Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Helmond Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Helmond vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Helmond
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Als je je woning in Helmond wilt verkopen, wil je daar natuurlijk de beste prijs voor krijgen. Maar wat is een goed moment om je woning in de verkoop te doen? De markt gaat namelijk op en neer en daarnaast spelen andere factoren zoals de actuele hoogte van de hypotheekrente een rol. De juiste makelaar in Helmond beantwoordt deze en andere vragen voor je.

Je vindt de beste makelaar in Helmond door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. Je kunt allerlei voorkeuren opgeven die van belang zijn voor het verkoopproces. Bijvoorbeeld of je de hoogste opbrengst belangrijk vindt. Of wil je liever een goede klik met je makelaar? En misschien ben je op zoek naar een kantoor met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Door ons vergelijkingsformulier in te vullen, vind je de beste makelaar voor jou.

Wil je meteen weten welke verkoopmakelaars in Helmond optimaal aansluiten bij jouw wensen? Door op de groene knop hieronder te klikken kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Lees hoe wij makelaars volledig objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 221 keer een makelaar in Helmond gevonden door te vergelijken

Wie is de beste makelaar van Helmond?

Het is lastig om de beste verkoopmakelaar van Helmond aan te wijzen. Dat komt niet omdat er geen goede makelaars zijn te vinden, integendeel. Maar de wensen van mensen die hun huis gaan verkopen kunnen flink uiteen lopen. Zo kun jij het belangrijk vinden om de verkoop zo snel mogelijk rond te krijgen, terwijl je buurman voor de absolute topprijs wil gaan.

Je vindt het voor jou beste kantoor door makelaars in Helmond te vergelijken. Tussen de ene en de andere makelaar kunnen behoorlijke verschillen zitten. Kantoor A kan vrij duur zijn, maar een uitstekende service bieden, terwijl het goedkopere kantoor B wat minder goed bereikbaar kan zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel gegevens verzameld, onder meer over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden. En ook de data over de kosten van makelaars en klanttevredenheid zit in onze database. Daarom kunnen we je het perfecte advies geven over de voor jou geschikte makelaar in Helmond.

Je huis in Helmond op Funda zetten

Om de kans op een snelle en vruchtbare verkoop zo groot mogelijk te maken, is het goed om je woning op Funda te zetten. Dagelijks bezoeken miljoenen mensen deze website, Funda is dan ook met afstand het grootste huizenplatform van Nederland. Staat jouw huis op een prominente plek op Funda, dan zal dit ongetwijfeld tot veel bezichtigingen en een goede verkoopprijs leiden.

Je kunt je huis echter niet zomaar op Funda zetten. Dit is alleen mogelijk als je hulp krijgt van een geregistreerde verkoopmakelaar. Makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties hebben deze bevoegdheid.

Nu is het niet zo dat iedere gecertificeerde makelaar automatisch een goede keuze is. De verkoopmakelaar die je huis op Funda zet, gaat ook de verkoop van je woning en de begeleiding tijdens het complete proces doen. Daarom wil je de makelaar die het beste scoort op aspecten die voor jou belangrijk zijn.

Uitgelichte makelaars in Helmond

Zoals gezegd zijn er veel goede makelaarskantoren in Helmond. We lichten er vijf voor je uit.

André Relou Makelaardij Helmond

André Relou heeft al meer dan 25 jaar ervaring als makelaar en taxateur en kent de regio erg goed. Hij haalt veel energie uit het behalen van het optimale verkoopresultaat. Het is een klein kantoor, waardoor de lijntjes lekker kort zijn. André Relou Makelaardij houdt dan ook nauw contact met de huizenverkoper en stelt gezamenlijk een realistisch doel. Het kleine team werkt al jaren samen en is perfect op elkaar ingespeeld.

ERA Focus makelaars Helmond

Bij ERA Focus makelaars houden ze van een uitdaging. Ze gaan graag met jouw wens aan de slag. Tijdens het verkoopproces wordt persoonlijk contact aan professionele dienstverlening gekoppeld. De service naar de klant toe staat bij ERA Focus op nummer één. Het team bestaat uit 4 makelaars die Helmond (en omgeving) op hun duimpje kennen.

