Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Heerlen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Heerlen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Heerlen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Heerlen heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en wordt steeds meer gezien als een bijzonder aangename woonplaats. Centraal in de stadsregio Parkstad Limburg en omgeven door het Limburgse Heuvelland is Heerlen geliefd bij jong en oud. Wil je hier dus jouw woning verkopen? Dan zullen de eerste geïnteresseerden niet lang op zich laten wachten. Toch is het kiezen van een goede makelaar in Heerlen ontzettend belangrijk bij het realiseren van een optimale verkoop.

Alweer sinds 2014 houden wij de prestaties bij van makelaarskantoren in Heerlen. En wat blijkt? Er zitten flinke verschillen tussen de prestaties van makelaars. Ook verschillen kantoren onderling nogal wat betreft hun focus. Het ene kantoor blinkt echt uit in verkoopwaardes, terwijl het andere kantoor vooral gewaardeerd wordt vanwege de persoonlijke klik. Wat vind jij belangrijk? Vergelijk gratis makelaarskantoren in Heerlen op basis van jouw voorkeuren en ontdek jouw ideale makelaar.

Ontdek waarom wij je 100% onafhankelijk adviseren.

Begin met vergelijken

Inmiddels al 118 succesvolle vergelijkingen in Heerlen

Kies de beste makelaar in Heerlen voor jou

Het kiezen van de beste makelaar voor jou is enerzijds een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Let je bijvoorbeeld vooral op de winstgevendheid bij de verkoop? Kies dan een makelaar die hier de focus op legt. Aan de andere kant blijkt uit onze analyses van makelaars in Heerlen dat bepaalde kantoren over de gehele linie beter zijn dan andere kantoren. Door makelaars te vergelijken op basis van wat jij belangrijk vindt, krijg je direct inzicht in welke kantoor voor jou het beste is.

Onze vergelijkingstool is speciaal ontwikkeld om jou als verkoper een goed beeld te geven van je mogelijkheden. Op basis van jouw voorkeuren selecteren wij namelijk de makelaarskantoren die het beste scoren op de zaken die jij belangrijk vindt. Is dat een optimale verkoopwaarde? Een uitmuntende service? Of de beste prijs-kwaliteitverhouding? Geef het aan en je ontdekt direct welke makelaar het beste bij jou past.

Uitgelichte makelaarskantoren in Heerlen

Boek en Offermans Makelaars

Boek en Offermans Makelaars is een groot en bekend Limburgs full-service makelaar met kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo. Al bijna een halve eeuw lang kun je hier terecht voor onder meer de verkoop van woonhuizen en bedrijven en taxaties. Boek en Offermans onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, waarbij een goede balans tussen persoonlijke aandacht en professionaliteit de basis voor de aanpak vormt.

Ruijters Heerlen

Ook NVM-makelaarskantoor Ruijters is een kantoor met ruime ervaring op de vastgoedmarkt in Heerlen en omgeving. Al meer dan 55 jaar is Ruijters actief in Zuid-Limburg. Naast Heerlen heeft Ruijters kantoren in Maastricht, Valkenburg en Sittard-Geleen. Deze makelaar focust op het goed mogelijk zichtbaar maken van je woning, ook online. Daarnaast wordt veel belang gehecht aan persoonlijk contact. Klanten waarderen dit, want Ruijters Heerlen krijgt gemiddeld een 9,6 op Funda.

Aquina-Hollanders makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar die je tijdens het gehele verkooptraject ontzorgt en begeleidt? Dan is Aquina-Hollanders makelaars misschien wel jouw ideale makelaar. Deze makelaar uit Heerlen staat bekend als actief en betrokken en hecht veel waarde aan vertrouwen en enthousiasme. Met ruim 35 jaar ervaring ben je bij Aquina-Hollanders ook verzekerd van een makelaar die de lokale vastgoedmarkt door en door kent.

Leenen Vastgoed

Werk jij graag met een makelaar die staat voor een persoonlijke aanpak en aandacht? Dan is Leenen Vastgoed in Heerlen beslist een makelaarskantoor om in overweging te nemen. Leenen Vastgoed is een echt familiebedrijf en dat merk je direct aan de huiselijke uitstraling en de het familiegevoel dat het kantoor uitstraalt. Daarnaast kun je bij Leenen rekenen op een flinke dosis vastgoedexpertise en uitgebreide kennis van de markt in Parkstad.

