Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Almelo Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Almelo vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Almelo
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil je je woning in Almelo verkopen? Dan zijn er wat belangrijke zaken om naar te kijken. De waarde van je woning bijvoorbeeld, of het een goede tijd is om je huis te verkopen en hoe de woning gepromoot gaat worden. Een goede makelaar neemt dit werk op zich en zorgt ervoor dat jij je volledig op de aanstaande verhuizing kunt richten.

Je vindt de beste verkoopmakelaar door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. Het werkt heel eenvoudig. Je geeft aan waar een makelaar volgens jou aan moet voldoen. Vind je het bijvoorbeeld prettig om 24 uur per dag contact met je makelaar te kunnen hebben? Of wil je dat je woning voor de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht? Door het vergelijkingsformulier in te vullen, word je automatisch gekoppeld aan de makelaar die perfect bij je wensen aansluit.

Wil je direct weten welke verkoopmakelaars in Almelo bij jouw profiel passen? Door op de groene knop hieronder te klikken kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Lees hier waarom wij je gegarandeerd 100% objectief adviseren.

Begin met vergelijken

Inmiddels al 335 succesvolle vergelijkingen in Almelo

Kosten makelaars Almelo

Als je de beste makelaar wilt vinden, speelt de prijs een belangrijke rol. Het is goed om te weten dat de prijsverschillen behoorlijk groot kunnen zijn. We adviseren je dan ook om hier goed naar te kijken. De kosten van een makelaar bestaan uit de volgende zaken:

Courtage

Als je kijkt naar het totale kostenplaatje, dan neemt de courtage het grootste gedeelte voor haar rekening. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst dat je betaalt nadat je woning is verkocht. In Almelo komt de gemiddelde courtage uit op 1,15%. Voor een woning van €250.000 betekent dit een bedrag van €2.850.

Opstartkosten

Een makelaar kan met opstartkosten werken. Hieronder vallen zaken zoals het maken van foto’s, het plaatsen van online advertenties en het bepalen van de vraagprijs. Deze kosten kunnen ook in de courtage worden opgenomen. Vraag dit dus even goed na bij je makelaar.

Intrekkingskosten

Intrekkingskosten zijn van toepassing als je besluit om de opdracht tot verkoop in te trekken. De kosten die zijn gemaakt voor het opstarten vallen onder intrekkingskosten. Makelaars die opstartkosten apart rekenen, rekenen vaak geen intrekkingskosten meer.

Aanvullende kosten

Tot slot kunnen verkoopmakelaars aanvullende kosten rekenen. Het maken van een video is hier een voorbeeld van, of het inmeten en maken van foto’s. We raden je aan om vooraf goed met je makelaar te bespreken welke diensten er bij de standaardprijs zijn inbegrepen en welke niet. Zo weet je perfect waar je aan toe bent.

Uitgelichte makelaarskantoren in Almelo

Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Snelder Zijlstra is een bekende naam in de regio. Bij deze makelaar werken meer dan 40 specialisten, verdeeld over 4 vestigingen. Op het kantoor in Almelo zijn Bastiaan Asbroek en Marijn de Kinkelder de verkoopmakelaars. Ze spelen continu in op de veranderende markt. Het menselijke aspect is belangrijk bij Snelder Zijlstra. En omdat het zo’n grote speler is, is het netwerk met huizenzoekers zeer groot.

marijke. makelaardij

Met zo’n 20 jaar ervaring in Almelo en omgeving is marijke. een verkoopmakelaar die van wanten weet. Marijke Mulder is opgegroeid in Almelo en kent werkelijk iedere buurt en elk straatje. Ze luistert naar de wensen van klanten en gaat op zoek naar de juiste match. Daarbij maakt Marijke op een creatieve manier gebruik van social media en adverteert ze slim. Ze begeleidt het complete proces met een grote glimlach, zodat je comfortabel naar je volgende woning kunt toewerken.

Brok Makelaars

Brok Makelaars is een klein familiebedrijf. Vader Ben en zoon Ruud Brok combineren jarenlange ervaring met een frisse blik. Ze omschrijven zichzelf als nuchter en eerlijk. Brok Makelaars gaat voor het maximale resultaat, ‘zonder al te veel poeha’. De service wordt door klanten geroemd. Vader en zoon Brok zijn altijd bereikbaar, en anders bellen ze binnen 5 minuten terug. Ook de deskundigheid komt vaak terug in de reviews.