Broeckx Makelaars B.V.

Broeckx Makelaars is het kantoor van Xavier Broeckx. Ze werken hier volgens een vast stappenplan. Dat begint met de presentatie van je huis. Daarna wordt er een goede verkoopprijs vastgesteld. Vervolgens komt de promotie van de woning. Broeckx Makelaars gebruikt daar onder meer Funda voor, en zet ook sociale media zoals Facebook in. Dit kantoor heeft dankzij jarenlange ervaring een flink netwerk waar veel huizenzoekers in zitten.

365-makelaars

365-makelaars is een jong bedrijf met een frisse aanpak. Aan de naam van dit kantoor kun je al aflezen dat ze hier altijd bereikbaar zijn. Dat is ook zo, als je met 365-makelaars in zee gaat, krijg je een vast aanspreekpunt dat dagelijks te bellen is. Dit kantoor biedt kwaliteit tegen een scherp tarief. De werkwijze is persoonlijk en actief. Ze zitten bovenop de ontwikkelingen en staan open voor vernieuwende invalshoeken.

Makelaar de Vree in Helmond

Sinds 1988 is Makelaar De Vree actief in Helmond. Elk hoekje van de stad is bekend terrein. Klanten beoordelen dit kantoor gemiddeld met een dikke 9. De lijnen zijn kort, omdat het team uit twee personen bestaat. Het opbouwen van een goede relatie met de klant staat dan ook hoog in het vaandel bij De Vree. Naast persoonlijk contact gaan ze hier natuurlijk ook voor een goed verkoopresultaat.

Wat is voor jou belangrijk bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Helmond op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande punten vind jij belangrijk?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Helmond?

Behalve de opbrengst en de verkooptijd is ook het kostenplaatje een belangrijke factor bij het kiezen van een makelaar. De kosten kunnen flink uiteenlopen. Afhankelijk van de waarde van je woning kan dit gerust €1.000 of meer verschillen. We adviseren je dan ook om bij je keuze de kosten van een makelaar zeker mee te nemen.

De hoogte van de rekening wordt vooral bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de opbrengst. Als je woning verkocht is, betaal je dit bedrag aan de verkoopmakelaar. In Helmond ligt de gemiddelde courtage op 1,2%. Dit houdt in dit dat als je woning voor €300.000 wordt verkocht, je €3.600 aan courtage moet betalen.

Naast dit bedrag kunnen verkoopmakelaars nog andere zaken in rekening brengen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Dit is niet bij ieder kantoor het geval. En als er wel extra kosten worden gerekend, kunnen ze behoorlijk uiteenlopen. We raden je aan om dit vooraf goed uit te zoeken, zodat je na een goede verkoop niet schrikt van een hoger uitgevallen nota.

Veelgestelde vragen

Diverse makelaars in Helmond willen graag met de verkoop van jouw woning aan de slag. Omdat zowel jouw woning als je voorkeuren uniek zijn, is het goed om de makelaars met elkaar te vergelijken. Zo vind je het kantoor dat het beste verkoopresultaat voor jou behaalt.
De precieze waarde van je woning ontdek je door een gratis waardebepaling te laten doen. Het is verstandig om dit door meer dan één makelaar te laten doen, zodat je een compleet beeld krijgt. Een extra voordeel daarvan is dat de verkoopmakelaars meteen hun verkoopstrategie met je kunnen delen.
De woningmarkt staat nooit stil. Het ene jaar worden huizen voor recordprijzen verkocht, terwijl het een jaar later weer lastig kan zijn om überhaupt een koper te vinden. Voor een actueel beeld adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo kom je erachter hoe jouw woning in de markt ligt.
Vind je een makelaar met een goede service belangrijk? Door dit aan te geven in ons vergelijkingsformulier, selecteren we automatisch de makelaarskantoren die bekend staan om hun goede service.