Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Coevorden Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Coevorden vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Coevorden
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Of het nu de eerste keer is of de vijfde, het verkopen van een huis blijft spannend. Er komt veel bij kijken en het gaat om veel geld. Een goede makelaar is daarom zeker geen overbodige luxe. Een makelaar begeleidt je tijdens het gehele verkooptraject en zorgt voor een zo goed mogelijk verkoopresultaat. Wil jij een huis in Coevorden verkopen? Dan heb je de keuze uit een groot aantal makelaars in Coevorden. Welke moet je kiezen?

Wij denken dat je het beste kunt kiezen voor een makelaarskantoor dat goed scoort op wat jij belangrijk vindt. Door makelaars te vergelijken op basis van belangrijke punten als verkoopprestaties, service en eerdere beoordelingen, krijg je snel een overzicht van de kantoren die het beste bij jouw wensen aansluiten. Op die manier kun je eenvoudig één of meerdere makelaars selecteren en contact opnemen.

Kom te weten hoe wij je 100% onafhankelijk adviseren.

Begin met vergelijken

Al 108 woningeigenaren uit Coevorden verkenden hun makelaarskeuze op deze manier

De beste makelaars in Coevorden vergelijken

De beste makelaar in Coevorden vind je door gratis offertes van makelaars met elkaar te vergelijken. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend dan meerdere offertes van makelaars uit jouw woonplaats, die je vervolgens kunt vergelijken. In onze ogen is het belangrijk om vooral op de volgende dingen te letten bij het vergelijken van makelaars:

Uitgelichte makelaarskantoren in Coevorden

Lamberink Makelaars & Adviseurs Coevorden

Lamberink Makelaars & Adviseurs is een groot makelaarskantoor met meerdere vestigingen in Noord-Nederland. Naast Coevorden is Lamberink actief in onder meer Assen, Emmen, Heerenveen en Groningen. Fijn aan dit makelaarskantoor is dat ze sterk inzetten op de marketing van je woning via een groot aantal kanalen. Hierdoor kun je rekenen op een zeer strakke presentatie en een groot bereik van de woningadvertentie.

Venhorst Makelaardij

Bij NVM makelaarskantoor Venhorst Makelaardij staat jouw resultaat centraal. Met meer dan veertig jaar ervaring, een groot netwerk en een eerlijke en vriendelijke werkwijze heeft Venhorst Makelaardij alles in huis om jouw woning met succes te verkopen. Dat deze werkwijze ook door klanten gewaardeerd wordt, bewijst de 9,2 die Venhorst gemiddeld op Funda krijgt.

Naober Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar waar je kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan zou Naober Makelaars uit Coevorden wel eens jouw makelaar kunnen zijn. Naober Makelaars is een allround makelaarskantoor dat gelooft in de kracht van Drentse nuchterheid om tot de beste resultaten te komen. Verwacht bij Naober dus geen mooie praatjes, maar een duidelijke, eerlijke en deskundige aanpak.

Wat vind jij belangrijk bij je keuze voor een makelaar?

Vergelijk makelaars op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Wat vind jij belangrijk bij je keuze voor een verkoopmakelaar?

Begin met vergelijken

Let op energielabel bij de verkoop van je woning

De overheid verwacht van woningeigenaren dat zij hun steentje bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast bespaart een koper met een energiezuinig huis ook op de energiekosten. Daarom is het sinds 2022 verplicht om het (definitieve) energielabel te vermelden bij de woningadvertentie. Ook bij de overdracht is een energielabel verplicht. Het energielabel geeft aan hoe zuinig de woning met energie omgaat. Een energielabel vraag je aan bij een energieadviseur.

Vanwege de hogere energiekosten is het energielabel een belangrijke factor geworden bij het bepalen van de waarde. Daarom kan het slim zijn energiebesparende maatregelen te nemen voordat je een energielabel aanvraagt. Denk aan het aanbrengen van dak-, vloer- of spouwmuurisolatie, of door het laten zetten van dubbel glas. Overleg wel altijd eerst met je makelaar of dit slim is, aangezien je niet altijd alle kosten terugverdient.

Hoeveel bedraagt de courtage in Coevorden?

De meeste makelaars betaal je in de vorm van courtage. Courtage is een percentage van de verkoopprijs dat je na een succesvolle verkoop afdraagt aan de makelaar. Gemiddeld schommelt dit percentage in Coevorden tussen de 1,0% en 1,2% en dit verschilt dus per makelaar. Houd er daarnaast rekening mee dat makelaars extra kosten in rekening kunnen brengen, zoals opstartkosten of kosten voor het maken van foto’s en filmmateriaal.

Het loont dus om van te voren goed uit te zoeken hoe hoog de courtage is en welke kosten een makelaar nog meer in rekening brengt. Staar je echter niet blind op kosten, maar bekijk ook wat een makelaar levert voor de prijs die je betaalt. Het kan bijvoorbeeld duur lijken om € 450 te betalen voor professionele foto’s, maar als dit ertoe leidt dat er € 5000 meer op je woning wordt geboden, is dit het meer dan waard.

Veelgestelde vragen

In Coevorden zijn diverse makelaars actief. Betrouwbare makelaars zijn onder meer Lamberink Makelaars & Adviseurs Coevorden, Venhorst Makelaardij en Naober Makelaars. Vergelijk makelaars op basis van jouw persoonlijke voorkeuren om te ontdekken welke makelaars het hoogst scoren op betrouwbaarheid en andere belangrijke criteria.
De waarde van jouw woning in Coevorden wordt bepaald door verschillende factoren. De belangrijkste zijn beschikbaar woonoppervlak, de algemene staat en de locatie. Ook het energielabel en de grootte van je tuin spelen een rol. En uiteraard speelt ook de markt een rol: op het moment er veel vraag is naar huizen in Coevorden, zal de prijs van jouw woning stijgen.
Vind jij het met name belangrijk dat jouw makelaar uitblinkt in service? Heeft een goede klik voor jou prioriteit, vind je het belangrijk dat je makelaar altijd bereikbaar is en wil je werken met iemand die uitgebreid de tijd voor je neemt? Vergelijk dan verkoopmakelaars in Coevorden op basis van service en klanttevredenheid. Wij selecteren dan automatisch de makelaars die goed scoren op dit vlak.
Funda is de grootste huizenwebsite van Nederland. Huizenzoekers kijken dan ook automatisch op Funda wanneer zij op jacht gaan. Logisch dus dat je ook jouw woning op Funda wilt plaatsen. Bij Funda is het zo dat alleen makelaars een woningadvertentie kunnen plaatsen als ze bij de website zijn aangesloten. Gelukkig zijn alle makelaars in Coevorden die je via onze site vindt bij Funda aangesloten, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.