Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Maastricht Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Maastricht vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Maastricht
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Maastricht is de meest zuidelijke grote stad van het land en wordt door vele Nederlanders gezien als één van de mooiste woonlocaties. De stad staat bekend om zijn bourgondische manier van leven, internationale uitstraling en verwondert je met natuur, eeuwenoude kastelen en schitterende vergezichten. Wil jij je woning in Maastricht verkopen? Dan moet dat vast en zeker lukken. Wil je dat snel en tegen een goede prijs doen? Laat je dan adviseren door een lokale verkoopmakelaar.

Het inschakelen van een verkoopmakelaar is de beste manier om je woning snel en tegen een goede prijs van de hand te doen. Hiermee heb je alles razendsnel geregeld, soms al binnen een paar dagen. Uit onze eigen database blijkt dat bepaalde makelaars uit Maastricht je huis sneller en winstgevender verkopen dan andere. Deze informatie delen we graag met je.

Via Verkoopmakelaar Offertes vergelijk je gratis en vrijblijvend makelaarsoffertes van Maastrichtse makelaars. Met onze tool selecteer je verkoopmakelaars op factoren als kwaliteit, werkwijze, resultaat, snelheid en kosten. Geef jouw wensen op en wij koppelen jou aan de beste verkoopmakelaar in Maastricht.

Zo zit het met onze onafhankelijke werkwijze

Begin met vergelijken

Al 238 verkopers uit Maastricht kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

Waarom verkoopmakelaars in Maastricht vergelijken?

Een lokale verkoopmakelaar in Maastricht helpt je niet alleen om je huis snel en tegen een goede prijs te verkopen, maar zorgt er ook voor dat je weer verder kunt met je leven. Want soms veranderen er dingen; je krijgt een nieuwe baan of relatie, bent uitgekeken op je stad, dorp of omgeving of je woning is door de tijd heen te klein geraakt door gezinsuitbreiding of een nieuwe hobby. De tijdsdruk is soms zo hoog, dat een maand of zelfs een week wachten je te veel is. Je wilt direct een bod op je woning, zodat je vooruit kunt met je nieuwe plannen.

Daarnaast is de verkoop van je woning vaak de grootste financiële gebeurtenis in je leven. Dit levert je in de meeste gevallen meer op dan je in je hele leven bij elkaar spaarde. Doe je onvoldoende onderzoek en verkoop je ruim onder de vraagprijs, dan laat je in potentie tot wel (tien)duizenden euro’s winst bij verkoop liggen. Wanneer je besluit om een verkoopmakelaar in te schakelen, loont het dan ook om verschillende verkoopmakelaars uit Maastricht met elkaar te vergelijken. Zo vind je altijd een makelaar met kennis van de lokale markt en krijg je een beter beeld van de gemiddelde dienstverlening en tarieven.

Uit onze statistieken komt naar voren dat bepaalde makelaars in Maastricht lagere kosten rekenen of beter presteren dan andere. Vind jij een winstgevende verkoop belangrijk? Geef dit dan aan in ons gratis vergelijkingsformulier. Dit formulier zorgt dat je alleen offertes krijgt van verkoopmakelaars die gemiddeld het hoogste verkoopbedrag weten te behalen.

Uitgelichte makelaarskantoren in Maastricht

AMH Makelaars

Je huis verkopen tegen de beste prijs? AMH Makelaars Maastricht is al meer dan 70 jaar een begrip in Maastricht en omgeving en helpt je tegen de beste voorwaarden. Dat doen ze door goed onderbouwde en realistische vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak. Zo bespaar je tijd, geld en zorgen. Geen wonder dat AMH Makelaars in de branchecijfers hoog scoort in de gemiddelde verkoopprijs en klanttevredenheid.

Erik Bessems Makelaardij

Is zekerheid en service voor jou belangrijk, dan staat Erik Bessems Makelaardij aan je zijde. Dit kantoor maakt van ieder object een analyse, zodat duidelijk is waar het potentieel zit en hoe dit optimaal is te gebruiken in marketinguitingen. Het kantoor werkt hiervoor samen met stylistes en de beste virtual reality technieken. De makelaars zijn vakkundig en hebben het instinctieve gevoel voor de juiste deal, waardoor de prijs op niveau komt en de woning zichzelf sneller verkoopt.

Vesta Vastgoed

Bij Vesta Vastgoed kun je rekenen op professionele ondersteuning in zowel aankoop- als verkoop van je woning. Daarnaast ben je er welkom voor een onafhankelijk hypotheekadvies of een NWWi taxatie, altijd met hulp van een gediplomeerd makelaar taxateur. Bij dit makelaarskantoor kun je rekenen op een vaste lage courtage en persoonlijk contact. Ze maken prachtige presentaties op Funda, Woonpleinlimburg en VBO en verzorgen een 2d/3d-plattegrond, digitaal woondossier en een digitale brochure.

