Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Lelystad Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Lelystad vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Lelystad
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Lelystad is een populaire woonplaats, mede dankzij de centrale ligging en de ruimte die de stad te bieden heeft. Het vinden van geïnteresseerden voor je woning in Lelystad zal dan ook niet erg moeilijk zijn. Toch verloopt niet ieder verkooptraject altijd even soepel. Met name als je geen ervaring hebt met het verkopen van huizen of qua verkoopprijs het onderste uit de kan wilt halen, is een goede makelaar in Lelystad onmisbaar.

Naast het behalen van een goede opbrengst, helpt en ontzorgt een goede makelaar je tijdens het gehele verkoopproces. In Lelystad heb je keuze uit een groot aantal makelaarskantoren, die elk hun eigen sterke punten hebben. Welke past het beste bij jou?

Op deze pagina hebben we alle belangrijke informatie over verkoopmakelaars in Lelystad op een rijtje gezet. Lees snel verder of maak gebruik van ons gratis vergelijkingsformulier om direct te beginnen met het vergelijken van makelaars in Lelystad.

Ontdek hoe wij 100% onafhankelijk te werk gaan.

Begin met vergelijken

Al 237x werd een makelaar in Lelystad gekozen via Verkoopmakelaar Offertes

De beste makelaars in Lelystad vergelijken

Verkoopmakelaaroffertes.nl is al sinds 2014 actief als geheel onafhankelijke vergelijkingssite. In die tijd hebben wij een schat aan data verzameld over makelaarskantoren in Lelystad. Hierdoor kunnen we je precies vertellen welke verkoopprijzen makelaars behalen, hoe snel ze huizen verkopen en hoe tevreden klanten zijn.

Aan de hand van wat jij belangrijk vindt, kunnen wij heel nauwkeurig aangeven welke makelaar het beste bij jouw voorkeuren zal passen. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een makelaar uitgebreid de tijd voor je neemt en altijd bereikbaar is? Of hecht je meer aan een maximale verkoopopbrengst en vind je het vooral belangrijk dat de makelaar voor jou de meeste winst behaalt? Of wil je juist zo snel mogelijk je huis verkopen, bijvoorbeeld omdat je al een nieuwe woning hebt gekocht?

Wij nemen al deze factoren voor je mee en selecteren op basis van deze data de makelaars in Lelystad waarvan wij denken dat deze bij jou passen. Vervolgens ben je geheel vrij om de makelaar te kiezen waarmee je in zee wilt gaan. Of niet natuurlijk, want onze dienst is geheel vrijblijvend.

Uitgelichte makelaarskantoren in Lelystad

Buisman Makelaars

Buisman Makelaars is een actief en gedreven full-service makelaarskantoor in het centrum van Lelystad. Het kantoor is aangesloten bij de NVM en is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als bestaande woningen. Deze populaire makelaar verkoopt jaarlijks meer dan honderd woningen, tot grote tevredenheid van klanten. Dat blijkt ook wel uit de 9,3 die Buisman Makelaars op Funda krijgt.

ANTON Makelaardij

Ben je op zoek naar een makelaar met enorm veel passie voor het vak? Dan zou ANTON makelaardij voor jou wel eens de ideale makelaar in Lelystad kunnen zijn. Dit kleine kantoor van makelaar Anton de Ruijter bestaat pas sinds 2021, maar heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd, met onder meer een 9,7 op Funda. Klanten waarderen vooral het persoonlijke contact, de deskundigheid en het feit dat ANTON altijd bereikbaar is.

Makelaardij Van der Linden Lelystad

Het gerenommeerde makelaarskantoor Makelaardij Van der Linden heeft niet alleen een vestiging in Lelystad, maar ook in Amsterdam, Almere en Haarlem. In Lelystad bestaat het deskundige team uit echte Lelystedelingen, wat voor verkopers een garantie is op een makelaar met veel lokale marktkennis. Dankzij de intensieve samenwerking met experts bij andere vestigingen, kun je bij dit kantoor rekenen op zowel een snelle verkoop als een hoge verkoopopbrengst.