Bij Diana Makelaardij & Taxaties

Verkoop jij je woning het liefst bij een klein kantoor waar persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste is? Dan is Bij Diana Makelaardij & Taxaties misschien wel het beste makelaarskantoor voor jou. Naast korte lijnen en veel aandacht, staat Bij Diana voor snel handelen, deskundigheid en betrouwbaarheid. Ook is deze makelaar sterk in het bereiken van potentiële kopers, dankzij jarenlange ervaring in de mediawereld.

Wat vind jij echt belangrijk?

Vergelijk makelaars op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Wat vind jij echt belangrijk bij je keuze voor een verkoopmakelaar?

Begin met vergelijken

Wat is de waarde van mijn woning in Heerlen?

Ook in Heerlen zijn de woningwaardes het afgelopen decennium flink gestegen. Om een goed beeld te krijgen van de waarde van jouw specifieke woning en de ideale vraagprijs, heb je een deskundige makelaar nodig. Aan de hand van factoren als locatie, woonoppervlakte, onderhoudsstaat en het type woning zal de makelaar berekenen wat jouw woning waard is. Aan de hand hiervan wordt dan de ideale vraagprijs bepaald.

Wil jij direct een inschatting van de waarde van je huis? Laat dan een gratis waardebepaling uitvoeren door een makelaar bij jou in de buurt. Je krijgt dan direct een nauwkeurige indicatie van wat jij als verkoopopbrengst kan verwachten. Dit is geheel vrijblijvend. Wel zal de makelaar zijn uiterste best doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en zal hij hopen dat je besluit via hem te verkopen. Maar je bent dus zeker niet verplicht met de makelaar in zee te gaan!

Hoeveel kosten makelaars in Heerlen?

De meeste makelaars in Heerlen werken op basis van courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat je betaalt op het moment dat de verkoop van je huis rond is. Volgens onze gegevens schommelt het gemiddelde courtagepercentage in Heerlen tussen de 1,0 en 1,1%. Naast courtage rekenen de meeste kantoren extra kosten voor het opstarten van een verkooptraject of extra diensten als woningstyling en filmmateriaal.

Omdat de manier waarop makelaars kosten in rekening brengen verschilt van kantoor tot kantoor, raden we je aan hier goed in te verdiepen. Kijk dus niet alleen naar de courtage of de totaalprijs, maar let ook op wat je krijgt voor je geld. Een lage courtage kan bijvoorbeeld betekenen dat je veel dingen zelf moet doen, zoals het verzorgen van foto’s. Ook zie je vaak dat de goedkopere makelaars net wat minder goed presteren op verkoopopbrengst, dus houd hier rekening mee.

Veelgestelde vragen

Populaire makelaarskantoren in Heerlen zijn onder meer Boek en Offermans Makelaars, Ruijters Heerlen, Aquina-Hollanders makelaars, Leenen Vastgoed en Bij Diana Makelaardij & Taxaties. Alle makelaars hebben hun eigen unieke sterke punten. Denk aan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een goede gemiddelde verkoopopbrengst en persoonlijke service. Door verkoopmakelaars te vergelijken op basis van wat jij echt belangrijk vindt, ontdek je direct welke makelaar bij jou past.
De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Heerlen schommelt rond de € 200.000. Wat jouw woning opbrengt, is natuurlijk afhankelijk van de unieke eigenschappen van de woning. Denk hierbij aan het aantal vierkante meter woonoppervlak, het type woning en de locatie in Heerlen. Jouw verkoopmakelaar zal bij de aanvang van het traject een realistische inschatting maken van de te verwachten verkoopopbrengst.
Vertrouw jij graag op het oordeel van eerdere verkopers bij je keuze voor een makelaar? Vergelijk dan verkoopmakelaars op basis van beoordelingen van eerdere klanten. Wanneer je tijdens het vergelijken aangeeft dat eerdere beoordelingen voor jou een grote rol spelen, selecteren wij automatisch de makelaars die het hoogst beoordeeld worden. Zo vind jij direct de makelaar die aan jouw voorkeuren voldoet.
Een energielabel is sinds 2022 verplicht bij het te koop aanbieden van een woning. Je hebt dus een energielabel nodig als jij je woning wilt verkopen. Een energielabel voor jouw huis kun je aanvragen bij een erkende energieadviseur in de regio. Uiteraard werken energieadviseurs vaak samen met makelaarskantoren, dus de meeste makelaars in Heerlen kunnen je helpen bij het vinden van een goede energieadviseur.