of hulp bij het afsluiten van een woonverzekering. Om die reden heet het bedrijf ook Faber Wonen: je wordt bij alle facetten van je woonwensen geholpen.

Makelaardij Friesland | Qualis

Makelaardij Friesland is een grotere makelaar in de provincie Friesland. Naast de vestiging op de Heliconweg in Leeuwarden, heeft deze organisatie ook vestigingen in Heerenveen, Drachten en Sneek. Het bedrijf draagt het Qualis-label, hetgeen betekent dat het bedrijf gespecialiseerd is in het hogere en topsegment van de woningmarkt.

Wat vind jij belangrijk?

Jouw top 3 van makelaars is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt bij de keuze voor een makelaar in Leeuwarden. Wat telt voor jou?

Begin met vergelijken

Gratis verkoopadvies in Leeuwarden

Het verkopen van een huis is een grote gebeurtenis. Een goede verkoopmakelaar maakt op meerdere manieren een groot verschil voor jou als woningverkoper:

Door een gratis verkoopadvies aan te vragen bij meerdere verkoopmakelaars in Leeuwarden, krijg je een zeer volledig beeld per makelaar en kun je een weloverwogen keuze voor een makelaar maken.

Bij een gratis verkoopadvies komt de makelaar bij je thuis, neemt met jou de woning door, inventariseert jouw wensen en situatie én geeft jou direct advies: wat is een haalbare verkoopprijs én hoe kan de verkoop het beste worden aangepakt? Door deze adviezen van meerdere makelaars te vergelijken, kun je een zeer gerichte keuze maken (zonder enige kosten vooraf te maken).

Veelgestelde vragen

De top 3 van makelaars in Leeuwarden is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt: kosten, verkoopsnelheid en/of verkoopopbrengst. Stel de top 3 samen door te vergelijken en laat je door de top 3 van makelaars in Leeuwarden informeren over de tarieven, verkoopstrategie en aandachtspunten voor verkoop van jouw woning in Leeuwarden.
Een full-service makelaar begeleidt het verkooptraject in zijn volledigheid: van promotie van de woning en het vinden van een koper tot de definitieve afronding bij de notaris. Een full-service makelaar draagt zodoende zorgt voor alle aspecten van het verkooptraject en zorgt dat jij als verkoper zo min mogelijk hoeft te doen. Om die reden vergelijken wij alleen full-service makelaars bij de vergelijking van makelaars.
De verkoopwaarde van jouw huis is afhankelijk van meerdere factoren (zoals het aantal bewoonbare vierkante meters, de grootte van het perceel, de onderhoudsstaat van de woning én de staat van de huidige huizenmarkt. Een verkoopmakelaar in Leeuwarden kan de waarde van jouw woning gratis vaststellen.
Wij monitoren sinds 2014 iedere verkooptransactie in Leeuwarden, waardoor wij een volledig beeld hebben van de verkoopsnelheid per makelaar. Als het jouw wens is om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen, dan koppelen we jouw vergelijkingsaanvraag aan de drie makelaars die de meest reële kans van slagen hebben om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.