Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Emmeloord Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Emmeloord vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Emmeloord
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil jij je woning in Emmeloord verkopen? Dan is het vinden van een goede lokale makelaar essentieel. Een makelaar ontzorgt je tijdens het hele verkooptraject en zorgt ervoor dat jij je woning zo snel mogelijk en tegen een goede prijs verkocht krijgt. Als je op zoek gaat naar makelaars in Emmeloord, merk je al gauw dat er heel wat te kiezen valt. Hoe kies je het juiste makelaarskantoor?

Wij helpen je met het vergelijken van makelaars in Emmeloord. Al sinds 2014 houden wij gegevens bij van de prestaties van makelaarskantoren in de regio Noordoostpolder. Daaruit komen opvallende inzichten naar voren. Wist je bijvoorbeeld dat er een groot verschil zit tussen gemiddelde verkoopopbrengsten? Hetzelfde beeld komt naar voren wanneer we kijken naar prijs-kwaliteitverhouding, tevredenheid van klanten en verkoopsnelheid. Aan de hand van wat jij belangrijk vindt kunnen we dus heel precies aangeven welke makelaar het beste is voor jou.

Ontdek waarom wij je gegarandeerd 100% objectief adviseren.

Begin met vergelijken

Al 48 keer werden met succes makelaars in Emmeloord vergeleken

Welke makelaar in Emmeloord is goed voor mij?

Het vinden van de beste makelaar in Emmeloord voor jou is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Iedere makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging als NVM, VBO of VastgoedCert, voldoet immers aan vrij strenge kwaliteitseisen. En je kan bij iedere verkoopmakelaar terecht voor begeleiding tijdens het gehele verkooptraject en het plaatsen van je woning op Funda.

Er zitten echter grote verschillen tussen waar makelaarskantoren de nadruk op leggen. Het ene kantoor hanteert bijvoorbeeld vrij hoge tarieven, maar daar staat dan wel tegenover dat de algemene kwaliteit van de dienstverlening ook hoog ligt, en dat je kan rekenen op een maximale verkoopopbrengst. Andere makelaars zijn voordeliger, maar zijn bijvoorbeeld niet bereikbaar in het weekend en behalen wat minder goede opbrengsten.

Daarbij kan de focus op bepaalde aspecten van de dienstverlening ook verschillen van makelaar tot makelaar. De ene blinkt uit in service en bereikbaarheid, terwijl bij de ander vooral het resultaat voorop staat. Door bij het vergelijken van makelaars jouw persoonlijke voorkeuren aan te geven, vind je direct de makelaar die hier het beste bij past.

Uitgelichte makelaarskantoren in Emmeloord

Woonaccent Makelaars Emmeloord

Werk jij graag met een makelaarskantoor dat zijn strepen inmiddels meer dan verdiend heeft? En waar je naast het verkopen van je Emmeloordse woning ook terecht kan voor hypotheekadvies? Dan is Woonaccent Makelaars Emmeloord een uitstekend full-service makelaarskantoor voor jou. Sinds 2005 is deze NVM-makelaar actief in Emmeloord. Dankzij een mix van ervaren makelaars en jonge professionals kun je rekenen op een goede begeleiding van A tot Z.

Sinke Emmeloord

Ook makelaardij Sinke is een kantoor dat zichzelf inmiddels bewezen heeft in Emmeloord en omliggende plaatsen. Wat heet: dit makelaarskantoor is al sinds de jaren vijftig actief in de Noordoostpolder. Sinke staat bekend om haar heldere en doortastende aanpak, waarbij een optimaal resultaat hand in hand gaat met een prettige manier van met elkaar omgaan. Klanten geven Sinke Emmeloord gemiddeld een 9,0 op Funda.

Keetman Makelaardij

Keetman Makelaardij is een klein makelaarskantoor waar het menselijke aspect centraal staat. Eerlijkheid, transparantie en vertrouwen: daar draait het om bij Keetman Makelaardij. Jouw persoonlijke verhaal en jouw wensen vormen altijd het uitgangspunt voor de ideale strategie, waarbij in ieder geval sterk zal worden ingezet op de online zichtbaarheid en presentatie van je woning.

VSO makelaars & taxateurs Emmeloord

Bij VSO makelaars & taxateurs vind je een groot team van onder meer makelaars, taxateurs, vastgoedspecialisten en backoffice medewerkers. Het kantoor bestaat alweer sinds 1988 en heeft naast Emmeloord vestigingen in Heerenveen , Dronten, Kampen, Almere, Barneveld en Apeldoorn. Klanten waarderen de deskundigheid en de vriendelijkheid van dit makelaarskantoor en geven VSO Emmeloord gemiddeld een 8,5 op Funda.