Phidec Makelaardij

Dit makelaarskantoor heeft jarenlange ervaring op de Zuid-Limburgse vastgoedmarkt, waardoor je naar de verkoop van je woning of huis vrijwel geen omkijken hebt. Ze verzorgen het complete beheer- en onderhoudstraject en helpen je niet alleen uit de brand met de verkoop, maar ondersteunen je ook met technisch en financieel beheer. Goed om te weten: Phidec Makelaardij werkt niet met wachtlijsten of voorkeursbehandelingen. Hierdoor maakt iedereen evenveel kans om een woning snel en tegen een goede prijs te verkopen.

Boek en Offermans Makelaars Maastricht

Thuis in Limburg, dat is Boek en Offermans Makelaars Maastricht. Met vier kantoren en meer dan veertig jaar ervaring op de vastgoedmarkt kent dit kantoor de markt én omgeving als geen ander. Van Noord- tot Zuid-Limburg: overal gaan de makelaars en taxateurs van Boek en Offermans op pad. Dit full-service kantoor met meer dan dertig medewerkers biedt persoonlijke service en kwaliteit zoals je dat mag verwachten. Met een lidmaatschap van de NVM en een partnerschap bij Dynamis voldoen ze aan de hoogste kennis- en kwaliteitseisen.

Wat vind jij belangrijk in een makelaar?

Op basis van jouw persoonlijke voorkeur vergelijken wij de beste makelaars in Maastricht. Welke van de 3 eigenschappen hieronder vind jij het meest belangrijk?

Begin met vergelijken

Wat is een goede tijd om mijn huis te verkopen in Maastricht?

Het aantal huizenzoekers is groot en het aanbod is klein. Zeker gezien de hoge huizenprijzen is het nu dan ook een goede tijd om je huis met winst te verkopen. Door de aanhoudende krapte op de woningmarkt zijn en blijven de prijzen hoog.

Als je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk dat je weet wat je huis waard is. Bij het vaststellen van de waarde van je huis spelen een hoop factoren mee, zoals locatie, ruimte, afwerking, staat en energielabel. Wanneer je eenmaal besluit om je woning te verkopen, is een verkoopmakelaar van grote toegevoegde waarde. Deze bepaalt samen met jou de beste vraagprijs en een slimme verkoopstrategie.

Hoe vind ik een betrouwbare verkoopmakelaar in Maastricht?

Wanneer je voor de eerste keer op zoek gaat naar een verkoopmakelaar in Maastricht, kan het lastig zijn om de beste te vinden voor jouw situatie. Vaak is een betrouwbare verkoopmakelaar lid van een erkende brancheorganisatie, zoals VBO, NVM of VastgoedPRO. Kijk hier dan ook goed naar. Daarnaast zijn er veel verschillen in ervaring, kwaliteit en kosten.

Op basis van al deze factoren kies je dan ook niet zomaar voor een verkoopmakelaar. Naast alle genoemde zaken kijk je ook nog eens naar de specialismes, verkoopsnelheid- en resultaat en het aantal en de kwaliteit van klantreviews. Wanneer je al deze onderdelen nog eens met elkaar wilt vergelijken, kun je dat het beste doen met ons gratis vergelijkingsformulier.

Veelgestelde vragen

Dat doe je door de beste makelaars met elkaar te vergelijken. De ene past vaak net wat beter bij jou en je wensen dan de andere. Zo vindt de één snelheid belangrijk en de ander resultaat. Het kan ook zijn dat betrouwbaarheid en klantwaardering bovenaan je lijstje staan. Bij Verkoopmakelaar Offertes kun je makelaars op dit soort aspecten snel en eenvoudig met elkaar vergelijken.
Voor het inhuren van een verkoopmakelaar reken je in Maastricht een courtage van 1,15% over de verkoopprijs van je huis. Daarbij komen ook nog bijkomende kosten, zoals opstartkosten of vaste prijsafspraken. Het is daarom altijd verstandig om kosten van makelaars te vergelijken en vooraf een offerte op te vragen. Zo voorkom je onaangename verrassingen voor, tijdens of na de verkoop.
De waarde van je woning of huis hangt af van zaken zoals woonoppervlakte, huiskenmerken en ligging. Maar denk ook aan staat en energielabel. Het is belangrijk dat jouw verkoopmakelaar al deze kenmerken en de staat van je woning op juiste waarde schat. Laat een gratis waardebepaling uitvoeren om meer inzicht te krijgen in je actuele woningwaarde.
Voor de betrouwbaarheid kies je een verkoopmakelaar die is aangesloten bij een brancheorganisatie, zoals VBO, NVM of VastgoedPRO. Zorg ook dat je voldoende informatie verzamelt over ervaring, kwaliteit en kosten. Vraag daarna een aantal offertes uit bij verschillende verkoopmakelaars. Hulp nodig? Met onze vergelijking kom je uit bij de meest betrouwbare makelaar in Maastricht.