Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Zutphen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Beste Makelaars Zutphen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Zutphen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Zutphen staat ook wel bekend als de Torenstad door zijn skyline met prachtige historische gebouwen. Met mooie woonwijken en beeldschone hofjes is deze middelgrote stad dan ook een uiterst populaire woonbestemming. Wil jij je huis in Zutphen wellicht verkopen? Dan gaat je dat ongetwijfeld lukken. Maar wil je dit ook doen tegen de beste prijs? Dat is een heel ander verhaal.

De snelheid en winst waarmee je jouw woning in Zutphen kunt verkopen, is namelijk sterk afhankelijk van de verkoopmakelaar die je hiervoor inschakelt. Uit onze statistieken als onafhankelijke vergelijkingssite blijkt dat bepaalde makelaars huizen in Zutphen veel sneller en winstgevender verkopen dan andere. Dit is informatie die we jou niet willen onthouden.

Via Verkoopmakelaar Offertes kun je dan ook gratis en vrijblijvend makelaarsoffertes van Zutphense makelaars met elkaar vergelijken. Deze makelaars zijn door ons voorgeselecteerd op factoren als verkoopresultaat, verkoopsnelheid, kwaliteit, werkwijze en kosten. Zo kun je bij het vergelijken jouw specifieke wensen opgeven en kunnen we jou aan de beste makelaars uit Zutphen koppelen.

Ontdek meer over onze onafhankelijke werkwijze.

Begin met vergelijken

Al 279 verkopers uit Zutphen kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

Wat is de beste makelaar in Zutphen?

Iedereen kent de uitspraak: zoveel mensen, zoveel wensen. De beste makelaar in Zutphen is dan ook de makelaar die perfect aansluit op jouw voorkeuren. Heb je haast met het verkopen van je huis, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe baan hebt gevonden aan de andere kant van het land? Dan heb jij belang bij een verkoopmakelaar die jouw huis in Zutphen bovengemiddeld snel weet te verkopen.

Wil je verhuizen naar een nieuwe en duurdere woning, maar moet je hiervoor eerst je huidige woning verkopen? Dan ben je gebaat bij een makelaar in Zutphen die jouw huis voor de best denkbare prijs weet te verkopen. Zo profiteer je maximaal van eventuele overwaarde en heb je meer budget voor het aankopen en inrichten van je droomwoning.

We willen alleen maar zeggen: de beste verkoopmakelaar in Zutphen is voor iedereen verschillend. Wij zijn er om het vergelijkingsproces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je altijd een goed geïnformeerde en objectieve keuze maakt. Zo bespaar je tijd en geld en kom je vaak bij een andere makelaar uit dan die je zelf zou hebben gekozen – namelijk simpelweg die bij je om de hoek.

Wat zijn de makelaarskosten in Zutphen?

Net als de kwaliteit, kunnen ook de kosten van makelaars erg uiteenlopen. Uit onze laatste gegevens over de makelaarsmarkt in Zutphen blijkt dat verkoopmakelaars hier een gemiddeld courtage van 1,15% in rekening brengen bij verkoop van je huis. Hoe meer winst jij dus maakt bij een hogere verkoopprijs van je woning, hoe meer de makelaar hier een klein beetje in meedeelt.

De courtage is de meest gebruikte tariefopbouw onder makelaars in Zutphen, omdat dit vaak eerlijker is dan bijvoorbeeld een vaste prijs. Met een courtage wordt de verkoopmakelaar immers beloond voor goed werk – het uitonderhandelen van een hoge verkoopsom – en bij een tegenvallend verkoopresultaat hoef jij de makelaar ook minder te betalen.

Voor welke prijs kan ik mijn huis in Zutphen verkopen?

Duidelijk is dat de huizenmarkt in Zutphen op dit moment relatief gunstige voorwaarden biedt om je huis tegen een goede prijs te verkopen. Hoe hoog die prijs precies uitvalt, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij alleen al aan de woonoppervlakte van je huis (meer m3 is een hogere prijs), maar ook aan het type (rijtjeswoning of vrijstaand) en de ligging (wijk en omgeving).

Een vaak onderbelichte maar zeer belangrijke prijsbepalende factor is daarnaast de verkoopmakelaar die je uitkiest om je huis te verkopen. De ene makelaar in Zutphen verkoopt nagenoeg dezelfde woning zonder overdrijven (dit blijkt uit statistieken) zonder blikken of blozen voor vele tienduizenden euro’s meer dan de andere. Dat maakt vergelijken voor jou zeer de moeite waard.

Uitgelichte makelaarskantoren in Zutphen

De Bos Makelaardij en Hypotheken

Onafhankelijk, betrouwbaar, vakkundig en creatief. Het zijn zomaar enkele steekwoorden die de makelaars van De Bos Makelaardij en Hypotheken in een notendop omschrijven. Aangesloten bij de NVM en beschikkend over vele jaren ervaring, helpen zij verkopers dagelijks met enthousiasme en passie om hun huis tegen de beste prijs te verkopen.

