Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Bennekom Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Bennekom vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Bennekom
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Zoek je een goede makelaar in Bennekom voor de verkoop van jouw woning? Vul een aantal voorkeursvragen in en vind de beste verkoopmakelaars bij jou in de buurt. Vergelijk reviews, makelaarskosten en verkoopresultaten van makelaars in Bennekom en kom erachter welke makelaar het beste bij jouw situatie en wensen aansluit.

Meer weten? Lees meer over Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Al 77 verkopers uit Bennekom kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

Welke makelaar in Bennekom is het beste?

Om jou te ondersteunen bij het vinden van een geschikte makelaar in Bennekom, houden we bij Verkoopmakelaar Offertes bij welke makelaars er zijn in Bennekom, hoe snel zij gemiddeld een woning verkopen en wat de gemiddelde kosten per makelaar zijn.

De tarieven (courtage) en verkoopsnelheid van de makelaars in Bennekom verschillen zodoende per makelaar. Daarom is het vergelijken van lokale makelaars verstandig, zodat je niet enkel op gevoel een keuze maakt. Bepaal wat voor jou belangrijk is, geef je voorkeuren aan in het formulier en vergelijk de makelaars die bij jou passen.

Uitgelichte makelaarskantoren in Bennekom

Makelaardij Jacobs

Makelaardij Jacobs is al jarenlang een bekend gezicht aan de Edeseweg. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft eigenaar Martin Jacobs al in vrijwel iedere straat in Bennekom meerdere woningen verkocht. Samen met makelaar William van Dijk streeft hij een persoonlijke aanpak na, waarbij de wensen van de verkoper centraal staan.

Barneveld Schuurman Makelaars

Barneveld Schuurman Makelaars is al jaren een bekend gezicht midden in het centrum van Bennekom, gevestigd aan het Van Slootenplein. Marco en Wieke Schuurman vormen als man en vrouw een ijzersterk duo. Persoonlijk contact en integriteit staan centraal, waardoor je als klant kunt rekenen op een oprecht, persoonlijk advies.

Jillis Baggerman Makelaardij

Enkele jaren geleden werd Jillis Baggerman Makelaardij uitgeroepen tot beste makelaar van Nederland. Menig inwoner van Bennekom komt dagelijks langs het kantoor van Jillis Baggerman, doordat het gevestigd is op de hoek van de Commandeursweg en de Kierkamperweg. Jillis Baggerman Makelaardij ondersteunt bij aankoop, verkoop, taxatie en hypotheken.

Hartman Makelaars

Makelaar Rudi Dommershuijzen geeft leiding aan Hartman Makelaars, een NVM-makelaar die gevestigd is aan de Brinkstraat, naast de fietsenwinkel met dezelfde naam (Hartman Tweewielers). Hartman Makelaars is een echte Bennekomse makelaar, maar verkoopt ook woningen in onder andere Ede, Wageningen en Doorwerth.

Marcel Rozeboom Makelaardij

Marcel Rozeboom opereert als individu. Als klant sta je centraal: wat is jouw situatie en wat zijn jouw wensen? Marcel Rozeboom wordt door eerdere klanten geprezen vanwege zijn inlevingsvermogen en enthousiasme, en wordt beschreven als meelevend en meedenkend. Marcel Rozeboom verkoopt, koopt aan en taxeert woningen in Bennekom en omstreken.

Wat vind jij belangrijk?

Vergelijk makelaars in Bennekom op basis van jouw voorkeuren en wensen. Wat is het belangrijkste criterium om op te vergelijken?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Bennekom?

De kosten van makelaars in Bennekom liggen in lijn met de landelijke gemiddelden. In vergelijking met de kosten van makelaars in onder andere Ede en Wageningen zien we eveneens weinig afwijkende tarieven. Vrijwel alle makelaars in Bennekom kennen een vergelijkbare (traditionele) opzet van prijsstructuur. Kies je voor een ervaren, lokale makelaar in Bennekom, dan betaal je zodoende opstartkosten (voor het plaatsen van de woning op huizensites zoals Funda, het maken van foto's van de woning, het opstellen van een brochure, etc.) en een courtage (een percentuele beloning voor de makelaar voor daadwerkelijke verkoop van de woning).

Veelgestelde vragen

Er zijn in totaal 8 makelaars gevestigd in Bennekom, waarvan 7 makelaars actief zijn met de verkoop van woningen: Jacobs Makelaardij, Jillis Baggerman Makelaardij, Barneveld Schuurman Makelaars, Hartman Makelaars, W.J. van Beek Makelaardij en (verwarrend genoeg) twee verschillende makelaars met bijna dezelfde naam: Rozeboom Makelaardij én Marcel Rozeboom Makelaardij.
In basis is het de meest verstandige keuze om een makelaar in Bennekom te kiezen voor het verkopen van een Bennekomse woning. Dat neemt niet weg dat er diverse grote makelaars zijn die gevestigd zijn in Ede en/of Wageningen die ook geschikte keuzes kunnen zijn. Vaak zijn er bij die makelaarskantoren één of twee makelaars actief die zich specialiseren in Bennekom, waardoor er wel lokale kennis is.

Die lokale kennis is vanzelfsprekend gegarandeerd bij de makelaars die daadwerkelijk in Bennekom zitten. Het is hoe dan ook altijd verstandig om makelaars te vergelijken om tot de beste keuze te komen.
Een verkoopmakelaar in Bennekom rekent tussen de 400,- euro en 750, euro aan opstartkosten. De gemiddelde courtage is 1,15% van de uiteindelijke verkoopprijs. Alle makelaars in Bennekom werken met een tarief op maat. Daarom is het noodzakelijk om offertes op te vragen om tarieven te kunnen vergelijken. Dit proces is gratis en vrijblijvend.
De keuze voor een makelaar is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw woning en uw voorkeuren. Wij draaien het daarom om: klik uw voorkeuren, woningbeschrijving en situatie aan in het vergelijkingsformulier. Wij matchen vervolgens de meest geschikte makelaars in Bennekom met uw aanvraag. De geselecteerde makelaars brengen vervolgens een gratis verkoopvoorstel uit, zodat u zelf kunt bepalen welke makelaar in Bennekom de beste keuze is voor de verkoop van uw huis.