Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Apeldoorn Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Apeldoorn vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Apeldoorn
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Centraal gelegen in een prachtige omgeving is Apeldoorn een populaire woonbestemming. Wie zijn huis in Apeldoorn wil verkopen, zal dan ook niet te klagen hebben over belangstelling. Toch verloopt een huizenverkoop niet altijd zo soepel en winstgevend als gewenst. Meer dan 90% van de verkopers in Apeldoorn maakt hierdoor nog altijd naar tevredenheid gebruik van de diensten van een makelaar.

Een full-service makelaar in Apeldoorn helpt niet alleen om de best denkbare prijs voor je woning te krijgen, maar ontzorgt je ook op alle andere vlakken van het verkooptraject. Hierdoor is het van belang om bij de keuze voor een makelaar te kijken naar aspecten als kosten, service, communicatie en betrouwbaarheid. Wij maken dit proces een stuk eenvoudiger met ons gratis vergelijkingsformulier, zodat jij de beste makelaars in Apeldoorn makkelijk en snel kunt vergelijken.

Bekijk hoe ons vrijblijvende vergelijkingsformulier werkt.

Begin met vergelijken

Al 408 verkopers uit Apeldoorn kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

Je huis in Apeldoorn op Funda zetten

Je huis op Funda zetten is een van de eerste dingen om te doen als je de kans op een snelle verkoop wilt vergroten. Op dit grootste huizenplatform van Nederland speuren meer dan 5 miljoen mensen per maand dagelijks naar een nieuwe woning. Staat jouw huis in Apeldoorn hier prominent tussen, dan laat het zich niet moeilijk raden dat dit tot de nodige bezichtigingen zal leiden.

Er is één ding dat je moet weten voordat je jouw huis op Funda zet; dit kan alleen met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Denk hierbij aan een makelaar die is aangesloten bij de NVM – de bracheorganisatie met een meerderheidsbelang in Funda – of aan een makelaar van een andere brancheorganisatie zoals de VBO of VastgoedPRO.

Nu betekent dit niet dat elke gecertificeerde makelaar een goede keuze is om je huis op Funda te zetten. De verkoopmakelaar die de plaatsing op Funda verzorgt, zal je immers ook begeleiden bij de verdere verkoop van de woning. Hierdoor wil je een makelaar in Apeldoorn kiezen die ook op belangrijke criteria zoals communicatie, werkwijze en algehele verkoopstrategie het beste scoort.

Kosten van een makelaar in Apeldoorn

Dat de beste makelaar in Apeldoorn niet altijd het meeste hoeft te kosten, blijkt uit de statistische gegevens over de Apeldoornse woningmarkt die wij sinds 2014 bijhouden. Hieruit komt naar voren dat sommige Apeldoornse makelaars die lager dan gemiddelde makelaarstarieven hanteren, bovengemiddeld presteren op het gebied van verkoopresultaat en verkoopsnelheid.

Om je een indruk te geven; de gemiddelde makelaarskosten in Apeldoorn bedragen tussen de 1,1% en 1,2% van het verkoopbedrag van de woning. Dit percentage wordt ook wel de courtage genoemd. Daarbij werken sommige makelaars met opstartkosten en overige bijkomende kosten, waardoor het totale kostenplaatje hoger kan uitvallen. Vergelijk de kosten van makelaars daarom altijd.

Uitgelichte makelaarskantoren in Apeldoorn

Buurman Makelaardij

Buurman Makelaardij is een echt familiebedrijf in Apeldoorn dat zich al sinds 1968 onderscheidt door een krachtige, originele en creatieve aanpak. De professionele makelaars doen geen concessies aan kwaliteit en helpen klanten zoals zij zelf ook geholpen willen worden. Iedereen is welkom om binnen te lopen bij dit eigenzinnige NVM-makelaarskantoor dat gemiddeld een 9,5 krijgt van klanten.

Boers Makelaars

Boers Makelaars is niet zomaar een makelaar. Deze betrokken Garantiemakelaar in Apeldoorn geeft jou namelijk verschillende garanties rondom de verkoop van je huis. Zo ben je verzekerd van 24/7 bereikbaarheid, bezichtigingen in de avonduren en promotie van je woning die gegarandeerd de aandacht trekt. Ook zet dit makelaarskantoor graag en vaak een stapje extra voor zijn klanten.