Thoma Post Makelaars Almelo

De geschiedenis van Thoma Post gaat terug naar 1968, toen Hans Thoma de deuren opende. Wat later, in 1993, werd Post Jr. Makelaars opgericht. In 2017 zijn beide partijen gefuseerd, waardoor het in één klap een grote makelaar in Oost-Nederland werd. De vestiging in Almelo bestaat uit vier personen. De lijntjes zijn lekker kort en omdat ze bijzonder actief zijn op social media weet je zeker dat je woning goed in de picture wordt gezet.

Schakel Makelaars Almelo

Schakel Makelaars is een enthousiast team van 4 personen, die allemaal gepassioneerd werken. Ze hebben een flinke dosis ervaring op de woningmarkt van Almelo. De focus bij Schakel Makelaars ligt op deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. De betrokkenheid zie je terug in korte communicatielijnen en een informele samenwerking. Ze hechten er veel waarde aan om jou als klant goed te leren kennen, om je woning op een zo goed mogelijke manier te verkopen.

Waar moet een verkoopmakelaar voor jou aan voldoen?

Vergelijk makelaars in Almelo op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande punten hebben voor jou de meeste waarde?

Begin met vergelijken

Welke makelaar in Almelo is de beste keuze?

Dit is geen simpele vraag om te beantwoorden, omdat de beste makelaar voor jou niet automatisch de beste van Almelo is. Jouw voorkeuren en woning zijn namelijk uniek. En daar past de ene verkoopmakelaar beter bij dan de andere. Met onze gratis vergelijkingstool kun je snel en eenvoudig de meest geschikte makelaar vinden.

In 2014 zijn we begonnen met het verzamelen en vergelijken van data van makelaars in heel Nederland. We gebruiken gegevens over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en hoe tevreden verkopers zijn. Daarom kunnen we je goed adviseren welke makelaar in Almelo voor jou de beste is.

Gratis waardebepaling voor je woning in Almelo

Als je van plan bent om je huis te verkopen, wil je natuurlijk graag weten hoeveel de verkoop ongeveer gaat opbrengen. Door een gratis waardebepaling te laten doen, krijg je hier een goed beeld van. Het is slim om meerdere makelaars uit te nodigen om een waardebepaling te doen. Zo leren ze je meteen kennen en kunnen ze hun verkoopstrategie alvast met je delen.

De WOZ-waarde is geen goede maatstaf voor de verkoopprijs. Voor het bepalen van de WOZ-waarde wordt namelijk alleen gekeken naar algemene kenmerken van de woning. Opvallende details of recente verbouwingen worden hier niet in meegenomen. Daardoor ontstaat een vertekend beeld.

Veelgestelde vragen

In Almelo zijn meerdere makelaarskantoren gevestigd, die allemaal graag jouw woning willen verkopen. Je vindt de beste makelaar door ze met elkaar te vergelijken. Jouw woning is uniek, net als wat je belangrijk vindt tijdens het verkoopproces. Door ons vergelijkingsformulier in te vullen krijg je de perfecte match.
Het grootste deel van de kosten zit in de courtage. Dit percentage van de verkoopopbrengst betaal je na de verkoop aan de makelaar. In Almelo ligt de gemiddelde courtage op 1,15%. Dit betekent concreet dat je bij een woning die voor €300.000 wordt verkocht, de makelaar een vergoeding van €3.450 betaalt.
De woningmarkt fluctueert altijd een beetje. Het ene jaar worden huizen voor recordprijzen verkocht, terwijl het een jaar later weer lastig kan zijn om een koper te vinden. Voor een actueel beeld adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo kom je erachter wat de kansen voor jouw woning zijn.
De beste makelaar zal jouw woning met winst verkopen. Als je het optimale verkoopresultaat wilt behalen, kun je dit aangeven is ons vergelijkingsformulier. Dan selecteren we automatisch de makelaarskantoren die erom bekend staan hoge opbrengsten te krijgen.