Onze Makelaar

Een makelaarskantoor zoals je gewend bent, maar toch een tikkeltje anders: Onze Makelaar onderscheidt zich door korte lijnen en komt bij jou thuis (op de overdekte motor) in plaats van dat je naar het kantoor moet. Klanten waarderen Onze Makelaar met gemiddeld een 9,4 op Funda. Met name de communicatie en de kwaliteit van de begeleiding worden door klanten op prijs gesteld.

Welke makelaar heeft jouw voorkeur?

Vergelijk makelaars op basis van wat jij echt belangrijk vindt. Met welke makelaar zou jij het liefst samenwerken?

Begin met vergelijken

Makelaarskosten verkopen woning in Emmeloord

We raden aan om je bij je keuze voor een makelaar ook te verdiepen in de kosten die een makelaarskantoor rekent. Door hier goed op te letten kun je vervelende verrassingen achteraf voorkomen. Bedenk dat makelaars onder meer de volgende kosten in rekening kunnen brengen:

Courtage

Het grootste gedeelte van de kosten die een makelaar rekent, bestaat uit courtage. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst dat je na een succesvolle verkoop aan de makelaar betaalt. Volgens onze data schommelt dit percentage in Emmeloord tussen de 1,0% en 1,3%. Reken bij de verkoop van een gemiddelde woning dus op courtagekosten van drie- tot vierduizend euro.

Opstartkosten

Een makelaar moet kosten maken om een verkooptraject op te starten. Dit noemen we opstartkosten. Denk hierbij aan het maken van foto’s, het plaatsen van online advertenties op onder meer Funda en het bepalen van de ideale vraagprijs. Deze kosten kunnen worden verwerkt in de courtage, maar ze kunnen ook apart worden verrekend. Let hier dus goed op.

Intrekkingskosten

Intrekkingskosten zijn kosten die je betaalt op het moment je besluit de opdracht tot verkoop in te trekken. De kosten die als intrekkingskosten in rekening worden gebracht, hebben doorgaans betrekking op de kosten die de makelaar heeft gemaakt voor het opstarten van het verkooptraject. Daarom rekenen makelaars die de opstartkosten apart rekenen, meestal geen intrekkingskosten.

Aanvullende kosten

Tot slot kunnen makelaars extra kosten rekenen, dus bovenop de hierboven genoemde kosten. Meestal gaat het hier om kosten voor optionele diensten, zoals verkoopstyling en het maken van video’s of animaties. Soms rekenen makelaars echter ook al aanvullende kosten voor het inmeten en het maken van foto’s, dus let goed op welke diensten bij de standaardprijs zijn inbegrepen, en welke niet.

Veelgestelde vragen

Alleen een deskundige makelaar kan goed de vraagprijs van je woning bepalen. De perfecte vraagprijs ligt vaak wat hoger dan de marktwaarde, zodat je ruimte hebt bij onderhandelingen. Maar natuurlijk ook weer niet te hoog, want dan jaag je kopers weg. Benieuwd wat volgens een schatting van meerdere makelaars een realistische vraagprijs is voor jouw huis? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan.
Uit onze data blijkt dat makelaarskantoren in Emmeloord over het algemeen goed presteren. Toch zijn er wel degelijk grote verschillen tussen makelaars. Zo hebben wij gemerkt dat klanten van bepaalde kantoren over het algemeen meer tevreden zijn dan bij andere makelaars. Ook zijn er flinke verschillen als je kijkt naar gemiddelde verkoopopbrengsten. Zoek je dus de beste makelaar in Emmeloord? Dan is het slim om ze met elkaar te vergelijken en daarbij te letten op wat jij belangrijk vindt.
Het energielabel van je woning moet vermeld worden bij de woningadvertentie die je bijvoorbeeld op Funda laat plaatsen. Ook moet je het officiële energielabel bij de overdracht van de woning overhandigen. Doe je dit niet, dan kun je een boete krijgen. Dus ja, je moet een energielabel hebben als je je huis wilt verkopen.
Vind jij het erg belangrijk dat een makelaar goede service biedt? Dat je de makelaar bijvoorbeeld altijd goed kunt bereiken, dat hij prettig en correct in de omgang is en dat hij uitgebreid de tijd neemt voor het beantwoorden van vragen? Geef dit bij ons dan aan als je makelaars in Emmeloord vergelijkt. Wij selecteren dan automatisch de makelaarskantoren die bekendstaan om hun goede service voor jou.