Thoma Post Makelaars Zutphen

Makelaars Marcel Westerhof en Sandra Wanschers van Thoma Post Makelaars Zutphen staan op een persoonlijke manier aan je zijde. Dankzij een uitgebreid netwerk en lokale marktkennis kennen zij de koper van jouw huis reeds voordat je woning te koop staat. Grote persoonlijke betrokkenheid en uitstekende lokale connecties garanderen jou van de beste service rondom verkoop van je huis.

Hemeltjen Makelaardij

Al vele jaren is Jan Willem Hemeltjen het gezicht van Hemeltjen Makelaardij. Dit full-service NVM-makelaarskantoor is gevestigd in het hart van de historische Hanzestad Zutphen en staat bekend om een vriendelijke en no-nonsense werkwijze. Samen met zijn team geeft Jan Willem jou als verkoper eerlijk en helder advies, zodat je de beste keuzes maakt bij verkoop van je woning.

Eggink Maalderink Zutphen

Eggink Maalderink Zutphen is een full-service makelaarskantoor waarvan de dienstverlening niet ophoudt bij de gemeentegrens. Wetende dat de helft van de kopers buiten de regio komt, komt het grote landelijke netwerk van deze makelaar (bestaande uit meer dan 60 Garantiemakelaars) goed van pas. Samenwerken met dit makelaarskantoor draait om een persoonlijke klik en 100% inspraak.

Ten Hag Makelaarsgroep Zutphen

Gevestigd aan de Spittaalstraat in Zutphen is Ten Hag Makelaarsgroep Zutphen al meer dan 30 jaar vertrouwd in de regio. Met een team van betrokken en kundige makelaars die zelf geboren en getogen zijn in Zutphen is dit makelaarskantoor jou als verkoper optimaal van dienst. Lokale kennis en full-service ontzorging zorgen ervoor dat de verkoop van jouw huis prettig en zorgeloos verloopt.

Welke eisen stel jij aan een makelaar?

Vergelijk makelaars in Zutphen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Met welke van de onderstaande 3 makelaars zou jij willen werken?

Begin met vergelijken

Hoe vind ik een betrouwbare makelaar in Zutphen?

Een betrouwbare makelaar in Zutphen is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie zoals de VBO, NVM of VastgoedPRO. Onderling zijn er tussen deze makelaars echter veel verschillen in onder meer kosten, ervaring, klantreviews en specialismen. Dit maakt het belangrijk om niet met de eerste de beste makelaar in zee te gaan, maar jouw verkoopmakelaar in Zutphen weloverwogen te kiezen.

Het kiezen van een betrouwbare makelaar in Zutphen doe je door verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Naast de hierboven genoemde aspecten is het belangrijk om in je vergelijking ook factoren als verkoopsnelheid en -resultaat mee te nemen. Al deze zaken en nog veel meer neem je mee in je vergelijking als je gebruikmaakt van ons gratis vergelijkingsformulier.

Veelgestelde vragen

Het kiezen van de beste makelaar in Zutphen is een kwestie van vergelijken. De ene makelaar past immers beter bij jou, de andere past beter bij je buurman. Ervaring en persoonlijke klik zijn belangrijk om mee te nemen in het vergelijkingsproces, net als eerder behaalde resultaten op het gebied van verkoopprijs en -snelheid. Deze factoren zijn standaard inbegrepen als je gratis via ons vergelijkt.
Een makelaar in Zutphen rekent over het algemeen een courtage van 1,15% over de verkoopprijs van je woning. Sommige makelaars werken daarnaast met bijkomende kosten of vaste kosten zoals opstartkosten. Belangrijk bij een samenwerking met een verkoopmakelaar is om vooraf een offerte op te vragen. Zo kom je tijdens of na de verkoop niet voor onaangename verrassingen te staan.
Voor welke prijs jij je woning in Zutphen kunt verkopen, hangt onder meer af van zaken als de woonoppervlakte, huiskenmerken en ligging. Zeer belangrijk is ook de rol van de verkoopmakelaar die jouw woning in Zutphen promoot en namens jou met kopers onderhandelt. De beste makelaar verkoopt jouw huis voor wel (tien)duizenden euro’s meer dan collega’s.
Het vinden van een betrouwbare makelaar in Zutphen is eenvoudiger dan je denkt. Verkoopmakelaar Offertes beschikt over een uitgebreide database met daarin de beste gecertificeerde verkoopmakelaars in Zutphen, die door ons zijn gescreend op zaken als verkoopsnelheid, verkoopresultaat en betrouwbaarheid. Door te vergelijken vind je altijd een betrouwbare makelaar.