Reinders Huizen & Hypotheken

Alert, actief en verstandig. Het is zoals makelaarskantoor Reinders Huizen & Hypotheken zichzelf omschrijft en dit wordt bevestigd door vele positieve reviews van klanten. Bij deze makelaar in Apeldoorn komt klantvriendelijkheid niet uit een cursus, maar recht uit het hart. Zo ben jij als klant verzekerd van een direct antwoord op belletjes en mailtjes en de allerbeste deal voor je woning.

Rodenburg Makelaars

Met ruim 90 jaar ervaring weet Rodenburg Makelaars wat er leeft in de makelaardij. Een persoonlijke benadering, oprechte menselijke aandacht en kennis van iedere stoeptegel in Apeldoorn verklaren het succes van dit klantgerichte makelaarskantoor. De enthousiaste medewerkers ademen passie voor het vak en regelen alles wat nodig is voor een succesvolle verkoop.

Koningsstede Makelaardij

Koningsstede Makelaardij is een NVM-gecertificeerd makelaarskantoor in Apeldoorn dat jouw behoeften als klant centraal zet. De ervaren makelaars blinken uit in persoonlijke aandacht en professioneel advies en denken graag met je mee om je verkoopwensen te verwezenlijken. Met deze unieke benadering geeft Koningsstede Makelaardij jou als verkoper altijd de aandacht die je verdient.

Waar let jij op bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Apeldoorn op basis van jouw wensen en woonsituatie. Welk van de onderstaande 3 makelaars zou jij kiezen?

Begin met vergelijken

Offertes van makelaars in Apeldoorn vergelijken

De beste makelaar in Apeldoorn vind je door offertes van verschillende makelaarskantoren gratis met elkaar te vergelijken. Maar waar moet je nu op letten als je eenmaal meerdere makelaarsoffertes ontvangen hebt? Hieronder sommen wij 3 factoren op om mee te nemen in je beoordeling van verkoopmakelaars:

Veelgestelde vragen

In Apeldoorn zijn tientallen makelaars gevestigd die jouw huis snel en winstgevend kunnen verkopen. Soms zijn deze verkoopmakelaars aangesloten bij de NVM en andere keren bij de VBO of VastgoedPRO. Belangrijk zijn vooral de individuele verschillen tussen makelaars, die betrekking kunnen hebben op zaken als werkwijze, bereikbaarheid, kwaliteit en kosten. Ook bij goed aangeschreven NVM-makelaars is het daarom raadzaam om deze onderling te vergelijken.
De meeste verkoopmakelaars in Apeldoorn rekenen tussen de 1,1% en 1,2% courtage bij verkoop van je woning. Dit bedrag betaal je pas nadat de verkoop daadwerkelijk is afgerond. Bij een verkoopsom van € 250.000 moet je dus rekening houden met makelaarskosten variërend van € 2.750 tot € 3.000. Daarnaast brengen makelaars in Apeldoorn soms ook bijkomende kosten in rekening. Het is daarom aan te raden om de precieze kosten van makelaars altijd goed te vergelijken.
Het bepalen van de beste vraagprijs is een vak apart. Je wilt niet te hoog inzetten, maar ook zeker niet te laag. Een gratis waardebepaling van meerdere Apeldoornse makelaars geeft je een goed beeld van de vraagprijs waar je op kunt mikken. Hierbij geven deze verkoopmakelaars je ook vrijblijvend verkoopadvies om te zorgen dat je de woning zo winstgevend mogelijk verkoopt. Veel belangrijker dan de vraagprijs is immers de uiteindelijke verkoopprijs.
De beste verkoopmakelaar zal je huis voor het meeste geld verkopen. Een winstgevende verkoop begint dan ook met het vergelijken van verkoopmakelaars, zodat je hopelijk de beste vindt. Via onze site is de kans daarop zeer groot, omdat wij makelaars aan de hand van strikte criteria voorselecteren en met je matchen op basis van jouw wensen. Is een hoge verkoopsom voor jou belangrijk, dan koppelen we jou aan de makelaars die bewezen hebben dit te kunnen behalen.