Voerman Garantiemakelaars

Sinds 1992 is Voerman Garantiemakelaars een begrip in Lelystad. Naast ruime ervaring heeft dit kantoor alle expertise in huis om zelfs bij moeilijke trajecten snel de juiste oplossingen aan te kunnen dragen. Klanten waarderen dat deze makelaar uitgebreid de tijd voor hen neemt, met hen meedenkt en altijd ontspannen blijft. Met een 9,4 op Funda ben je met Voerman Garantiemakelaars gegarandeerd van een meer dan goede makelaar.

Makelaardij Lelystad

Wil je jouw huis verkopen via een bevlogen verkoopmakelaar in Lelystad? Dan zou Makelaardij Lelystad wel eens de perfecte makelaar kunnen zijn. Deze makelaar neemt uitgebreid de tijd voor jou, luistert goed en weet precies wat nodig is om het verkooptraject soepel en succesvol te laten verlopen. Klanten waarderen de energie en de expertise van deze makelaar, en geven gemiddeld een 9,4 op Funda.

Waar let jij op bij de keuze voor een makelaar?

Vergelijk makelaars in Lelystad op basis van jouw voorkeuren. Wat vind jij het meest belangrijk bij het kiezen van een makelaar?

Begin met vergelijken

Je woning in Lelystad op Funda zetten

Met meer dan 5 miljoen bezoekers per maand is Funda verreweg het grootste huizenplatform van Nederland. Wil je dus de kans op een snelle en financieel succesvolle verkoop zo groot mogelijk maken? Dan vormt het plaatsen van een mooie advertentie op Funda, met goede, professionele foto’s, een onmisbaar deel van de verkoopstrategie.

Daar heb je dan wel een makelaar voor nodig die is aangesloten bij een brancheorganisatie als NVM, VBO of VastgoedPRO. Gebruik je onze gratis vergelijkingstool om een makelaar te vinden die bij jou past, dan ben je verzekerd van een makelaar die bevoegd is om woningen op Funda te plaatsen. Ook zal de makelaar in overleg met jou de ideale vraagprijs bepalen en worden er professionele foto’s gemaakt, zodat jouw woning mooi uit de verf komt op Funda.

Veelgestelde vragen

De beste makelaar in Lelystad kies je door makelaars te vergelijken met elkaar. We raden aan om hierbij niet alleen te kijken naar reputatie en scores op Funda, maar vooral naar wat je zelf belangrijk vindt. Een persoonlijke klik is voor veel mensen belangrijk, maar het kan natuurlijk best zijn dat je daar zelf niet zo veel om geeft. Daarom kun je bij ons ook aangeven dat je dit minder belangrijk vindt, en bijvoorbeeld vooral kijkt naar verkoopopbrengst en verkoopsnelheid.
De kosten die een makelaar rekent voor het verkopen van een huis, noemen we courtage. Deze kosten bepaal je pas als de verkoop rond is, en bestaan uit een bepaald percentage van de verkoopopbrengst. In Lelystad bedraagt de courtage gemiddeld zo’n 1,0 tot 1,1%. Verkoopt een makelaar jouw woning dus voor € 350.000? Reken dan op makelaarskosten tussen de € 3500 en € 3850. Overigens is het slim je niet blind te staren op de prijs, maar ook goed te kijken wat wel en niet in de prijs is inbegrepen.
Alleen een deskundige makelaar kan goed de vraagprijs van je huis bepalen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar eigenschappen van de woning (zoals locatie, oppervlakte en onderhoudsstaat), maar ook naar wat de lokale woningmarkt doet. Ben je benieuwd wat volgens meerdere makelaars in Lelystad op dit moment ongeveer de vraagprijs voor jouw woning zou moeten zijn? Vraag dan een gratis waardebepaling aan.
Is snelheid voor jou belangrijk? Heb je bijvoorbeeld al een nieuw huis gekocht? Geef dan via ons vergelijkingsformulier aan dat verkoopsnelheid voor jou zwaar weegt. Sinds wij in 2014 zijn begonnen met het verzamelen van data, zijn wij erachter gekomen dat sommige makelaars in Lelystad structureel beduidend sneller verkopen dan anderen. Deze waardevolle informatie delen we graag met je, zodat je direct een makelaar vindt die je huis snel verkoopt.