Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Woerden Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Woerden vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Woerden
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wonen in het Groene Hart is heerlijk. Je hebt er de landelijke rust, en alle gemakken van de Randstad zijn dichtbij. Het zal je dan ook niet verbazen dat Woerden in trek is bij huizenkopers. Als jij je woning in Woerden wilt verkopen, heb je een goede kans om daar een mooie prijs voor te krijgen. Met de beste makelaar wordt de kans op een snelle en succesvolle verkoop alleen maar groter.

Je vindt de beste makelaar door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. Door je voorkeuren aan te geven, koppelen we je aan de juiste verkoopmakelaar. In 2014 zijn we begonnen met het verzamelen van allerlei relevante gegevens. Dan kun je denken aan verkoopopbrengsten en doorlooptijden, maar ook aan bereikbaarheid en service van verschillende makelaars in Woerden. Je vindt het formulier door op deze link te klikken.

Ben je benieuwd welke verkoopmakelaar in Woerden het beste bij jouw wensen aansluit? Klik dan op de groene knop hieronder om vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar te vergelijken.

Lees hier hoe wij makelaars 100% objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 361 keer werd een makelaar in Woerden gevonden via VerkoopmakelaarOffertes.nl

Hoe vind ik de beste makelaar in Woerden?

Het is niet eenvoudig om de beste makelaar van Woerden te vinden. Niet alleen omdat er meer dan genoeg verkoopmakelaars zijn, maar ook omdat niet ieder kantoor even goed bij jouw wensen aansluit. Stel dat je service het belangrijkste vindt, dan is de ene makelaar in Woerden daar beter geschikt voor dan de andere.

Onze gratis vergelijkingstool helpt je in je zoektocht naar de verkoopmakelaar die het beste bij jou en je woning past. Ga je voor de hoogste verkoopprijs? Of vind je een persoonlijke klik met de makelaar belangrijker? Na het aangeven van je voorkeuren krijg je te zien welke makelaar de juiste partij is om jouw woning te verkopen.

Kosten van een makelaar in Woerden

Bij de keuze voor een verkoopmakelaar kijk je naar verschillende factoren, zoals de service en de reviews van anderen. Ook het kostenplaatje is belangrijk. Per kantoor kunnen de makelaarskosten behoorlijk verschillen. Het is dan ook meer dan de moeite waard om hier vooraf aandacht aan te besteden.

Als we kijken naar de kosten, dan is de courtage de voornaamste kostenpost. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst dat je betaalt nadat je woning is verkocht. In Woerden ligt de gemiddelde courtage op 1,15%. Voor een woning van €350.000 komt dat neer op een bedrag van €4.025.

Andere kosten

Verkoopmakelaars kunnen nog andere kosten rekenen. Opstartkosten zijn daar een voorbeeld van. Hier kunnen zaken zoals het maken van foto’s, het plaatsen van online advertenties en het bepalen van de vraagprijs onder vallen. Deze kosten kunnen ook in de courtage worden opgenomen. Dit verschilt per makelaar.

Daarnaast kunnen er intrekkingskosten worden gerekend. Als je besluit om de opdracht tot verkoop te annuleren, kan een makelaar de gemaakte kosten op je verhalen. Daarnaast kan het maken van een video voor extra kosten zorgen. We adviseren je om goed met je makelaar te bespreken welke diensten er bij de standaardprijs zijn inbegrepen en welke niet.

Uitgelichte makelaarskantoren Woerden

Drieman Garantiemakelaars

Bij Drieman Garantiemakelaars willen ze veel meer zijn dan alleen jouw makelaar. Drieman wil een gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend zijn. Op die manier kunnen ze klanten het beste begeleiden tijdens het verkopen van hun woning. Drieman Garantiemakelaars heeft ruim 25 jaar ervaring en is een bekende naam in het Groene Hart. De makelaars hebben een groot netwerk in Woerden en omgeving.

LiNDA Makelaardij

Linda van Duuren en haar team rijden door Woerden met een elektrische fiets of auto. Dit kantoor heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit zie je ook aan de ledverlichting in hun bedrijfspand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan. Ze bieden ook veel diensten online aan, zodat je op meerdere manieren snel contact kunt hebben. LiNDA Makelaardij houdt van een persoonlijke aanpak waarbij het zakelijke en menselijke mooi in balans is.

Woerden Makelaardij

Meer dan 20 jaar ervaring, een persoonlijke aanpak en aandacht voor iedere woning en iedere klant zijn de speerpunten van Woerden Makelaardij. Het team bestaat uit twee makelaars, twee medewerkers binnendienst en een bedrijfshond. De lijntjes zijn lekker kort en je kunt altijd terecht met vragen. De goede service komt dan ook als positief punt terug in de reviews, net als de professionele aanpak.

De Koning makelaars (ERA)

De Koning makelaars is een bekende naam in de regio. Het is een wat groter kantoor, waar makelaars werken die Woerden en de omliggende dorpen goed kennen. Ze weten wat er speelt op de lokale woningmarkt en passen daar hun verkoopstrategie op aan. De Koning makelaars is aangesloten bij ERA en de NVM. De jarenlange ervaring zie je terug in het deskundige advies en de goede verkoopresultaten.

Groenendael Makelaardij

Groenendael Makelaardij is de enige VBO-makelaar in Woerden. Drijvende kracht achter dit makelaarskantoor is Cees Kooijman. Hij heeft een lange staat van dienst als verkoopmakelaar. Het is dan ook logisch dat hij een groot bestand met woningzoekenden heeft. Kooijman is op de hoogte van de laatste trends en weet voor iedere woning een geschikte verkoopstrategie te bedenken.

Wat zoek jij in een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Woerden op basis van jouw persoonlijke wensen. Welke van de 3 onderstaande punten weegt voor jou het zwaarst bij het kiezen van een makelaar?

Begin met vergelijken

Hoeveel is mijn huis waard in Woerden?

Bij de verkoop van je woning speelt de vraagprijs een grote rol. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken. Een lage vraagprijs zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat je woning snel verkocht wordt, maar niet voor de opbrengst die je voor ogen hebt. Door een gratis waardebepaling te laten doen, krijg je voor ogen wat een reële prijs voor je woning is.

Makelaars in Woerden komen graag bij je langs om een waardebepaling te doen. Door meerdere partijen te benaderen, krijg je een perfect beeld. Bijkomend voordeel is dat je de makelaars alvast leert kennen. Ze kunnen meteen hun verkoopstrategie met je delen, wat jou weer helpt bij je uiteindelijke keuze.

Het is overigens niet verstandig om voor de vraagprijs naar de WOZ-waarde te kijken. Dit levert namelijk een vertekend beeld op, omdat bij de WOZ-waarde alleen naar algemene kenmerken wordt gekeken. Een luxe badkamer speelt bijvoorbeeld geen rol. Vandaar dat de verkoopprijs vaak een stuk hoger ligt dan de WOZ-waarde. Een gratis waardebepaling is dan ook een stuk geschikter om een indruk te krijgen van je woningwaarde.

Veelgestelde vragen

De meest geschikte makelaar vind je door ons vergelijkingsformulier in te vullen. Hierin geef je aan waar een makelaar volgens jou aan moet voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je perfect adviseren welke partij het beste bij je past.
De kosten worden voornamelijk bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Verkoopmakelaars in Woerden rekenen gemiddeld 1,15% courtage. Daar kunnen nog wat kosten bijkomen, zoals opstartkosten. Door dit vooraf met je makelaar te bespreken kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
Veel makelaars in Woerden zijn aangesloten bij een van de erkende brancheorganisaties. Dit zijn VBO, NVM en VastgoedPRO. Daardoor is het eenvoudig om een betrouwbare makelaar te vinden. Het wil overigens niet zeggen dat een NVM-makelaar automatisch de beste keuze is. Daarom is het goed om verkoopmakelaars te vergelijken.
De huizenmarkt fluctueert altijd een beetje. Goede periodes worden afgewisseld met mindere tijden. Voor een actueel beeld van de kansen van jouw woning raden we je aan om een gratis verkoopadvies bij makelaars in Woerden aan te vragen. Zo weet je of het een goede tijd is om je huis te verkopen.